pyntede winterizing

opretholde decking og decking

pyntede winterizing

Wooden terrasser giver en naturlig indtryk og er meget rart at se på. Men den pragt forkert pleje ikke vare meget længe: plankerne er angrebet af vind og vejr, revner og huller opstår. I denne vinter tiltrækker et regnvand fryser dette og blæser på de skrå brædder, svampe trænge de rådnende gulvbrædderne.

Men indtil videre har det ikke kommet. Med denne vejledning, den træterrasse er ikke kun næste forår, men også det næste år smukke. 

opretholde pyntede: Indhold

  • Træ til pyntede: Godt træ til holdbare terrasser
  • Terrasse pleje begynder med udvælgelsen af ​​træ
  • beskytte pyntede fra vejret
  • Pyntede: bejdse eller olie?
  • Træbeskyttelse med olivenolie: Er det muligt?

Træ til pyntede: Godt træ til holdbare terrasser

Egnet til terrasser er særlig Bangkirai, en asiatisk tropisk træ, der er meget modstandsdygtige over for miljømæssige påvirkninger og regn. Hvem er ikke fan af tropisk træ, kan også trække på sibirisk lærk eller nordisk gran. men disse bør specielt behandlet. Selv trykimprægneret fyrretræ er velegnet til opførelse af træterrasser.

Selv med udvælgelsen skruen kan gå galt: som ikke bruger stålskruer rustfrit, skal leve med senere rustpletter, i værste fald, kan skruerne også ruste og mister deres hoveder. Resultatet er løs pyntede og til tider smertefulde faldgruber.

Terrasse pleje begynder med udvælgelsen af ​​træ

pyntede winterizingKedeltryk imprægneret træ

Wooden dæk er desværre ofte bygget uden stor ekspertise og vender de lavest mulige omkostninger. De tilbud om rabat isenkræmmere har ofte mere salg end holdbarheden af ​​deres produkt i tankerne. Kom derefter mangler eller dårlige træbeskyttelse foranstaltninger, der vil pyntede rådner væk inden for et år.

Et træ beskyttelse i udendørs arealer og pyntede er derfor bydende nødvendigt.

Hvis forrådnelse være for avanceret og har spredt sig til underkonstruktionen, skal hele dækket udskiftes. I delvis beskadigelse tavleflader kan ændre, kan resten justeres ved slibning.

For nye terrasser træbeskyttelse konserveringsmiddel pletten til en vinter beskyttelse er derfor behov!

pyntede winterizingDer er ikke noget at spare: Rotten træ (nærbillede)

beskytte pyntede fra vejret

Allerede angrebet pyntede, der allerede grånende, kan du stadig effektivt at beskytte mod elementerne. De eksisterende dæk bestyrelser bør være foran træbeskyttelsesmiddel oprindeligt meget omhyggeligt rengjort.

I tilfælde af små revner på overfladen kan gives til en slibning væk fra terrassen, men dette afhænger af, hvilken type træ, der anvendes, og bør drøftes med en professionel.

opmærksomhed: Gamle og rådne dæk boards er ofte årsag til mange ulykker og ubehagelige splint i foden. Lad dine børn går barfodet på en sådan overflade kørende.

Pyntede: bejdse eller olie?

pyntede winterizinggrånende træ

Spørgsmålet om lak eller olie er kontroversiel med træ dæk. Dybest set kommercielt tilgængelige tynde glasurer kan anvendes til imprægnering af et træ dæk. Men pyntede Bangkirai Douglas gran eller endda uden en glasur godt i løbet af vinteren, også kan bruges en god træolie.

Maleriet selv er enkel: Terrassen er grundigt rengjort i en lang periode med godt vejr, her kan du enten fortsætte med den klassiske skurebørste eller bruge en højtryksrenser. Efterfølgende terrassen har at tørre helt, ideelt 48 timer.

Så i morgen (og ikke i regnvejr!) Begyndte at glasur terrassen. En til to frakker burde være nok. Anvendelsen af ​​træolie udføres på en tilsvarende måde. Det er især vigtigt, at alle detaljer og hjørner er glaseret, fordi svampe og svampe sidde ned i kryds og udsatte kanter kan især godt lide fast.

Træbeskyttelse med olivenolie: Er det muligt?

Træbeskyttelse med olivenolie eller kommerciel vegetabilsk olie? Ja, det virker. Dog bør man have en solid næse: Som de fleste vegetabilske olier og smør olivenolie eller solsikkeolie harsk i solen. Bedre er et træbeskyttelsesmiddel med linolie: Denne funktion er tilgængelig i enhver isenkræmmer og giver træet en karakteristisk duft. Du kan også beskytte en terrasse, naturligvis med bivoks: Ansøgningen er smertefuldt og ret dyrt i den nødvendige mængde.

Køb bejdse til udendørs brug på Amazon