rakentaa pergola

rakentaa pergola

Heillä on erityinen suosikki paikka puutarhassa, haluat edelleen kaunistella? He haluaisivat jäädä sinne vain, jos olet puutarhassa ja ovat jo antaneet pankin siellä? Sinulta puuttuu vain kiva rajaus muualle puutarhaan? Entä pergola, joka kehystää suosikki paikka ja voi kiivetä ylös Planzen?  

Sillä pergola on tilaa muodostava Portico tai pylväikkö ja on erittäin suosittu antiikin ajoista lähtien, erityisesti koristeluun huviloita. Se on sopiva trellis köynnökset, erityisesti muratti, villi viiniköynnösten tai Prachwinde. Koska nämä viiniköynnökset saavat raskaampi vuosien saatossa tukipylväistä on oltava pergolas tiukasti maahan ja kestää kovaa tuulta. Pergola voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten metalliverkko tai puuta. Joko se on ilmainen ja se voi kattaa yli paikkaan tai se on suoraan kiinni talon, jolloin muodostuu kaunis sisäänkäynti ja uloskäynti puutarhaan. Jo autokatos pergolat voi palvella.

Sisältö noin Pergola

  • rakentaa pergola
  • Pergola rakentaa Aikakierrosvideo (Englanti)
  • pergola rakentaminen
  • puinen pergola
  • kivi sarake
  • pergola metalli
  • pergola kasvit

rakentaa pergola

Jos haluat perustaa pergola omassa puutarhassa, sinun ei tarvitse rakennuslupaa periaatteessa koska pergoloita yleensä joko kiinteä katto aiheuttavat palovaaran. On kuitenkin syytä varmistaa, että säädettyjä etäisyyttä muihin maa säilyy niin no kasvit voivat levitä muihin ominaisuuksiin. Lisäksi yksikään näkemäestettä tien exit voi syntyä.
Ja kun pergola tarkoituksena on taata, esimerkiksi vaan käyttää autokatos, hyväksyttyä rakennussuunnitelma on pakollista.

Kuka haluaa tietää tarkalleen, kuinka pergola on rakentaa, joka pitäisi nähdä ohjeet meidän yksityiskohtaisen pergola.

Pergola rakentaa Aikakierrosvideo (Englanti)

pergola rakentaminen

Pergola voidaan rakentaa materiaalien puuta, luonnonkiveä, tekokivestä ja metallia. Joka puolestaan ​​ei vain yhtä näistä materiaaleista voidaan tietysti myös yhdistää tämän helposti. On erityisen tärkeää, että materiaalit ovat vakaita ja säänkestävä. Siksi täytyy aina varmistaa, että metalli on säänkestävä olemalla galvanoitu, ja puu on kyllästetty uudelleen.

puinen pergola

Sillä joka käyttää käsittelemätöntä puuta, nopeasti löytää, että se mätänee jälkeen hyvin lyhyessä ajassa. Jos kuitenkin haluat käyttää puuta, jota ei ole käsitelty kyllästys ja kestää silti kauan, sinun pitäisi turvautua lehtikuusi tai tammea. 

Kuitenkin paras suoja säilyy puukattila kyllästys. Kattilassa kyllästys, puunsuoja pakotetaan korkeassa paineessa säteeseen niin, että se tunkeutuu syvälle puuhun ja jolloin se kestävä. 

Sovelletaan puunsuoja itse on yhtä tehokas olemassa, koska väritystä kuori ja pese tahroja tai valkaisuainetta. Kannattaa myös pitää mielessä, että jälkikäsittely on vaikeaa, kun kasvit kasvavat pergola. Tässä tapauksessa, maalaat pergola olisi saada aikaan vain kustannuksella kasveja. 

Lisäksi on huomattava, että kirjoitukset pergola oltava maanpinnan, koska ne voivat mädäntyä hyvin nopeasti koskettaa maahan. Viestit ovat siis parhaiten lähettää ankkurit on valmistettu galvanoidusta metallista, jotka puolestaan ​​ovat joko rammed tai betoni. 

kivi sarake

rakentaa pergola

Jos haluat perustaa pergola maalaismainen ulkonäkö, erityisesti kivi sarake on sopiva. Saat pergola kivestä on kestävämpi kuin puinen pergola, varsinkin jos se on valmistettu luonnonkivestä tai betonia listat. Suuri etu kivi sarakkeet ovat niiden pitkä säilyvyysaika, koska ne eivät voi lahoa. Vaikka ne voivat kasvaa sammalta, mutta voit käyttää puutarhassa tämä vaikutus kuin toinen koriste-elementti.
Valitettavasti luonnonkivi on kallista, koska se on raspit käden yhdellä ja toinen aiheutti korkeat kuljetuskustannukset.
Halvempi vaihtoehto tili on oltava konkreettisia listoja, jos haluat perustaa pergola kivestä.

pergola metalli

Niille, jotka haluavat vähemmän tilaa vieviä, jonka olisi päätettävä pergola valmistettu metallista. Hekin ovat erittäin vakaita ja myös kevyempi kuin kivi sarakkeet tai puinen pergola. Jompikumpi ostaa pergola metallin valmiissa elementit, tai sitä voi muokata omien toiveiden. 
Pergola metallin pitäisi olla sinkitys on ruostumaton vielä paremmin maalaamalla tai. Lisätietoa voi olla meidän artikkeli puutarha aidat, jonka pitäisi kohdella samalla. 

pergola kasvit

rakentaa pergolaMiksi knotweed on nopeasti tulossa puutarha-Plage, valaisee tätä: Tehdas lisääntyy jopa jalkakäytävän kautta.

Ympäristöystävällisten pergola sopivan kaikenlaisten köynnökset. Valinta riippuu ensisijaisesti henkilökohtaisen maun ja jotka haluat investoida puutarhan hoidon kuinka paljon aikaa.

Lajikkeet, jotka soveltuvat ovat esimerkiksi kiipeily ruusut, muratti, villiviini, Woodbine, Kiina marja, sininen sade, Wall viini, kuusama, humala ja knotweed. Jälkimmäisessä on kuitenkin noudatettava varovaisuutta, knotweed umpeen Etrem nopeasti. Siten pergola on todellakin istutettu nopeasti, mutta joka ei ole valmis leikkaamaan takaisin useita kertoja vuodessa, pitäisi valita vähemmän painoarvoa Joyful lajike.

Pitäisi kiinnittää huomiota myös kasvin, johon Pergola suunnittelu sopii. Filigraanein Kostruktion esimerkiksi voi vain sietää lievästä kasvusta. Kasvit erotetaan neljään eri ryhmään, joista yksi voi täydemmin tiedotamme artikkeli viiniköynnösten. Jokainen voi löytää oikeanlaista oman pergola.