Ruusut ja perennat puutarhassa

Ruusut ja monivuotiset taitavasti yhdistetty

värikäs Rosary

Ruusu pidetään kuningatar kukkia. Noble näköisiä ne istua kukkapenkissä ja saastuneen ylimääräinen kiiltoa. By tietoisesti perennoja välittömässä läheisyydessä Rose, ainutlaatuisuutta ja kauneutta muodon molemmat kasveja voidaan erikseen korostaa.

Varsinkin kuin lyhennettä perennojen istutukseen Ruusukkoa valita. Monet säännöllisesti ruusut ja nousi puiden muodossa kauniita kukkia, mutta maa on paljas ja hankala. Ikivihreä maa kansi tai epätavallinen lehtien perennoja, ruusu varsi ja tumma maa voi helposti piilottaa ja näin laittaa valokeilaan.

Joten saat puutarhaasi ei vain vaikuttava muoto ja väri lajike, mutta myös tukea vaikutusalueella olevan maan yksipuolinen puutarha maaperän asettamalla erilaisia ​​kasveja.

Sisältö: yhdistää ruusut ja monivuotiset taitavasti

  • Muoto ja väri vaihtelua kukkapenkissä
  • Leikkiä värien ja kontrastin kuvioita
  • Jätä riittävästi istutus etäisyydet
  • yhdistyvät ruusut ja laventeli
  • Heinät ja perennat tuoksu Rose kumppani

Muoto ja väri vaihtelua kukkapenkissä

Noble Rose on kaunis kontrasteja villi pensaat. Katko tyylillä tietoisesti tukee yksilön kauneutta sekä kasvien ja korostaa sen ainutlaatuisuus. Siten vankka perennat ovat ihanteellinen kumppani Rose.

Kasveista värisävyjen voidaan saavuttaa erittäin mukava vaikutuksia kukkapenkkiin. Kasvi esimerkiksi oranssi ruusujen yhdessä poimulehteä (Alchemilla) lämmin kokoelma.

Valkoiset ruusut toimivat yhdessä kirkkaan perennojen että hopeiset lehdet tuottavat erittäin arvokkaita ja kauniita. Täällä, asiantuntijat suosittelevat valkoinen Valerian (Centranthus ruber "Albus") Ja siankärsämö (Achillea) kuin ihanteellinen kumppani istutus harmoninen kokonaiskonsepti.

Leikkiä värien ja kontrastin kuvioita

Ruusut ja perennatKasvavien lähellä maanpintaa perennoja voit vihertäminen Rosary.

Puutarha ystäville voi tietoisesti keskittyä vastakkaisia ​​kukka värit ja kasvien tummat ruusut yhdessä sinisen tai keltaisen kukinnan perennoja. Tämä kasviasetelmiin tarjota värissä kontrastia ja kirkastaa tahansa kukkapenkkiin.

Kautta kokoaminen keltaisen ruusuille blaublühendem Larkspur (Delphinium) tavoittaa värikäs ruusutarha komplementtivärit.

Perennat ovat tunnettuja houkuttelevia lehtiä ja kukka rakenteita. Erityisesti erinomainen lehtien perennoja muodossa suuria, usein kuviollinen lehdet, jotka tarjoavat vihreä kasvillisuuden Rosary. Kasvi esimerkiksi hostas (Hosta) alla Rosenstämmchen ja istutus niin luonnollisesti ruma heimo.

Samoin pyöreä ruusut täydentävät toisiaan täydellisesti korkeita kasveja pensaita tai kasveja kynttilän muotoinen kukkia. Tuoksuva lajikkeita kuten Verbena (Verbena bonariensis) tai vauvan hengitystä (Gypsophila) leikkiä ruusut tehokkaasti, mikä takaa tunne keveyttä sängyssä.

Jätä riittävästi istutus etäisyydet

Villiruusut ja perennatVilliruusuja ovat erityisen kauniita luonnollisessa monivuotinen rajalla.

