Rakennus ohjeet: avaintaulu itse

tehdä avaintaulu itse

Ainakin kaksi auton avaimet, joitakin avain polkupyörälukko, ovi avain kunkin asukas, autotallin avain, kellarissa tai puutarhassa .... Nopeasti tonnia kerätä avaimia ja kukaan muu ei tiedä, mikä sopii tai jos sitä vielä on, linna , Tilaus vaaditaan.

-portaali on näppäimistön, josta kaikki avaimet löytää paikkansa ja joka tekee hänen näppäimistön itse, täten luoden räätälöidyn ratkaisun, joka täyttää sille asetetut vaatimukset. Niin keskeinen skeittisimulaatio voi olla todellinen katseenvangitsija.

Osoitamme askel askeleelta, miten voit rakentaa ikioma voi näppäimistön, joka näyttää hyvältä ja sen päälle, joka tekee tilaa monille avaimia. Mielellään meidän suunnittelu ehdotus voidaan myös sovittaa omaan halusta koosta vaikka.

Sisältö: Merkki avain itse laudan

 • Työkalut ja materiaalit
 • Mark katto takaseinään: Vaihe 1
 • Vaihe 2: Leikkaa tarvittava levyt ja nauhat
 • Vaihe 3: reiät koukut näppäimistössä Mark
 • Vaihe 4: reikien poraaminen keskeisiä koukut
 • Vaihe 5: pre-poraus ruuvi
 • Vaihe 6: mikä seinäkiinnikkeestä itse
 • Vaihe 7: Ruuvi hionta ja rimat
 • Vaihe 8: Pintakäsittely
 • Vaihe 9: koukku kääntämisen näppäimistöllä
 • Hang Kotitekoinen avain skeittisimulaatio: Vaihe 10

Työkalut ja materiaalit

Aineistovaatimukset:

Tuotenumero Dimensions
Leimholzbrett 1 400 x 350 x 28 mm
Lautoja (katto) 2 300 x 20 x 35 mm: n
Riman (pohja) 1 400 x 30 x 50 mm
Koukku (suora) 20
Koukku (pyöreä) noin 7
eri ruuvit tarpeen mukaan
puuliimaa
Lasite, maali tai öljy

Tarvittavat työkalut:

 • Jiirisaha (vaihtoehtoisesti kaarisahaan ja hiippa)
 • Pöytäsahasta (vaihtoehtoisesti palapeli)
 • Penkki pora (vaihtoehtoisesti porata tai käsipora)
 • pihdit

Mark katto takaseinään: Vaihe 1

Perustana meidän itse valmistettu näppäimistön melko paksu lauta käytetään (28 mm) liimapuun. Dick - jotta tarvittavat koukut voidaan kiertää paljon eikä seiso takana. Koko (kuten kaikki mitat) voidaan räätälöidä, me x käyttää suorakulmainen levy 40 noin 35 cm: n päässä vanhasta varastossa.

1. Määritä keskus1. Määritä keskus2. Merkitse puolihoito leveys2. Merkitse puolihoito leveys3. Yhdistä pisteet3. Yhdistä pisteet4. Mittaa katon nauhat4. Mittaa katon nauhat

Ensimmäinen, erotamme itsellemme "katto" jonka tyypillinen kaltevuus 45 °.

 1. Ensin määritellä yläreunan keskustasta. Kanssa levystä leveys 40 cm, tietenkin, on 20 cm.
 2. Draw samassa määrin vasemmalle ja oikealle ylhäältä, alkaen ulkoreunoilla.
 3. Liitä ylhäällä keskellä niin, että merkinnät vasemmalla ja oikealla puolella. Tuloksena on katto suorassa kulmassa.
 4. Käytetään muita kuin mittojen, voit nyt määrittää pituuden kattokaiteet. Voit tehdä tämän valitsemalla houkutteleva "katon ylitys", Tarkkaa toimenpide ei ole tarpeen, se olisi vain sovi visuaalisesti hyviä ja etsiä talon.

