Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluun

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluun

Schultüten tunnetaan vuodesta 19th century Saksan ja sulostuttaa koulun aloittamista, mutta myös hyödyllinen ja kaunis aloittelevalle alkua opiskelijoille. Tietenkin voit saada kornetti, joka on myös laajalti kutsutaan sokeripala, yksinkertaisesti ostaa kaupasta tai tilata verkossa - mutta tämä on todella henkilökohtainen?

Tinker mieluummin meille kauniin kornetti aloittaa koulun, ehkä lapsesi yhdessä? täällä meidän kuvalliset ohjeet sokeriteollisuuden kartio antaa hyviä vinkkejä. Entä koululaukku merenneito aihe, kornetti viidakossa näyttää tai sokeria kartio pieniä keijuja?

Muita ideoita ja ehdotuksia on myös meidän ompeluohjeet kangasta Schultüten ja suunnitelma arkisto meidän viestiketjuun Schultüten korjailla aloittaa koulun.

Sisältö: kattilanpaikkaaja Schultüte

 • Värikäs Schultüte Tinker: Perusmalli
 • Tinker Pirate Schultüte
 • Amazon kirja suositus: Tinker Schultüte
 • Kornetti merenneito aihe
 • korjailla kornetti värivalot
 • Sokeripala viidakossa ilmeen
 • Veneet ideoita Schultüten
 • Vieläkin veneet ohjeita Schultüten

Värikäs Schultüte Tinker: Perusmalli

Jos haluat korjailla yksittäisiä Schultüte itse, voit aina aloittaa perusmalli, joka sitten järjestetty tarpeen mukaan ja koristeltu. Ne harvat tarvittavat materiaalit ovat helposti huolissaan ja samalla edullinen. Sillä perusteella kornetti tarvitset:

 • Vakaa kartonki, kokoonrullattava, 80 x 80 cm
 • Kreppipaperi tai tulle värin
 • käärepaperi
 • nauha
 • Puukolla tai saksilla vakaa
 • Nestemäisen liima paperi

Vaihe 1: Curled Schultüte tyhjä

Askarteluun kornetti olet Nnehmen 80 x 80 cm kokoinen pahvi käteen ja kääntyä pois hänen kaunis pussin noin 25 cm halkaisijaltaan yläpäästä ja kapeneva lausuntoja. Liimaa pussi sitten paperilla liima ja teippi kiinnittämistä varten. Vihje: Jos haluat niin älä kääri kornetti kanssa käärepaperit, mutta liimaa yksinomaan Dekomotiven The kiinnitystarroja sisäpuolelle saavuttamiseksi virheettömän pinnan. Yläosassa kornetti tyhjäksi sinun täytyy leikata, niin tämä olisi tehtävä mahdollisimman suorassa eikä se saa olla teräviä. Kiinnitä pussin yläosa teipillä - nämä ovat piilossa seuraavassa vaiheessa värikäs kreppipaperi. 

Vaihe 2: kreppipaperi tai tulle kiinni

Nyt kreppipaperi tai tulle ylemmän sisäreunan pussi on kiinnitetty ympäri paperilla liimaa. Minkä värinen tai mitä materiaalia tämä valittiin, on sinun, tai pikemminkin vasemmalle maku lapsesi - se ei aina ole vaaleanpunainen tytöille ja sininen pojille olla: Valitse lempiväri lapsesi. "kaulus" tulisi olla noin 30 cm yläreunasta pussin ja on kiinteästi yhdistetty sen kanssa, niin että se on tarpeeksi materiaalia sulkeutuminen saatavilla. Vihje: Kerää materiaali ennen liimausta jotain yhdessä saavuttaa enemmän kaunis katsoa.

Vaihe 3: kelmuun käärepaperi

Kornetti tyhjä vieläkään ei näytä erityisen mukava: Tässä lopullista viimeistelyä sovelletaan nyt käärepaperit. Levitä muutama osa paperia liimaa kornetti tyhjän päälle ja kääri se huolellisesti lahja tai kiiltävää paperia. Sinun tulisi varmista, että siirtyminen Tulle kaulus kulkee tarkasti ja mahdollisesti joitakin työstämistä saksilla.

Sokeri kuutio on valmis! Nyt ne täytetään ja yhdessä gebundenn kanssa kiva bändi: Ensimmäinen koulupäivä voi nyt tulla!

Täyteaineena kornetti tietenkin penaali, täyteainetta, koulun johtokunnan ja tuoreita hedelmiä tarjoavat itseään lisäksi makeisia. Kuitenkin teet kohtelee lapsellesi: Joka tapauksessa, se on hyvin erikoista.

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunSchultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunSchultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunSchultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluun

Tinker Pirate Schultüte

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunViileä Pirate kornetti tosimiehille.

Jos haluat korjailla kornetti poikasi, merirosvo sisustus on erityisen aiheellista myöntää pikku ensiluokkalaisille rohkeutta matkaa eteenpäin. Kerromme askel askeleelta, miten veneen merirosvot Schultüte itse.

Tarvittavat materiaalit:

 • Suuri pahvia paperia vaaleansininen tai harmaa, 50 x 70 cm
 • Rakentaminen paperia valkoinen, musta, punainen, ruskea, dunkelbau
 • Värikäs kreppipaperi
 • Punainen johto tai kankaan kaistale
 • kuultopaperi
 • Kynä ja markkereita
 • sakset
 • tarttuva

Bastelanleitung

Ensimmäisessä vaiheessa, vaaleansininen tai harmaa kartonki paperi on maalattu meren aallot ja koota vasta kuten edellä on kuvattu kartioksi tyhjä ja koristeltu kreppipaperia reunan ympäri.

