rakentaa Workbench itse

rakentaa Workbench itse

Laajaa veneet, korjaus- ja kodin rakennettu esineitä rautakauppa tarpeen sekä sopiva työkalu ja runsaasti tilaa. Tätä varten he siirtää toimintaa joko puutarhassa tai mennä työpöytään kellarissa työpajassa. Penkki ei vain riittävästi säilytystilaa materiaalit ja työkalut, mutta mikä tärkeintä, helpottaa työtä raskaan kaluston, kuten varapuheenjohtaja tai palapelin.
Niiden ulkonäkö ja tilat on mukautettava yksilöllisten tarpeiden ja voidaan laajentaa mieleisekseen. Se ei aina ole ostettu pankki, koska meidän ohjeet rakentaa yleismies omaan työpisteeseen ja myös oppia, mitä kriteereitä osansa osto ja eri mallit ovat saatavilla.

Sisältö rakentuu työpenkille itse

  • Ihanteellinen paikalla työhuoneen
  • rakentaa työpöytään itse: rakennusohjeet
  • Katsaus eri mallien
  • Ostoneuvosta uusia ja käytettyjä työpenkit
  • Lapset Workbench pienille rautakauppa

Ihanteellinen paikalla työhuoneen

Ensinnäkin tällaiset työalue vie paljon tilaa, minkä vuoksi rautakauppa pitäisi murehtia sijainti ennen ostamista. Yleensä se on askarteluhuone, autotallissa tai puutarhakatoksestani. Lisäksi tilan kautta Liitäntä sähköverkkoon on varustettu ja voidaan ihanteellisesti lämmitetty talvella, joten hän on saatavilla ympäri vuoden. Samoin rautakauppa pitäisi ottaa valitessaan sijainnin muille asukkaille talon huomioon, koska suurin osa työstä aiheuttavat melua ja saattaa häiritä naapureita.

rakentaa työpöytään itse: rakennusohjeet

Yhtä tärkeää kuin sijaintipaikan valintaan on kysymys siitä, mitä työtä he haluavat käyttää. Kukapa työskentelee pääasiassa puuta, vaatii erilaisen vaihteen kuin joku, joka työskenteli puun lisäksi myös metallista tai puuhastelun kanssa autolla. Käyttötarkoituksesta sekä työkalun ja sekä laitteen ja koosta työstöpenkin asetettu.
Normaali työpenkki ilman lisäelementtejä, kuten hyllyt ja kaapit koostuu vakaa rakenne ja tukeva työtasolle.

Materiaali ja koko alusrakenteen

Alusrakenne on rakennettu kestävä puisia lautoja itse, että vahva puulajeja, kuten kuusen ja tammea ovat sopivia. Tarvitset myös neljä:

  • pystysuora viestiä
  • crosspieces
  • pitkittäinen puutavaraa
  • Ruudut vahvistaminen

Määrä pankki voi säätää erikseen. että Tekstin pituus tunnistaa, poista levyn paksuus ja vahvuus pitkittäisten ja poikittaisten puutavara haluttuun korkeuteen. Pituus poikkikappaleiden määrittää Leveys alusrakenteen. Käyttäen neliön puutavara vahvistaa poikittainen ja pitkittäinen tuenta, joka koostuu kahdesta poikittaisten ja pitkittäisten puutavaraa.

Kokoa alusrakenne

rakentaa Workbench itsePiirroksessa nro. 1: alempi tuet on kiinnitetty uriin ja pulteilla.

Parhaalle piristävä asentaa pitkittäiset ja poikittaiset puutavaran päälle ulkopuolella kentältä. Työssään levy on kiinnitetty myöhemmin. Alempi tuet palvella rakenteen vahvistamiseksi. Toisin alkuun levyt ne eivät ole vain ruuveilla, vaan myös urien kiinteä (katso kuva ei. 1). Urat olisi puoli yhtä syvä kuin leveys kentältä. Sen jälkeen näit post kapea painaumia, jossa urat työnnetään. Pitkittäisten ja poikittaisten puutavaran olisi sijoitettava keskelle kentältä.

Asennusta työtaso

Koska työtaso on kestettävä suurin osa olisi paineenkestävä ja erittäin vakaa. Raskaan työpöytään, z. B. ruuvipuristimella, levyn paksuus on vähintään 5-8 cm on suositeltavaa. Vahvuus viestit ja pituus- ja poikkisuunnassa, puutavaraa tulisi sovittaa että levyn. Kevyempiä kovaan käyttöön ulottuu 4-5 cm leveä levy. Vaihtoehtona helppohoitoinen keittiö levy tule kysymykseen. Kuitenkin ohuempi työtasot ei suositella. Jos apurunko, kiinnitä levy nyt käyttäen tulpilla ja ruuveilla.

Työpöytään vice

On vahvistettava myöhemmin varapuheenjohtaja on varmasti asentaa se edellä post niin, että se kantaa kuormansa. Hän on vain reunalla työtasolla, on olemassa vaara, että se on vaurioitunut raskasta työtä ja lopulta taukoja. Ennen vahvistamisesta reiät on porattu, niin se on kiinnitetty pulteilla ja muttereilla.

Enemmän vapaa suunnitelmia kontruieren työkalu pankki itse löytää yleismies meidän linkkikokoelmaominaisuuden työkalukaappi rakennuksessa.

