rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukut

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukut

Puiset ikkunaluukut suojaavat viistosade ja palvelevat myös pimentää huone, minkä vuoksi ne ovat visuaalisesti houkutteleva vaihtoehto ikkunaluukut. Erityisesti puuikkunoita, mutta myös tavanomaisia ​​ikkunat voidaan visuaalisesti parantaa ikkunaluukut. Asennettu kaikki ikkunat ja maalattu kirkkain värein, ne antavat talon maalaismainen julkisivu ja lyöntipinta.

Tässä rakennusohjeiden, oppia rakentamaan, maalata ja koota askel askeleelta puiset ikkunaluukut. Ylimääräisenä apua löytyy lopussa videon oppaan, jossa kaikki vaiheet leikkaus lautaa millings ovat asentamista puiset ikkunaluukut näkyy uudelleen.

Tarvittavat materiaalit ovat saatavilla kaikissa hyvin varustetuista rautakaupasta. Useimmat työkalut on vakio ja yleismies voi lainata rautakaupasta myös tarvittaessa.

Sisältö: rakentaa luukut itse

 • Materiaalit ja työkalut lista
 • Vaihe 1: Mittaa ikkuna
 • Vaihe 2: kokoonpano Klappladen
 • Vaiheet 3 ja 4: Merkitse kiskojen ja mylly syvennys
 • Merkki syvennys rajat Friesen Vaihe 5:
 • Vaihe 6: jyrsintä syötön Friese
 • Vaihe 7: rasti Käytössä Friesen vuonna Suljin
 • Vaihe 8: Leikkaa taitto suljin ja terävöittää reunat
 • Vaihe 9: ruuvi dentil
 • Merkitse kuormituksen hihnan Vaihe 10:
 • Vaihe 11: pre-poraa reiät lastaus nauhan
 • Vaihe 12: alleviivaus ikkunaluukut
 • Vaihe 13: Valmistele asennus ikkunaluukut
 • Vaihe 14: Asenna ikkunaluukut
 • Opetusvideota: Build Kaihtimet

Materiaalit ja työkalut lista

Seuraava materiaali sinun täytyy rakentaa ikkunaluukut:

 • Höylätty kielen ja lautojen, z. B. larch tai mänty, mitat: L: 2 m, paksuus: 25 mm
 • 4 suljin saranat ruuveilla
 • Multifix lukkokantaruuvilla kanssa hylsymutterisarja
 • Clamp tai soveltuvat rakennuksen seinään kiinnitys tarkoitetaan sellaista. B. Einschraubkloben
 • Sulkimen lukituslaite
 • Suljin salpa Medifixschrauben
 • Puunsuoja maali ja pohjamaali
 • Metalli suojaava lakka

Työkalulista:

 • nivelmitta
 • Käden tai pöytäsahaa
 • Reititin, jossa sovittaa käyttöön
 • akkuruuvinväännin
 • Handhobel
 • hiomakone
 • Räikkäväännin turvata lukkokantaruuvilla
 • kiintoavaimella
 • Iskuporakone sopivilla tylsä ​​päätä muurauksen
 • kulma
 • sulkuvoima
 • kynä

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutHallitsija mitata etäisyys ikkunan karmien

Vaihe 1: Mittaa ikkuna

Näin ollen sulkuläpät voi sulkea sovi, ensin mitataan nivelmitoissa sisäleveys, d. h. välinen etäisyys ikkunanpuitteet, ja korkeus välillä ikkunalaudalle ja syksyllä. Muista mitata tarkasti, koska pienetkin poikkeamat johtavat epätarkan tuloksen.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutParitetuille sulake yhdessä kielen ja lautojen taittuvan sulkimen

Vaihe 2: kokoonpano Klappladen

Sitten laittaa yhteen kielen ja uran laudat ensimmäisen suljinajan ja vetää ne tasaisesti keskimäärin ulos. Sitten te katkaista jäljellä kappaletta pitkittäisreunan yksittäisten levyjen kanssa pöytäsaha niin, että ne vastaavat Leibungsmaß. Aseta sitten kevään ja Nutbretter takaisin yhteen, luovat suoralla reunalla työpöytä ja kiinnitä ne puristimet.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutmahdollistavat jyrsintä ympärillä ohjauspysäyttimenrakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutjyrsintä syvennys asti linja

Vaiheet 3 ja 4: Merkitse kiskojen ja mylly syvennys

Piirtää alapuolella taitto latauksen suora linja ja mitata sieltä 20 cm ylöspäin. Tästä eteenpäin piirtää leveys kiskon sellaisenaan. B. 10 cm. Rajat-Fries on poikkileikkaus käytetään laskostumiseen suljin puukappaleen, mikä tekee latauksen enemmän vakautta ja on kiinnitetty avulla puun yhdistettä. Yleisesti, kaksi syötön Friese käyttää - yksi ala- ja yläosassa on varastossa.

Ennen jauhamalla syvennys dentil voit mitata etäisyys lohenpyrstön leikkuri ulkoreunaan reititin. Laita kaira tämän etäisyyden alas tehtaan tarkka ohjauspysäyttimen. Säädä sahaussyvyys 1/3 levyn paksuus. Jauhamisen jälkeen, opas tulppa, jotta lohenpyrstön reitittimen ja leikkaa askel askeleelta, koko syvennyksen.

Toista vaiheet 3 ja 4 toisen syvennyksen kiskon.


// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 "16464, '');

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukut

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutMerkitse syvennys lohenpyrstön

Merkki syvennys rajat Friesen Vaihe 5:

Seuraavassa vaiheessa pyrstön syvennys kiskon on merkitty. Voit tehdä tämän, laita dentil tasaisesti ja keskeisesti jauhettu syvennykseen sulkimen ja tallentaa syvennys Dovetail.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukuthiottu syvennys sovittaa rajat Friese

Vaihe 6: jyrsintä syötön Friese

Asettaa reitittimen merkityn syvyys ja lateraalinen leikkauksen syvyys lohenpyrstön syvennys. Etsi suoran ohjauspysäyttimen reitittimen.

Seuraavaksi mylly lovet molemmin puolin kiskon ja toista prosessi toisen risti friisi.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutAseta rajat Friisiläishevonen vuonna Suljin

Vaihe 7: rasti Käytössä Friesen vuonna Suljin

Jauhatuksen jälkeen siirrä rajat Friesen syvennykseen ikkunaluukut. Niiden pitäisi istua tiukka kuin mahdollista.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutHio reunat sulkimen sileä

Vaihe 8: Leikkaa taitto suljin ja terävöittää reunat

Nyt näit ikkunaluukut mitattu pituus ensimmäisessä vaiheessa ja katkaista ulkonevat uraan. Sujuvan leikatut reunat muokata ulkoreunasta kädellä lentokoneessa tai hiomakone.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutKiinnitä dentil puuruuveilla

Vaihe 9: ruuvi dentil

Jolloin reiät ulkopuolella lastaus vyö on, aseta sumu testin ristillä Fries ja allekirjoittaa asento poraa reiät kiinnittämistä varten friisi. Käytä kylvökone Senkkaa sitten Poraa reiät reiät. Kiinnitä dentil puuruuveilla.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutMerkitse kuormituksen hihnan ja poraa reiät

Merkitse kuormituksen hihnan Vaihe 10:

Seuraavaa vaihetta varten, käännä suljin sisäpuolella. Mitata kulma ulkoreunan keskelle kiskon ja piirtää siihen. myös lisätä käyttämällä kulma lastaus bändi, joten se - riippuen halkaisijasta latauksen rulla teippiä ja kartongin paksuus - 5,5 cm ulottuu ulkoreunan. Valitse sitten poraa reiät lastaus nauhalle.

Vaihe 11: pre-poraa reiät lastaus nauhan

Estäen puun repiä porauksen aikana, aseta pala puujätteestä alla dentil ja kiinnitä se paikoilleen. Poraa reiät edessä ja poista jätepuuta. Aseta suljin sarana ikkunan ostoksia ja tarkista asento poraa reiät. Jos ne ovat oikein, aseta lukkokantaruuvilla läpi ja korjata se irti sisäpuolella sulkimen, jossa on aluslevy ja mutterin holkki. Poista liittimet uudelleen.

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutPala puujätteen alle dentil repeytymisen estämiseksi puunrakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutEsireikiä lastattavaksi nauharakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutLaden nauha testata löysä ruuvi ikkunaluukut

Vaihe 12: alleviivaus ikkunaluukut

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutkorostaa ikkunaluukut puunsuoja tahra

Toiseksi viimeinen vaihe on ensisijainen ikkunaluukut itse rakennettu sopivalla pohjamaali puulle. Se on täysin kuiva, soveltaa puunsuoja lasite useita kerroksia läpinäkymätön maali. Lasite ja esikäsittely on oltava samalta valmistajalta. Lisäksi ohjeet laitteista on noudatettava. Harjauksen jälkeen ulkopuolelta laukaisinta kuivua kokonaan. Anna sitten Base ja pintamaali sisäpuolella.

Seuraava vaihe on poistaa rasvan jäämät puristin ja pitävät niitä suojaavalla metallipinnoitteella, - Älä maalaa lanka Einschraubkloben. Kuivauksen jälkeen kiinnittää sulkimen saranat ruuvia ja pesukone holkin mutterin sisäpuolelle myymälöissä. Mitään kulkee ero kahden kaupoissa aikana rankkasateiden, leikata kähinä bar tapa pituus luukut ja ruuvi niin yksi siivet, että liuska peittää kapea rako.

rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutHelpottaa asennusta sulje ikkunaluukut säleet

Vaihe 13: Valmistele asennus ikkunaluukut

Siten ikkunaluukut on helpompi asentaa, suljetaan molemmat kaupat baari että olet ruuvaa se ristillä Friesen. Asentamiseksi laittaa ikkunaluukut ikkuna-aukon ja kiinnitä se yläreunasta kiiloilla. Seuraavaksi piirtää poraa reiät suljin saranat seinillä ja poista ikkunaluukut. Poraa reiät vasara poraa ja poista poraus pölyä.

Sitten laitat puristin sulkimen saranat ja kiinnitä ne väliaikaisesti teipillä. Lanka osoittaa kohti seinää. Seuraava vaihe on täyttää reiät liimalaastilla.


rakentaa ikkunaluukut itse - Ohjeita taitto puiset ikkunaluukutasennusta ikkunaluukut

Vaihe 14: Asenna ikkunaluukut

Viimeisessä vaiheessa lisätään sulkuläpät. Saat lujan otteen laita puupala puristimen sulkimen saranat ja lyödä ne lujasti. Tärkeää: Kiinnitä ikkuna uudelleenlastauskeskusten sijainti kunnes liima laasti on täysin kovettunut. Sitten vedä teippi ja asenna lukkohelat.

Sitten ikkunaluukut kotitekoinen voidaan taittaa tai työsulun.

Opetusvideota: Build Kaihtimet

Kaikki yksittäiset vaiheet tämän rakennusohjeiden näyttää myös seuraava video.

Tekijänoikeus kaikissa kuvissa: GAH Alberts