rakentaa esiin sänky tehty tiilistä itse

rakentaa esiin sänky tehty tiilistä

Esille bed on harvoin yksin. Kun tapasimme ensimmäisen edut esiin sänky, kävi pian selväksi, että emme tekisi ilman sitä uudelleen. Kasviksia ja salaatteja menestymään paremmin ylivoimaisesti ja editointi on paljon helpompaa. Toinen etu: Etanat voi helposti pitää kurissa.

Ensimmäinen itse rakennettu esille vuodepaikkaa on tehty puusta, nyt olemme rakentaneet toinen vanhoista tiilistä. Tässä opetusohjelmassa, me käytä vanhoja tiiliä rakentaa esiin sänky itsessään - mutta se on ensimmäisellä kierroksella.

Suosittelemme tavallisesti ole liian korkea suunnitella tiili esille vuodepaikkaa koska sisältö - on täysin kaivoi ylhäältä - ja jälleenrakentamiseen kerrokset. Vuonna esiin sänky puusta, mutta luomme sivun siten, että voimme avata sen tarvittaessa. 

rakentaa esiin sänky tehty tiilistä itse: Sisältö

 • Työkalulista ja aineistovaatimukset
 • Vaihe 1: päättää, missä muodossa ja maksaa pois turvetta.
 • Vaihe 2: tueksi esille bed tiili
 • Vaihe 3: Suuret Saumaustäytteet
 • Vaihe 4: asetetaan kanaverkolla vastaan ​​myyrät
 • Vaihe 5: esille bed täyttö
 • Vaihe 6: istutus

Työkalulista ja aineistovaatimukset

Aineistovaatimukset:

 • noin 90 vanha tiili
 • karkea puutarhajätettä
 • puolikypsä komposti
 • Maan / puutarha maaperään
 • humus

Työkalulista:

 • silli
 • johto
 • pihdit
 • lapio
 • Poraa sekoittimella, sekoittimella tai pieni betonimylly
 • Lastalla tai puolisuunnikkaan lastalla
 • kumi vasara
 • lapio

rakentaa työkalu esiin sänky

Kokemukset osoittavat, että emme rakenna ikuisuuden puutarhassa - puutarhassa on jatkuvassa muutoksessa. Siksi meidän esiin sänky ei saa sementoitu perusta. Aina kun uudelleenjärjestelystä tämä osa puutarhaa, teemme pienen esiin sänky suhteellisen helposti uudelleen ja ymmärtää toinen projekti.

Pienentyi hieman esille vuodepaikkaa vanhoista tiilistä ovat kuitenkin melko ja visuaalisesti vievät vähemmän tilaa. Vuodesta rakennamme lisää saaren esille vuodepaikkaa varsin tiili. Vaikka voisimme ottaa helposti uusia laitteita, kuten viehätys vanhan tiiliä mieluummin.

Jokainen, joka haluaa tehdä sen helposti, voi olla uusia tiiliä toimittaa jättäen aikaa ja sää, patina tai auttaa hieman jälkeen.

Vaihe 1: päättää, missä muodossa ja maksaa pois turvetta.

Kuten halkaisija sopii korkeintaan kaksinkertainen varrenpituuteen jotta voimme muokata pintaa hyvin ja pillit törmännyt mitään ongelmia. Meille tulokset säde on 75 cm. Sidomme merkkijonon tämä pituudeltaan telttatikku ja laita se keskelle pohjassa täältä seisomme etäältä johto ympärille turf one. Sitten otamme turvetta sisäosassa meidän ympyrän kokonaan. Nyt alue meidän esiin sänky on kiinteä selvästi näkyvissä.

puukottaa ympyrä silliä, merkkijono ja patapuukottaa ympyrä silliä, merkkijono ja patapuukottaa saatana lapiollapuukottaa saatana lapiolla

Vaihe 2: tueksi esille bed tiili

Laitoimme ensimmäisen rivin ruoho vapaa ympyrä juuri niin, että käytämme vain koko tiiliä. Jos olet epävarma, sopeudumme leikkauksen jotain. Jos kaikki sopii, sekoitamme ensimmäinen ämpäri sementtilaastista ämpäri viljaa mukaan valmistajan ohjeiden sekoittimella ja poraa. Meillä ämpäri kierros tiiliä vaihtelee. Ei liikaa sekoittaa kerrallaan.

Laastiseos mukaan valmistajanLaastiseos mukaan valmistajanAsettaa ensimmäinen rivi esille vuodettaAsettaa ensimmäinen rivi esille vuodetta

Nyt asetamme toinen rivi on offset ensimmäiseen. Voit tehdä tämän tuomme lastaa täynnä sementtiä laasti arinakivien - sileä ja laittaa kiven. lyö kivi kahvaan lastalla tai kumivasaraa. Jatkamme ympäri. Vihje: .. yksikkö suoraan baareissa tai vastaavan sisäpuolelta täysin pystysuorassa, koska auttaa vain seinät.

Uudestaan ​​ja uudestaan ​​vesivaa'an nähdä, jos voimme pitää korkeus tasaisesti.

Toinen sarja seinätToinen sarja seinättiili esiin sänkytiili esiin sänky

Vaihe 3: Suuret Saumaustäytteet

Täytämme suuria puutteita ylimääräisiä sementtilaastilla voisi vaihtoehtoisesti tuoda maan ja kallion puutarhakasvit käytetään kuiva seinä. Aukot, jotka johtuvat ympyrämäisen järjestelyn lohkojen ulospäin niitä ovat erittäin sopivia. 

Vaihe 4: asetetaan kanaverkolla vastaan ​​myyrät

Seuraavana päivänä saamme meidän pieni, muurattu esiin sänky. Tästä saamme kiinnitä se alhaalta kanin metalliverkko vastaan ​​myyrät. Me leikata polkuja ja yhdistää ne johto pinnan. Päät käännymme yläosaan tiiliä.

leikata saksilla tai leikkuritleikata saksilla tai leikkurittulkita koko pohja kanaverkollatulkita koko pohja kanaverkolla

Vaihe 5: esille bed täyttö

Meidän itse rakennettu esiin sänky saa nyt klassinen rakenteen sisältä. Alareunassa meillä täyttää oksat, pensaat karsimisesta ja hienonnettu oksat. Tämä kerros, me kattaa SOD kappaletta ja tuoda toinen kerros, jossa on halbverrottetem kompostissa. Sitten pintamaan tai puutarha maaperän tulee meidän kanssa sarvi lastut ja mineraaleja (esim. As Urgesteinsmehl) prosessi. Lopullinen kerros on seos, kompostin puutarha maaperän.

Täytä karkea leikkausTäytä karkea leikkausTurve tiivistämiseenTurve tiivistämiseenMaan ja humusta -pintamaalillaMaan ja humusta -pintamaalilla

Vaihe 6: istutus

Sänky on valmis - me uudelleenistuttaa sitä. Kasveilla, kuten salaatin ja nauris ovat pre-kulttuuriin. Pian tyydymme puhtaasti string pavut ja napa papuja kylvö aukkoja. Salaatti- ja nauris kerätään, kun pavut ottaa sängyllä vahvaa kasvuaan.

ostaa valmiina esiin sänky Amazon.de