Katsaus eri mallien

Työpöydät ovat saatavilla eri versioita, joten rautakauppa olisi otettava huomioon sekä ennen ostamista ja ennen omatekoinen, mitä laitteita ja kokoa vaaditaan. Karkeille työ seisoo on sopiva. B. tarjoavat mallin kanssa emäksen yksikköä, lisää säilytystilaa välineitä ja materiaaleja.
tule vaan raskaan kaluston käytetään, kuten varapuheenjohtaja tai palapelin, tämä seikka on otettava huomioon valittaessa työtaso ja alusrakenteen. Jotta tällainen kuormitus vaihtelee ei tavanomaisen teräslevyn, koska sekä levyn ja pohja teoksissa vaurioitunut. Sen sijaan, vakaa puinen penkki kiinteää ylöspäin ja vankka levy on sopiva.
Sen sijaan ne, jotka haluavat puuhastelun auton sijasta vetää kaapin vasten rullakontin jossa kaikki yhteiset välineet voidaan sovittaa ja - työnnetään autoon - tarvittaessa.
Kuka tahansa, jolla itse hitsaus kiireinen puolestaan ​​pitäisi ottaa puuta etäisyyttä. Parempi on tulenkestävä työpöydät terästä.
varten Puun työstöön paikalla on klassinen työpöytään ja sen eri kiinnitys mahdollisuuksia. Mutta varokaa: Älä aliarvioi vaatima tila käsiteltäessä puiset palkit tai laudat. Riippuen koosta rautakauppa työpajan tällaista työtä on tehtävä ulkona.
Sen pitäisi olla enemmän Workbench askarteluun noin mallin, pankki suosittelee enintään yksi kaappi, jotta istumista käsitöitä riittävästi tilaa jää. Tässä sovelluksessa rikas työpöydät valossa rakentamisessa.

Pankki työkalu L-muoto

Jos tilaa on, työpöytään L-muoto tuottaa enemmän työtä ja säilytystilaa. Lisäksi molemmin puolin pankki voi olla eri korkeuksilla, jotta z. Kuten päin voidaan asentaa pienempi kuin asennuspinta sijaitsee. Jos workbench rakennettu päällekkäin lyhyempi ja pidempi levy takana, se on jopa sopiva tallentaa suuria työkaluja, kuten putkipihtien tai urkkia baareja.
Useimmissa malleissa ostettu puuttuu jakorasia, joka toimittaa työkaluja nykyisen. Erityiset turvallisuus pistorasiat voidaan myöhemmin kiinnittää seinään. Vain rautakauppa itse pitäisi uskaltaa asennuksen uusia markkinoita, tuntevat sähköasennuksia. Jos olet epävarma, se on parempi kuulla sähköasentaja.

Saranoitu Workbench kuin tilaa säästävä vaihtoehto

Seisoo askarteluhuone Tilanpuutteen käytettävissä, auttaa taitettava työpöytään. Tätä kutsutaan myös Kiristys pöytä, veneet pankki tai taitto Workbench viittasi.
Tällaiset mallit ovat käytettävissä taulukon muodossa, jossa on kokoontaitettava, lopulta pyörillä runko lukituslaitteiden ja työasemia. Kuitenkin rautakauppa pitäisi kiinnittää huomiota laitteiden ja maksimikuorman ennen ostamista, jotta ne kestävät työn.
Kevyeen käsityöläistoimintaa ns omien mobile Työpenkit, varustettu rullakontin ja pieni työalue.

Ostoneuvosta uusia ja käytettyjä työpenkit

Se ei välttämättä ole aina uutta työpöytään, sillä osto käytetty malli Kannattaa myös. Lisäksi hintaan sisältyy niiden tilaa ja tilat tärkeimmät osto kriteerit. Niiden olisi edelleen vakaa ja on ehjä apukelkka. Lisäksi rautakauppa olisi ilmoitettava ennen ostoa Käytetyt kaapin kautta kuljetus. Toisin kuin ensiömateriaalia toimitetaan lisämaksusta, käytetyt tavarat on pääosin poimima alkuperäiselle ostajalle ja kuljettaa. Tämä pätee erityisesti ostaessaan yksityishenkilöiltä.
Osto uusi pankki arvoista varsinkin jos se on varustettu asianmukaisella lisävarusteita. Siksi on järkevää harkita ennen ostamista, että laitteita halutaan. Joka ostaa osa tällaista. B. hyllyt ja työpöytään itse rakentaa, maksetaan koko tutkimusalueella, mukaan lukien lisävarusteet lopulta alle kokonaan uusi osto- tai kotitekoisia.

Oikeat tarvikkeet kotiin parannus

Klassisten tarvikkeet kuten hyllyt, laatikostot ja ruuvit nyrkkeily työpenkkiin muiden lisälaitteiden voidaan pidentää. Esimerkiksi, asennuslevyn enemmän työskentelytilaa ja raja nauhan takana ja sivuilla takaa estää putoavat pieniä osia. Jos työkalu on aina käsillä, meillä on helppo seinälle otsikot.

Lapset Workbench pienille rautakauppa

Jopa lapset haluavat puuhailla ja toteuttaa pieni peli työpöytään, jolla he vasara nauloja muovi- reikiin ja paloiteltu Velcro kytketty backboards. Sitä on saatavana eri versioita ja on - versiosta riippuen - esikoululaisten. Workbench, työkalut ja tarvikkeet ovat muovia, jotta lapset poraus, mäiske huoneessa ja voi saada luovia teoksia.
Kuitenkin vanhemmat lapset ovat korkeammat Ansrpüche ja haluavat auttaa kanssa käsitöitä askarteluhuone. Pienille työpaikkoja,. B. fretwork, on oma pieni työpöytä tarkoitus rakentaa kotiin parannus myös edellä olevien ohjeiden. mutta todellinen työkalu pitäisi olla tabu, kunhan turvallisen käsittelyn ei ole vielä taattu.

ostaa kirjoja Amazon