reparatie laminaat

reparatie laminaat

Laminaat is een lage onderhoudskosten en vrij robuust vloeren. Toch kan het worden beschadigd, wat niet alleen lelijk uitzien, maar kan ook verantwoordelijk zijn voor de volgende schadegevallen zijn. Aangezien de bovenste bekledingslaag vochtinwerking schade voorkomt deze laag moet altijd worden gerepareerd.

Bouwmarkten en gespecialiseerde winkeliers bieden deze reparatie kits in verschillende kleuren of eigen mengen. Zo kunnen vele kleuren worden geproduceerd. Echter, men moet zich ervan bewust dat het is gewoon bijna onmogelijk op een houten blik, niet om te herstellen van beschadigde gebieden zichtbaar. De reiniger is maar werkte en hoe beter de juiste kleur is bereikt, hoe minder vallen op gerepareerde gebieden.

Een goede verzorging en reiniging zorgt ervoor dat het laminaat mooi en duurzaam blijven.

Inhoud: reparatie laminaat

  • vervang afzonderlijke panelen
  • Selecteer de juiste reparatie
  • Meng plamuur
  • Vul beschadigde gebied in het laminaat

vervang afzonderlijke panelen

Als de schade, is het mogelijk om afzonderlijke panelen te vervangen. Echter, dit type van de reparatie is zeer complex en vaak zichtbaar. Door verschillende stress en verkleuren vervanging door nieuwe panelen is zelden mogelijk.

Het is daarom raadzaam, defecte panelen met andere reeds gelegd om te wisselen. Zorg moet worden genomen om ervoor te zorgen dat ze ongeveer dezelfde mate van slijtage en zijn vergelijkbaar vervaagd. Bovendien moet het beschadigde gebied zich op een hoger of niet meer zo goed zichtbare plaats.

dus een mogelijke panel vond het laminaat vervangen van de ene kant moet tot op dit punt te worden genomen en opnieuw worden gelegd. Het is nuttig om de afzonderlijke rijen te nemen als zodanig. Dit bespaart veel later puzzel werk.

Wat in de heraanleg moet worden beschouwd, is in onze installatie-instructies voor click-laminaat.

Selecteer de juiste reparatie

Kits voor stortklaar in verschillende kleuren of gemengd in verschillende kleuren. Daarom is het raadzaam om een ​​stukje laminaat bij de hand bij de aankoop. het vinden van een geschikte gerede vulling verbinding moeilijk of onmogelijk.

Daarom is het beter om de kleur zelf te mengen. Er is een basispasta die het basismateriaal vormt en is verantwoordelijk voor verdere harding. Bovendien moet deze basis pasta worden gekleurd met pigmenten. Doorslaggevend is de basiskleur. Deze is beschikbaar, afhankelijk van het aanbod, voor vele soorten hout.

Welke kleuren kan worden gemengd met het wordt vermeld op de verpakking en kan goed worden vergeleken met het laminaat.

reparatie laminaatReparatie laminaat gemengde datareparatie laminaatkleur Reference

Meng plamuur

reparatie laminaatMeng laminaat reparatie putty

Indien de overeenkomstige tint wordt gevonden, kan het worden gemengd in de aangegeven verhouding. Informatie op de verpakking helpen om de gewenste tint snel te bereiken. Daartussen moet worden vergeleken met het laminaat en weer gecorrigeerd. Echter, de reparatie materialen drogen snel en het proces moet snel worden voltooid.

Het is logisch maar dat zij gebruik maken van de bijgeleverde spatel te mengen, maar hun eigen ervaringen niet aan te raden. Op de spatel wordt soms niet houdt goed gemengde pasta, die vervolgens als een kleurafwijking merkbaar. Daarom eerder gedaan op andere middelen. Een strook van stabiel karton of een stuk van een oude plastic verpakkingen, vrij goede bron. 

De mengbak een stuk staal roestvast geschikt. Dit kan gemakkelijk achteraf worden gereinigd en maak het geheel zo nodig. 

Vul beschadigde gebied in het laminaat

reparatie laminaatgerepareerd laminaat

Met de bijgeleverde spatel het beschadigde gebied is nu gevuld en glad in mindering gebracht. Gelieve geen gebruik maken van een metalen spatel, omdat dit het laminaat zou schaden. zou echter goed geschikt een automatische disc krassen in kunststof. Dit verschaft een vlakke ondergrond en voorkomen dat krassen op het laminaat zacht genoeg.

Ter bescherming, kan het oppervlak worden afgeplakt om de schade voor. Als de band maar verwijderd, moet de randen worden gereinigd met een vochtige doek. Het moet zeer zorgvuldig worden gebruikt om niet op de reparatie verbinding in het beschadigde gebied weer vervagen.

Koop laminaat reparatie online