Vaihe 2: Leikkaa tarvittava levyt ja nauhat

Leikkaamiseen jiirisaha, ja käyttää pöytäsahasta. Vaihtoehtoisesti saha tai rautasahalla ja Jiirilaatikot voidaan tietenkin tarttua. Kuitenkin tässä tapauksessa on käytettävä hyvin huolellisesti.

sahaus 1. Katon baaria 45 °sahaus 1. Katon baaria 45 °2. jiirisaha2. jiirisaha - liukumistoimintaa3. Vihje: Angle lopettaa3. Vihje: Angle lopettaa4. merkkejä footer4. merkkejä footer

 1. Jos pituus katon nauhojen määritetty, ne voidaan leikata. Tehdä niin, jiirisaha 45 ° ja jakaa baarissa. Vino ala on jäännös, voidaan käyttää sama toisen tangon.
 2. niin on jiirisaha käytetään liukuva toiminto ja tarjoaa riittävän leikkaus pituus, kentälle katon on iso board voidaan siten leikata. Muuten, käytä yhden pöytäsaha.
 3. Vihje: Aseta jiirivasteen taulukon näki 45 ° ja aseta aluksella merkkiin. On nyt pieni pala puuta kiinnitetty kulma lopettaa, hallituksen sahattavan ei voi liikkua, ja tarvitsee vain kääntää ympäri ja levitetään lopettaa sen jälkeen, kun ensimmäinen leikkaus. Tämä yksinkertaistaa kohdistus ja lauta on täysin symmetrinen.
 4. Pituus ylä- määritetään mittaamalla tai yksinkertaisesti vasten takaseinän ja merkitty. Maun mukaan astinlaudan voi myös olla hieman leveämpi kuin takaseinä.

Vaihe 3: reiät koukut näppäimistössä Mark

Saat enemmän koukkuja sovellus, sitä tarkempi tässä olisi käytettävä. Erityisesti symmetrinen järjestely, kukin hieman sivussa koukku lävistää suoraan silmään. Joten anna itsellesi venymään täällä.

1. Määritä etäisyys koukkujen1. Määritä etäisyys koukkujen2. Määritä etäisyys2. Määritä etäisyysMark 3 riviäMark 3 riviä4. laske reikäväli4. laske reikäväli

 1. Määrittää ensimmäisen vaiheen karkeasti järjestely ja määrä vaaditaan koukkuja. Tärkeää on etäisyys alimman rivin reunan ja asemaa alkuun koukku. Laita muutama avaimensa näppäimistössä.
 2. Etäisyyden määrittämiseksi alarivillä nousta reunan ja jakaa jäljellä oleva tila ylimpään avainta niin edelleen. Väliset etäisyydet rivien voi olla yhtenäinen, vaan myös eri. Riippuen siitä, onko suuret ja pienet näppäimet on tarkoitus kiinnittää, tai itse paikka tarjoaa. Rivi piki on esimerkissä 7 cm. Laita alkuun koukku keskelle ja niin suuri, että avainta ei voida poistaa helposti, vaikka kattokaiteet. Rivit merkitty pois ja ylin avainasemassa on korostettu, mitataan etäisyys katon kaltevuus.
 3. Mitattu ulottuvuus on noin (ja kalteva sivureuna) ilmaistuna avainasemassa merkitty ulos, mikä myöhemmin johtaa hyvin yhtenäinen kuva. Piditpä läpi tasolla viivana tai merkitä vain riveissä on sinun. Meidän etäisyys on 4 cm.
 4. Uloin reiät on merkitty ja nyt välinen etäisyys yksittäisten koukkujen on määritettävä jokaiselle riville. Kokeile jotain, mitataan brutto- ja jakaa numero samoin. No sama taso on täällä. ulkoreunaan, joka voi vaihdella jonkin verran riippuen useita keskeisiä Koukkujen. 

