rakentaa saunan itse

Saunarakennus saunapakkauksen

rakentaa saunan itse

rakentaa saunan itse on unelma monet rautakauppa ja hyvinvointi ystäviä. Vuosisatojen arvioinut suomalaisista terveydenhuollon suihkulähde hikoilu voi käyttää saunapakkauksen kustannustehokkuuteen toi kotiin. Koska sauna tänään ei ole enää saavuttamaton luksusta: Monet valmistajat tarjoavat kompakteja hikoilu hyttejä kotiseutu. Muutaman käyttämätön neliömetrin kodin kellarissa ovat mainio paikka. Joten voit milloin tahansa, jos himo tarttuu, siirry hiki pyöreä.

Ammattimaisesti valvotaan saunojen rakentaminen on tae siitä, että teillä on useiden vuosien hauskaa tuotteen. Olemme nähneet ammatillinen Hoeschin tuotemerkki olan yli samalla kun Elementti- sauna rakennetaan ammattimaisesti. Itse rakentamisen, sinun tulisi suorittaa kaksi - Tässä on helpompaa, nopeampaa ja se tekee kaksi kertaa niin paljon hauskaa!

Sisältö: rakentaa saunan itse

 • Saunapakkauksen ja suunnittelu
 • Sauna rakennusohjeet
 • selkäranka
 • Seinät ja katto
 • Tarvikkeet ja kiuas ruostumattomasta teräksestä
 • asentamista penkit ja on lasiseinät
 • Saunan rakennuksen valmistuttua
 • Sauna sarjat ja saunan Vertailumaan tuottaja
 • Classic puusauna
 • Kuumaa ilmaa sauna
 • turkki
 • infrapunasauna
 • Viisi saunan saunan

Saunapakkauksen ja suunnittelu

Ennen kuin valitaan saunapakkauksen tilanne täytyy katsoa kotona. Kolme keskeistä seikkaa ovat erityisen tärkeitä: Tällä sijainti, saunaan pakki olisi asetettu, koko, tarvitaan hytin ja ilmanvaihto, tarvitaan poistoilman ja tarjonta.

sivuston

Ihanne on paikalla kellarissa suihku laitoksen ja suora polku puutarhaan tarjoaa. Hyppysellinen, saavuttaa myös suuri ikkuna, joka avautuu laaja ja voi virrata jossa huomattava määrä tuoretta ilmaa huoneeseen.

koska Ilmapiiri löylyhuoneen on ratkaisevan tärkeää kätevästi saunomisen olisi myös houkutteleva Saunan vieressä leposija ja tapa jäähtyä olemassa. Jos vain selvyyden lapsilla on hauskaa vesileikit saunan jälkeen. Siksi on järkevää juomavesijärjestelmällä levittämiseksi tulvan suihku viereisessä huoneessa. Jos sitä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen olemassa kylpyhuone, joka olisi ihanteellinen.

kokoa

Saunatilan on oltava niin laaja, että aikuinen ihminen voi venyä helposti penkeillä - olisi sen vuoksi leveys kahden metrin harkitaan. Mukavana saunan ja ihanteellinen lämpö ihmisestä tuntua muuten kaksi tai kolme vuodetta eri korkeuksilla suositeltava. Siksi auto on oltava niin korkea, että voit istua pystyssä päällä penkillä. On tärkeää, että ehdottoman vaakasuora pinta, joka ei välttämättä tarvitse eristää. Erittäin sopiva tasoite, klinkkeriä tai laatat.

ilmastus

Ilmanvaihto löylyhuoneen on alfa ja omega suunnittelussa, koska se on erittäin tärkeää terveen saunan. Tuloilman aukko tuloksena on oltava tila, joka voi tuulettaa alue - vain varmistaa riittävä ilmanvaihto voidaan taata. poistoaukkoa pitäisi olla ulkona ja vain johtaa vaikeuksiin on hyvä ilmanvaihto vieressä. varten ilmanvaihto kannattaa ajoittaa kaksi viiteen senttimetriä kuilu saunarakennus ja seinään.

kustannukset

Sauna sarjat ovat noin 1200 euroa kaupoissa. Top hinnat ole mitään rajoja. työaika rakentamiseen, Sähköasennus ja tarvittava työkalu eivät kuulu tähän.

Keskikokoisen perhesauna kuluttaa noin kuusi kW tunnissa. Saunominen kustannuksista, lämpenemisaika neljästä viiteen tuntia, ja sähkön hinta 20 senttiä kW / h, noin viisi euroa.

