Säteilylämmittimet testissä

Säteilylämmittimet testissä

Säteilylämmittimet tuottaa kylmässä miellyttävää lämpöä on terassi tai parveke ja varmistaa myös syksyllä miellyttävää oleskelua puutarhassa. Mallista riippuen, ne seinälle tai kattoon ja siten vievät vähemmän tilaa kuin patio lämmitin tai patio lämmitin.

Tiimi heimwerker.de on kolme lämmittimet altistetaan käytännön testi selvittää laitteista mitä he lupaavat. Solamagic 1400 ECO + -ohjelmasta ComfortSun24 1400 W ja Burda Term 2000 IP testattiin 24. Lisäksi sähkön ja lämmön jakelu lämmittimen, halusimme selvittää, miten helppoa, nämä mallit voidaan asentaa, jos käyttö- ja asennusohjeet ymmärretään ja mitä lisätiedot antaa valmistajille sivuillaan.

Sisältö: säteilevä testissä

  • Kuinka testasimme:
  • Lämmitin Solamagic 1400 ECO + testissä
  • Lämmitin ComfortSun24 1400 W testissä
  • luokitus
  • Burda säteilykuumentimet testissä: Term 2000 IP 24, malli RCA01524
  • Yhteenveto ja vertailu voittajat lämmittimen

Kuinka testasimme:

Alussa testaus, meidän painopiste oli pakkauksessa. vain yksikön ja kattoon tai seinään kiinnikkeellään tai kotiin parannus saa tarvittavat varusteet, kuten ruuvien, tappien, jne. yhdessä toimituksen? Sitten arvioitiin kunkin laitteen osalta materiaali- ja valmistusvirheitä ennen tarkistimme ohjeita niiden ymmärtämistä ja verrattiin. Lopuksi kokoonpano viitaten käyttöohjeen sekä lämmitysteho kolmesta säteilijästä on tehty käytännön testi. Koska emme voi koota muuraus laitteiden me kiinnittää ainoastaan ​​kannattimet ja testattu stabiilisuutta rakenteen. Jotta lämpö Testihenkilöille otti 1 m etäisyydellä neliö. Testin menettelyä, lämpötila ihon, laite ja kuumennuselementtien mitattiin ennen ja jälkeen 2 minuutin toiminta.

Lämmitin Solamagic 1400 ECO + testissä

Säteilylämmittimet testissäLämmitin Solamagic 1400 ECO +Säteilylämmittimet testissäToimitus säteilylämmitin Solamagic

Lämmitin 1400 ECO + Solamagic teho on 1400 wattia, ja se on saatavilla valmistajan mukaan eri versioita, esimerkiksi kaapelin erityisissä pituudet, ja vetää, kallistuksen tai ilman kytkintä. Standardi malli ilman kytkimiä maksaa 285,00 € valmistajan Shop. Veto tai kytkin on saatavilla lisämaksusta € 13,00. Koska parempaa yhteentoimivuutta, olemme päättäneet tässä testissä lämmittimen kanssa kytkin.

Kun purkaminen säteilylämmitin lyhyt kaapeli putosi meille, joka on oleskella vakiopituus 0,40 m ja noudattaen määrätyn turvavälin 0,1 m pistorasian lähelle. Sitä vastoin kaapelin pituus on 1,40 m maksaa ylimääräistä 5 €. Maksimipituus on 10,40 m lisämaksu 50,00 €.

toimitus

Mukana lämmitin Solamagic 1400 ECO + -ohjelmasta seinä- ja kattoasennukseen, hyödyllisyys ja asennusohjeet ja takuukortti ovat mukana. Kokoamiseen tappien ja ruuvien puuttuvat.

Tekniset erittelyt Solamagic lämmittimen

Säteilylämmittimet testissäStandardin versio kaapelin 40 cm hyvin lyhyt

Kotelo on valmistettu alumiini- ja on mitat 490 x 150 x 145 mm (pituus x syvyys x korkeus). Valmistajan mukaan, kestoikä lämmittimen on noin 5000 tuntia. Seinäkiinnitykseen jäähdyttimen kuumentamalla alueen 8 m2, kun taas sen lämmitysteho on riittävä, jos asennus kattoon 12 m2. Mukaisesti suojan IP 24 se on vedenkestävä ja soveltuu siksi sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi laite on TÜV ja myönsi GS testatusta turvallisuudesta.