Vaihe 4: reikien poraaminen keskeisiä koukut

Määrittää oikean alkureikä ennen porausta. Tämän pitäisi olla vain hieman pienempi kuin ulkokierteen koukkuun. Onko sinulla paksuus, voit määrittää juuren halkaisija (kierteen halkaisija välillä lankaa) tähän. Mitä suurempi poran halkaisija, sitä helpompi koukut voidaan ruuvata, ja tarkemmin ne ovat. Pora halkaisija on selvästikin olla niin suuri, että koukku vielä löydetty riittävää tukea. Koeporaukset varmuuden vuoksi koekappaleseen.

Suoraankytketyn istuin koukku meidän omatekoinen näppäimistön on yhtä tärkeää, että reiät ovat täsmälleen suorassa. Penkki pora tai Porajalustan on siis edullista.

Tämä voi lisäksi olla varustettu luukun niin, että kaikki poraukset saatiin tasainen etäisyyden kehosta reunasta. Tämä viittaa alareunaan sekä etäisyyden katto. Keskimmäinen reiät on porattava pysähtymättä tai jopa akkuporakone yleensä, koska penkki pora vaaditaan erittäin suuri säde.

Poraa reiät hiljaa läpi koko linjan, koska koukku on kierrettävä hyvin syvällä.

Pysäytin varmistaa yhtenäinen väliPysäytin varmistaa yhtenäinen etäisyys reunasta.Kulma koukku edessä, pyöreä koukku asentamiseksi alapuolelta.Kulma koukku edessä, pyöreä koukku asentamiseksi alapuolelta.

Vaihe 5: pre-poraus ruuvi

Estämään murtumisesta nauhojen kun se on ruuvattu, ne on etukäteen porattu. Ruuvit käytettiin myöhemmin tulisi jakaa keskimmäiseen pystysuoraan aluksella. helpottuu, kun kaikki reiät porataan stop päässä. Pysäytin voidaan muodostaa mittauksella (puoli levyn paksuus). Yksinkertainen, on kuitenkin, kun romu pala (sahattu pois kulmat takaseinän) on sijoitettu pystysuunnassa vasteeseen. Voit siis nähdä tarkasti, olisiko pora ulottuu keskeisesti aluksella.

Merkitse tarvitset viimeisenä vain reikien etäisyyden itsensä. Etäisyys reunasta toistetaan lopettaa. Kuitenkin olla tarkkana, että olet aina käyttää liuskat takaisin koko matkan. 

Poraa mukaan mukauttaa levyn paksuuttaPoraa mukaan mukauttaa levyn paksuuttaLuo takaosan kanssa stopLuo takaosan kanssa stop

Vaihe 6: mikä seinäkiinnikkeestä itse

tehdä näppäimistön itsessään on yksi asia, mutta sen on oltava myöhemmin turvallisesti ripustaa seinälle. Erityisen suuri se näyttää luonnolliselta, kun suspensiot eivät ole näkyvissä. Tätä varten voit ostaa erilaisia ​​valmiita ratkaisuja, vaan käytämme luova-itse-versio. tarvitaan tähän tarkoitukseen vain kaksi eri oksaporanterällä ja kaksi metalli- nauhojen (tai vastaava) metallista rakenne.

Merkitse kannat Befstigungen. Niiden pitäisi olla kaukana toisistaan ​​ja sijoitettu keskeisesti mahdollisimman rivien koukkujen jotta ei haitata toisiaan. Pora, minkä jälkeen suurin mahdollinen Forstnerbohrer vähentäminen, joka on niin syvä, että metallilevyn käytetty ja tarvittavat ruuvit liittää enää hengissä.

Pienemmällä poraa tai varsijyrsin keskialueen nyt porattu syvemmälle pitkänomainen reikä. Joten tilaa syntyy koukkuihin tai ruuveilla ripustaa meidän näppäimistön myöhemmin seinälle. Turvallinen on käyttää koukkuja, jota ei voida kumota heti näppäimistöllä.

Esitetyn menetelmän tehdä seinään teline itse, on vain yksi muunnelma, joka voidaan turvallisesti toteuttaa samalla tavalla muilla keinoin.