Perennat korostavat kauneutta ruusut, kuningatar ei saa ahdistella sängyssä vaikka. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että juuri kaulus ruusu on aina ilmainen ja että perennoja eivät ole root kilpailua. Jos valittu korkeita kasveja perennoja, ne eivät saa olla kovin varjossa ruusut myös. Jos istutus lähellä toimitaan, lehtien voi kuivua huonosti ja uhkaavia sieni-infektioita.

Kasvi siis yhä perennoja, ruusut lykätä niitä. Vahvaa kasvua kasveja kuten poimulehteä (Alchemilla), tai helppohoitoinen kissanminttua tulisi aina katsoa tästä syystä (Nepeta). Tarvittaessa kasvi pitäisi leikata takaisin jottei herkkää nousi kasvaa.

vihje: Kasvit maltillinen kasvu on helpompi säilyttää. Houkutteleva vaihtoehto tässä yhteydessä on yhdistelmä perennojen ruusun varret. Puu ruusut ovat ihanteellisia matalan kasvava monivuotinen kasvi, esimerkiksi valkoinen tai sininen bellflowers (Campanula) tai Sage (Salvia). Myös lehtien perennat ovat erityisen vaikuttavia alla rosebushes.

yhdistyvät ruusut ja laventeli

Roses yhdessä laventeliRuusut ja laventeli kasvit hyötyvät toisistaan ​​ja parantaa maaperää.

Tiesitkö, että yhdistelmä ruusut ja laventeli on klassinen? Sivuston väitteet ruusut ja laventeli ovat itse asiassa varsin erilaisia: Roses tarvitaan tehokas, ravintoaine-rikas maa, laventeli vastoin rakastaa melko karu ja kuiva.

Jos et vieläkään halua missata tätä klassista kokoelma, ruusut ja laventeli pitäisi istuttaa ryhmiin riittävän kauas toisistaan, niin eri ravinteiden vaatimukset paremmin huomioon. Lisäksi on suositeltavaa karsia laventeli keväällä voimakkaasti säännöllisesti nuorentaa tehtaan ja ohjaamaan rönsyilevän kasvien kasvua paremmin.

Yhdistelmä laventeli ja ruusuja on myös maine pitää epätoivottava kirvoja. Vaikka tämä ei aina ole, yritys kannattaa joka tapauksessa jo takia houkuttelevan kuvan joka antaa sekä kasvilajikkeiden yhdessä.

Heinät ja perennat tuoksu Rose kumppani

Wild Rose GardenPitkät terät eri heinäkasvien korostaa upea ruusu kukka.

On monia muitakin, hyvin sopivia vaihtoehtoja perennoja Empire, jotka ovat myös sen arvoista istuttaa yhdessä ruusut.

Kokeile kerran salvia (Salvia nemorosa), joka sen jälkeen karsimisesta jälkeen ensimmäinen kukinta toinen, joskus jopa kukkia kolmannen kerran. Phlox (Syysleimu) tai tädyke (tähkätädyke) ovat muita suuria ja helppohoitoista nousi kumppani.

Myös korkea ja pystyssä kasvava heinät muodostavat houkuttelevan kontrastin hankala ruusu. Arkaluontoisuutta sekovarret antavat rukous innostava helppous ja edistää tasapainoista luonnollisuutta. Erityisen hyvin Reed ruoho (Calamagostis on X acutiflora "Karl Förster"). Myös, miscanthus (elefanttiheinä), tekee sen pystyssä kasvutapa ja tuoksuva, hopeanvalkoinen kukintoja jännitteen ja laajennettu mielenkiintoinen Herbstfärbung houkuttelevuutta sängyn.

vihje: Heinät ei katkaista syksyllä. Sen lisäksi monipuolisen rakenteen ne varmistavat satunnaisia ​​ulkonäkö sekä talvella huurre.

Osta ruusut verkossa