rakentaa sohvapöydät itse

Rakennusohjeet eri sohvapöytä malleja

rakentaa sohvapöydät itse

Taulukko on enemmän käytännön huonekalu. Kuitenkin vain sohvapöytä pitäisi sopia harmonisesti ulkomuoto ja usein on vaikea löytää sopivaa taulukon sohvalla. Liian iso, liian pieni, liian korkea, liian matala, väärä väri ... On monia syitä olla valitsematta tietyn pöydän. On järkeenkäypää, siis rakentaa omaa, ja erityisesti vastaavat sohvapöytä.

Meidän rakennusohjeet haluaisimme antaa ohjausta lisääntymiselle, mutta ne osoittavat myös, miten helppoa kalustuksen se voidaan rakentaa itse. Ei ole olemassa rajoja värin suunnittelussa. Niin luonnontilaiset, värillisiä tai Shabby Chic - kaikki on mahdollista ja toteutettavissa. Meidän sohvapöytä näyttää väriä ja luonnolliseen vaihteluun pyökkipuinen. Toivottavasti onnistutte jälleenrakennuksessa ja mielellään milloin tahansa kuvia.

Sisältö: suunnitelmia sohvapöytä

 • Rakennusohjeet: sohvapöytä pyökki tai värillinen
 • rakentaa Suunnittelija sohvapöytä
 • Suunnitelma vaunu taulukkona
 • rakentaa Aasian sohvapöytä itse

Rakennusohjeet: sohvapöytä pyökki tai värillinen

tarvittavat työkalut

 • pöytäsahaa
 • akkuruuvinväännin
 • 8 mm Holzbohrer
 • penkki pora
 • pihdit
 • Mittaus- ja Anreißmittel
 • Hionta työkalu (Sander)
 • Öljyllä, vahalla, lakalla tai puun väri

Sen lisäksi, että hauskaa Huonekalujen kustannustekijä on suuri merkitys. Lopuksi huonekaluja rakennettu pitäisi olla paljon kalliimpaa kuin ostettu valmiina variantti. mutta ei pidä unohtaa, että tämä on pyyntö puusta eikä lastulevy.

Tarvittavan materiaalin taulukon noin 60 x 80 x 40 cm

Määrä Materiaali Koko Käytä Hinta
3 Kirja-laminoitu puu 18 mm 30 x 80 cm Jalat ja poikkitangoilla
26x 9 x 40 cm
16,05 €
1 Kirja-laminoitu puu 18 mm 40 x 80 cm 6,20 €
1 Kirja-laminoitu puu 18 mm 60 x 80 cm pöydälle € 6,95
1 Kirja-laminoitu puu 18 mm 40 x 80 cm hylly 6,20 €
16 puutapit 8 x 50 mm yhteys € 1,00
€ 36,40
       (Hinnat: Bauhaus Helmikuu 2015)

Ensimmäinen näki jalat ja sivurajoittimien

Pyökki puu on kallista ja joskus vaikea ostaa, joten asetamme Base tehtävä aihioita itse sitten. Tätä tarkoitusta varten, neljä levyt (1 kpl 40x80 cm ja 30x80 cm 3 kpl) on jaettu keskeltä ja, haluttaessa pituus taas on yhdenmukainen. Tämä toimenpide määrittää myöhemmin, korkeus ja syvyys sohvapöytä, ja pitäisi olla noin 40 cm (80 cm - Terän / 2).

Ennen seuraavaa leikkaus, tarkka vahvuus jalat on määritettävä. Nämä viisi leikata levyt on sijoitettu vierekkäin ja mitattu kokonaisleveys. Tämä mitattu ulottuvuus (Teoreettinen: 5 x 18 mm = 90 mm) määrittää vahvuus jalat ja sitten taulukon saha on perustettu.

