Ritterstern (Amaryllis) kasvi puutarhassa

Subtrooppinen eksotiikkaa kasvi- ja hoito oikein

ritarikukka

Amaryllis (Hippeastrum) tunnetaan myös puhekielessä niin amaryllis ja kukkii vuoden eri sävyjä vaihtelevat valkoisesta punaiseksi. Kanssa eksoottisia kukkia amaryllis on kirkas aksentteja talvipuutarhassa tai ikkunalaudalla.

kuudesta kahdeksaan viikkoon sipuli kukka tuottaa viisikymmentäseitsemän yli kolme asettamasta kukkia. Hän menee läpi koko vuoden jaettu kolmeen kasvuvaiheissa: kukinta talvella, kasvuvaiheessa keväästä pitkälle kesään ja lopulta lepovaiheen syksyllä.

Näinä eri vaiheissa sinun täytyy harkita erilaisia ​​hoitotoimenpiteitä optimaalisen kasvien kasvua.

Lue oppia kaiken tietämisen arvoisen istuttamista ja hoidosta Ritter tähti puutarhassa.

kasvien ja hoito Sisältö on Ritterstern puutarhassa

  • Ritterstern ja amaryllis verrattuna
  • Kasvien amaryllis ruukkuihin
  • Kasvillisuus vaiheissa Knights tähti
  • Kukinnan: hoitotoimenpiteet joulukuusta helmikuuhun
  • Kasvuvaihe: kohdennettu kunnossapito maaliskuusta elokuuhun
  • ylläpitää Ritterstern syyskuusta oikealta: lepovaihe
  • Amaryllis leikkokukkia

Ritterstern ja amaryllis verrattuna

Amaryllis (Hippeastrum) on usein nimitystä Amaryllis (Amaryllis belladonna). Kuitenkin kasvitieteellisesti ottaen tämä ei ole täysin oikea:

Aiemmin Etelä-Amerikan ja Afrikkalainen Hippeastrum Amaryllis belladonna, todellinen Amaryllis olivat kasvisukuun nimeltään "ritarikukka" luetellaan yhdessä. Lopuksi Hippeastrum Nyt kuitenkin botanists muodostettu erillinen lajien "Hippeastrum" nimeämään ja käsittää noin 70 lajia ja yli 600 uusia lajikkeita.

Etelä-Amerikan kauneus kukkii joulukuusta hyvissä olosuhteissa pitkälle ensi maaliskuussa ja kehittää jopa neljä värikkäitä kukkia per polttimo. Sen sijaan amaryllis kukkii syksyllä ja on vahva kukkavarsia kuitenkin ritarit tähti on ontto ja olisi tuettava. Amaryllis on myös erittäin herkkä ja vaikea viljellä, jossa Ritterstern mahtuu helposti ja ulkona astiana tuotantolaitoksessa tai sänkyyn ja rakkaus liikkeellepaneva sipuli joulun aikaan alle (false) Otsikko "ritarikukka" myydään.

HuomioKaikki osat Amaryllis ja ritarit tähti ovat myrkyllisiä ja sitä ei pitäisi käyttää sekä eläimillä että ihmisillä.

Kasvien amaryllis ruukkuihin

amaryllis kukkaAmaryllis kukka avautuu noin kuusi kahdeksan viikon kuluessa istutuksesta.

Knight tähti on erikseen säilyy koko vuoden, ja siksi sillä on istutus ämpäri, koska sipulit pitäisi olla käytettävissä syksyllä pimeässä, viileässä huoneessa. Onko säiliö kasvi kukinnan aikana lopulta seisoo suojaisa parveke tai kotona, on makuasia. Kuitenkin, pitkä kukinta voidaan saavuttaa lämpimässä noin 20 ° C: ssa

Laita Ritterstern sipuli marraskuussa mukavalla savipataa ja peitä polttimo puoli ravinteiden-rikas maa. Ihannetapauksessa, substraatti koostuu tuoreen kukkamullalla että valmistettiin erityistä cactus maaperään.

vihje: Myös vesiviljely kasvaa Knights tähti ja on täysin peitetty savea palloja täällä. Vaihtoehtoisesti voit todistaa maan kauniita kiviä tai pieniä joulupallot, koska kasvi kastellaan yksinomaan vuoristoradalla.

KukkasipulienAmaryllis on lamppu kasvi ja istutetaan talvella.

Vesi mennä hyvin, mutta välttää pysyvä kosteus, mikä taas tukee mätää sipuli. Myös ei kostutetaan mukulan: Ihannetapauksessa, aseta potin tanakka, jonka läpi kosteus imeytyy. 20 minuutin kuluttua, ylimääräinen vesi valutetaan estämiseksi vettyminen.

Kunnes seuraava vedensiirto kestää jonkin aikaa: Kun lähetys ensimmäisen kukannuput kasvi tarvitsee uusia kosteutta kunnes lopulta näyttää jälkeen noin kahdeksan viikkoa värikäs ja tyylikäs kukkia.

Huomio: Aikana lepotilan syksyllä, kasvi ei kastellaan.

Kasvillisuus vaiheissa Knights tähti

RittersternRitterstern viihtyy ulkona.

Amaryllis on subtrooppinen sipulimainen kasvi, jolloin sen elinkaari kotimaan ruukkukasveja eri.

