Puu mato ohjaus

Woodworm taistella tehty helpoksi

Puu mato ohjaus

The (tunnetaan myös nimellä tupajumiAnobium punctatum) tunnetut woodworm on enimmäkseen nälkäinen ja aiheutti suurta vahinkoa on puiset huonekalut ja komponentteja.

Kun mato tai sen toukat ovat jälleen alkaneet syödä puun läpi ja näkyy puun pinnalle tyypillinen pieni toukantuhot reikiä, on korkea aika Puu mato ohjaus. Muutoin on rakastettu huonekalu tai tärkeässä arkkitehtoninen rakenne on täysin tuhottu.

Woodworm tai Hausbock hyvin ja Kairokuoriainen, jotka ovat myös osa puuta tuhoavia hyönteisiä on poistettava mahdollisimman pian saa. Täällä opit tunnistamaan toukantuhot tartuntoja ja miten poistaa toukantuhot.

Sisältö: taistelu toukantuhot

 • voi taistella toukantuhot kestää vuosia
 • Ulkonäkö ja kehittäminen puun matoja
 • Edullisia puulajit toukantuhot
 • Bankirai toukantuhot?
 • Poikkeavuuksia toukantuhot tartuntoja
 • Kemiallisia torjuntakeinoja toukantuhot
 • Biologisten tekijöiden ja kotiin korjaustoimenpiteitä torjua toukantuhot
 • estää toukantuhot tartuntoja

voi taistella toukantuhot kestää vuosia

Useimmiten toukantuhot putoaa Reiät on 1-2 mm siitä, mistä roskia turpoaa. Tämä on ensisijaisesti osoitus siitä, että toukat ovat aktiivisia puun edelleen ja syödä varhaisen puuta.

Useimmiten löydät huonekalukuoriaista etusija Kellareihin, ullakot, kirkot, Polttopuut leirejä ja hylättyjä rakennuksia, Näiden vastustavat olohuoneisiin usein lämmitetään. Vuonna Kotiympäristössä toukantuhot puu on yksinkertaisesti liian kuivaa, koska kosteus yleensä vain välillä 8-10 prosenttia. Jos woodworm vielä näy olohuonetta, puu vaimensi liian usein tällaisia. Esimerkiksi, pyyhkimällä.

Täällä woodworm viipyä kuten missä he kasvoivat ja makasi niiden munat, joista toukat kuoriutuvat. Jos olet tekemisissä toukantuhot tartuntoja Joten jälleen, varmista, että olet huuhtele taistella toukantuhot. Muuten joudut kuluttua neljään vuoteen, jälleen sama ongelma. Niin kauan kuin toukat tarvitsevat yleensä kehittää. Epäsuotuisissa olosuhteissa, kehitysaikaa toukkien voi viimeisen kahdeksan vuoden aikana jopa ennen niiden muuttumista kovakuoriainen ja tallentaa uudet munat. Joten jos poistaa toukantuhot tartuntoja haluaa ennen kaikkea tarve päästä eroon toukkia.

Ulkonäkö ja kehittäminen puun matoja

Puu mato ohjausToukka puu mato

Ennen kuin voit taistella huonekalukuoriaista, on tiedettävä, miten tämä näyttää lainkaan. Koska puu mato on hyvin samanlainen kuin leipäkuoriainen. Useimmissa tapauksissa huonekalukuoriaista on 3-5 mm long, on tumman ruskea väri ja soikea ääriviivat. Hänen päänsä on suojattu niskasuojia. Kolme hieman suuremmassa päätyosat ovat antenneja. toukat puun mato ovat voimakkaasti kaareva, mutta on vahvat leuat, joilla he syövät puun.

Kukin naaras munii noin 20-30 munaa metsässä halkeilua. Niiden toukat kuoriutuvat kolme viikkoa, kantoi puuhun ja kehittää sitä 4 vuoden ajan. Kun toukka on täysikasvuisia, ne koteloituvat ja aikuiset kuoriaiset lähtevät puuta.