Ovatko kaikki kahdeksan lautaa suikaleina, pitäisi nyt 26 levyt jonka mitat ovat noin 40 cm x 9 cm käytettävissä. Ne perustuvat 4 x 5 laudat jalkaa ja kuusi astuessa vinotukia.

rakentaa sohvapöydät itseosake laudat poikittain pöydällä sahanrakentaa sohvapöydät itsemitataan vahvuus viisi levytrakentaa sohvapöydät itseosuus levyt pitkin mitattu leveysrakentaa sohvapöydät itseRäätälöity laudat jaloille ja henkselit

2. liimaamalla laudat jaloille ja olkaimet

rakentaa sohvapöydät itse10 kertaa liimaa kaksi lautaarakentaa sohvapöydät itseliimaamalla neljä kertaa kahden liimattujen levyjen uudelleen

(Klikkaa suuremmaksi kuvia)

Seuraavassa vaiheessa tarvitsemme 20 puolelle sahataan levyt. Nämä liimataan pareittain 10 paketteja. Kun liimaa tasainen jakautuminen lopullisten on ratkaiseva. Näin ollen liima tulisi levitetään siveltimellä tai jaettu hienohampaisella lastalla. olisi jotta saavutetaan hyvä kontakti painetta käytetään aina vähintään kolme pihdit. Tarkkaa liimaus säästää sen jälkeen paljon korjaustyöt. Expressleim lyhentää kovettumisaika ja se voidaan liimata suhteellisen nopeasti kaikki parit. Ole hyvä tarkkailla pakkauksen ohjeita.

Kaksi paria liimattu myöhemmin muodostavat poikittaisen tuet pöytälevyn ja on varattu. Loput kahdeksan paria liimataan toisiinsa ja neljä jalkaa neljä levyt.

3. piirrotus- ja porataan reikiä tappien

rakentaa sohvapöydät itseMerkitse ja poraa tappireikiin

Näkymätön liittää jalkojen myöhemmin neljä yksittäisten levyjen vielä tarvitse porata ennen. Ja levyt, joiden paksuus on 18 mm tulpat, joiden halkaisija on 8 mm. aina brücksichtigen keskimääräisen levyn paksuudesta on tärkeä. Näin ollen ylempi tappireikiin on merkitty ulos etäisyydellä 9 mm. Puolella Absatnd tulisi olla noin 2 cm betragen.Eine penkki pora tai Porajalustan takuun tarkkaa pystysuoria reikiä, akkuruuvinvääntimellä tarvittaessa auttaa myös.

Alemman reikiä, haluttu korkeus toisen osaston on tärkeä. Jos käytettynä koreja esimerkissä etäisyys lasketaan seuraavasti: korkeus kori + 20 mm (marginaali ylöspäin) + 9 mm (puoli levyn paksuus). Ellei koreja käytetä, korkeus voidaan valita vapaasti.

4. Siirrä tulppa reikien

rakentaa sohvapöydät itselähetetään pistoke reikiä

Tarkka tappireikiin lykätä tarkka kokoonpano. Siksi seuraava askel olisi tehtävä erittäin huolellisesti. Tätä varten Fußgerüst on valmis tasaisella pinnalla. Se koostuu kahdesta laminaatit ja yhden levyn, joka on puristettu kahden poratun levyt. Olla avaruudessa (harmaa) alas enemmän laudat jalkojen, se on helpompi tehdä rakenteesta suorassa kulmassa. Kuoret laudat käytetään tässä tapauksessa on vain suunta ja poistetaan jälleen siirron jälkeen tappireikiin.

Erittäin tärkeää korostaa liityntäpisteet on varmistaa sama rakenne myöhemmin. Tätä varten kussakin tapauksessa molemmat levyt on merkittävä selvästi. On hyödyllistä käyttää numeroita ja kirjaimia tai merkitä asennuksen suunnan. Jos porattu levyt liimataan seuraavassa vaiheessa jaloillaan, niitä ei voida kääntää, vieläkin kierretty.

Näin valmistettu, kaikki tappireikiin voidaan siirtää. Kukin porattu reikä olisi vahvistettava puu vaarna (ilman liimaa) liukumisen välttämiseksi. Ovatko kaikki plug reiät siirretty, tulpat poistetaan.

Tämä vaihe tehdään kahdesti ja on kaksi Fußgerüste.

5. Liimaa jalat

rakentaa sohvapöydät itsePunaisen merkinnän = liimapinnan

Tässä vaiheessa merkinnät ankkurin levyt ovat tärkeitä. Puoli, joka on ulkopuolella siirrettäessä tappireikiin, on se, joka nyt ylöspäin (neljä liimattujen levyjen) on kytketty. Siksi kiinnitä huomiota omaan seloste tai merkintä.

Tätä varten liima levitetään koko pinnalle uudelleen ja puristetaan molemmat osat puristimilla. Tarkempi levyt on sijoitettu liimaukseen, sitä vähemmän on myöhemmin kompensoida hiomalla. Siksi suositellaan tehtäväksi Leimarbeiten aina hyvin varovainen ja tarkka.

