rakentaa kantopaareilla kankaalle itsensä ja koukussa

rakentaa kantopaareilla kankaalle itsensä ja koukussa

Paarit käytetään esimerkiksi kuvakehyksen maalauksia ja valokuvatulosteiden. Täällä, klassinen paarit on puurakenne, jolle kankaalle on venytetty. Pääsääntöisesti, runko on valmistettu havupuusta, itse näyttö voidaan tehdä erilaiset tekstiilit. Tulpalla laitteessa viistetyt kulmat on liitetty toisiinsa. on todella kiinteät kaiken vain venytetty levy. Mahdollistaa jännitys kangas ajan jälkeen kehysosille voidaan kiinnittää "kiilaamalla" ns: Nämä kiilat tuodaan hiippa rungon, jolloin ne laajentaa ja lisätä jännitettä.

Täällä opit miten rakentaa puurunko askel askeleelta kaikenkokoisia ja stringing se kankaalle.

Sisältö paareilla ja kankaalle

 • Vedos paareilla
 • Ohjeet: Build Stretcher itse
 • bespannen paarit kankaalla
 • Suunnittelu ideoita näytön

Vedos paareilla

Mutta ei vain käsityönä taideteokset ovat perinteisesti näyttöjä: Jopa vedokset ovat saatavilla kankaalle. Tässä muodossa, ne näyttävät jalo ja laadukkaita yksinkertaisena juliste. Nokkela variaatio tämän taiteen on jakelu paineessa useita näyttöjä - erityinen, modernin ilmeen luodaan jota on hyvin vaikea klassiset taideteokset. Täällä voit ostaa vedos paareilla verkossa.

Ohjeet: Build Stretcher itse

Perehtyneen puunjalostus, voi rakentaa paareilla missään koon itse. Kuitenkin DIY kannattaa vain, jos tarvittavat välineet ovat jo olemassa. Vaihtoehtoisesti on kaupallisesti jo valmiiksi leikattuja paarit baareja, josta voit rakentaa runkoa. Kotitekoinen paarit tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • 4 nauhat puun paari
 • 4 keksi
 • puuliimaa
 • vasara
 • runko kiristys
 • jiirisaha
 • Lamellijyrsin

Ensimmäisessä vaiheessa leikkaa paarit baareja mitoittaa oikein ja sahaamalla se 45 ° listan liitokseen. Sitten kukin viistetyt reuna ura keksi on jyrsitty. Vaihtoehtona kielekkeen ja uran yhteys, liuskat voivat kukin liittää kautta tapitusliitoksen yhteys. Nyt liimaa kaadetaan uraan ja työntää keksin siihen. Sitten liukui toisiaan, venytetty kankaalle paneelit. Kulmassa pöydän reunan tarkistaa, onko kulmat kangas ovat suorakulmaisia. Sitten sinun lyödä ne alas vasaralla. Vakaa yhteys, se jännitteet rungon kehykseen puristin kulman liittimiä, kunnes liima on kuivunut. Suuremmassa mittakaavassa rajat ahdin on kiinnitetty keskellä lisäksi.

bespannen paarit kankaalla

rakentaa kantopaareilla kankaalle itsensä ja koukussaNiittejä, kangas on venytetty kehyksen

Kuivaamisen jälkeen liima voit jono sen kankaalle kanssa kankaalle. Tätä varten tarvitset:

 • paarit
 • kangas
 • 4 kiilat
 • Tacker tai sähköinen sinkiläpistooli
 • Cuttermesser

Kangas ja maalattu kuva on sijoitettu maalatun alaspäin pöydälle ja paarien sijoitettu sitä. Laittaa koekäyttöön ulkonevan reunan kangas ulospäin reunan yli ja oikea - tarvittaessa - asema runkoon.

Ensin tackert pitkittäissivut kankaalle rungossa vahvaa ja työ keskeltä kiskoon loppuun, kiinnittämättä kulmat. Sen jälkeen ylä- ja alatunniste käsitellään samalla tavalla. On tärkeää, että kangas on venytetty eikä kiharaa reunoilla. Lopuksi, taittaa ulkonevan kankaalle kulmissa yhteen ja myös tackert se tiukasti paareilla. Jälkeen nauhassa näytön saa pullistua.

Jotta myöhemmin ei muodostu pullistumat kankaalle neljällä puukiiloja sijoitetaan kulmiin kankaalle ja kiinnitetty puuliimalla.

Vihje: Jos kostuta kangas kangas spray pullo, se on helpompi venyttää. Kuitenkin, hän ei saa olla liian märkä, koska kangas on muuten venyvä ja voi repiä nopeammin kuivauksen jälkeen. Ja suurempia näyttöjä puristamaan kankaan vinosti ja aloittaa esimerkiksi vasemmassa yläkulmassa ja oikeassa alakulmassa.

Ennen maalausta kankaalle tulee pohjustetaan liimaliuoksen. Tässä oletetaan värin paremmin ja värit ovat kirkkaat.

rakentaa kantopaareilla kankaalle itsensä ja koukussaRäätälöidyt Stretcher puiset liuskat työnnetään uriinrakentaa kantopaareilla kankaalle itsensä ja koukussaPuinen kiilat antaa kankaalle enemmän jännitystä

Opetusvideota: stringing kantopaareilla kankaalle

Suunnittelu ideoita näytön

Sitten voit aloittaa lukuihin kankaalle. Mielikuvitus ei tunne rajoja. Jos et luota itseesi maalata öljyväreillä tai akryyli maisemia tai vastaavaa, voit saavuttaa vaikuttava vaikutuksia yksinkertaisilla välineillä. Kokeile esimerkiksi käyttämällä stensiilit ja ruiskemaaleja eri väreissä. Muokata tämän mallin ja negatiivisen mallin tukeva pahvi, esimerkiksi terälehdet erikokoisia. Ensimmäinen, piirtää Muoriska tyylejä ennen, jossa kukkia ja lehtiä sijaitsevat. sitten levittää malleja ruudulla ja spray varovasti paljastuneet pinnat eri värejä. Toista tämä prosessi useita kertoja niin, että terät ovat osittain päällekkäisiä ja saada eri sävyjä etu. Tulet hämmästymään, kuinka helppoa se on ja miten tehokas on kukkameri hiipiä päälle kankaalle. 

ostaa kirjoja Amazon