Ryger bygge sig selv

BBQ Smoker Konstruktionsvejledning

Ryger bygge sig selv

Grill ryger kommer fra moderlandet af eskalerende grillfester - De Forenede Stater. Alt, hvad der er altid lidt større og bygget i form af grove stål. Vi vil vise dig i denne guide til, hvordan du kan bygge din egen grill ryger af metal. Svejsning færdigheder eller en sved talentfuld bekendtskab er en klar fordel i denne manual, men selv begyndere i metal kan afprøve disse instruktioner. Antallet af svejsninger er blevet reduceret til et minimum - grimme svejsninger kan også indsende det.

Pris bør du forvente fra din DIY ryger med en ramme på 200 til 300 euro. Dette antal varierer naturligvis ved, hvordan du hæve dine komponenter. Men skal du sørge for, at delene er nye, rene og ubrugt, trods alt, det handler om forberedelse af mad!

Ryger udendørs brug kun: Husk røgen!

Indhold: ryger-byggevejledninger

 • Grill Tobak: Bauskizze og materialer
 • nødvendigt værktøj
 • gøre kogerummet på sine fødder
 • redigere og samle Firebox
 • udstyre ryger-ovn
 • Mount strimler og håndtag
 • mount flapper
 • Mount Firebox ventilation og skorsten
 • Smoker Grill: Der skal "angesmokt" være!

Grill Tobak: Bauskizze og materialer

Stk.
artiklen
Dimensioner (i mm)
1 tønde 200 liter, højde 885, Ø 585 mm, etc.
1 tønde 60 liter ca. 575, Ø 339 mm, etc.
5 hængsler stål 40 x 37
2 håndtag stål 96 x 27
16 Rustfrit stål sekskantede skruer M8 x 30
16 Nødder, rustfrit stål M8
32 Skiver, rustfrit stål M8
50 Rustfrit stål sekskantede skruer M5 x 25
50 Nødder, rustfrit stål M5
50 Skiver, rustfrit stål M5
25 Forsænkede skruer, rustfrit stål M3 x 12
25 nødder Rustfrit stål M3
25 Skiver, rustfrit stål M3
4 Rustfrit stål sekskantede skruer M12 x 30
4 Nødder, rustfrit stål M12
8 Skiver, rustfrit stål M12
4 vinkel stål 70 x 70 x 55
1 ark 200 x 200, 2 mm tykkelse
1 grill 880 x 580, skæres om nødvendigt
1 rist 570 x 330, sender om nødvendigt
4 Stål sektion vinkel 800 x 50 x 50, tykkelse min. 4 mm
10 Stål sektion vinkel 400 x 30 x 30, tykkelse min. 2 mm
1 bar rustfrit stål 2400 x 30 x 3
1 Stovepipe med knæ Ø 110 mm, etc.

nødvendigt værktøj

 • Puslespil med HSS nedstryger klinge
 • Kød termometer
 • HSS drill indstillet til 12 mm
 • boremaskine
 • Power Cut
 • Steckschlüsselsatz

gøre kogerummet på sine fødder

Vores Smoker består af to nye tønder, som er skruet sammen til brand og danne ovnen. Hensigtsmæssigt bør tilberedningskammeret først anbringes på fødderne; så du har en god arbejdshøjde.

men du vil blive skåret åbne den store tønde én gang: Ovndøren skal være senere 68 x 30 cm. derfor trække på cylindervæggen dimensioner og skæres plademetallet med enten kapsaven eller bedre med stiksaven. Braklægning afhuggede stykke - dette vil senere døren.

Nu fødderne er monteret: Tegn til 20 cm under de nederste hjørner af "hul" fire skrue point for stål vinkel på 25 cm under det samme igen. Nu bore med 8mm HSS bore, fire huller til stål vinkel og sæt skruerne med underlagsskiver på indersiden af ​​cylinderen og skru fast vinkel. Nu du bore endda fire huller i Stahleckprofile og spænd dem i hjørnerne - ovnen er nu på forhånd.

redigere og samle Firebox

Brændkammeret er i princippet den samme som din "storesøster" edit: Tegn her til en åbning på 45 cm x 30 cm og afbryde / hun så dig ud af tønden. 