Vuotavat liima olisi poistettava heti liinalla.

liimaa 6. Fußgerüst

rakentaa sohvapöydät itseLiimaa ankkurirakentaa sohvapöydät itseliimaa perusrungon

(Klikkaa suuremmaksi kuvia)

Nyt sohvapöytä on muotoutumassa ja kaksi jalustat liimataan. Nämä annetaan ensin liimaa tappireikiin ja tulpat niin masentunut, että liima puoli Wells. Nyt tuet voivat perustaa ja sitten toinen jalka on liimattu. jäykistetty kahden puristimen, liiman kuivua. Kiinnitä huomiota takaisin tarroja.

Jos molemmat jalustat kuivattu, ensimmäinen korjaustyöt aloitetaan. Kaikki osapuolet ovat jauhetaan karkeasti kunhan hiomakoneen kunnes ei enää kohdat ovat havaittavissa. Riippuen vaatimuksista ja tarvittavat jauhamalla määrä siten hiekkapaperi käytetään 60 grit, 80 ja 120 käyttöä varten. Kun kaikki on jälleen hiottu 120 hiekkapaperilla ja reunat helposti rikki.

7. Aseta pöytälevyn ja korttien välisen

rakentaa sohvapöydät itseLiimaa välillä aluksellarakentaa sohvapöydät itseAseta pöytälevy

(Klikkaa suuremmaksi kuvia)

Se on tähän mennessä ja seuraava askel, pöytä on tunnistettavissa. Tätä tarkoitusta varten, välinen tila ylöspäin mitataan ja sitten korttien välinen sahataan (noin 395 mm). Pituus 80 cm pysyy muuttumattomana. Sen jälkeen, kun väliaikainen kartongin tasoitetaan 120 hiekkapaperilla, sitä voidaan käyttää ja liimata. 

Samassa järjestyksessä toimintojen pöytätaso on tehty. Mittauksen sijasta koko, se on helpompi antaa perusrunkoon puun päin pöydällä ja siirtää mittaukset. Taulukko olisi säätää minimaalisesti ainoastaan ​​leveys 60 cm.

8. silmukoita ja visuaalinen suunnittelu

rakentaa sohvapöydät itseomatekoinen sohvapöytä

Ennen kuin se menee visuaalisen suunnittelun, koko pöydän jälleen jauhetaan ja sitten kevyesti kostutettu kostealla liinalla. Tämä yksilö puukuituja on suunnattu, jotka poistetaan toisen viiste. Annostellaan tätä vaihetta, kuidut kohdista seuraava kosketuksiin nestemäisten aineiden (maali, lakka tai lakka) ja jättää karkea pinta. Hiottaessa, varmista, että ei liikaa painetta kohdistetaan hiomakoneen. Yhtäältä se syvä hiomista merkkejä voi esiintyä ja toiseksi hiomakone ei toimi tehokkaasti. On liikaa paineita laittaa hionta levy, tämä ei voi liikkua vapaasti, mikä huonompi työn edistymisen. Vähemmän on enemmän, ja paino epäkeskohiomakoneella tavallisesti täysin riittävä.

Riippuen makuun, taulukosta voidaan nyt öljytä, vahata, värjätä tai maalata. Hyvät tulokset ovat lakka lasite. Jotta väri suunnittelu on mahdollista, mutta jossa puun syyt on näkyvissä.

Toivottavasti onnistutte lisääntymisessä.

Vihje: Shabby-tyyliin mustat

Mustalla lakka lasite on erittäin mielenkiintoinen tulos Shabby-Style voidaan saavuttaa. Tätä varten puu on maalattu mustaksi hionnan jälkeen ja helposti työstettävä onnistuneen kuivauksen hienolla hiekkapaperilla ja epäkeskohiomakoneella. Vain niin paljon, että puun pinta on helposti nähtävissä jälleen.

Epäonnistuu ensimmäinen yritys voidaan helposti irrottaa uudelleen ja maahan.

rakentaa sohvapöydät itserakentaa sohvapöydät itserakentaa sohvapöydät itse

ostaa kirjoja Amazon

rakentaa Suunnittelija sohvapöytä

Moderni ja hyvin suunniteltu sohvapöytä ei tarvitse ostaa kalliita koskaan suunnittelija kaupassa. Pienellä taitoa ja vähemmän kokenut yleismies voi rakentaa houkutteleva muotoinen sohvapöytä itse. Meidän sohvapöytä paitsi on epätavallinen muoto, joka on katseenvangitsija oleskelutilassa, myös yhä hänellä on iso laatikko.

