Puljer på altaner og terrasser

Puljer på altaner og terrasser

Små vand haver er nu blevet en bestanddel af mange planter planter på balkoner, terrasser og haver. Særlige dam liners gør konstruktionen af ​​passende vandbassin let. Selv i små beholdere, kan udvalgte vandplanter dyrkes.

Før installationen af ​​et vandhul på balkonen, bør kontrolleres modstanden. Normalt er der ingen problemer. Altaner kan belastes med en vægt på mere end 250 kg pr m² i reglen.

På terrasser med et fast sted endda vanding steder større vægt kan sættes op. Information er de ansvarlige arkitekter, entreprenøren eller udlejer.

Tips til tætte vandbassin

Selvfølgelig kan ingen strukturelle skader blive frygtet af fugt. Undress selvstændige foretaget bassiner (f.eks. Som træ) med dam liner for at undgå sårbarheder. Bedre end filmen at holde sig til lægge omtrent hjørner af rynker er.

Puljer på altaner og terrasser

Oprettelse Minipond i tønde

En særlig variant af en lille vand haven er miniature dam i tønden. Vi viser i vores trin-for-trin instruktioner, som en lille ø af ro til altanen eller haven kommer fra en vin tønde.

Oprettelse Minipond i tønde


Puljer på altaner og terrasser

Flydende planter til vand haver

En lille vand haven eller dam er komplet uden at se det korrekte valg af fritflydende og fast forankrede flydende planter. Vi præsenterer de smukkeste vandplanter.

Flydende planter - planter på vandoverfladen

Den rigtige beholder til vandplanter

Smukke, fit og stilfulde som beholdere til vandplanter var gamle bøtter, whisky tønder eller vaske kar, men de får sjældent. Men der må ikke være nogen særlige fartøjer. Det kompleks af små vandområder også billige Mørtel badekar er fra isenkræmmer. Den sorte plast er helt sikkert vandtæt og let at skjule. Dette kan eksempelvis tjene, et sugerør mat, tilskæres og svøbt omkring beholderen. 

Puljer på altaner og terrasserKonkrete pools er massiv og vandtæt: Men denne tunge vand punkter brug for en levedygtig placering.Puljer på altaner og terrasserEn lille keramisk skål kan rumme en udvalgt række af vandplanter. Puljer på altaner og terrasserSmukke, men vanskelige og dyre natursten trug. Her vand iris trives.Puljer på altaner og terrasserEn gammel zink badekar kan rumme en hel vand haven.

For at flytte en meget tung gennem vand plante tanke, giver det mening at give en hjul coastere under beholderen. En vand bassin er klædt i en trækasse, som du kan installere roller, så det er mobil, eller for, at du tager en lamelbund med hjul ruller for at indstille Wasserbottisch. Det er vigtigt, at karret skal placeres før plantning og påfyldning på sæt hjul, da vandet nåede en betydelig vægt!

Opførelse af et vandhul med jord

Som med dam byggeri i haven kan også bruges til udvikling af små vand punkter på balkonen småsten. Så at du dækker filmen effektivt. Hertil kommer, at grus skrive vandplanter stoppe. almindelig havejord, som hældes på bunden af ​​beholderen anvendes til udplantning.

Puljer på altaner og terrasserSkovle til plantning er egnet; kommer først jord substrat på gulvet. Plastikspanden forsvinder derefter i en lerkrukke. Pebbles skjule kanterne.Puljer på altaner og terrasserNu plantning følger. Den Kalmus er hårdføre Wurzelrhizome.Puljer på altaner og terrasserEfter oversvømmelse mini dam <br>færdig. I sommeren, må ofte tilsat vand.Puljer på altaner og terrasserTil udsmykning z kan. komme som metal anvendte dyr.

Et tyndt lag af havejord er tilstrækkelig som næringsrigt substrat. kommer alligevel kun nogle få udvalgte vandplanter prøver, der anvendes. Den ene dværg åkande eller flydende hjerte kan være i et bassin, der spreder sine blade og blomster på den lille vandoverfladen uden konkurrence. Lush er vand iris, hoppens hale eller dværg siv udvikle sig. kan fås Planter eller i potter i havecentre og ved division fra havebassinet. 

bygge pools med mini åkander: Video

Opførelse af et vandbassin uden jord

Opførelsen af ​​en rustik vandbassin til terrassen er til. B. fra massiv bjælker muligt. Disse skal tilpasses i overensstemmelse hermed anbragt ovenpå hinanden og er fast forbundet ved hjørnerne. Det færdige trækasse kan derefter foring vandtæt med dam liner. En fast ramme til et vandområde kan også give et konkret ring, som er vandtæt måde ved hjælp dam liner.

Smuk er ler rør eller store terracotta pot, der ligeledes kan få en væg af film. Efter foring trykket af vandet presser folien fast mod væggen. Udstående stykker af film skæres flush. For sådanne beholdere, en tynd plade af 0,5 mm tykkelse dam er nok. Tykkere film er stive og ikke velegnede til foring.

Puljer på altaner og terrasserTil foring en <br>Planter er nødvendig dam liner. Almindelige film smuldre med tiden.Puljer på altaner og terrasserFørst bringe stykke film i potten eller andet fartøj. En tynd dam liner tilpasser sig til formen.Puljer på altaner og terrasserVandet presser folien fast i væggen; for oversvømmelser også regn vand fra en pumpe bassin er.Puljer på altaner og terrasserEfter oversvømmelse kanterne skæres flush. Plantning sker med små flåd eller indfødte vandplanter.

I bedste kun én fartøjets første skabt til prøven. Dette kan gøres med en rest, der er tilbage af dammen konstruktion. Hvem er opfyldt, kan oprette et vilkårligt antal puljer med enkle midler. Juridisk dekorative berører en gruppe med forskellige størrelser kar, hvoraf nogle er plantet. Nogle steder skal de forbliver fri, så vandet er stadig synlige.

Køb puljer online