rakentaa puinen kansi itse

rakentaa puinen kansi itse

Piirustuksia puiset terassit

Puinen kansi on jo kauan sitten osoittautunut tyylikäs edes yksityisissä puutarhoissa, koska metsät sulautuvat koristeellinen luontoon. Toisin soraa, komposiitti- tai Pihalaattasarja, he korostavat lämmin tunnelma kuitenkin liittyvät hankintaan kalliimpia. rakentaa puinen kansi itsesi yksityiskohtaisen, kuvalliset ohjeet ja neuvoja ei ole enää ongelma. Mukaan lukien koti parannus voi rakentaa kestävä puinen terassi ja liittää levyt ruuvit piilossa tai klassinen kiinteän poraus ylhäältä.

Niin että ne kestävät useita vuosia, oikeiden puulaji on ratkaiseva. Siksi kerromme mikä puu soveltuu edullisesti terassit ja miten yourselfer suojella sitä sään ja sientä.

rakentaa puinen itse kannen: Sisältö

 • ylläpitää huonekalut ja lattialaudat Bangkirai
 • Oikea terasseille
 • Suojelu ja vedeneristys puun puutarhassa
 • Vinkkejä alusrakenteen
 • näkymätön ruuvaamalla
 • Kohdistaminen lattialaudat
 • Ohjeet: rakentaa puinen kansi itse
 • ostaa kirjoja Amazon

ylläpitää huonekalut ja lattialaudat Bangkirai

ylläpitää huonekalut ja lattialaudat Bangkirai

Jos pidät hopeanharmaa, haalistua näköinen variantti tarvitsee vain satunnaisesti laajat ja pesee kerran vuodessa. Kuka haluaa olla puuta äänisignaalin, Bangkirai terassi kadehdi varovainen öljyä. ylläpitää huonekalut ja lattialaudat Bangkirai

Oikea terasseille

Ennen kuin voit rakentaa oman puinen kansi, niiden on päätettävä, mitä puulajia. Ei ole oikeaa ja väärää puuta, koska ero kotimaan neulan ja kallis lehtipuut on melko alhainen. Palkit ja laudat Kuusi tai mänty ovat suhteellisen edullisia, ja on se etu, että ne ovat helppo työskennellä. Lisäksi vialliset osat voidaan vaihtaa nopeasti.
Rakentamiseen terassilla tässä maassa erityisesti Douglas suosittu, jota kutsutaan myös douglaskuusi. Se on kestävämpi ja tulee Euroopan metsien, joten sinun ei tarvitse huolissaan trooppisten metsien häviämisestä. Lisäksi puu kannella levyt ovat saatavilla muita materiaaleja, joissa yhdistyvät ulkonäkö puun helppo hoito muovia, betonia tai keraamista.
Lisäksi koriste näkökohtiin, on tärkeää, että valittu puu kestää sään vaikutuksilta, tuholaisten ja sientä. Mitkä puulajit ovat luonnollinen puunsuoja sieniä, jotka ohjaavat Kestävyys luokat DIN EN 350-2:

vyysluokan
Suojaus sieni-infektio
laji
1 erittäin kestävä Bilinga, Aasian Teak, Robinia (1-2)
2 kestävä Bangkirai, jalokastanjapuusta, Euroopan tammi, mahonki
3 kohtalaisen kestäviä Mänty, douglaskuusen ja lehtikuusi (3-4)
4 hieman kestäviä Kuusi, mänty, punainen tammi, mänty, punatammiuute
5 ei pysyvästi Koivu, pyökki, saarni, lime

Jos puuta käytetään tai keskisuuren alhainen kestävyys, terassi, sinun pitäisi käsitellä sitä erityistä puunsuoja.