Vastakohtana hyvin moderni muotoilu on levy kahvin taulukon Domino 3-kerroksen levy kuusen suunnittelussa. Pinnat ovat erityisen mukavaa voimakas, jos ne jäävät suurelta osin ehjinä myöhempää pinnan mallin. Koko taulukko on valmistettu kokonaan puusta, vasta kun laatikon kahvat olemme turvautuneet metallikahvat, koska ne sopivat täydellisesti niiden suunnittelusta riviä suunnittelija pöydän.

Edelleen tarvittavat materiaalit

 • 10 mm wood vaarna
 • puuliimaa
 • Palapelin pölynpoisto
 • pora
 • pora
 • Random Orbit Sander
 • Puristimet, pitkän ja keskipitkän
 • vaarna apuvälineet
 • hiontahöylää
 • Kaksi kahvaa valinta
 • Vesi-akryyli kirkaslakkaa
 • maaleja

rakennussuunnitelmat

piirustukset

rakentaa sohvapöydät itserakentaa sohvapöydät itse

kohta A

rakentaa sohvapöydät itse

valvonta

rakentaa sohvapöydät itse

rakennusohjeet

soikea muoto pöytälevyn leikataan suorakulmaisesta Domino 3-kerros levy (122,0 x 67,0 cm). Joten, ensimmäinen ääriviivat pöytälevyn ja asento posket (jalat taulukon), laatikon ja vierityspalkkeja on merkittävä. kanssa "tehdä ympyröitä" (Säde 74 cm) on asetettu, ulkoinen ulottuvuus pöytälevyn. Sisempi ulottuvuus säteen vastaava pieni (66 cm).

Käyttämällä palapeli, muotti on tehty. Clean tekee sen, kun
Konetyökalu, jossa purunpoistojärjestelmä ja siten voidaan liittää kotimainen pölynimuri. Sahattu reunat voidaan sen jälkeen tasoitetaan puu tiedosto tai hiekkapaperilla ennen pyöristää reititin.

Sillä oikein muotoiltu mutka posket ja laatikon etukappaleet vaatii mallin. Se voi olla valmistettu jäänne kappaletta lastulevyn. Sen säde on myös 66 cm. Viisi vaneri, jotka ovat kaikki neljä millimetriä paksu, posket muodostuvat. Näiden liuotinvapaa liima levitetään tasainen lastalla.

Tuloksena vaneri paketti sijoitetaan maskin ja taivutettu ruuvilla tai puristin hoikkien sen mukaan. On tärkeää, että käytit täydentää niin, että ruuvi tai puristin kansineen jättäneet lommoja puuhun.

Niin, että kaareva muoto säilyy myös liiman täytyy saada riittävästi aikaa kovettua. Kolmen muun posket ja etusarjat siirretään samankaltaisia; ne on muodostettu päälle lastulevy mallia.

Kovetettu, kaareva kohdetta leikataan niiden tarkka koko pyörösahalla. Hieno työ mukauttaa poskilihat kukin pariutumisen toisiaan, palapelin tarvitaan, pohjalevy voidaan kallistaa 45 °, sekä hiontahöylää. Yksityiskohtaiset mallin tähän piirustukset ovat alareunassa sohvapöytä.

Ennen posket paria voidaan liimata yhteen vastikään laatinut Nestle, vierityspalkeilla ja pinnoite nauhat laatikon tulee sopia, pyöristetty ja voidaan doweled. kuvatekstiruudun "" piirustuksen osoittavat tämän selvästi. Ankkuri aids epätavallinen vasta-asentoja poraa reiät voidaan merkitä tarkka. Tärkeitä poratessasi tappireikiin, kylvökone syvyysrajoittimen. Korjaa kohteita nauhaliuskoja antautuvat posket ympärillä samalla varmistaa laaja puolin ja kiinnitin kiinnikkeet varten tarvittavan kosketuspaineen.

Kasetille, etukappaleen, sivukappaleiden ja pohja on leikattu muodoltaan ja muokattu. Tämä piirustus on jälleen käytetty mallina. Kaikki on liimattu yhteen tynnyri liuotinta liima, koska 10 mm paksu pohja ja yhtä paksu sivuosat riittävä liimapinta pitämään laatikon pysyvästi. Pitkä ja kiinnitin FERRULES olennainen nauha puolestaan ​​ovat hyödyllisiä turvaamisessa kohteita.