Sähköasennus

Jo taitava yleismies on asennettava lämmittimen ja ohjauspaneeli toteutetaan kaikissa olosuhteissa vain valtuutettu sähköasentaja. Kaikki sähköjohtojen johtaa saunan tulee olla lämpöä kestävä eristetty.

Sauna rakennusohjeet

selkäranka

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

1. Hoesch elementti saunapakkauksen on korkea laatu. Yksikön rakenne, rakenne käsityöläiset ja taitava yleismies ei ole ongelma. Kun vain kolme tuntia saunassa on koottu ja käyttövalmis.

2. Jos asennuspaikka valittu kellarissa tai kylpyhuoneessa, perusrunko kootaan ja pultattu. Kaikki varusteet ovat mukana.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

3. Koska ei jokainen kerros on tasainen, saunaosasto on samassa linjassa säätöjalat. Alhaalta pohja on asennettu suojaamiseksi kosteudelta.

4. Jos perusrakenne on, seinäpaneelit voidaan asentaa ja toisiinsa. Muutaman minuutin saunan takaseinämiin on säädetty.

Seinät ja katto

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

5. Kun sivupaneelit on kiinnitetty kehykseen, tulokehys on kytketty muuhun. Rakentaminen pitää itsessään ja tarjoaa erinomaisen mittapysyvyyden.

6. kattopaneelit ovat tehdasvalmisteiset tehtaalla ja on helppo lisätä. Korkeat sopivuustarkkuudesta paneelit sisältävät positiivisen ja pitää lämpöä saunan sisustuksen.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

7. Nyt Saunan katto asetetaan ja kiinnitetään ruuveilla.

8. osa-pankki valaistus lauteiden mukana ja kiinnitetään saunan seinään. Saunan lamppu on suojattu kosteuden ja lämpötilan vaihtelut.

Tarvikkeet ja kiuas ruostumattomasta teräksestä

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

9. Pyynnöstä saunan voidaan päivittää kosteuden ja lämpötilan tunteettomia kaiuttimia. Nämä ovat upotettu paneelit ja sitten kiinni.

10. uusi väri valaistusjärjestelmä Hoeschin kulkeutuu harmoninen valoa paremmin hyvinvointia. Valot ovat saatavana lisävarusteena urakoitsijan.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

11. Säteilysuojaus on ruuvattu vaakasuoraan. Se suojaa puuta liiallisesta säteilylämpöä uunin.

12 kompakti mutta erittäin tehokas: Ruostumaton teräs uuni toimitetaan yhtenä yksikkönä ja tarvitsee vain asentaa ja liittää. Se on suojaava näytön.

asentamista penkit ja on lasiseinät

Mukava saunanlauteissa saa luistaa myöhemmin. Tiivisteen sisältämä saunomisen leveät sängyt ja vakaa penkki, mukava pään kiila ja selkänojan paistaa.

Lämpötila-anturi suojaa ylikuumenemiselta.

Lopuksi, lasi seinät käytetään. Silkkipainanta kahdeksan millimetrin ESG (karkaistu) Lasi naarmuunnu.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

13. Asennus laaja saunan lauteet sisätilassa: makaavan laite istuu vakaa mount runko ja pääse liukumaan.

14. Sisällä Hoesch sauna on lämpötila-anturi, jossa on terminen ylikuormitussuoja. Anturi on helppo asentaa ja käyttää nopeasti.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

15. runko on valmistettu korkealaatuisesta Hemlock Wood. Ennen lasitus tapahtuu nyt, kiuas, selkänoja ja tuolit kootaan. Käytettävissä, järjestelmä on myös Pohjois-kuusta.

16. Asennus ja vahvistamisesta naarmujen lasi elementtejä. Liitososat esitetään myöhemmin ole enää näkyvissä, koska ne ovat piilossa ruostumattoman teräksen sivupaneelit.

Saunan rakennuksen valmistuttua

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

17. integroitu ruostumatonta terästä paneeli ohjauspaneeli tarjoaa käyttäjälle "suunnittelu Sauna" korkea mukavuus, helppo ja helppo käyttää.

18. Lopuksi ovi on koukussa sauna ja säätää. Silkkipainanta kiekkojen on täysin naarmuuntumista ja kemikaaleja kestävä.

rakentaa saunan itserakentaa saunan itse

19 Muodokas ja kätevä: Tällä ylellisesti maisemoitu ovenkahva on läpinäkyvää akryylia täydentää ulkoasua ja toiminnallisuutta tämän saunallesi täydellisesti.