Suojelu ja vedeneristys puun puutarhassa

rakentaa puinen kansi itseMaalipinta suojaa puuta sääkannelta

Metsää terassi olisi kyllästetty, kun kaikki se on alttiina koko vuoden sään. Siten, se on kestämään sadetta ja korkean lämpötilan vaihtelut auringonvalossa.
Palkkien käytetään rakentamiseen terassi olisi paine hoitaa ennen käsittelyä. Tässä tapauksessa puu upotetaan kyllästysaineen, joka on puristettu useita tunteja korkeassa paineessa. Jotkut puulajit myös suojaa sieni-infektio, tällaisia ​​tarpeita. B. Sininen likaahylkivä, voidaan levittää pohjamaali. Päätyttyä rakentamisen sinun pitäisi öljyä laudat, lakka tai maali puun väriä. Oikealla suojaava maali, valittu materiaali voi myös tarkentaa myöhemmin ja muuttaa sen ulkonäköä.
Tärkeämpää kuin jonka tavoitteena on optisiin tuloksiin suojella puulattia on rakentavia puunsuoja koko rakentamisen terassi lattian. Tämä osoittaa, mitä suojaustoimenpiteitä puulle tarvitaan. Terassi Puu putoaa 3. tai 4. vaaraluokka:

WGK
Käyttö puun
puunsuoja
3 Puu on armoilla, mutta ei ole suorassa kosketuksessa maaperään Suojaa sieniä ja hyönteisiä, puunsuoja-aineet, ei saa pestä pois
4 Puu on pysyvät kosketuksissa maahan ja sää on alttiina Suojan pehmeää lahoa, sieniä ja hyönteisiä, puunsuoja-aineet, ei saa pestä pois

Kuitenkin, kemiallinen puunsuoja on tarpeen vain, jos puu ei ole vastaavaa rakennettu kestävyys. Näin ollen, on suositeltavaa käyttää puun lajeja mainittujen yläosan luokkien 1 ja 2, jotta ei tarvitse käyttää kemiallisia aineita.
Toinen tärkeä tekijä on rakentavia puunsuoja on johdannainen sademäärä. Tämän, alusrakenteeseen puinen kansi olisi suunniteltava siten, että sadevesi virtaa sellaisenaan. Esimerkiksi, jossa on kerros soraa. Näin vältät vettyminen jonka kautta puu on pysyvästi alttiina kosteudelle ja alkaa mädäntyä.

Vinkkejä alusrakenteen

Rakennetun puuta ei voida tulla maahan kosketuksissa ja on hyvin tuuletettu joka puolelta, niin että se kuivuu nopeasti. Koska kosteus on ainoa asia, joka todella vahingoittaa materiaalia. Siksi hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu alusrakenteeseen on riittävä ilmanvaihto, A ja O. Tämän pitäisi koostua useista kerroksista:

 • Hiekka- soraa lisääntynyt veden imeytyminen
 • Root fleece estää kasvit kasvavat läpi välillä puupalkit
 • betonilaattoja
 • rakennepuutuote

lopullinen levyt ovat vihdoin kiinnitetty tukeva puutavaraa. Välttää vettyminen ja ennenaikainen homehtuneet asennetun puulattiat auttaa terassi alusrakenteeseen tyynyt muoviarakentaa puinen kansi itse. välissä säätiön alusrakenne- rakentavia puunsuoja voidaan asettaa myös luoda ja pidentää terassi valtava.

näkymätön ruuvaamalla

rakentaa puinen kansi itseAkku poraa ruuvit vajosivat puuhun

Koota puinen lattialaudat juuri määräajoin ja ruuvinsuojukset samaan aikaan monet vähittäismyyjät tarjoavat yksinkertaisen liitosjärjestelmän päälle. Tämä myös aloittelijoille saada ammattimaisia ​​tuloksia. Keskeinen tekijä tämän järjestelmän on valmistettu muovista liittimenrakentaa puinen kansi itse, jolla paneelit voidaan ruuvata alusrakenteeseen. Näin turvotus ja kutistuminen liikkeet puun kompensoidaan, nämä liittimet ovat katkeamispisteeseen keskellä. Tämä estää revitty ruuveja tai halkeamia puun pysyvästi stabiilina. Lisäksi ne tarjoavat tarvittavat välinen etäisyys alusrakenteen ja kannen levyt ja siten tarjota riittävää tuuletusta varten alla.
Avulla poraus tuenrakentaa puinen kansi itse ja Schraublehrerakentaa puinen kansi itse voidaan kiinnittää samaan paikkaan jatkuvasti ja aseta lauta aiemmin koottu levyn liitin. Ensimmäisen ja viimeisen rivin on olemassa erityisiä liitinrakentaa puinen kansi itse, joka yourselfers etupuolella Alarakenteen puhtaan loppuun terassilla onnistua.