Jotta voidaan pintakäsitellä mäntyvanerilevyjä muotoja, on järkevää työskennellä täällä joko eksentrinen tai epäkeskohiomakoneella. Jauhamisen jälkeen jalka kappaletta voidaan liimata pöytätason alle. Jokainen, joka haluaa voi vielä työskennellä kanssa vaarna apua puutapit, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Puun liima yksin jo tarjoaa riittävän tuen.

Koska vierityspalkkien käytettiin jo kokoonpanossa ja jalka osat, vain valmiin laatikon pitää asettaa. Jälkeen vanerilevypinnoilla on hiottu siististi, voit aloittaa pintakäsittelyä. Houkutteleva puun syyt voidaan saada vesiohenteinen akryyli- kirkas päällyste ja suojata. Taulukon loimme väri toisin, ympäristöystävällisiä akryyli värillinen maali.

Jotta ympäristömerkki "blue angel" merkitty akryyli värillinen maali tulee monissa eri sävyjä, joten se ei ole vaikea tehdä suunnittelupöydällä lisäksi houkuttelevan värin sen mielenkiintoista muotoa.

rakentaa sohvapöydät itseTämä rakenne käsikirja esittelee Alpina värejä

Suunnitelma vaunu taulukkona

rakentaa sohvapöydät itserakentaa sohvapöydät itse

Minne käytettävissä olevasta elintilasta tulee olla monipuolista ja käytännöllinen, ja tilaa säästävä vaihtovelkakirjalainan huonekalut ovat sopivia. Vieritettävä lipas sen sisätilat tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sen ulkopuolella on suuri, monen laajennettavissa pöydälle esimerkiksi olohuoneessa kuin sohvapöytä tai sohvapöytä todellinen ongelmanratkaisuun.

On kaksi tapaa palauttaa käytännölliset kalusteet:

1. Yksinkertainen yhteen liimaamisen rungon sivuja reunukset ilman yhteyttä. Liimausta tuo tarvittavan lujuuden.

2. Yhdistelmä pistokkeiden kohteiden avulla piilotettu puutapit. Täällä voisi kolme vierustat A-kirjanpitoon, mutta ei räystään B, sillä tämä on myös käytetty, koota konepellin tuki ja saalis (ks rakennussuunnitelmat).

materiaali lista

numero
nimitys
massa
materiaali
2 Sivut eteen- ja taaksepäin 59,0 x 39,0 cm 18 mm laminoitu puu, mänty
2 Sivut oikea + vasen 36,4 x 39,0 cm 18 mm laminoitu puu, mänty
1 maa 58,4 x 39,4 cm 18 mm laminoitu puu, mänty
3 Corner nauhat 39,0 cm pitkä 18 x 18 mm laminoitu puu, mänty
1 räystään B 39,0 cm pitkä 18 x 32 mm laminoitu puu, mänty
1 Läppä takaisin 55,0 x 35,0 cm 18 x 32 mm laminoitu puu, mänty
1 konepellin tuki 32,0 x 26,0 cm 18 x 32 mm laminoitu puu, mänty
2 levyt 64,0 x 45,0 cm 18 x 32 mm laminoitu puu, mänty
1 C dia liuskan (takana) 51,8 cm pitkä 18 x 18 mm laminoitu puu, mänty
1 C dia liuskan (edessä) 50,4 cm pitkä 18 x 18 mm laminoitu puu, mänty

Kaksi liukusäädintä liimattu kunkin:

numero
nimitys
massa
materiaali
1 pala D 19,8 cm pitkä 18 x 32 mm laminoitu puu, mänty
1 pala e 19,8 cm pitkä 18 x 50 mm laminoitu puu, mänty
1 Back flip-vastelistalla F 48,0 cm pitkä 25 x 30 mm leuka

Lisämateriaaleja ja työkalu

 • 44 cm piano sarana (edessä läppä)
 • 48 cm piano sarana (läppä, takana)
 • 28,8 cm piano sarana (läppä tuki, takana)
 • Klappenhalter
 • hetkessä
 • painiketta
 • Kaksi Kansi Pysyy
 • Neljä pyörää tai neljä jalkaa
 • puuliimaa
 • puu kähinä
 • vaarna apuvälineet
 • Ja kiinnitin FERRULES
 • Akryyli kirkaslakka
 • akryyli Buntlack