Jossa on 50 Forstnerbohrer 2mm upotustaJossa on 50 Forstnerbohrer 2mm upotustaPienempi poraa tai jyrsintä luo tilaa keskeyttäminen.Pienempi poraa tai jyrsintä luo tilaa keskeyttäminen.

Vaihe 7: Ruuvi hionta ja rimat

Ennen meidän avaintaulu voidaan koota kaikki osat on hiottu. Jauhaa vain noin 120 viljaa ennen ja sen jälkeen 240 jälkeen. On olla pintakäsittely öljyä, tahra tai maali myöhemmin, pinta on kostutettu ja uudelleen maahan. Tällä tavalla, irtonainen puuaines riippuvat ja voidaan poistaa. Jos tämä vaihe jätetään huomiotta, kuidut riippuvat lakko, jolloin karhea pinta.

Jauhamisen jälkeen kaikki osat voidaan kiertää. Puristin viittaavat takaseinään työpöytään tai pöydälle. Se ei luista ja osat ruuvi istua tiiviisti vastakkain.

Jos, kuten esimerkissä käytettiin kattokaiteet lehtipuu, reiät on upotettu mukautumaan ruuvinkantojen.

Istuvuuden takaa tarkat varusteet.Istuvuuden takaa tarkat varusteet.Tehty ruuvattu avaintauluTehty ruuvattu avaintaulu

Vaihe 8: Pintakäsittely

Lisää öljyä syötetään ja ne kerättiin 15 min.Lisää öljyä syötetään ja ne kerättiin 15 min.

Pinnan näppäimistön voidaan räätälöidä. Ajateltavissa värit oman kodin voisi esimerkiksi käyttää maalata eri tai on luonnostaan. Mielenkiintoisia ovat varmasti maalattu ikkunat ja ovet. Anna luovuutesi valloilleen.

Olemme valinneet öljyjä. Joten puu ei ole niin herkkä, se voidaan pyyhkiä ja välinen kontrasti "talo" ja "katto" on selvästi nähtävissä, että eri puulajeja.

Öljy levitetään paksusti siveltimellä, sienellä tai liinalla ja vastaanottaa noin 15 min kerätä ajan. Ylimääräinen öljy sitten pyyhitään, koska se muutoin tahmea kuivuu puuhun. Sen jälkeen, kun ennalta määrätty kuivumisaika, prosessi voidaan toistaa tai näppäimistön voidaan käsitellä. Kun oikea lähestymistapa, öljytty puu voidaan jopa kiillotettu.

Vaihe 9: koukku kääntämisen näppäimistöllä

tehdä avaintaulu itse - Olemme melkein perillä!

Mitä puuttuu, on tietenkin, koukut, johon voimme ripustaa myös avaimia. Nämä voivat nyt olla melko helppoa ammuttiin valmiina oleviin reikiin. Oli riittävän suuri porattu tähän työkaluja tai laitteita ei tarvita. Kuitenkin Abgwinkelte koukut on rako voi ruuvi ruuvimeisselillä.

On huomattava, että kaikki koukut ruuvataan yhtä syvä. Helppo hallita, että näkemällä tasaisena koukun tai roikkuu Suoran sauvan.

Joka koukkujen lukumäärä käytettyjen ei riitä tai joka käyttää kaulanauhat, voi perustaa muita pyöreitä koukku ja käyttää tätä ylimääräistä tilaa alla sokkelin.

No porattu, koukut on helppo asentaa.No porattu, koukut on helppo asentaa.Ovatko kaikki koukut ruuvattu samaan syvyyteen?Ovatko kaikki koukut ruuvattu samaan syvyyteen?

Hang Kotitekoinen avain skeittisimulaatio: Vaihe 10

Joten meidän näppäimistön on valmis ja voimme ripustaa se sopivaan paikkaan. Luova suspensio mahdollistaa käyttää ruuveja tai koukkuja kiinnittämistä seinään. Suosittelemme koukku, sillä ne ovat avainasemassa hallituksen turvallinen ja sitä voi ripustaa niin nopeasti.

tehdä avaintaulu itseKey skeittisimulaatio

Osta avaintaulu online halvalla