Kohdistaminen lattialaudat

Rakentamisen aikana puinen kansi Kiinnityssankat Helpottaarakentaa puinen kansi itse Nopea ja tarkka kohdistus lautoihin. Yhdessä välikkeiden kanssa, jotka saavat aikaan kuusi tai kahdeksan millimetriä leveä liikuntasaumoissa, voidaan toteuttaa puhdas ja jopa noudattaen. Yleisesti, lattialaudat jonka leveys on enintään 20 cm linjassa. Sen suurin alue on 45 cm ja suurin puristusvoima on 120 kilogrammaa.

Ohjeet: rakentaa puinen kansi itse

rakentaa puinen kansi itseKuvio 1: Mittaa Lamellien ja alusrakenteenrakentaa puinen kansi itseKuvio 2: Tarkista välinen etäisyys tukevat puutavaroita alusrakenteenrakentaa puinen kansi itseKuvio 3: järjestää betonilaattoja sora

Sillä alusrakenne on ensimmäinen hiekkakerroksen luotu, sinun pitäisi vetää pois rinteessä, jotta sadevesi valuu. Vedenpitävä pinnat mitä tarvitset myös Karkeaa soraa kerros. Tämän jälkeen root matto tulkitaan. Vaikka tämä mahdollistaa paeta alas veteen, mutta estää kasvit kasvavat ylöspäin. Tämän jälkeen Sälepohja varten alusrakenteen mitattu ja leikata sopivaan pituuteen (kuva nro. 1 ja 2).

Seuraava askel on rakentaa jäljellä alarakenteen seuraavasti: Aseta betonilaattoja myös yhtenäinen, kapea etäisyys ja reitti muovi tyynyt ja tuki puuta (kuva ei. 3). rakennepuutuote olisi sidottu betonilevyihin ja pultattu tai kiinnitetty edellä kuvatun yhteyden järjestelmään.

Pre-poraus kiinnityskohdat kannelle laudat suositellaan kaikille puupinnoille. - Se on erityisen tärkeää Bangkirai, muuten pultit katkaista ja yhteydet voivat löystyä.

rakentaa puinen kansi itsefix kulutuspinnan tukeen puutavara: Image 4rakentaa puinen kansi itseKuvio 5: Pieni kiilat varmistaa oikea etäisyys, kun ruuvaamalla levyt tuki- puutavararakentaa puinen kansi itseKuva 6: Yhden jälkeen kannella levyt on aseteltu

Nyt myöhemmin kulutuspinnan syntyy: Tätä siirtää Kansi säännöllisin väliajoin (noin 4-6 mm), poikittain aiemmin sidottu palkit alusrakenteen (Kuva nro 4 ja 6). Kiinnittää huomiota säännöllinen, suoraviivaisen linjauksen reiät ja puhdas Schraubbild, koska ruuvien päät jäävät näkyviin. käyttö teräsruuvit että puinen kansi estää tulevaisuudessa ruostetahrat.

Nyt voit luoda puulattia toisensa jälkeen ja kiinnitä ne akkuruuvinvääntimellä. Hitaasti yhtenäisen Kansi (kuvio nro. 5 ja 6) on muodostettu. Rakentaa suuri puinen kansi, sinun pitäisi suunnitella noin vuorokauden.

Kun kansi on rakennettu, perusteellinen puunsuojauksessa on tärkeää. Sen jälkeen, puuttuu vain oikea puutarhakalusteet, koska puuterassilla on saatavilla heti rakentamisen.

ostaa kirjoja Amazon