rakentaa Garden Bed itse

rakentaa Garden Bed itse

Olemme kehittäneet monikäyttöinen piha sänky sinulle, joka voi olla paljon enemmän kuin pelkkä paikka. Jos käytetään yhtä tai useampaa lepää, voi olla monia eri istuma- ja makaa variantteja luo. erityisen
porrastettu selkänsä johtaa hyvin kaunis ja edistää viestintää istumapaikan. Sitä voidaan käyttää penkillä jopa neljä selkänoja. Jalkoja varten pankin käytimme ruostumatonta terästä. Tämä on esteettisistä syistä varten, ja toiseksi se on se etu, että jalat eivät ole kosteuden takia ja tuholaisten
rot.

rakentaa Garden Bed itse

Pankki itse on valmistettu lehtikuusesta; Kaikki liittimet on sama poikkileikkaus. Välisten yhteyksien metallin ja puun koostuvat vedenkestävä puutapit (8 x 50, tammi tai SIPO). Joidenkin toimintojen auttavia käsiä ovat edullisia. Lisäksi tarvitset kärsivällisyyttä rakentaa pala palalta henkilökohtaisia ​​pankin.

Sisältö rakentuu puutarha sohva itse

 • materiaali lista
 • työkalu
 • Vaihe 1: Leikkaa nauhat
 • Vaihe 2: Merkitse ja poraa reiät
 • Vaihe 3: Kierrä selkäranka ja liimaa
 • Vaihe 4: Liimaus
 • Vaihe 5: Seat
 • Vaihe 6: Ruuvi liitäntä rungon ja istuimen
 • Vaihe 7: selkänoja
 • Vaihe 8: Päätä puutarha sänky

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278908 "17861, '');

rakentaa Garden Bed itse
rakentaa Garden Bed itse

kohteliaisuus Festool

materiaali lista

rakentaa Garden Bed itse
// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 "16464, '');

rakentaa Garden Bed itse

työkalu

 • rautasaha
 • tiedosto
 • kulma
 • Rauta pora 5 ja 8 mm: n
 • voima
 • Holzbohrer 4 ja 8 mm: n

 

 

 • vasara
 • sorkkarauta
 • Käden tai pöytäsahaa
 • akkuruuvinväännin
 • Random Orbit Sander

Vaihe 1: Leikkaa nauhat

rakentaa Garden Bed itse

Kaikki nauhat pankin leikataan käsin tai pöytäsaha kuin määritelty taso materiaalissa luetteloon. Jos käytät kannettavaa pyörösaha ohjainkiskon, voit vetää yhteen useita liuskoja kanssa holkin ja koko leikkaus ne yhteen. Neliö putket valmistettu ruostumattomasta teräksestä leikata kulmahiomakoneeseen tai vannesahan asianmukaisella tasolla.

rakentaa Garden Bed itse

Sitten purseenpoistoon Leikkausreunojen tiedostoon. Leikkaa välipuuhun että mahtuvat ruostumattoman teräksen profiilin, pöydälle näki. Nämä liuskat puun liimataan polyuretaaniliima (polyuretaani) on ruostumatonta terästä olevan putken. Kun liimautuva laittaa muovinen suojus alhaalta putken.

rakentaa Garden Bed itse

Sen jälkeen kun liima on kuivunut, ulkoneva kaistale puu leikataan käsisahaa päälle. sitten kädellä hiomapala, hiekka yläreunassa kokonaan ruostumattomasta teräksestä värin.

