rakentaa ikkunanpuitteet kuin seinään koristeluun itse

Ikkunan kehys seinäkoristeen

Ikkunassa on näkymä ulos aluksesta ja maailmaan. Ei aina ne on "todella" olla. Haluavat ripustaa vanhoina ikkunan kehyksen seinäkoristeen ja koristeltu kuvia tai lisävarusteita. Mutta jos et löydä sopivaa ikkunan kehyksen tai yksilöllisen ratkaisun tarvitsi tehdä ikkunan kehyksen seinäkoristeen itse ovat tervetulleita.

Osoitamme askel askeleelta, miten rakentaa tällaisen ikkunanlaitaa itsensä ja miten se voi toimia eri versioita. sitten jos ripustaa ikkunan kehyksen hyllylle hajusteet seinälle, se seisoo tai valkoinen tausta on pukeutuja on upea tapetti kuin seinäkoristeen on täysin sinun.

Taustakuvaksi avuksesi yksityiset tai turvallinen pienetkin kuvia ruudut. Pitää omat luomiseen kuvan kiinteiden ja haluamme mahtua ehdotuksemme.

Sisältö: rakentaa ikkunanpuitteet kuin seinään koristeluun itse

 • Materiaali vaatimukset ja tarvittavat työkalut
 • Vaihe 1: ota mittaukset ja leikkaus
 • Vaihe 2: hionta kaikkien liuskojen
 • Vaihe 3: Merkitse liimaus pinta
 • Vaihe 4: liimaus nauhojen ikkunan kehys
 • Vaihe 5: käyttäminen takaseinä kuva
 • Vaihe 6: valkoinen merkki takaseinä liimakalvon ja peittauksen rungon
 • Esimerkkejä: itse rakennettu ikkunanpuitteet eri suunnittelu-

Materiaali vaatimukset ja tarvittavat työkalut

Aineistovaatimukset:

-Tunnus Mitat (pituus)
Astinlauta (23 x 74 mm) 1 400 mm
Sivupalkin (17 x 38 mm) 2 327 mm
Poikkitanko (17 x 38 mm) 2 366 mm
Rainojen (17 x 38 mm) 2 293 mm
Takaseinän (3 mm) 1 400 x 350 mm
Liimakalvo (valinnainen) 400 x 350 mm
Tahroja, tahra, väri (valinnainen) Maalaismainen vaikutus tahra
puuliimaa

Aloitusulottuvuutena meidän itse rakennettu ikkunan karmiin oli olemassa hallitus teki liimapuun joka kokoontui meidän toiveita. Näin ollen, tämä laminoitu puulevy käytettiin vertailukohtana mittauksien. Kuitenkin, sovellus ei löydä sitä esimerkiksi yksinkertainen takaseinä on ohuempi ja halvempi.

Vaikka olemme antaneet kaikki tiedot leikkaamisen voit rakentaa oman ikkunan itse mukaan meidän ohjeita. voidaan käyttää koon lattia (lastulevy) vanhasta laatikko tai sopiva pala jäämä laitteisto tallentaa. vaiheessa "tehdä mittaukset ja leikkaus"Emmekö näyttää, miten laajuuden määrittämiseksi leikkaus. Sen vuoksi ne eivät sido vaatimukset.

Tarvittavat työkalut:

 • Jiirisaha (Saw vaihtoehto mahdollinen)
 • Hionta työkalu (epäkeskohiomakoneella, Epäkeskohiomakoneet, jauhamis ..... Delta)
 • Harja maali, lakka tai tahra
 • pihdit

Vaihe 1: ota mittaukset ja leikkaus

1. Määritä pituus astinlauta1. Määritä pituus astinlauta2. Mittaa sivupalkki2. Mittaa sivupalkki3. Mittaa poikkitangon3. Mittaa poikkitangon4. Mittaa rainojen4. Mittaa rainojen

 1. Aseta laajempi jalkatuen alla odotettavissa takaseinä, siirtää pituus ja leikkaa astinlauta tallennettavan tai mitata ulottuvuus. Vaihtoehto: Leveys takaseinän
 2. Nyt aseta jalka paneeli takapaneelin ja mittaa jäljellä takaseinään. Siten sivun pituus viime tuloksia. Vaihtoehto: Korkeus takaseinän - levyn paksuus astinlaudan.
 3. Aseta sidebars paikoilleen ja mittaa tilaa poikkitangot. Vaihtoehto: Leveys takaseinän - 2x vahvuus sivupalkin
 4. Jotta voidaan määrittää, missä määrin rainojen, että jalka lepo ja kaksi poikittaista nauhat ovat päällekkäin takaseinään, ja määrittää jäljellä oleva määrä. Tämä ulottuvuus jaetaan Kaukalon kaksi antaa lyhyet varret. Vaihtoehto: (Takaseinä korkeus - päässä astinlauta paksuus - 2x vahvuus poikittaisliuskat) / 2

Vaihe 2: hionta kaikkien liuskojen

Ovatko kaikki nauhat ja astinlaudan sahataan ja näkee näyte kokoonpano halutuksi, joka nauhat voidaan jauhaa.

Koska myy puu profiili 100% harvoin suorakulmainen, se on parasta puristamaan nauhojen toisiinsa pihdit. Joten kaikki olla tarkalleen pystysuoraan ja kapean sivun profiilin pitäisi olla oikeassa kulmassa, se on automaattisesti suoristuu hionnassa. Myöhempi Helpottaa liimaamalla.