Etelä-Amerikassa, kasvi on sopeuduttava puhkeamista sateinen ja kuivat kaudet, kasvin kasvuvaiheessa keväällä ja kesällä jälkeen kukinnan talvella. Noin syksyllä sipuli kukan omistaa lepovaihe, jotta joulukuussa voidakseen käyttää kukinta jälleen - sykli alkaa uudelleen.

Terveen kasvien kasvua kohdennettuja huoltotoimenpiteet on suoritettava, jotka simuloivat vastaava rytmi kasveja. Siksi seuraava on yleiskatsaus asianmukaista hoitoa.

Kukinnan: hoitotoimenpiteet joulukuusta helmikuuhun

kukkiaAmaryllis kukkii joulun aikaan.

Amaryllis kukkia mieluiten joulun aikaan. Sillä se on lamppu, kuten edellä on kuvattu, jo marraskuu istutettu potin ja alas joulukuu, kun ensimmäinen näyttely nuoret versot, säännöllisesti kastellaan hieman yli vuoristoradalla. On tärkeää, että lamppu itse pysyy kuivana suojellakseen heitä mätänevät.

Pitkään kukinnan koko tammikuu Asiantuntijat suosittelevat aurinkoinen ja lämmin paikka kotona. Huone lämpötila 18-20 ° C: tukee tervettä kasvua ja loistavan kukinnan.

vihjeKukkaperä Knight tähti on ontto eikä kovin vakaa. Jos kukat ovat liian suuria, kasvi olisi tuettava puutikun. yksinkertaisesti sitoa varren kaksi paikkaa pehmeä, leveät nauhat baarissa tiukasti.

Kun terälehdet vihdoin helmikuu kuivuvat, ne leikataan pois yhdessä kukka varsi, kun taas loput kasvijäänteitä.

Kasvuvaihe: kohdennettu kunnossapito maaliskuusta elokuuhun

RittersternAmaryllis sijoitetaan ihanteellisesti ulkopuolelle kasvuvaiheessa.

Sen jälkeen, kun Knight tähti leikattiin helmikuussa, ihanteelliset olosuhteet uuden karkottamista nuoret lehdet ovat Maalis- ja huhtikuu luotu. Kaada yhä epäsuorasti varmistaa sipulin kukka tällä hetkellä palauttaa optimaalinen lehtien kasvu. Lämmin paikka tukea tätä prosessia eteenpäin.

Touko-heinäkuussa Amaryllis miten Amaryllis kutsutaan usein myös, laitetaan auki. Täällä hän mieluummin paikalla osittain varjossa. Kasvuvaiheessa, uudet kukat ovat jo luotu sipuli. Auttaakseen tehtaan tässä prosessissa, voit olla toinen viikko lietelantasäiliöautojen Blair kautta kasteluveden, sipuli kukka takaamaan optimaalisen ravinteita. alkaen elokuu säännöllinen kastelu on vähitellen säädetty, ja lehdet alkavat kuihtua. Nämä toimenpiteet ovat ratkaisevan tärkeitä seuraavat lepoajan.

ylläpitää Ritterstern syyskuusta oikealta: lepovaihe

uutta kasvuaMarraskuussa sipuli kylvää uudelleen uutta kasvua tuoreen maaperän.

Syys-lokakuussa kaikki kuivat lehdet leikataan pois puhkeamista lepokauden. Tällä kertaa viettää sipuli vielä maassa. Kukkaruukku on ihanteellinen säilytetään pimeässä huoneessa 15 ° C - kellarissa tai autotallissa optimaalisen ilmasto-olosuhteissa. Täällä, lamppu voi toipua ja valmistautua seuraavaan kukinnan.

että marraskuu sipuli on vihdoin uudelleen pussitettu. Laita sipuli pystyssä tuoreen kukkamullalla niin, että se puoli katettu. alkaen joulukuu Voit laittaa kasvi takaisin valoisa ja lämmin paikka, kuten ikkunalaudalle, ja hieman märkä alustan. Ovatko nuoret kukkavarsia noin 10 senttimetriä pitkä, maaperä kastellaan kerran viikossa. Joulun aikaan, sitten lopulta elegantti kukka näyttää.

vihje: Käännä potin joskus 180 °. Ne tulee suora kukan varsi.

Amaryllis leikkokukkia

RittersternHippeastrum kukinta joulun aikaan.

Amaryllis on talven kukinnan suosittu leikkokukkia joulumyyntiin, koska se voidaan helposti integroida juhlava pehmeä Kahdeksan kimppuja. Yhdistetään neulan oksat, punaiset kukat täydellisessä sopusoinnussa vihreä tarvikkeet ja stimmem yksi jouluksi. Vaihtoehtoisesti voit myös hyödyntää kauniit kukat, joissa yhdistyvät järjestelyssä hopealla joulupallot.

Ihannetapauksessa valita kukkia suljetun tai vain hieman auki nuput. Eräässä sopivan lämmin huoneenlämpötilassa noin 21 ° C: ssa, koristekasvien sitten menestyvät neljän seuraavan päivän.

Aseta laaja Amaryllis varret maljakko hieman vettä, jotta pehmenemistä ja homeelle. Lisäksi seisova vesi tulee vaihtaa joka toinen kolme päivää tuoretta.

Ritterstern (Amaryllis) Amazon