Asentamiseksi Solamagic säteilylämmitin

Suunnissa turvaetäisyydet muodossa luettavissa luonnokset ovat selkeästi. Asennuksen lopussa ohjeet graafisen että voit valitettavasti tuskin tunnistaa, koska niiden heikon laadun. Perustuu asennusohjeita valmistajapuolelta kuitenkin kiinnitys laite on myös mahdollista, että ihmiset ilman rautakauppa taitoja.

Asennus vain näyttää toteen: Kiinnike on kiinnitetty ruuveilla ja tulpat noudattaen turvaetäisyydet kattoon tai seinään. Sitten avaat sivuruuvit lämmittimen, käyttää ja ruuvaa se kiinni. lämmittimen noin 30 astetta yli nämä ruuvit voidaan kallistaa.

Säteilylämmittimet testissäSivuruuvit kannattimien on kiinnitettySäteilylämmittimet testissäLämmittimet asennettu kiinnike
Säteilylämmittimet testissäLämmitin Solamagic käytännön testi

Lämmitysteho testissä

Meidän kokeissa kuumennussauvojen saavutetaan 2 minuutin ajan lämpötilassa noin 207 astetta. Itse lämmittimen kuumennettiin ylös yläreunan tapauksessa vain noin 7 asteesta 32,2 asteeseen niin, että kosketus ei ole vaaraa palovammoja. Vaikka korkea lämpötila lämmityselementtien, ihon kuumennetaan 1 m etäisyydellä vain noin 1,5 astetta.

luokitus

Säteilylämmitin Solamagic takaa lyhyt aika miellyttävä, tasaisesti jakautunut lämpöä. Lisäksi, sen suunta asennuksen jälkeen 30 astetta voidaan säätää. Hänen puolellaan liikkeen valmistajan selventää jo ennen ostamista suojaetäisyydet ja kokoonpano. Vuoteen hyväksyntänsä ostajalle hankkia turvallinen tuote varmuutta. Yhtä myönteistä on helppo asentaa. Vähennykset arvioinnissa oli kuitenkin standardin kaapelin pituus on liian lyhyt 40 cm, että tuskin luettavissa grafiikka kokoonpano ohjeet ja ylimääräisiä ruuvit ja tulpat, jotka eivät sisälly.

johtopäätös: kanssa 4,11 pistettä erittäin hyvä lämmitin keskipitkällä hintaluokkaan.

testi kriteeri
Luokitus (1-5 pistettä)
lämmitetty alue 4,5 pistettä
toimitus 3 pistettä
kaapelin pituus 2 pistettä
testattu turvallisuus 5 pistettä
Edellyttäen asennus- ja käyttöohjeet 3,5 pistettä
asennus 5 pistettä
Lisätietoja valmistajan 5 pistettä
Säädettävä palkki suunta 5 pistettä
Lämmitysteho (kesto ja lämpö tunne) 4 pistettä
Kokonaisuus: 4,11 pistettä

Lämmitin ComfortSun24 1400 W testissä

Säteilylämmittimet testissälämmitin ComfortSun24Säteilylämmittimet testissäToimitus jäähdyttimen ComfortSun24

Toinen testi laite on lämmitin ComfortSun24 luun IR tekniikka, jonka teho on 1400 wattia. Se on saatavilla myös eri versioita varten. B. Golden häikäisyä tai alhainen häikäisyn, ilman kytkin ja kallistamalla tai vetää. Standardin versio Kultainen häikäisy tekniikka ilman kytkintä on saatavilla valmistajan ostoksia 235,00 €. Jos kallistus tai vedä maksat lisämaksu 14,00 €. Testiä varten valitsimme valkoinen lämmitin kytkimellä.

Toisin kuin laite lämmittimen Solamagic ComfortSun24 on standardi kaapelin pituus 1,80 m, ja se on sen vuoksi soveltuu myös terassien, ei ole pistorasia sijaitsee seinien lähellä.

Toimituksen sisältö:

Lisäksi käyttö- ja asennusohjeet, paketti sisältää lämmittimen ComfortSun24 1400 W, seinään ja kattoon asennettava kiinnitys- ruuvin ja välikkeen ja esite lisätietoja. Ainoana lämmittimen tässä testissä, on tarpeen asentamiseksi tappien ja sisältyy ruuvit laitteessa luun IR tekniikkaa.

