Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Vores pc er smuk: Selvom casemodding faktisk ikke en af ​​de traditionelle opgaver handyman, her en masse teknisk præcision og kreativitet.

Her casemodding ingen måde begrænset til simple optiske effekter på pc'en: Selv håndgribelige tekniske forbedringer i køling og ventilation samt i driften kan opnås.

Vi giver dig et lille indblik i den fascinerende verden af ​​casemodding og et par forslag til din hjemme-pc.


Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Stille pc: Case modding til ørerne

Pc'er i dag er reelle små kraftværker: i indmaden i computeren betydelige energier, der skal gennemføres mellem bundkortet, grafikkort og drev - PC er varm og har brug for en ventilator. Desværre er disse ofte meget højt og irriterende, især i stue og soveværelse. Vores vejledning til mere ro i sindet af PC Modding: Stille pc: Case modding til ørerne


Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Plexiglas PC: casemodding med akrylglas

En transparent boliger, der er filtret mystisk blåt oplyst: Drømmen om en pc som en reel blikfang. Så dette må forblive en drøm, vi har en guide til indsættelse af akryl glas programmer i computeren sagen for dig. Let at opbygge og med stor effekt: plexiglas PC: casemodding med akrylglas.


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de© Michael Andre / pixelio.de

PC belysning med neonlys

PC belysning med lysstofrør, koldkatoderør og lysdioder, der tilhører en ægte Case Mod let at gøre det. I vores artikel præsenterer vi de forskellige muligheder for belysning og forklare fordele og ulemper ved hver metode. bringe lys ind i huset: PC belysning med neonlys


Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de

Plexiglas Gravering: Gravere boliger selv

Plexiglas overflader på Modding sag kan blive endnu mere interessant ved graveringer. Denne artikel beskriver to metoder: for det første den håndfri gravering for kun motiver, for det andet, at sandblæsning metode til mere komplekse motiver og overflade design. Læs mere på: plexiglas Gravering: Indgraver boliger selv.


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

Sag Modding: PC modding på Heimwerker.de