Nyt jauhaa molemmin puolin mahdollisimman tasaisesti. Voit tehdä tämän, hiomakone kanssa koko alueella tasainen ja välttää muokata yksittäisiä toimipaikkoja kohdennettuja. Tasaisemmin puet koko alueella, sitä parempi liuskat ovat myöhemmin ja seistä suorana.

ahdin baareja hionnassaahdin baareja hionnassaHiekka kaikki nauhat tasaisestiHiekka kaikki nauhat tasaisesti

Vaihe 3: Merkitse liimaus pinta

Tapahtuu myöhemmin, värimalli, ikkunan kehys on koota ilman takaseinään. Ainoa tapahtuu liimalla ja ilman ruuveja, koska ne voivat helposti siirtää nauhat. Vorm liimaa on suositeltavaa merkitä myöhemmin kosketuspinnat kohdistuksen helpottamiseksi.

Merkitä kosketuspinnat ikkunan kehyksen on rakennettu ja tarkasti kohdakkain. Merkitse nyt kevyesti kynällä jossa liimaa tarvitaan. Pysähdys kulma, merkinnät voidaan selvästi merkitty, kuten linjat sitten.

Kohdista ikkunan karmiin tarkalleenKohdista ikkunan karmiin tarkalleenMark alueet liimaa tarvitaanMark alueet liimaa tarvitaan

Vihje: Käytä liima "Classik puuliimalla eikä liimaa Express. Vaikka Classik puuliimaa kestää kauemmin kuivua, on sen myös mahdollisuus kohdistaa pinnat tarkasti. Mutta vaikka Classikin liimata kannattaa pitää kiirettä, koska liimapintoihin houkutella nopeasti.

Vaihe 4: liimaus nauhojen ikkunan kehys

Aloita liima kanssa innerern Ristin ja ylempi raina. Aseta tämä ylempään poikkitangon ja laske sitä. Seuraavassa vaiheessa, sivusalvat tunnistetaan ja alemman rainan liimattu. Lopuksi jalka lauta löytää paikkansa.

Perustaa kaiken uudelleen tarkasti ja sitten puristin ikkunankehystä puristimilla.

Kuivauksen jälkeen epätarkkoja iskuja voidaan jauhaa uudelleen ja ikkunan kehykset ovat jo käytössä. Mallikuvia käytettäväksi ilman jatkojalostusta ovat lopussa sivulla.

Puuliimalla tarpeeksi soveltaa merkittyjen alueidenPuuliimalla tarpeeksi soveltaa merkittyjen alueidenvoi venyttää hyvin linjaamisen jälkeen ja kuivavoi venyttää hyvin linjaamisen jälkeen ja kuiva

Vaihe 5: käyttäminen takaseinä kuva

Joka ikkunakehyksiä-rakensi "real" haluaa antaa optiikka, voi käyttää takaseinä kuvalla. Tätä tarkoitusta varten, kuvia, aihe tapetti tai jopa tietokoneen tulosteet ovat. Etsimme motiivi tähän internetistä ja jaetaan tämän kuvia käyttämään A4 väritulostin.

Vaikka kuva käytetään lisenssillä "CC0 Public Domain" ja vaadi myöntämiseen, mutta mielestämme on reilua lähettää kunnia kirjoittaja, että hän on saanut suuren työn: Tekijä 2221709 on pixabay.com

Liittäminen takaseinän suoritetaan spray-liimaa, joka levitetään tasaisesti pinnalle. Yksittäiset kuvat voidaan liimata. Jos tässä ei onnistuta tarkalleen tämä ei ole niin paha. Pienet aukot myöhemmin peitetty baareja.

spray tasaisestispray tasaisestiEpätarkkoja törmäykset katetaanEpätarkkoja törmäykset katetaan

Vaihe 6: valkoinen merkki takaseinä liimakalvon ja peittauksen rungon

Kuka haluaa neutraali tausta, voivat myös tehdä takaseinän tämän. Olemme yksinkertaisesti kääntyi ja teki liimalla elokuvan valkoisella taustalla. Siten takaseinä voi käyttää tarpeen mukaan ja mukauttaa omiin tarpeisiinsa.

Leikkaus liimakalvon voidaan tehdä melko runsas, kuten supernatantissa voidaan helposti leikata mattoveitsellä. Tärkeitä saattaessaan elokuva kuitenkin takaseinää jokainen pieni murunen on vapauttaa. Tämä muutoin ei salli liimakalvon makuulla, joka voidaan selvästi nähdä myöhemmin.

Paremman sijaan ikkunan karmiin värjättiin sitten hieman tummempi, joten se näyttää luonnolliselta. Haluat ehkä kehys pysyy tyypillinen valkoinen ja käyttää vaaleansininen (taivaansininen) liimakalvo.

rulla liimakalvoa tasaisesti, mutta ei vedä.rulla liimakalvoa tasaisesti, mutta ei vedä.Tahra voi näyttää luonnolliselta puuta.Tahra voi näyttää luonnolliselta puuta.

Esimerkkejä: itse rakennettu ikkunanpuitteet eri suunnittelu-

Ilman takaseinässä seisoo kaapissaIlman takaseinässä seisoo kaapissaIlman takaseinä hyllynä seinälleIlman takaseinä hyllynä seinälleVärjätään ja kuvan takaseinänVärjätään ja kuvan takaseinänJa värjättiin valkoinen takaseinän (liima-arkin)Ja värjättiin valkoinen takaseinän (liima-arkin)

Netistä Dekofensterrahmen