Vaihe 2: Merkitse ja poraa reiät

rakentaa Garden Bed itse

Valitse yksittäiset runko-osat kanssa puuseppä kolmio. Näin voit määrittää jokaisen osan täsmälleen asemansa lopussa ilman ongelmia. 10 mm: n reiät porataan tappien tulee ruostumattoman teräksen jalat. Tätä tulppa reiät on merkitty ulos ja vorgekörnt.

rakentaa Garden Bed itse

Poraa ensin edessä on 5mm poranterä, niin todellinen reikä 8 mm: n poralla porataan. Siten, että reiät ovat pystysuorassa kuin mahdollista, voit käyttää joko poraa tai vaarna mallin. Tasoita reikien ruostumattoman teräksen vastaupotuksen. Tuella pistokkeet vihjeitä, jotka työnnetään reikiin, kannat reiät ns. Kehykset lähetetään (Pos. 3 ja 4).

rakentaa Garden Bed itse

Jotka aiheutuvat puun merkkien poraa reiät tappeja. Voit tehdä tämän, käytä puuporanterällä jossa keskipiste ja syvyysvaste. Jälleen on järkevää käyttää vaarna mallin uudelleen.

Vaihe 3: Kierrä selkäranka ja liimaa

rakentaa Garden Bed itse

Poraa tappireikiin yhteyden alemman kehysten (Pos. 3) ja pitkittäisjäykisteet (Pos. 5). Tehdä ensin reikien paikat ja tukien sivuilla ja poraa reiät puuporanterällä kanssa syvyysrajoittimen. Sitten nämä reiät Tapitusneuvoja siirretään pystytuet.

rakentaa Garden Bed itse

Poraa reiät puinen risti tuet. (Pos .. 5 ja 6), reiät yhteyksiä pitkittäisten ja poikittaisten tukien ovat
samaa tyyppiä valmistettu. Pyöreä tai viistota puutavaran reunat (reunareitittimen
tai käsihiontaan lohko). Liimahartsin on suhteessa 2: 1 (hartsin kovetinta) sekoitetaan, mutta aluksi vain niin paljon, että yksi kaksi puolta pankin
voi tukkia.

rakentaa Garden Bed itse

Liima on vain sijoitettu reikiin yli. Sitten osut seinään ankkuroituu kuopan pohjalle. Anna liimaa reikiin jalat ja laittaa kaiken yhteen. Pakottamalla erät jäykistetty. Varmista, että kaikki on suorassa kulmassa toisiinsa ja korjata siirtämällä holkki.

Vaihe 4: Liimaus

rakentaa Garden Bed itse

Liimaa samalla tavalla toisen sivuosan ja tuet (Pos. 5 u. 6) toistensa kanssa. Kun liima kohteita on kovettunut, kaikki moduulit on liimattu yhteen. sijoittaa alle suorakulmainen levy, joka on yhtä suuri tai hieman suurempi kuin pankin.

rakentaa Garden Bed itse

Ennen kiinnittämistä kiinnikkeet kohdista kehyksessä levyn reunaan ja lukitse se. Jos sinulla ei ole pitkä pihdit, voit myös käyttää kahta pihdit yhdessä keskellä (katso kuva ei. 4.2).

rakentaa Garden Bed itse

Ylimääräinen liima on terävä taltta ja jotkut asetonia
(Lobes) poistettiin. Jos liima-huntu jää ruostumaton teräs, voi
nämä poistetaan hieno teräsvillalla.

Vaihe 5: Seat

rakentaa Garden Bed itse

Sekä kehysten istuimen (Pos. 8), sekä tukikiskon (pos. 7), joka sisältää on noin pyöristetty tai viistetty. Kiristä kaikki yhdessä nauhat paikkana toiselle puolelle samassa tasossa tukikaistaleessa sitä. Supernatantti baari mitataan ja jaetaan kehysten lukumäärä miinus yksi palkki. Tämä antaa sinulle tarkan etäisyyden toimenpide.

rakentaa Garden Bed itse

Leikkaaminen pöydälle näki kaksi säleet juuri tätä toimenpidettä. Mitata paksuusmittarin tämän etäisyyden koristelistat. Käytä nyt taas suorakulmainen alaosa (vanha ovi) ja kiristä ensimmäinen tanko pitkästä reunasta.

rakentaa Garden Bed itse

Muut nauhat levitetään ensimmäinen ja tasattu. Piirtää kulmassa, jossa säleet ruuvataan.

