ratsastus ruohonleikkuri

Ruohonleikkuri ja nurmikon traktoreiden optimaalisen hoidon puutarhat

Ratsastus ruohonleikkuri käytössä

Lisäksi tavanomaisen ruohonleikkuri sähköinen tai polttomoottorit, on olemassa myös muita vaihtoehtoja tuoda hoidettujen nurmikko puutarhassa uudelleen haluttuun pituuteen. Lukuun ottamatta rasittava menetelmiä, kuten työ mekaanisella kiekon ruohonleikkuri, on myös erittäin mukavia ratkaisuja, jotka tekevät sydän jokaisen tekniikkataitoista puutarhuri korkeampi.

Ulkonäkö Rider on muistuttaa pienen traktorin, mutta tämä ylellinen ruohonleikkurit ole sitä heille. Jopa suuret nurmikentät nopeasti niittää tarkasti ja pienellä vaivalla. Tällä tavalla hankala työ itsessään tulee ilo ja voit sijoittaa lisäaikaa saatu vapaa ja perheen.

Suosittelemme seuraavassa aiheesta ruohonleikkuri omaan puutarhaan.

Sisältö ruohonleikkuri kotiin puutarhan

 • Erilaisia ​​malleja Rider
 • Huoneessa on ratsastus ruohonleikkuri
 • Mukavuus ja melu
 • Viisi yleistä osto kriteerit
 • Mahdollisia puutteita ruohonleikkurin ja Puutarhatraktorit
 • odota ruohonleikkuri kunnolla

Erilaisia ​​malleja Rider

Ratsastuskoulu ruohonleikkuri, joka on myös usein nimitystä "istuin ruohonleikkurin". "ratsastaa" tai "ruohonleikkuri" (Ei pidä sekoittaa "ruohonleikkuri"kutsutaan), muodostavat erillisen luokan leikkurin alle koneita. He olivat kerran suunniteltu helposti muokata tiettyjä alueita jopa 2500 neliömetriä.

Alkaen 500 neliömetrin puutarha tilaa, on järkevää ajatella osto niin erityinen ruohonleikkuri, koska se helpottaa työtä puutarhassa valtavasti. Kannattaa valita ajoleikkurin, etenkin kaksi kriteeriä: luonne puutarhan ja myöhemmin sijoitus autotallissa tai vastaavissa kohteissa. 

Valinta ratsastus ruohonleikkurit on suuri: pienistä ketterä ratsastus ruohonleikkurit, jotka tavoittavat jokaisen nurkan puutarhassa ilman ongelmia ja se voidaan varastoida tilaa säästävä, jopa suurempia niittokoneet kanssa breiteter ala selviytymään erityisen suuri, laaja pintoja kuten pelloilla tai laitumilla nopeasti löytää harrastus puutarhurit kaikki mallit hyvin varustetuista myymälä.

vihje: Kun ratsastus ruohonleikkuri istut suoraan yläpuolella moottori, pientraktorin, moottori on kuitenkin päämajan hupun alla. Jälkimmäiset mallit ovat suurempia ja myös enemmän valtaa.

Huoneessa on ratsastus ruohonleikkuri

ratsastus ruohonleikkuriRatsastus ruohonleikkuri soveltuvat erityisesti avoimet kentät ja iso puutarha.

Kuten minkä tahansa kalliita ostaa, ensimmäinen sääntö on: älä halvalla pois. Hyvä ratsastus ruohonleikkuri voidaan oli 1500 € ja on merkittävästi vähemmän heikkoja kohtia toisin kuin halvempia vaihtoehtoja. Jousitus, siirto- ja ohjauksen tasoittaa omistajat Edulliset ruohonleikkurit usein lyhyen ajan jälkeen päänsärkyä, joten kannattaa tarttua alusta alkaen tuotemerkin yksikkö pitää hauskaa toiminnallista leikkuri pitkään.

Toinen tärkeä tekijä ostaessaan on aste kaltevuus Rider. On hänen puutarha äärimmäinen kuoppia ja rinteet, joten kiinnitä huomiota toiseen akseliväli ruohonleikkurin välttämiseksi mahdollisen kaatopaikalle. Lisäksi pyörien pitäisi olla mahdollisimman laaja ja on pitoa kulutuspinta, joten he eivät voi liukua ruohonleikkurin tapauksessa märkää ruohoa.

ratsastus ruohonleikkuriPienemmät mallit sopivat hyvin kodin puutarhaan.

vihje: Mutta yksi niittoa kuivalla säällä suositellaan yleensä. Märkää ruohoa voidaan leikata merkittävästi huonompi.

Tärkeä seikka on myös kokoelma kori. Tässä kokoelman tulisi olla mahdollisimman yksinkertainen tehtävä, jotta ei tarpeettomasti estää sitä. Monet ruohonleikkurit on ilmaisin, joka antaa luotettavia signaaleja, kun kori on tyhjä. Näin voit välttää tukkeutumisen leikkurin ja säästää vaivaa puhdistukseen.

Lisäpainoa on vettä yhteys suoraan leikkuulaitteen. Näin ruoho voidaan helpommin poistaa kannelta keräysastiaan.

Mukavuus ja melu

ratsastus ruohonleikkuriRider toimii nopeasti ja tarkasti. Testaa laite ennen ostamista.