Erittelyt lämmittimen ComfortSun24

Säteilylämmittimet testissäSeinän pidike on pultattu lämmittimen takana SeitesSäteilylämmittimet testissäSeinäkiinnitys asennus

Kotelon lämmitin on valmistettu kestävästä, jauhe-alumiinia ja mitat 480 x 150 x 130 mm (pituus x syvyys x korkeus). Hänen elämänsä on myös noin 5000 tuntia samalla voimalla 1400 wattia. Riippumatta asennuksen lämpösäteilijää lämmitys-ala on noin 10 neliömetriä. Vaikka versiot ja ilman vetovoimaa kytkimet soveltuvat sekä seinä- ja kattoasennukseen, säteilylämmittimet voidaan asentaa vain vipukytkimiä seinälle. Kuten kallis laite Solamagic on SolarComfortSun24 IP 24 spitzwassergeschützt ympäri vuoden ja soveltuu ulkokäyttöön. Lisäksi lämmitin sertifiointimerkin oli "TÜV tyyppihyväksyttyjä" erinomainen.

Kiukaan asennus ComfortSun24

Käytä kuvan luettavat käskyt lopussa käytön ja grafiikkaa eristysetäisyydet voi suorittaa asennuksen pienellä vaivalla teknisesti kokematon ihmisiä. Plus kohta: Verkkosivuilla laitteen koko asennus- ja käyttöohjeita on värikuvia ilmaisena PDF ladattavissa.

Lämmittimen, kaksi reikää porataan ensin seinään ja murskasi tulppien vasaralla. Sen jälkeen, asettaa välikappale pitimen alle ja molemmat osat ruuvataan kiinni seinään. Seinä kiinnike on asetettu taakse asennettu sivukannakkeeseen ja kiristetty pitkä ruuvi. Lopuksi, se sisältää patterin pistorasiaan. Läpi asennusruuvi on ComfortSun24 35 ° kallistetaan. Asennus kattoon tehdään samalla tavalla.

Lämmitysteho testissä

Säteilylämmittimet testissäLämmitin ComfortSun24 käytännön testi

Asennuksen jälkeen, testasimme kuinka tuottaa paljon lämpöä lämmittimen verrattuna laitteen Solamagic ja mitä lämpötila saavutti vastukset. Patteri oli heti lämmin ilman lämmetessä. 2 minuutin kuluttua, mittasimme lämpötilassa 160 astetta lämmityselementit. Iholla, kasvua noin 4,9 astetta mitattiin. Siten, lämmityselementtejä ComfortSun24 kehitetty kun taas alemmassa lämpötilassa, mutta antoi verrattuna muihin lämmittimet enemmän lämpöä meidän aihetta. Tapauksessa voitaisiin turvallisesti koskettaa kanssa lämpötilassa, joka on noin 30,9 astetta 2 minuutin kuluttua.

luokitus

Kun hinta on € 235,00 lämmittimen ComfortSun24 luun IR GmbH on halvin yksikkö meidän testissä ja teki meihin vaikutuksen hänen suorituskyky ja laatu, koska hän ei päästy lämpenemisaikaa lämpö jakautuu tasaisesti. Hän antoi myös enemmän lämpöä meidän aihe, vaikka lämmitys tangot saavutti alemmassa lämpötilassa kuin malli Solamagic. Toinen plus ovat 1,80 m pitkä kaapeli ja pistokkeet ja ruuvit asennusta varten. Vaikka turvallisuuden ComfortSun24 pisteiden sillä roisketiivis mukaan IP 24 ja TÜV tyyppi tarkistetaan. Lisäksi valmistaja käyttäjälle täyden käsikirja värillisenä PDF ladattavissa, asennus voidaan toteuttaa helposti ja ilman tietoa. Light vähennysten luokitus siellä oli epäselvä kuvia mukana asennusohjeet ja lämmitettävän alueen pienemmät epäonnistuu kattoon asennettavat verrattuna mallin Solamagic.

johtopäätös: kanssa 4,78 pistettä valmistaja tarjoaa erinomaisen, laadukkaan lämmitintä erittäin hyvä hinta.

testi kriteeri
Luokitus (1-5 pistettä)
lämmitetty alue 4 pistettä
toimitus 5 pistettä
kaapelin pituus 5 pistettä
testattu turvallisuus 4,5 pistettä
Edellyttäen asennus- ja käyttöohjeet 4,5 pistettä
asennus 5 pistettä
Lisätietoja valmistajan 5 pistettä
Säädettävä palkki suunta 5 pistettä
Lämmitysteho (kesto ja lämpö tunne) 5 pistettä
yleisarvosanan 4,78 pistettä

