PU vaahto oven ja ikkunan asennus

Asennus ovenkarmit

Sen jälkeen kun karmi on kohdistettu ja valmis vaahdotettu. Oman suojelua, käyttöä käsineet ja lasit, vierekkäiset pinnat liimataan teipillä ja edetä käyttöohjeen mukaisesti, jotta polyuretaanivaahdon komponentteja.

PU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennus

1. Ensinnäkin, karmi on kohdistettu ja kiinnitetty neljä kiiloja yläkulmiin. Nyt kolme akselitukia käytetään. Selän täyttämällä määrä saranat ja lukko puukiiloja käytetään. Sen jälkeen tasan säätää ja einghängt ovilevy torjunta- ja suljettu.

2. Jos kaikki sopii, voidaan vaahdottaa: Vierekkäiset pinnat liimataan teipillä, suojalaseja ja käsineitä laittaa. aktivoida toisen komponentin ohjausta nyt.

3. Aseta pullo ylösalaisin pitämällä sitä pystyasennossa ja vaahtoamista tiloihin.

PU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennus

4. Huomaa: edullinen annostelun, koska vaahto laajenee noin 50%.

5. Noin 30 minuutin kuluttua asennuksen vaahtona (z. B. Ceresit 2K OCF) kovetetaan siinä määrin, että hän leikata ja pyyhkäistään riippuen sovelluksesta tai voidaan saneerata. Sille on ominaista tarkka mittapysyvyys.

6. 45 minuutin kuluttua, leviäminen voidaan poistaa ja rungon kootaan.

Ikkunoiden asennus kanssa GunFoam

Varsinkin ikkunassa kokoonpano, edut vaahtomuovipehmuste pääsevät oikeuksiinsa: taattu korkea lämmöneristys ja tarkka mittapysyvyys.

Kytkin käytetään usein aseet vaahtoa (z. B. Ceresit vauhti aseet vaahto). Valmiiksi vaahtoa käytetään vaahtoa aseen (z. B. Ceresit) tarkasti. Aseet vaahto on nopeasti kovetetaan (60 minuutin kuluttua), ilman CFC-yhdisteiden, vanhentumatonta, rot ja - tärkeää ikkunan asennus - saavuttaa 40% parempi eristysominaisuudet vastaan ​​lämpöhäviön mineraalikuiduista.

Tästä ase on ylimääräinen yksi Schaumpistolen- puhtaampaa (z. B. Ceresit). Täyte riittää noin 5 puhdistus vaahto ase. Puhtaamman, sovitin on osa poistaminen tuoreen PU-vaahdon raskaasti saastuneita pintoja. Vaahto ase ja puhtaampaa, vahva kaksikko.

PU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennusPU vaahto oven ja ikkunan asennus

1. kehys on teipattu Ikkuna on valmistettu ja linjassa on.

2. pistooli vaahdon (z. B. Ceresit) on yksinkertaisesti ruuvataan vaahto pistoolin (z. B. Ceresit) ja on valmis aloittamaan. Vaahto voidaan tarkasti mitata ja käsitellä ilman väsymystä jopa suurempia työn.

kolmas "puhdistus" puhdas ratkaistu: Schaumpistolen- puhdistusaine (. esim Ceresit) kierretään, painaa kytkintä ja saalis erittäin tehokas puhdistus nestettä, esimerkiksi tyhjä maalipurkkityökalu.

Lähde: Henkel / Ceresit