Edullisia puulajit toukantuhot

Puu mato ohjausToukantuhot rei'itetty puutavara

erityisen pintapuu on suosittu huonekalukuoriaista. värillinen sydänpuun on mänty, lehtikuusi, douglaskuusen ja tammi kontrasti Vain jatkuvan hyökkäyksen hyökkäsi. muokata tätä vuosia toukantuhot sama puukappaleen, kunnes he ovat hävinneet sen suoralta kädeltä.

erityisen aikaisin puuta on altis huonekalukuoriaista. Tämä tarkoittaa sitä, että kirkkaat alueet vuosirenkaat tarkoitetaan useimmiten muodostettu keväällä. voimakkaampia myöhässä puu kuitenkin, säästyy. Mutta juuri tämä luo suomumaiset puun ja se menettää lujuutta.

Lisäksi saastuneen puu matoja vain kuollut ja ja rakentanut Puuta. Elävät tai hyvin tuore puu vältellä kontrastia. Kuitenkin pelaa ikä puun hyökkäys ole väliä. Onko vuosisatoja vanha katto tai vain muutaman vuoden vanha puutarha penkki, ei ole väliä toukantuhot. Tärkeintä hän voi asettua kuollutta ja kostea puu.

Bankirai toukantuhot?

Henkilöt, joilla Bankirai- tai Bangkirai puulattiat eivät joskus pelkäävät, että heidän puun tartutettiin toukantuhot. Tämä johtuu siitä, että bankirai on usein niin sanottu reikiä. Nämä ovat madonreikiä aiheuttama Ambrosia kovakuoriainen, joka on aktiivinen elävien tai juuri kaadetun puun. Mutta puu, hän ei ole enää vaaraa. Siksi pienet reiät pidetään saatavilla kaupallisesti eivätkä vika.

Saat lisätietoja Bangkirai, katso alla terassilla.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 "16464, '');

Puu mato ohjaus

Poikkeavuuksia toukantuhot tartuntoja

Ensimmäinen, pudota edellä mainitun Reiät on 1-2 mm edelleen, ovat yleisempiä toukantuhot tartuntoja. alkaen numero reiät voit lähinnä sisempi tuhoaminen Sulje puutavaraa. Mutta kun toukat puun mato oleskelun reikiä, toukkien muut loiset tulevat usein valoa ja laskee voimakkaammin edelleen. Lisäksi Päästöt roskia Erityisen silmiinpistävää. Mitä enemmän roskia löydät, sitä suurempi on saastuttamiksi toukantuhot.

Kemiallisia torjuntakeinoja toukantuhot

Ensinnäkin menetelmä torjumiseksi toukantuhot menestys riippuu myös niiden esiintymisen. Jos sen kanssa suuri määrä toukantuhot täytyy tehdä, se on yleensä parempi, jos jompikumpi kemiallisia aineita työ - ota täysimääräisesti huomioon kaikki turvallisuus merkille käytetyn aineen - tai ottaa yhteyttä toiseen ammattilainen exterminator.

Jos kuitenkin vain pieni osa puun tai jopa huonekalun tai vaikuttaa, voit käyttää seuraavia biologisten tekijöiden ja kotiin korjaustoimenpiteitä kokeile. Koska tämä on yleensä parempi ympäristölle ja terveydelle.

