puhaltaa munat

puhaltaa munat

Vinkkejä ja niksejä puhaltaa munat

Ennen kuin voit aloittaa maalaamalla koriste pääsiäismunia, yksi on ensin räjäyttää munat. Tämä on periaatteessa hyvin yksinkertainen ja lapset jo voi auttaa puhaltaa.

Valmistelu: Puhalla munat

Sillä Eierauspusten tarvitset iso neula ja kaksi allasta. Ehkäisyyn siirron mahdollisten virusten (salmonella) pitäisi ehdottomasti pestä kananmunia ennen puhaltaa pois lämpimällä vedellä ja pesuaineella tai saippuaa. Kuka haluaa pelata varman, sinun tulisi pestä kädet hyvin välillä.

Kun iso neula muna puhkaistaan ​​ylhäältä ja alhaalta. Seuraavassa on huolellisesti suurennetaan reikä tylppä alapäässä pääsiäismunia. Sen pitäisi olla noin puoli senttiä halkaisijaltaan.

Sisältö puhaltaa munat

  • Munat auspusten: oljilla, ruisku tai suuhun
  • Puhdista Pustetes muna
  • auspusten muna oljilla: Video
  • Terveys Vinkkejä: Ole varovainen, kun puhaltaa pääsiäismunia

Munat auspusten: oljilla, ruisku tai suuhun

Siten sisällön - niin valkoinen ja keltuainen - voidaan paremmin puhaltaa ulos, sekoitat molemmat hammastikulla tai pitkä vartaassa. Nyt puhaltaa alkaa: joko puhaltaa niin kauan voimakkaasti kanssa suu on pienempi reikä yläosassa munat kunnes sisältö on täysin tyhjennetty kulhoon, tai käyttää olkia. leikkaus pilli pala ja työnnä terävä pää yläaukon jään. Puhaltaa se pillin läpi ilman munanvalkuainen ja keltuainen työnnetään alemman aukon läpi. Vaihtoehtoisesti voit myös täynnä ilmaa kertakäyttöruisku ota tai pieni pumppu. Näin suu ei tule munankuori ja siihen salmonellan taudinaiheuttajia yhteydessä.

Vihje: Sen lisäksi, että "Kahden reiän tekniikka" voi myös toimia yhdessä aukon tylppä pää muna, puhaltaa. Voit tehdä tämän, työnnä olkia, pumppu tai ruiskuun ja täytä sisätilojen jään ilmalla, joka myös puristaa sisällön alas.

Ettei mitään degenerates, voit valmistaa valkuainen ja keltuainen viertomyllyssä herkullisen munakokkelia tai munakas.

tuoreita muniaTuoreet munat laatikossa.Puhaltaa munat pumpullaHygieeninen on puhaltaa käsipumpulla tai ilmalla täytettyjä kertakäyttöinen ruisku.Muna aikana AuspustensMuna aikana Auspustens.
// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 "16464, '');

puhaltaa munat

Puhdista Pustetes muna

Seuraavassa vaiheessa, munan kuoren sisältä puhdistetaan. Nämä kastamalla muna täysin poikittain kulhoon vettä ja anna sen kännissä kokonaan. Pitää molemmat aukot ja sitä ravistellaan varovasti, ennen kuin vesi-seos voidaan myös käyttää. Toista tämä vaihe kerran tai kahdesti, kunnes muna on puhdas. Muuten, sisustus voi alkaa mädäntyä muutaman päivän ja kehittynyt vahva haju.

Lopuksi, paikka puhalletaan muna aukkoon tasapäisiin alas kuivua muna kuppiin tai muna kartonki. Sitten voit värjätä pääsiäismunia tai maalilla.

auspusten muna oljilla: Video

Terveys Vinkkejä: Ole varovainen, kun puhaltaa pääsiäismunia

puhaltaa munatMunat puhalletaan ulos, nyt se voi mennä maalaus

Huolimatta kaikista ennakkoon kaunis pääsiäisen puuhastelun: Kun Eierauspusten varovaisuutta. Munien salmonellan ja muiden bakteereita voi esiintyä, erityisesti lapset voivat saada tartunnan kanssa.

Lisäksi raaka siipikarjanlihan raa'at kananmunat ovat merkittävä lähde salmonellaa. Bakteereita voi olla kuori, harvoin, keltuaisen. Lapset eivät saa puhaltaa ulos raaka munat suuhun estämään salmonellatartunnan, joten jos mahdollista.

Hän huomioi seuraavat vinkit sisältää ruuansulatuskanavan infektio melko varma:

  • Blow vain puhdasta, tuoreita munia ja maali
  • puhkaista muna huolellisesti ja puhdista työkalut perusteellisesti
  • perusteellisesti puhalletut munat - sisältä ja ulkoa - haalealla vedellä ja hieman pesuainetta
  • Puhdas työtasot perusteellisesti
  • Pese kädet töiden jälkeen

Et varmasti halua pelata sitä, voit maalata keitettyä munaa tai ne puuta, styroksi, tai muovista.

Kaikkea puhaltaa munat