For at forhindre dampene i at komme ind i tilberedningskammeret, skal du så et hul med en diameter på 10 cm i den venstre sidevæg i fyrrummet eller i højre side af tilberedningskammeret nu. man kan trække hullet før og klippe det med en stiksav på to etager tønde fra dig.

Efterfølgende fire 12 mm-skruehuller boret i de to kogekamre og tønder M12 bolte og to skiver faste (se tegning). Det resulterende mellemrum mellem de to tønder lukkes tæt og gastæt med komfur cement.

udstyre ryger-ovn

Ryger bygge sig selvoverholde 5 cm afstand

Nu, ristens justeringer monteres for rygeren ovnrummet: tegne en afstand på 15 cm fra gulvet på begge sider i hvert tilfælde 5 i vandrette linjer. Her til push-strimler for rust monteres. Nu bore hver med 2 huller pr rille i ovnvæggene og 30mm vinkelprofiler så du kan skrue strimlerne på tilberedningskammeret. 

Nu justere grillen rack, skal du måske forkorte det lidt og tilpasse sig. Hvis alle dias godt og pasform, indsætte den anden rist i brændkammeret. Nu kommer detaljerne!

Mount strimler og håndtag

Nu tager de to stykker af metalplader tidligere klippet igen ved hånden. Filer Første alle grater og kanter omhyggeligt. Nu skære 30mm stålstang rustfrit følgende hunde:

 • for kogerummet: 1x 68 cm og to gange 30 cm
 • for Fireboxtür: 1x 45 cm og to gange 30 cm

derefter skære de to hjørner af de lange kanter og i hvert tilfælde et hjørne af de korte strimler ved 45 graders gering med stiksaven; trække dette, først den vinkel. Et stop giver den nødvendige nøjagtighed.

Bor derefter hvert tiende centimeter et 3mm hul med HSS bor i lysken; derefter sætte dem til flappen og trække en bore huller til montering. Efter boring alle huller, montere pladerne med M3 skruer, møtrikker og skiver.

Før ventilerne er nu monteret, skrue stadig midt de to håndtag 5 cm under den lange støbning på.

mount flapper

Ryger bygge sig selvmount flapper

Nu, er spjældene monteret: tegne hvert center og ti centimeter fra kanterne af to huller til hængslerne i bunden af ​​døråbningerne, samt på undersiden af ​​fligene. Bor huller gennem og skru ventil med M5 skruer, to skiver op og ned samt nødder.

Så tjek om du kan åbne alle meget tæt, og at dørene er tæt lukket halvvejs. Drej ellers metalplader klare lidt.

Mount Firebox ventilation og skorsten

Ryger bygge sig selvDække disk til at flytte ventilationsstyring

For Firebox ventilation simpelthen så fra et cirkulært stykke plademetal med tolv cm i diameter fra højre side af brændkammeret. Nu tager aluminium ark på hånden og så ned af en 14 cm stykke klare. Skrue ventilationsspjældet nu som på tegningen kan ses med brændkammeret. Ved at forskyde dækpladen, kan lufttilførslen nu justeres til ilden. 

På den anden side af Rygere, ovnen, nu endnu skorstenen skal monteres. Skåret dertil gennem en svarer til diameteren af ​​klokken-ovn rør hul af den venstre væg og sæt ovnrøret. Fixed det er i og uden med komfur cement.

Afslut din ryger!

Smoker Grill: Der skal "angesmokt" være!

Smoken er en kunst i sig selv: I princippet er det en varm rygning, men kombineret med en grill. Standarden Røg procedure fungerer på følgende måde:

 • Skabe i ovnen med ca. 5 cm af kul på jorden en god solid trækul gløder. Klap fra ovnen til.
 • Når kul begynder at gløde, du starte en brand med ren og meget tør Buchholz falder i brændkammeret. Når ilden brænder tilfredsstillende, åbner ventilen fuldt ud og lukke døren.
 • Hvis carbon trækkes gennem og strømmer ud af skorstenen, placere grillen eller fødevarer, der skal røges i ovnen. Afhængig af den ønskede grad af doneness og bruning forlade maden i ovnen.

Selvfølgelig, denne anbefaling er kun én mulig variant; verden af ​​grill Smokens er meget varieret og underholdende. Nedenfor finder du flere modeller, der kan købes hurtigt og nemt.

Vi ønsker dig altid røg i skorstenen!