Seuraavat sähkötyökaluja tarvitaan rakentamiseen van:

 • iskuporakone
 • palapeli
 • Akkuporakoneet
 • Random Orbit Sander

rakennussuunnitelmat

Jakso 1 ja 2

rakentaa sohvapöydät itse

Leikkaa 3 ja 4

rakentaa sohvapöydät itse

pystyleikkaus

rakentaa sohvapöydät itse

takaa katsottuna

rakentaa sohvapöydät itse

edestä

rakentaa sohvapöydät itse

valvonta

rakentaa sohvapöydät itse

rakennusohjeet

Ei ole väliä, mitä versiota päätät rakentaa vaunu: se kaikki alkaa leikkaamisen eriä harvesterit. Jolla ei ole sirkkeli, tekee sen kanssa Boschin palapeli, joka suoritetaan puristettu liimapuuta puristimella baarissa.

Kaareva sahanterä läppä on leikattu etupuolelta. Jotta Sägeanfang kolme ja neljä reikää voidaan porata lähelle toisiaan, jolla on 3 mm: n poraa lisätä terän siellä. Tämä on mahdollista täällä, kuten tapauksessa, läppä on jotain höylätty alas pystyä käyttämään pianoa bändi. Mutta voit myös laittaa palapelin ilman reiät etureunan pohjalevyn ja anna terän sisällytetään normaaliin sahan. Lyhyt kaareva sahanterä tehdä tätä yksinkertaista.

rakentaa sohvapöydät itse

Heidän valitsemansa ankkurointiin tuoteryhmissä yksinkertaisimmin, MC tulpat apua, mikä tekee mahdolliseksi asettaa reiät tappien paikallaan. Liimaamisen jälkeen vaarnan puuliimalla UHU coll painetaan Lux-kiinnittimet.

rakentaa sohvapöydät itse

Kaksi nurkassa virkaa on sittemmin liimattu (ks esipuhe). Nyt 51,8 cm pitkä dia liuskan C (takana) lisätään ja ruuvattu saavuttaa kosketuspaineen. Nyt voit jatkaa työskentelyä. Johdoton helpottaa ja nopeuttaa tätä työtä hyvin.

rakentaa sohvapöydät itse

Lattia on nyt untergeleimt ja ruuvattu. Kanssa epäkeskohiomakoneella joka on paperipussi pölynä sieppari, hienosäätöä on tehty, ja on olemassa jonkin verran pyöristetty kaikki reunat.

Kun edessä portin tilaa noin 3 mm: n paksuinen piano bändi luotiin ajamalla alla kipsi tai hiontahöylää, läppä voidaan iskeä. Magneettinen luoti on myös asennettu. Tällä hetkellä, asennusta venttiilin pidikkeen voidaan tehdä.

Rückseiten- liimataan ensin läppä pysäytyspalkki UHU coll puuliimaa takana vaunun. Sen jälkeen läppä tukea voidaan kiertää pianon sarana. Tuki on leikattu pois edellä siten, että se voidaan taittaa toisaalta takaseinään ja toisaalta pystyä tukemaan läppä on laakeroitu akun ruuvainporaa vaakasuunnassa.

Jotta avautua kahden levyn, ennen saranat porataan 30 mm Forstner bitti ensin niin syvälle, että ne ovat samassa tasossa levyn pinnan. Mitä enemmän työstöön tehdään sitten taltalla.

On kaksi osaa D & D voi liimata komposiitti glider, vaunu corpus olla "pää"Joten alkuun levyt sijoitetaan. Nämä liu'ut tarvitaan viemään muuttuja pöytälautaset sivulle ja sitten pystyä avaamaan.

Läppä takaisin saatetaan vaaka-asentoon osoittamaan koko Slots: 2880 cm 7685 cm. myös asentaa rullia, niin että ulos kaapista, vaunun on tullut.

rakentaa sohvapöydät itse

maalataan ympäristön Alpina akryyli kirkaslakka matta. Pohjus- kirkkaan päällysteen yksinkertaisesti laimennetaan 20% vettä. Hionnan jälkeen hienolla hiekkapaperilla on piiri maalattu laimentamattomana.