Osta Holzwurmtod klo Westfalia

Biologisten tekijöiden ja kotiin korjaustoimenpiteitä torjua toukantuhot

 1. Woodworm voi selvitä vain puun että myös vastaavasti märkä on. Joten jos esimerkiksi on vanha saastuneesta kalusteiden haluat tallentaa ja päästä eroon puusta matoja, siirrä huonekalut on keskitetysti lämmitetty huone. Lisääntyvistä Puun kuivaus toukat kuolevat. Sinun ei tarvitse pelätä, että muut puuosat ovat vaikuttaneet avaruudessa, koska ne ovat jo kuivuneet riittävästi.
 2. Lisäksi woodworm ovat erittäin reagoivat lämpö. enimmäkseen rikkaat 55 celsiusastetta jotta tuhota toukantuhot. Tämä liittyy siihen, proteiiniytimeen. Koska woodworm koostuvat pääosin proteiinia, voit hajota tätä lämpöä ja siten poistaa toukantuhot. Näin ollen, ryhdyttävä asianmukaisiin puukappaleen ja aseta se esimerkiksi Uunissa tai saunassa ja jätetään sinne, kunnes tunti loput mainitussa lämpötilassa.
 3. Jos se ei ole "mobile" Pala puuta, mutta kiinteästä tangosta, voit kokeilla seuraavia temppu: Toukantuhot rakkaus tammenterhoja. Siksi esittää muutama tammenterhoja lähellä teennäinen. Woodworm tuntevat houkuttelee haju. Kun se on vedetty matoja ulos reikiä, voit taistella toukantuhot.
 4. Toinen variantti on Boori suolaa vastaan ​​toukantuhot. Se toimii ennaltaehkäisevänä kuin torjunta toukantuhot riittävän annostuksen. Koska suola mutta ei kaukana pääsemästä puusta poikkileikkaus, se on vain suhteellisen myöhään, tarkemmin vain lisäsi lentäessään ulos täynnä hyönteisiä. Olemassa olevat toukat voivat edelleen syödä jonkin aikaa, ennen kuin ne tulevat ensimmäistä kertaa täyden hyönteisiä kosketuksiin suolaa. Mutta pysyvä käsittelemällä boori suolan toukantuhot olisi täysin hallinnassa.
 5. Toinen kotiin korjaamiseksi on ammoniakki. Pyydä pastavuoka Salmiakgeist vaikutusalaan huonekalun päälle. Pura huonekaluja ilmatiivis foliolla ja teipillä ja anna sen seistä muutaman päivän. Leviämisen höyryt varmistaa, että toukat kuolevat. Mutta varokaa: Jotkut Woods, kuten tammi tai pyökki voi vaihtaa väriä. Havu- Tämän menetelmän pitäisi Puu mato ohjaus mutta ei ole ongelma.

Tässä vaiheessa jälleen todeta, että se on lähinnä toukat on, että olisi poistettava puun mato ohjaus. Vaikka voi suhteellisen helposti tuhota aikuinen toukantuhot on toukat aiheuttavat pitkäaikaisia ​​ongelmia. Joten tutkia huolellisesti, jäännös torjua toukantuhot on. Muuten on olemassa mahdollisuus, että sinun täytyy aloittaa kaikki alusta muutamaa vuotta myöhemmin, koska jäljellä toukat ovat kehittyneet ja tallettaa uudet munat puussa.

estää toukantuhot tartuntoja

Koska se erityisesti on toukantuhot Puun kosteus- pitoisuuden saapuu, sinun tulee varmistaa, että Puu säilyttää kuivassa hyvin voi tai on kuivaa. Puu olisi ulkona makaavat koskaan suoraan lattialle, koska maaperän kosteus kuivaus muuten estetään ja liotetaan edelleen puussa edes. Kuluttavat myös puun paras aina pressu, suojella sitä sateelta.

at ulkoa puu voi teitä sää-suojaus keinoin teoksesta, jota sovelletaan tahra puun. Ne sisältävät enimmäkseen Vaikka ei huumeita vastaan ​​hyönteiset itse, mutta ovat vettä hylkivä ja valolta, jolloin puu ei voi olla liian kostuta. Poikkeuksena on Holzwurmtod Westfalia. tämä Holzwurmtod on puunsuoja että sinun täytyy painottaa puuhun. Se sisältää vaikuttavana aineena vastaan ​​toukantuhot, jolloin he eivät voi edes tapahtua.

että sisusta puolestaan ​​käyttää vain agenttien kanssa blue angels ovat koska et muuten laittaa oman terveyden vaarassa. Koska olet säästynyt lämpimässä olohuonetta yleensä puusta matoja, sinun valvontaa katolle ja vastaavat voivat keskittyä. Tarkista sinne satunnaisesti jos kosteutta tunkeutuu puuhun.

Ja heti kun huomaat ensimmäisiä merkkejä toukantuhot tartuntoja, sinun pitäisi kanssa toukantuhot taistelut alkaa.

Ostaa agentti vastaan ​​toukantuhot Amazon