20. Sisäänrakennettu Hoeschin Saunan tarjoama läpinäkyvä eleganssia: Kun vain kolme tuntia, kasvi on valmis ensimmäinen, toinen ja kolmas saunassa. Kukapa ei ole mitään halua tulla samaan?

Sauna sarjat ja saunan Vertailumaan tuottaja

nykyaikaisen Kompakti sauna sarjat se on erittäin joustava suhteen mahtuu kotiin saunaan. Jopa kapein kapealla asentamalla saunarakennus on mahdollista. Neljän hengen sauna, esimerkiksi vain minimaalinen Ala neljä neliötä tarvitaan.

Vaikka ohjaamo voidaan sijoittaa minne tilaa on riittävästi, mutta sen pitäisi olla keino koostuvat ilmanvaihto ulkopuolelle (Ikkunaan tai seinään aukko). Jos ei ole ilmanvaihtoa niin tiivistymistä voivat aiheuttaa vakavia vaurioita.

Huolehtia muiden kosteus vaurioita, kuitenkin, eivät ole perusteltuja, koska valmistajien laitteiden on aina höyry-sulun, joka estää vuodon kondenssiveden päässä.

Classic puusauna

hyötyjä
haitat
Puulajit maun valittavissa (Scandinavian kuusi, Kanadan katko, Douglas-fir) Riskiryhmiin ei sovellu (sydän- kuormitus)
Rajaton erilaisia ​​muotoja kalleus
Tilaa useita henkilöitä (sosiaalinen ulottuvuus) suuri energiankulutus
Liikkumisvapaus (istua tai maata)

Yhtiö Röger saunassa joka on vuodesta 1950 höyrykylvyt ja on yksi vanhimmista edustajia Saksassa. He luottavat laadukkaita ja kattavia neuvoja.

Hyödynnä vapaan puhelinpalvelun Saksassa: 0800-00-72862 - tai sähköpostiyhteys: [email protected]

Kuumaa ilmaa sauna

hyötyjä
haitat
Hyvin vähän tilaa (voidaan perustaa kylpyhuoneessa) Mahtuu vain kaksi ihmistä

Kuumaa ilmaa saunat on suunniteltu erityinen kotimaan kylpyhuone ja myös sopivat pieneenkin kylpyhuoneeseen. Yhtiö Hoeschin on heidän malli "Como" kahden hengen sauna on luotu joka vaikutuksen maisemoitu vaahtera ja kuusipuuta sisätila.

Asiakaspalvelu pääsee [email protected] Saksassa alle puhelinnumero + 49-2422-54-363 ja sähköpostiosoite.

turkki

hyötyjä
haitat
Suhteellisesti alemmissa lämpötiloissa (40 ° C ylöspäin) liiallinen kosteus
Höyrysauna ja suihku on Tarvitaan toinen tilaa höyry-käsittely
korkeat kustannukset

Yhtiö Ruku valmistus suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä höyrysauna ja voi hyödyntää vuosien kokemus.

Pyydä henkilökohtainen pyynnön puhelimitse + 49-7303-9051-0 kautta tai sähköpostitse [email protected]

infrapunasauna

hyötyjä
haitat
sopivia johtuen lempeä lämpötilat vanhuksille ja lapsille
Alhainen energiankulutus

Suunniteltaessa infrapunasauna, suosittelemme yritys Saunalux. Innovatiivinen teknologia yhdistettynä moderni design ja räätälöityjä tuotteita vakuutti meidät.

Otetaan informaation puhelinnumero + 49-6644 / 86-0 tai sähköpostiosoite [email protected]

Viisi saunan saunan

"samarium" yhdistyy viisi eri ilmasto-olosuhteissa (höyryn, kuuman ilman, Tropical ilma, aromi, sauna) yhdessä laitteessa. Saunierende valitaan yksinkertaisesti painamalla nappia halutun ilmasto. Erityinen Lämmitin sisältää jopa kymmenen kertaa pidempään kuin perinteiset lämmittimet kiuaskivet.

Valmistaja Tämän saunapakkauksen on yhtiön Klafs. Pääset tiedoksiantoa numerotieto + 49-791-501-0 ja sähköpostiosoite [email protected]: //www.klafs.de/