rakentaa boxkite

rakentaa boxkite

Niistä lohikäärme laatikko leija on yksi leijat nousevat vahvempi tuulet taivaalla. Koska niiden suunnittelu, ne ovat vaikeampi hallita kuin vertailukelpoisella Eddy tai kuusikulmio leijat.

Lisäksi hankkeella on "boxkite" sopivampi kokeneille leija rakentajille tai kotiin parannus. Ne, jotka haluavat päästä lähelle Kite, kokemuksia tämän oppaan miten rakentaa oman laatikkoleija. Koska hieno ja vakaa saumat maallikko voi ommella vain paljon harjoittelua, kaikki saumat liimataan lohikäärmettä.

Turvallisuusohje: Varo anna leija lähellä voimalinjoja. Myös saada hänet ukonilmalla lattialla, muutoin vaarana on törmäisi salama. Lisäksi on varmistettava, kun lasku että kukaan ei loukkaantunut.

Sisältö: rakentaa boxkite

 • Materiaalilista varten laatikkoleija
 • korjailla peite laatikko leijat
 • Leija kangas kertaiseksi ja liimaa
 • rakentaa rakennustelineet laatikko leijat ja jono sen

Materiaalilista varten laatikkoleija

 • Kierros puinen: 4 x pitkä sauva, 4 x lyhyt tukkien
 • Kangas tai kankaalla lohikäärme koteloa
 • Leijanarua, joiden halkaisija on vähintään 1 mm: n
 • Erityistä liima tekstiilien
 • puuliimaa
 • 8 x T-liitin lyhyen halkaisija tukkien
 • nauha
 • avainrengas
 • saha
 • kynä
 • hallitsija

Vihje: Ostaja sälepohja tulisi varmistaa, että tämä ei "puun silmät" jotka, kuten lohikäärmeen voi rikkoa nopeasti karkealla laskeutuvien näistä paikoista.

korjailla peite laatikko leijat

rakentaa boxkiteLuonnos sivupaneelien laatikkoleija

Laatikon mitat leija riippuu koosta neliön emästen kaksi laatikkoa, josta se on rakennettu. Kukin laatikko on peitetty kahdella sivuosat, jotka ovat peilikuvia toisilleen. Kangas kattaa kaksi puolta laatikko myöhemmin. Esimerkiksi rakentaa laatikkoleija, jonka sivun pituus on noin 60 cm, emäs b on noin 120 cm pitkä. Kuten voidaan nähdä oheiseen piirustukseen, sivupaneelit optisen vaikutus on leikattu vinosti. Suorakulmainen tai neliön kangas on myös mahdollista.

Ensinnäkin neljä sivuosista Kastandrachens erityisten lohikäärme liinalla tai kankaalle tehdään. Tallentaa mittauksia kankaan ja tyyppi kummallakin puolella, lisää 4-5 cm leveä liima reuna. Sitten leikata ensimmäisen sivupaneelin ja käyttää sitä peilikuva templaattina toisen sivupaneelin. Näin ne ovat samankokoisia ja voidaan kiinnittää rasian ympärillä. Sitomiseksi korkeampi puoli c paremmin myöhemmin, liima reuna on - leikkaus - kuten on esitetty kuvan vaiheessa. 3

rakentaa boxkiteVaihe 1: Mitat siirretään kudoksen (klikkaa suuremmaksi)rakentaa boxkiteVaihe 2: Wide liima reuna kummallakin puolella (klikkaa suuremmaksi)rakentaa boxkiteVaihe 3: Mitä pitempi puoli c leikataan (klikkaa suuremmaksi)

Leija kangas kertaiseksi ja liimaa

Seuraavassa vaiheessa liima reuna pyyhkäisee b erityistä liimojen, taittaa sen pitkin linjaa ja työntää sen lujasti. Sen jälkeen, jossa puoli ei myöskään d. Vaikka liima kuivuu, kaksi muuta osaa on rakennettu samat vaiheet.

rakentaa boxkiteVaihe 4: b liima sarana taittolinjaa onrakentaa boxkiteVaihe 5: kiinni reunarakentaa boxkiteVaihe 6: liimareuna d myös taittaa ja liimaa

rakentaa rakennustelineet laatikko leijat ja jono sen

rakentaa boxkiteOmatekoinen laatikko leijat erityistä tangot Dragon

Kun päällyste on valmis rakentamaan kanssa lautoja selkäranka laatikkoleija ja peitti sen. Lisäksi, molemmat ruudut ovat stabiloitu puinen poikkitangot. Kaikki sauvat leikataan kokoon ja työntää kaksi tees on neljä pitkää puutavaraa. Rajat tulisi sijoittaa suunnilleen laatikon keskellä.

Ensimmäinen, kummallakin puolella vain osittain pitkä palkki, jossa on T-liittimen liitteenä. Esimerkiksi sivuosa 1 työntää sen sisällä liiman sarana c, kun taas tangon toinen osa kankaan reunan on lisätty. merkitse nyt ennen liimausta Paikan liimareuna lohikäärme aineen jossa lyhyet puu työnnetään T-liitin. Sitten liimataan päälle merkkien teipillä, joka estää vuotamista. Leikkaa materiaalin niihin. Jälkeen, joka kuljettaa liima liima saranan ja on kiinni kankaan pitkän sauvat. Kytke lyhyempi pyöreän puutavaran T-liittimen ja toista vaiheet vastakkaisella puolella. Esimerkiksi: Onko teillä lokit reunalla C ensimmäisen sivuosan kiinnitetään nyt kiinni sitä pitkällä pyörötanko kiinnittää T-liittimeen reunalla toisen sivuosan. Slide lyhyen raakapuun molemmissa liittimiä.

Siten laatikkoleija vastaanottaa neliön muotoinen pohja, mittaa puoli alemman sivureunan b ja kiinni siellä seuraava pitkä pyöreä tanko, johon T-liitin on työnnetty tiukasti. Enemmän tukea se on lisäksi kiinnitetty teipillä kankaalle. Nyt lisätä lyhyt tanko T-liitin. tärkeää: Lyhyt välipuuhun on sijoitettu suunnilleen samalla tasolla. Toista nämä vaiheet toisen sivulevyn ja sitoa ristin lyhyt tukkien keskellä laatikon Leijanarua tiukka.

Seuraavassa vaiheessa liima sarana c toisen kankaan kappale on liimattu liimalla päällystetty ja ulkosivulla reunan c ensimmäisen sivuosan. Sen jälkeen liima reunustaa ensimmäisen sivuosan ja toisen osan. Nyt kangas ensimmäisen laatikko on valmis. Rakentaa laatikkoleija valmis, kiinnitä pitkä tangot edellä mainitut vaiheet sivuosissa toisen laatikon ja koukussa niitä. Kun liima on kuivunut, Leijanarua kiinnitetty yläkulmassa ylemmän laatikon ja alemman kulman toisen laatikon ja jossa on lahti solmua liitetty avain renkaan.

Vihje: Jos mahdollista, liitä lohikäärme kattoon ja katsella hänen lennon tai roikkuu ominaisuuksia. Hän Kääntöpuoli voit pienentää tai suurentaa etäisyyttä linjan lahden solmun.