Burda säteilykuumentimet testissä: Term 2000 IP 24, malli RCA01524

Säteilylämmittimet testissäBurda säteilykuumentimet Term 2000 IP 24Säteilylämmittimet testissäMukana lämpösäteilijä Burda

Kolmanneksi testaamme lämmittimen Burda Term 2000 IP 24, joka maksaa € valmistajan liikkeen Golden häikäisy versio € 359,00 ja niinkin alhainen häikäisyn 399,00. Toisin kuin laitteiden ComfortSun24 ja Solamagic tämän mallin teho on 1500 wattia. Vaikka se on myös saatavana eri versioita, mutta valinta on valmistajan sivuilta enemmän sekava kuin muut pattereiden meidän testi. Esimerkiksi lämmitin on saatavilla lisämaksu 20,00 € kanssa Hirschmann kytkentä, joka tarvitaan kytkeä himmennin ja käyttää kauko-ohjainta Burda. Iloisesti yllättynyt, mutta on meille 3 m kaapeli.

toimitus

Sen lisäksi, että annostelulaite sisältää käyttö ja L-kiinnike ruuvi, joka säteilijä on asennettu. Kuten lämpösäteilijä on Solamagic vaarnojen ja ruuvit puuttuvat seinään tai kattoon.

Laatuvaatimukset Burda Term 2000 IP 24

Säteilylämmittimet testissäRisteyksessä takana Seites Burda Heistrahlers

Kotelo on ruostumatonta alumiinin ja kooltaan 510 x 125 x 95 mm (pituus x syvyys x korkeus). Toisin kuin muut testi lämmittimet suojasihdin tämä laite on suhteellisen terävä. Myös takana nuotin se tulee maadoittaa ammattilainen ennen käyttöä. - Tärkeä valintakriteeri, joka puuttui myymälässä verkkosivuilta. Käyttöikä on jälleen noin 5000 tuntia ja lämmitysteho on riittävä noin 5-10 m2. Vaikka se on myös roisketiivis mukaan suojausluokan IP 24 ja sopii siksi sisä- ja ulkokäyttöön, mutta se kantaa ei TÜV sinetti eikä GS.

Kiinnittäminen Burda säteilylämmitin Term 2000 IP 24

Käyttöohje on selvästi lyhyempi keskittyä kuin muut testituotteita sisältää pakolliset tiedot suojaetäisyydet ja muut turvallisuus- ja puhdistus ohjeita, jotka ovat löydettävissä Solamagic ja ComfortSun24. Kuitenkin kokoonpano luonnos ja ohjeet puuttuvat. Valmistajan sivusto ei sisällä kaikkia tarvittavia tietoja, jotka auttavat kokoonpanoon.

Ennen asennusta lämmitin on kytkettävä pois päältä. Lisäksi hän saa asentaa vain pätevä henkilöstö, jotta kiinnitys ei salli amatööri yleismies. Asennuksen jälkeen patteri ei kallisteta sekä Golden Heijastuksen toteuttamista voidaan kiinnittää vain vaakasuoraan.

Lämmitysteho testissä

Koska lämmitin on kytkettävä pois päältä ja saa asentaa vain ammattilainen, me luokitteli laitetta yleismies ole yhteensopivia. Se oli myös käytännön koe näissä olosuhteissa ei ole mahdollista.

luokitus

Teoriassa lämmittimen saavuttaa 5-10 m vain pienemmän alueen kuin ohjauslaitteet, jolloin vähennys arvioinnissa. Positiivinen piste on kaapelin pituus 3 m ja odotettu käyttöikä. Testien aikana joitakin negatiivisia osoitti: Eli reunat vartiossa olivat suhteellisen teräviä. Vaikka toimitus oli vakio, mutta siltä puuttui sekä ohjeita ja työntekijäpuoli puolella betonin asennusohjeet. Merkittävät vähennykset olivat kokoonpanoon, jota on hoidettava erikoislääkärin, ja puute myymälässä Sivuhuomautuksena. Ennen ostamista pitäisi tietää, jos asennuksen asiakkaan tai asiantuntijoita vain on mahdollista. Koska tämä laite ei ole sopiva, koska asennus yleismies, pystyimme vetää sen käytännön testi. Ainoa testi valokeilaan hän ei TÜV testattu ja se täyttää suojausluokan IP 24, joten se soveltuu käytettäväksi suojeltujen ulkoalueille.

