Rigtige træ stearinlys: lys på juletræet

Træet og dets lys stearinlys

Rigtige træ stearinlys: lys på juletræet

"Overalt på gran tip, så jeg gyldent lille lys, der blinker ..."

Stearinlys spille en meget speciel rolle ved juletid. Fordi mange mennesker stadig falde til juletræet eller krans tilbage på virkelige træ stearinlys. Ikke så mærkeligt: ​​Branden efterlader de fire vægge vises i en kontemplativ lys og bivokslys gøre for en behagelig duft.

Sætte op og dekorere juletræet er højdepunktet af juleforberedelserne. Udvælgelsen af ​​smykker i dag er næsten gigantisk. Men det var ikke altid sådan.

Kun lyset gør Juletræ ordentligt. Dens lys bringer de farverige glasperler og gnistre glimmer og gnist. Og når børnene pakke under den strålende træ med bare strålede øjne deres gaver, jul fest er perfekt. Træet kan belyses med enten en streng af lys og elektriske julelys eller det rigtige lys med rigtige stearinlys. Den varme, hyggelig flakkende lys åben ild gør atmosfæren lige ret til jul.

Hvis nogle sikkerhed bekræftes, brug af ægte juletræ stearinlys er helt sikker: Brændende stearinlys bør aldrig være alene, men skal altid overholdes. Stearinlys bør ikke fastgøres til hinanden, direkte over hinanden og med mindst 15 cm ud. Ideal er også et træ med rodklump, da den kan hældes og ikke tørre ud så hurtigt som en "pisket" Fir. Til brandsikring i julen, bør en brandslukker eller en vandfyldt spand altid være til rådighed.

Indhold på julelys

  • Julelys i rødt og hvidt
  • Vær forsigtig ved håndtering af træ stearinlys!
  • Træet som festlige dekorationer
  • LED juletræ Candle
  • EM for valg

Julelys i rødt og hvidt

Juletræet stearinlys er tilgængelige i de nyeste farver og i klassisk hvid. Stearinlys eller bivoks lugter vidunderlige honning og lader barndomsminder er. Især ved juletid, hvor mange stearinlys brænder samtidig gælder: Sørg stearinlys med RAL kvalitetsmærke, fordi de brænder sod og røg, og ikke indeholder farlige materialer.

Vær forsigtig ved håndtering af træ stearinlys!

De Juletræslys altid brænde fra top til bund og fjerne fra bunden op!

Træet som festlige dekorationer

Juletræet iført dyre smykker: perler og glas smykker i alle farver og former og lametta gnistre til væddemålet. Straw stjerner, figurer af alle slags og ikke mindst, slik også mangel på næsten enhver træet. gran er kronet af en stjerne eller et juletræ top.

En elektrisk lys snor giver den nødvendige belysning, men kun med ægte juletræ stearinlys, han spreder også den traditionelle, hyggelige julestemning. Uanset hvad du beslutter dig for stearinlys - træet lys fra juleaften indtil januar 6; mange steder endda op Kyndelmisse den 2. februar.

LED juletræ Candle

Rigtige træ stearinlys: lys på juletræet

Hvert år er det første lys tændt på den første advent og varsler julen. Et godt alternativ til reelle træ stearinlys er LED-lys - men mange er forstyrret af de mange kabler og faux glød. Løsningen: En bedragerisk kloge LED lys uden besværet med kabler. Det tonede, romantisk lys opfylder de fire vægge med varme og kærlighed. Takket være den geniale plug-in teknologi, kan de LED lys vedhæfte ikke kun til jul, men også i blomsterdekorationer eller ved vinduet. Og hvor praktisk: at styre belysning kan være nemt med fjernbetjening.

Køb juletræ stearinlys online

EM for valg

Valget af nåletræer, der skal pryde stuen til jul er stor. De fleste juletræer er gran, nordmannsgran, for eksempel, er hvert år i omkring 16 millioner husstande. Men andre nåletræ træarter såsom gran og blå grantræer er i efterspørgslen, og er for det meste fra Kaukasus eller fra Danmark. Men selv i Sauerland og i Slesvig-Holsten små træer vokser ind i statelige graner. I 2000 blev omkring 23 millioner juletræer, der sælges i Tyskland.

Hver ægte nåletræer behov pleje: det skal vandes regelmæssigt, så det ikke for tidligt svigte nåle og han er ikke brune og nøgne allerede på Boxing Day. Et billigt alternativ er kunstige, genanvendelige juletræer: de findes i mange variationer af plast og / eller metal.