Vaihe 6: Ruuvi liitäntä rungon ja istuimen

rakentaa Garden Bed itse

Poraa ruuvin reiät (varten spax 4 x 45) kiinnittämistä varten ensimmäisen ja viimeisen liuska tukitanko ja kiinnitä nauhan kiinteä. Aseta väli laatoiksi välillä ja poraa kukin ruuvi reikä kiinnittämiseksi ensi bar. Kierrä baarissa porauksen.

rakentaa Garden Bed itse

On hyödyllistä, jos sinulla on toinen akkuruuvinväännin tai pora
käyttää. Kun istuin on pultattu, se on sijoitettu runkoon ja suunnattu. Piirtää runko, kannat reiät kiinnitysruuveja ja porata ne.

rakentaa Garden Bed itse

Ruuvi runko ja istuin yhdessä (spax 4 x 70). Nyt purkaa pankki runko ja istuin ja hiekka karkea tahrat
Eksentrinen mukainen murskain. Naamio pois ennen pintakäsittelyä, ruostumatonta terästä putket maskiteipillä, mikä säästää tarpeetonta puhdistusta.

Vaihe 7: selkänoja

rakentaa Garden Bed itse

Kehysten selkänojien ovat alareunassa leikattu vinosti (20 astetta). Liuskat on liitetty toisiinsa vinosti leikatun välikiilat. Ensin aina kiinni matkan lokin ja baari. Koska liima pinnat ovat suhteellisen suuria tässä, ei liittimiä tai ruuveja tarvitaan.

rakentaa Garden Bed itse

Pysäytin on hyödyllistä luiston estämiseksi tyynyjä nauhat. Sitomiseksi yksittäiset kulmat, jotka muodostavat selkänojan myöhemmin, yksinkertainen malli on valmis. Tämä muodostuu pohjalevystä, johon yksi anzeichnet muodon selkänojan osat.

rakentaa Garden Bed itse

On Vasteohjaimet kussakin kaksi ulompaa sivuilla ja pohjassa. Leikattu vasemmassa reunassa on siellä voitava asettaa holkin paremmin. Liimaamiseen hyvin nopeasti, vedenkestävä PU liima (Ponal X-PERT Turbo liimaa), jota käytetään välttää pitkäaikaista odottaa.

Vaihe 8: Päätä puutarha sänky

rakentaa Garden Bed itse

Liimaa nauhat yhteen. Varmista, että reunat ovat läsnä iskut. Kun kaikki kolmiot ovat kiinteitä, ne liimataan selkänojaan. Kohdista ensimmäinen kolmion kohtisuoraan pöydän reunaa vasten ja lukitse se. Liimaa vähitellen yksittäiset kolmiot yhteen.

rakentaa Garden Bed itse

Alla, istuimen selkänojaan, neljä 15 mm: n reikää porataan (poraussyvyyden 10 mm). Näiden reikien ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista putket liimataan. Näiden alumiini putket kytke ennen vastaavia puinen sauva. Puu-alumiini-putket leikataan pois määritetyn pituuden ja liimaa ne reikiin. putket
Jos mahdollista istumaan suorassa.

rakentaa Garden Bed itse

Pohjassa puu-alumiini-putket, porata reikiä (5 mm) ja ruuvi (Spax 5 x 70) kiinnitetään estää sen. Siten, lohkot voi olla helpompi kääntää pesukone holkin ja lohko on sijoitettu kussakin tapauksessa. Lateraalisesti kiinnitetty puristimet estää ruuvin jakaa puun. Poista sulatejäämät ja korostaa oman puutarhan sänkyyn vesitiivis öljy tai lakka.

rakentaa Garden Bed itse

kohteliaisuus Festool