Jokainen, joka rakastaa väriä tai kontrastia, aivohalvauksia tai rullaa vedellä alpina akryyli maaleja valintasi. Kiiltävä tai matta. mutta se on myös täysin mahdollista saada Leimholzoberflächen harmonisesti toimiva ja silti asentaa sisustus Alpina akryyli maaleja. Näiden muokattujen motiiveja voidaan levittää stensiilit. Malleja voidaan olla vahvaa paperia, pahvia tai muovia. Värillinen akryyli Alpina värillinen maali sitten täplikäs tasaisesti mallinetta.

rakentaa sohvapöydät itseTämä rakenne käsikirja esittelee Alpina värejä

rakentaa Aasian sohvapöytä itse

Sohvapöytä integroitu uima-altaat kynttilän on melko katseenvangitsija ja varmasti kaikki eivät olohuoneessa. Vai pidätkö Aasian kuulostava sohvapöytä puikoilla koriste paremmin? Täällä opit miten rakentaa yksittäisen pöydän itse, ja voi siten tuoda Aasian viehätys omaan olohuoneeseen.

Vaihtoehto 1: Sohvapöytä lampia ja kelluvat kynttilät

materiaali lista

 • Koivu vaneri, paksuus = 15 mm
 • Luonnonkivi pohjalevyt, paksuus = 10 mm
 • Akryylilasi, valkoinen, paksuus = 4 mm
 • 4 kiviä, noin 6 cm korkea
 • Silikoni, selkeät
 • ruuvi

 

 

työkalulista

 • palapeli
 • pora
 • jiirisaha
 • silikoni ase
 • kulma

rakentaa sohvapöydät itseKlikkaa kuvaa nähdäksesi koko näkymä luonnos

1. alusrakenne

Ensimmäinen ruuvi perustaa oman sohvapöytä yhteen. Tähän tarvitaan:

 • 1 x multiplex, Birch, mitat: 304 mm leveys x 470 mm pituus

Tämä muodostaa pohjan myöhemmin vesialtaan. Tässä levy ruuvi noin suorassa kulmassa (katso kuva) seuraavat tekijät:

 • 2 x multiplex nauhat, koivu, korkeus 55 mm x pituus 440 mm x paksuus 15 mm pitkittäissivut 
 • 2x Multiplex bar, koivu, korkeus 55 mm x pituus 305 mm x paksuus 15 mm poikittaissivuista

Kun olet valmis, sinulla pitäisi olla jonkinlainen tasainen, suorakulmainen laatikko käytettävissä. Nyt tehtävänä on turvata tulevaisuuden counter tilaa ympärillä. säätämään

 • 2 x multiplex bar koivu, Korkeus 55 mm x pituus 590 mm x paksuus 15 mm pitkittäissivut 
 • 2 x multiplex bar koivu, Korkeus 55 mm x pituus 425 mm x paksuus 15 mm poikittaissivuista

jiirisaha toisiinsa niin, että ne päättyvät kulmissa puhdas toisiaan. Ruuvaa ne vuorollaan jo kiinnitetty nauhat suorassa kulmassa (katso kuva).

Sitten sinun täytyy koota runkoon, joka myöhemmin levätä kiviä ja niiden rakentaminen ulkopuolelle pukee ulos. Tätä varten ruuvi myös suorassa kulmassa pohjaan juuri väkeviä baarien:

 • 2x Multiplex bar, koivu, korkeus 35 mm x pituus 560 mm x paksuus 15 mm pitkittäissivut 
 • 2 x multiplex nauhat, koivu, korkeus 35 mm x pituus 425 mm x paksuus 15 mm poikittaissivuista

Perusta oman Aasian sohvapöytä on siten valmis. Mennään seuraavaan vaiheeseen korvata luonnonkiveä verhous.

2. suojus

Nyt korjata 10 mm kivijalka levyjä pohjassa loppuun luonnollisen ilmeen pöytää. 

Kivi Pohjalevyt on mitat 610 mm x 10 mm x pitkittäissivuilla ja 305 mm x 60 mm, ovat 60 mm x 10 mm poikittaissivuille. Voit käyttää kulmahiomakonetta tuodaan alas kokoa.

Tämä voit käyttää silikoni kiinni alustaan.

Oikealle, Aasian hohto tavoittaa minua myöhemmin kelluvia kynttilöitä taulukossa, sinulla on vielä tehdä sisätilojen taulukon vedenpitävä.

3. sisätila

Niin ettei vettä voi paeta, asettaa sisätilojen pöytään valkoinen akryyli lasi ja laastin kaikki reunat selkeä silikoni. 