Sen lisäksi, että toimintaa niitto ja kuljettajan mukavuutta Rider ei pidä unohtaa, tietenkin. Korkeussäätö ohjauspyörä ja mukava istuin pitäisi kuulua laitteita välttämiseksi haittavaikutuksia, kuten selkäkipu jälkeen ruohonleikkuun alusta.

Osto on jälleenmyyjä on erittäin suositeltavaa, sillä voit tarkastella ja vertailla paikan päältä. Lisäksi tekniikka ja ulkonäkö niittokone akustiikan usein merkitystä. Tilavuus leikkurin vaihtelee merkittävästi, mitä tehdä herkkiä korvia jo pitäisi harkita ostaessaan naapureille.

vihje: Sinut perusteellisesti neuvotaan ja testata mallin haluat kaupoissa. Täällä voit nopeasti päättää, onko laite on oikea, vai ei.

Viisi yleistä osto kriteerit

Ratsastus ruohonleikkuri edessä kotiinKanssa ratsastus ruohonleikkuri, moottori on istuimen alla.

 1. Varmista, että pientraktorin voidaan jälkiasentaa. Myös varaosia saa järjestetään uudelleen. Anna etukäteen muita vaihtoehtoja, kuten lumiketjut, tiesuola-perävaunut ja lumen puhaltimet nurmikon traktoreihin.
 2. Pääsy merkkejä, jotka sopivat heidän ratsastus ruohonleikkuri sinetillä tai varmenne. Täällä voit luottaa parannettua turvallisuutta.
 3. Harrastus puutarhurit voivat valita kolme vaihtoehtoa: Puutarhatraktorit kanssa taakse tai sivulle vastuuvapauden sekä malleja, joissa maankatteiden vaihtoehto. Tässä alku poisto ansaan ja sahausura pysyy luonnollisena lannoitteena nurmikolla poistaa sen.
 4. Vaikea maasto pitäisi leikata vain Puutarhatraktorit kaikki neliveto. Normaalille kotipuutarha ilman kaltevuus malli, jossa takaveto riittää.
 5. Puutarhatraktorit ja päältä ajettavaa ruohonleikkurit käytetään diesel- tai bensiinikäyttöisillä tarjotaan. Kun lähetys on automaattinen ja manuaalinen tukahduttaminen Tung ovat käytettävissä. Täällä voit päättää henkilökohtaiset mieltymykset.

husqvarnaRider edestä ...husqvarna...ja takaapäin.

Mahdollisia puutteita ruohonleikkurin ja Puutarhatraktorit

Ratsastus leikkuri BeetrandSiirtymiset nurmikkoa ja kukkapenkkiin ovat usein mahdotonta ja vaikea leikata.

Ylellinen ruohonleikkurit ovat ihanteellisia suuri puutarha ja avointen peltojen - harmittaa niitto onnistuu heidän kanssaan paljon nopeammin ja takaisin ystävällinen. Lisäksi ruohonleikkuu tekee myös hauskaa: Lapset rakastavat pystyä ratsastaa pientraktorin.

Kuitenkin suurin traktoreissa on perustavaa laatua oleva virhe: sen kääntösäde. Varsinkin puutarhassa, jossa on paljon puita, pensaita ja suojaukset ruohonleikkuun on suuri ja melko raskaita ruohonleikkuri tulla Geduldsakt koska siirtymät voidaan leikata tarkasti on vaikeaa. Myös välttää esteitä voi osoittautua erittäin monimutkainen - useita kertoja ennen ja palauttaa sen on suunniteltava täällä.

Jos ohitat kanssa leikkuri liian lähelle pensaita, pensasaidat ja puut, voit myös riski raapiminen maali, jotka tekevät puutarhan toteuttaa alttiimpia ruostetta ja vahingoittaa optiikka.

odota ruohonleikkuri kunnolla

ruohonleikkuriHarkitse koko Rider: Nurmikko traktorit vie paljon tilaa autotallissa. Vuonna ulkovarasto ruostetta ja materiaalin kulumista uhkaava.

Pientraktorin on kallis hankinta ja olisi säilytettävä mukaan pitkiä ne ovat toimintakykyisiä. Jokaisen käytä leikkuria tai nurmikon traktori tulee huuhdella juoksevalla vedellä pois puutarhaletku. Puhdistaa ovat pohjan leikkaus huppu, poistoaukosta ja keräyslaatikon on tyhjennetty.

HuomioPientraktorin koskaan puhdistaa painepesurilla.

Tietoa välttämätön öljy, sytytystulpat tai ilmansuodatin korvaaminen Katso huoltosuunnitelmaan ohjekirjan. Jos et ole varma tällaisiin suurten huoltojen yhteydessä, voit ohittaa laitteeseen pätevä henkilöstö.

Ennen talven leikkuri puhdistetaan ja käsitellään alapintaan leikkaus huppu öljyn spray ruostumisen ehkäisemiseksi. Ruosteen voidaan poistaa tarvittaessa erityistä kiillotus vanu. myös talvella, on välttämätöntä, että polttoainesäiliö tyhjennettävä ja kaasutin kuivumaan. Lataa akku ennen talven taukoa ja sitten taas ennen ensimmäistä lähtöä keväällä.

Osta leikkuri verkossa