Puutarhakalusteet Hibernate ja tallentaa

Puutarhakalusteet Lämmitystyöt

Luminen puutarhakalusteet

Loppusyksystä oleskelu terassilla on yhä epämiellyttävä: Päivät lyhenevät ja kylmempi. Nyt on aika tehdä puutarhakalusteet talven suojella heitä sää ja niin täydellisesti valmis tulevana keväänä.

Nykyaikaiset puutarhakalusteet alumiinia, paju tai laadun tekstiilit ovat talvi-hardy yleensä ja soveltuvat siten talven puutarhassa. Kuitenkin vahva pakkaset ja UV-säteily voi jättää jälkensä vankka puutarhakalusteet. Suojattu talvi varastointi pidentävät elinikää huonekalut ja pitää se visuaalisesti houkutteleva ja alhainen huoltotarve: siksi, yleistä periaatetta sovelletaan.

Selvitä seuraavat artikkeli siitä, miten optimaalisen suojan pakkasta ja kosteutta arvokkaasta puutarhakalusteet valmistettu eri materiaaleista.

talvehtivat Sisältö on puutarhakalusteet ja tallentaa

  • Ylläpito puutarha ja puutarhakalusteita
  • talvehtivat puiset puutarhakalusteet
  • Metalliset puutarhakalusteet talviolosuhteisiin
  • Pidä muovihuonekalujen kunnolla
  • myymälän kalusteiden pehmusteiden aikaa sisätiloissa

Ylläpito puutarha ja puutarhakalusteita

Syksyllä on aika valmistella puutarhakalusteet kylmää ja märkää talvella. vankka puutarhakalusteet voidaan palauttaa yleensä valmistettu metallista ja muovista tai lepotilaan subtrooppinen lehtipuu huonekaluja helposti ulkona, suojatoimenpiteet ovat tuskin tarpeen.

Siitä huolimatta, sinun tulisi aina pitää mielessä, että sääolosuhteet, kuten ankaran pakkasen, kosteutta ja UV-säteiltä vahingoittaa huonekaluja pitkällä aikavälillä, materiaali haurastuu ja säröillä tai haalistunut väri. On suositeltavaa ylläpitää laadukkaita puutarhakalusteet ja herkkä metsät kohdennettuja ja suojella.

Jos mahdollista, Säilytä ulkokalusteet viileässä, kuivassa paikassa, kuten kellarissa tai autotallissa. Varmista, että huone ei ole liian lämmitetty, sillä varsinkin puukalusteet korkean lämpötilan vaihteluja siedetään huonosti. Jos varastointi sisätiloissa ei ole mahdollista, on suositeltavaa käyttää erityisiä suojakannet. Peitä seisoo auki, kuivat huonekaluja hihat ja kiinnitä se lopullisesti estää lentävät pois.

Furniture talvellaNykyaikaiset puutarhakalusteet voi talvehtia ulkona.

vihje: Kannet ei koskaan hermeettisesti suljettu puutarhakalusteet alkaa hikoilla Levyjen alle. Tasainen ilman vaihtoa estää homeen kasvua tehokkaasti.

Ennen varastointia, kaikki puutarhakalusteet ja astiat lämmin ja kuiva syksy vapautettiin karkean lian, saranat tai metallia kalusteet voidaan suojata ohuella öljyä kohdistettu ruostetta. Myös markiisit tulee puhdistaa uudelleen ennen voimakasta talven.

Seuraavien viiden varastossa suositukset, puutarhakalusteet ovat kauniita ja hyvässä kunnossa keväällä:

  1. Store kuivaa puutarhakalusteet, mieluiten sisätiloissa.
  2. Syö pakkaselta ympäristön vahinkojen estämiseksi.
  3. Sulattaa varasto vain kohtuullisesti, lämpötilan vaihtelut vahingoittaa materiaalia.
  4. Varmista vastustamaan homekasvustoa tuuletusta.
  5. Suojaa huonekaluja UV-säteiltä, ​​niin jatka paljon värejä ja materiaaleja.

talvehtivat puiset puutarhakalusteet

Puiset tuolit lumen peitossaPuu on herkkä kosteudelle ja tarvitsevat riittävän suojan.

Asianmukaista hoitoa puisten huonekalujen ulkokäyttöön, on tärkeää erottaa toisistaan ​​subtrooppisilla lehtipuuta kuten tiikki, valeakasiasta, lehtikuusi, eukalyptusta tai akaasiaa ja kotimaan Nadelhözern kuten kuusta tai mäntyä.