Akryyli levy, aseta ne pohjalevyyn, mitat tulisi 432 mm pituus x 267 mm leveys x 4 mm paksuus on. Käytä leikkaamiseksi akryylilevy palapelin, jossa on hieno terä.

Myös sinetöidä haluamiasi sivuja täällä

 • 2 x akryylilasi, valkoinen, 432 mm pituus x 70 mm korkeus x 4 mm paksuuden pitkittäissivut
 • 2 x valkoinen akryyli, 275 mm pituus x 70 mm korkeus x 4 mm paksuuden poikkisuuntaiset sivut

Liimaa akryylilevyt silikonilla perustukselle säädettyihin ja liittyä kaikki silikonilla, kunnes tuloksena allas on täysin vedenpitävä.

4. kiviä ja koristelu

Lopuksi tekevät sohvapöytä 4, jos mahdollista yhtä kiviä noin 60 mm korkea. Voit käyttää vesialtaaseen sisäpuolelta Täyttyä vedellä ja kelluvat kynttilät koristella. 

Vihje: tallennustilaa Tämän taulukon rajoittaa integroitu vesiallas reunalla pöydän. Jatkuvaa pintaa täällä pleksilasilevystä mitat 610 mm x 445 mm on, että voit ripustaa tarvittaessa. Muista kuitenkin, että lasin alle ei kelluvia kynttilöitä voidaan sytyttää. 

Vaihtoehto 2: Aasian sohvapöytä puikoilla koristelu

materiaali lista

 • Koivu vaneri, paksuus = 15 mm
 • Luonnonkivi pohjalevyt, musta graniitti, paksuus = 10 mm
 • 4 kiviä, noin 6 cm korkea
 • silikoni
 • ruuvi
 • syömäpuikot
 • liima
 • mahdollisesti maali, esimerkiksi punainen

työkalulista

 • palapeli
 • pora
 • silikoni ase
 • kulma

rakentaa sohvapöydät itseKlikkaa kuvaa nähdäksesi koko näkymä luonnos ja selaa sivulle 2

1. alusrakenne

Ensinnäkin, sinun täytyy leikata vaneri. Pohjaa varten ja ylälevyn oman sohvapöytä tarvitset 

 • 2 x Multiplex Birch mitat 395 mm leveys x 560 mm pituus x 15 mm paksuus

Sivupaneeleille tarvitset

 • 2 x multiplex koivu 590 mm pituus x 110 mm korkeus x 15 mm paksuus pitkittäissivut
 • 2 x multiplex koivu 395 mm pituus x 110 mm korkeus x 15 mm paksuus poikittaissivuista

Pultti kaikki osat niin, että saat suljettu puinen laatikko.

2. suojus

Nyt voit pukeutua tämän rakentaminen luonnonkiveä pohjalevyjen mustaa graniittia. Pohjalevyt tarvitsevat Mitat

 • 4 x 610 mm pituus x 60 mm leveys x 10 mm: n paksuinen
 • 4 x 425 mm pituus x 60 mm leveys x 10 mm: n paksuinen

Tuo yksittäisten levyjen kuten piirroksen annetut ulkosivuille alusrakenteen.

Sillä alusrakenteen päälle tarvitset

 • 6 x 305 mm pituus x 60 mm leveys x 10 mm: n paksuinen

Järjestää ne päällä laatikossa ulommat päät niin, että sellainen kehys on luotu. Keskellä ikkunan, jossa multiplex paneelit ovat vielä näkyvissä edelleen. Nauha levyjen silikonilla alusrakenteeseen.

3. sisustus

Nyt on aika koristaa keskelle pöytää. Ensin luodaan uusi, pienemmässä mittakaavassa jäljellä ikkuna multiplex nauhojen mitat

 • 2 x 470 mm pituus x 25 mm leveys x 9 mm paksuus
 • 2 x 225 mm pituus x 25 mm leveys x 9 mm paksuus

Liimaa kuten esitetään luonnos näkyvä alusrakenteeseen. Täällä on mahdollisuus, eikä sopivaa värikorostettu asettaa jossa aiemmin, esimerkiksi punainen, maalattu kaistale. 

4 noin 60 mm korkea kiviä palvella pöydässä pöydän jalat. Nyt sinun täytyy levittää vain syömäpuikot ikkunan keskelle pöytää ja valmiina on hyvin yksilöllistä sohvapöytä.

rakentaa sohvapöydät itse

kohteliaisuus Festool

ostaa kirjoja Amazon