PU-skum til montering dør og vindue

Installation af dørkarme

Efter dørkarmen er justeret og klar til at blive opskummet. For din egen beskyttelse, brug handsker og beskyttelsesbriller, at de tilstødende overflader bindes med tape og fortsæt ifølge manualen, for at de polyurethanskum-komponenter.

PU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vindue

1. Først dørkarmen på linie og fikseret med fire kiler i de øverste hjørner. Nu bruges tre stivere. For igen at udfylde i mængden af ​​hængslerne og låsen trækiler anvendes. Derefter præcis justeret og einghängt dørbladet for kontrol og lukket.

2. Hvis alt passer, kan opskummet: tilstødende overflader overholdes med tape, beskyttelsesbriller og handsker sat på. aktivere den anden komponent til vejledning nu.

3. Placer dåsen på hovedet, holde den oprejst og skummende mellemrum.

PU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vindue

4. Bemærk: Økonomisk dosering, da skummet ekspanderer med omkring 50%.

5. Efter ca. 30 minutter af installationen skum (z. B. Ceresit 2K OCF) hærdes i det omfang han sender og fejede afhængig af anvendelsen eller kan klistret. Det er kendetegnet ved nøjagtig dimensionsstabilitet.

6. Efter 45 minutter spredningen kan fjernes og rammen er samlet.

Montering af vinduer med GunFoam

Især i vindueskonstruktionen, fordelene ved PU-skum komme til deres ret: en garanteret høj varmeisolering og nøjagtige dimensionsstabilitet.

Skifte hyppig brug for pistoler skum (z. B. Ceresit pace pistoler skum). Den færdige skum anvendes med en skum pistol (z. B. Ceresit) præcist. Pistoler skum hurtigt hærdes (efter 60 minutter), fri for CFC'er, ældningsbestandigt, rot og - vigtigt for vinduet installation - når 40% bedre isolerende egenskaber mod varmetab som mineralfibre.

For denne pistol er der en ekstra én Schaumpistolen- renere (z. B. Ceresit). Fyldet er nok til omkring 5 rensninger et skum pistol. For renere, en adapter er en del af fjernelsen af ​​frisk PU-skum på forurenede overflader. Skum pistol og renere, en stærk duo.

PU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vinduePU-skum til montering dør og vindue

1. rammen tapes Vinduet fremstillet og tilpasset er.

2. Pistolen skum (z. B. Ceresit) er simpelthen skruet til skummet gun (z. B. Ceresit) og er klar til start. Skummet kan præcist måles og behandles uden træthed selv med større arbejde.

tredje "rengøring" ren løst: (. fx fra Ceresit) Schaumpistolen- renere skruet trykke udløseren og fange yderst effektiv rensevæske, for eksempel i en tom maling spand.

Kilde: Henkel / Ceresit