Yksityiskohdista lehtipuut ovat niiden tiukka kasvanut materiaalin ja korkean öljypitoisuuden, mikä tekee niistä vakaampi ja voi lepotilaan tarvittaessa ulkona. Kuten minkä tahansa muun puuta, mutta periaate, että erityiset sään suojelutoimenpiteitä pidentää huonekalun pätee tässä. Vahva UV-säteily aiheuttaa vanhenemista puun ja häipyminen, ominaispinta-ala käsittelyn kovapuuÅljy keväällä voi vahingoittaa mutta korjata uudelleen.

vihje: Huolla puukalusteet ennen lepotilaan hio pinta vahva sään ja tämän jälkeen sinetöidä kuiva ja pöly ja rasvaton pinta erikoisöljyt tai sopivalla lakka, kuten tiikkikalustus lasite.

herkkä havupuusta ovat paljon alttiimpia ja sietää kosteuden tai kylmä. Ne on säilytettävä sisätiloissa, siis jossa on varmistettava, että huone pysyy viileänä ja kuivana. Välttää lämpötilan vaihtelut, muuten rumia halkeamia aine voi muodostaa. Säilytä havu- huonekaluja siksi erinomaisessa kellarissa tai autotallissa, jossa ilmasto-olosuhteet ovat optimaaliset.

Erityisiä hoito valmistetut huonekalut pehmeä havupuusta pinta on hieman karkea puhdistuksen jälkeen hiekkapaperilla, ja sisällytetty hoitava öljy mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Metalliset puutarhakalusteet talviolosuhteisiin

Metalli puutarhakalusteet talvellaPuutarhakalusteet ruostumattomasta teräksestä ei ruostu, mutta se on suojattava säältä.

Metallihuonekalut on suhteellisen helppo hoitaa: Monet metalli mallit on valmistettu kevyestä alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä ja voi helposti jäädä talvipuutarha, koska ne eivät ruostu.

Takorauta puutarhakalusteet on jo useimmissa tapauksissa suojalakkakerroksella pinnoite, joka säilyttää huonekalut ruoste pitkittyneen kosteutta. Maali kuoriutuu tai on ensimmäinen tullut halkeamia, on työstetty erityisellä tuotteen hyvin varustetuista vähittäiskaupan mukaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

vihje: Muut muoviosat on asennettu niin jalka caps tai yhteisiä elementtejä usein. Jos näin on, suojus voi suojata herkkiä materiaalia UV-säteiltä.

Pidä muovihuonekalujen kunnolla

Muovihuonekalujen talvellaMuovihuonekalujen yleensä jäätävissä materiaalia halkeamia johon lika voi laskeutua.

Puutarhakalusteet korkealaatuisia muovista tai muovista silmien (polyrattan) ovat kevyt ja kannettava. Ne eivät myöskään edellytä erityistä hoitoa toimenpiteet ovat usein jo UV-kestävä ja hankkia verrattain kohtuuhintaan eri muotoja ja värejä. Siksi monet puutarhurit pääsyn nopeasti muovituotteen.

Mutta tässäkin ongelmat piilotettu yksityiskohdat: muovihuonekalujen saattaa hyvinkin viettää talven ulkona, mutta sää ja lämpötilan vaihtelut voivat ajan mittaan pienin halkeamia, joihin lika ja bakteerit asettua. Vakautta huonekalut on säilynyt, mutta huonekalut on yhä ankeita ja lopulta tuskin puhdas.

On suositeltavaa myös tallentaa huonekaluja tyynyissä tai suojaisessa sisätilojen puutarhakatoksestani. Joten puutarhakalusteet pitkä pysyvät puhtaina ja kaunis.

myymälän kalusteiden pehmusteiden aikaa sisätiloissa

Kuisti swing talvellaHuonekalujen verhoilu viettää kylmän kauden kuiva autotallissa tai suojaan suojattu.

Huonekalujen verhoilu ovat kömpelöitä ja tehottomia, mutta he kuuluvat viihtyisä yhdessäolo terassilla, parvekkeella tai kuistilla swing vain niin. Kesällä tyyny ilman ongelmia voi myös jäädä yöksi tuoleja tai penkkejä, koska yöt ovat lämpimiä ja kuivia.

Syksyyn mennessä kun ensimmäinen lehdet putoavat ja päivät ovat märkiä Istuinverhoukset täytyy jättää yöksi sisätilaan. Kostea syksy ilma ja aamukastetta anna tyynyt ovat kosteita. Jos he eivät voi kuivua hyvin, koska korkea ilmankosteus satamassa luo epämiellyttävä haju tai jopa vaarallista hometta.

Talvella istuintyynyn lopulta ei enää tarvita. Talvisäilytystä Istuintyynyt, on olemassa erityisiä tyynyt laatikoita ettei hankkia hyvin varustetuista rautakaupoista. Vaihtoehtoisesti tyyny voidaan myös pinota autotallissa tai säilytä kellarissa kunnes ensimmäinen Frühblüher jälleen kutsua istua puutarhassa.

ostaa kannet puutarhakalusteet verkossa