johtopäätös: Jonka luottoluokitus on 2,61 pistettä ja ylin kurssi € 359,00 ei pysy kahden halvempaa testauslaitteet lämmittimen Burda Term 2000 IP 24th

testi kriteeri
Luokitus (1-5 pistettä)
lämmitetty alue 3,5 pistettä
toimitus 3 pistettä
kaapelin pituus 5 pistettä
testattu turvallisuus 3 pistettä
Edellyttäen asennus- ja käyttöohjeet 2 pistettä
asennus 1 piste
Lisätietoja valmistajan 3 pistettä
Säädettävä palkki suunta 3 pistettä
Lämmitysteho (kesto ja lämpö tunne) 0 pistettä
yleisarvosanan 2,61 pistettä

Yhteenveto ja vertailu voittajat lämmittimen

Säteilylämmittimet testissäVoittaja ComfortSun24 lämmittimen testi

Säteilevä lämmittimet Solamagic ComfortSun24 ja luovat miellyttävän lämpöä lyhyessä ajassa. Suuria eroja löysimme kaikki kolme laitetta sekä kokoonpanoon, käyttöohjeessa ja mukana tarvikkeet sekä kerätä alustavaa tietoa myymälän verkkosivuilla valmistaja. ComfortSun24 ja Solamagic selkeyttää jo verkossa sovellettavasta suojaetäisyydet ja asennus tavalla ja tarjota asiakkaalle mahdollisuuden valita selkeästi eri laiteversioiden. Sen sijaan yksi toteaa ainoastaan ​​tekniset tiedot ja viittaus muille malleja Burda - tarkemmin kiinnostuksen - on kutsuttava hankala hakukentän.

Useimmat meistä Lämmitin ComfortSun24 luun IR GmbH vakuuttunut. Huolimatta suhteellisen alhainen hinta € 235,00, paketti sisältää kaiken tarvittavan kokoonpanoon. Käytä askel-askeleelta opas voi asentaa itse laitteen suojelualueilla ulkoalueiden kokematon yleismies. Lämmitin on erittäin laadukas ja oli nopea ja tasainen lämmön jakautuminen meidän testi. Hän myös paistoi miellyttävän kevyt ja antoi kahdessa minuutissa useimmissa lämpöä. Suojausluokka IP 24, hän voi pysyä koko vuoden asennettu suojattu ulkoalueille. Lisäksi laite on kehitetty ja valmistettu Saksassa. Näin ollen Lämmitin 4,78 pistettä parasta vastinetta rahalle ja ylittää verrattuna voittajaksi kalliita kilpailevia laitteita.

Koekriteeriksi lämmittimet
Solamagic 1400 ECO +
ComfortSun24 1400 W
Burda Term 2000 IP 24
teho 1400 wattia 1400 wattia 1500 Watt
elinikäinen 5000 tuntia 5000 tuntia 5000 tuntia
lämmitetty alue 8 m (seinä-), noin 12 m (katto) 10 m 5-10 m
Mitat (L x T x K) 490 x 150 x 145 mm 480 x150 x 130 mm 510 x 125 x 95 mm
Kotelon materiaalin Jauhe alumiini Jauhe alumiini Ruostumaton alumiiniseosta (teräväreunaiset portti)
Kaapelin vakiopituus 0,40 m 1,80 m 3,00 m
sijainnit Sisä- ja ulkokäyttöön suojattu Sisä- ja ulkokäyttöön suojattu Sisä- ja ulkokäyttöön suojattu
suojausluokka IP-24 (roisketiivis) IP-24 (roisketiivis) IP-24 (roisketiivis)
turvallisuus TÜV-testattu, GS TÜV tyyppihyväksyttyjä X
asennus Katto ja seinä Katto ja seinä (jossa on kytkimellä vain seinäkiinnitykseen) Katto ja seinä
asennus tapa Asennuskiinnikkeet sivuilla laitteen Seinä ja katto kiinnikkeet takapaneelin L-suluissa takapaneelin
vaikeus vain vain sammuttaa vain ammattitaitoinen henkilökunta, laitteet täytyy
Lisätietoja valmistajan puolella Grafiikkaa asennusohjeet ja suojaetäisyydet Värilliset asennus- ja käyttöohjeet kuvalliset ohjeet PDF X
Hinta standardimalli (valmistaja kauppa) 285,00 € 235,00 € 359,00 €
Hinta lämmittimet kytkimen (tehdä ostoksia) 298,00 € 249,00 € X
Yleisarvosanan 5 pistettä: 4,11 pistettä 4,78 pistettä 2,61 pistettä

Tämä koe tehtiin elokuussa 2014.