Kun se menee luova suunnittelu kornetti: Merirosvo motiivi ja merirosvolaiva mallista jäljittää ja siirrettiin rakentamisen paperille. Pieni merirosvo voit liimata sovi huivia, sapeli tai silmä laastari. Sopivia ovat myös koristeita kuten kallo, laivan ankkuri, lippua tai avoin aarrearkku dukaatin, helmi kaulakoruja ja timantteja. Yläreunassa kornetti muovista lokkien voi tilata Mast lentää (esimerkiksi pienet Pappvogel varten 3D pala korkki liimaa.) Tai suuri, pörröinen pilviä pumpulia tekevät taivaalla - täällä luovuutesi.

Yksittäisten ääriviivat tallennetaan vastaava väri Tonpapierbögen, erikseen leikattu ja liimataan yhteen. Sen jälkeen, kuvan osat kootaan ja liimataan aihion. Varmista, että motiivit kiinni riittävän lujasti ja ne ovat hyvin jakautuvat siten, että harmoninen taideteos on luotu ja kornetti kaikilta puolilta näyttää hyvältä. Sen jälkeen, valmiin Pirate kornetti voidaan täyttää: Soveltuu esimerkiksi kultakolikoita Suklaa ja sokeri helmiä.

Pirate Schultüten

Amazon kirja suositus: Tinker Schultüte

Kornetti merenneito aihe

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunKaunis merenneito kornetti hauska merenelävät tekee tyttöjen sydämet sykkimään nopeammin.

Pikkutytöt rakastavat Jännitystä tarinoita pienten merenneitoja ja iloisia, kun omat merenneito kornetti, jossa on paljon glitteriä, pienet merenelävät koristeena ja muovielementit erityinen wow tekijä. Kerromme askel askeleelta, miten voit tavata tyttäresi haaveilla tällaisesta meri-kornetti.

Tarvittavat materiaalit:

 • 1 suuri pahvia veneen sininen
 • 1 suuri kaari cut-out levyn White
 • Sininen ja oranssi organza kangas
 • Tarroja merenkulun motiiveja tällaisia. B. kilpikonnan, rapuja
 • Simpukat, sininen lasi Nuggets tai muita koristekivet
 • Vesikasvien muovista
 • Merkkijono tai raffia
 • värikäs Fasermaler
 • Kuumaliimalla gun

Bastelanleitung:

Pieni merenneito rakastaa tätä kornetti. Sokeri kuution yläpuolella on perusmalli, joka on tehty suuri sininen jousi. Kaulus koostuu tässä samanvärisiä kreppipaperia tai organza. Alkuainemuodossa Dekoelement merenneidoksi on tallennettu valkoinen cut-out arkki, maalattu kuitu-kärki kynät, ja sitten liimata liimalla veneen Schultüte. Koristele pieni merenneito glitter tähdet hiuksissa tai mukava bikinit todellisessa kuoret tai leikata paperia kuoret. Evä on koristeltu glitteriä, maalattu malleja tai kiiltäviä kiviä.

Eri merieläimet mukana tinkered Merenneito ja kiinnittää tarroja kohdennettuja. Vaihtoehtoisesti voit korjailla pieniä kilpikonnia, kaloja ja rapuja nopeasti paperista itsestään: Vastaavat veneet malleja merieläinten löytyy myös kokoelma linkkejä noin eläimen väritys sivut. Jos haluat, puuhastelun kevyemmistä pahvista hiekkainen merenpohjaan, johon merenneito istuu. Kärki kornetti on koristeltu yhteydessä vesikasvien, kuoret ja lasi Nuggets. Käytä parasta Tässä vaiheessa kuumaliimalla ase erityisen hyvän otteen kiviä.

Kun olet täyttänyt kornetti karkkia ja pieniä lahjoja, se on terästetty merkkijono tai raffia ja koristeltu kuoret, vesikasvit tai muita kelluvia roskia. Sinun ei tarvitse tehdä työtä hyvin tarkasti, päinvastoin - se täytyy mennä erityisen villi uudestaan ​​virtaava liikkeitä avomerellä.

Ideoita Sokerin pusseihin merenneitoja ja delfiinejä

korjailla kornetti värivalot

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluunKeiju kohtelee - vaaleanpunainen tytön unelma paljon glitteriä.

Keijut ja myyttisiä olentoja nauti suurta suosiota, koska ne ovat peräisin maailmasta, joka on olemassa taikaa ja arjen maaginen seikkailu. Joten on sydämet pikkutytöt korkeammalle ja kotitekoinen keiju kornetti.

Tarvittavat materiaalit:

 • 1 arkki aaltopahvia, jossa aallotetun rakenteen vaaleanpunainen
 • 1 pahvia veneen vihreä
 • 1 arkki veneen aluksella White
 • 1 arkki hologrammi veneet kartongin
 • Kreppipaperi valkoinen ja violetti
 • Eri lahja nauhat organza ja satiini
 • Bunte Fasermaler ja metalliset nastat
 • Sironta kukkia puusta

Bastelanleitung:

Tämä sokeripala on tytön unelma vaaleanpunainen. Kuka haluaa korjailla näitä herkkuja, tulisi perusteella edellä ohjeet perusmallin aihion muodostamiseen aaltopahvia. Seuraavat sisustus on suunniteltu: Leikkaa erimuotoiset vihreästä veneet kartonkiarkeille ja piirtää kanssa Fasermaler lehden kylkiluut. Voit myös käyttää väärennettyjä kukkia, muratti lehtiä ja ruohoja saavuttaa muovinen vaikutus ja symboloida suhde luontoon. Varten kaulukseen Zuckertüte kiinni kerros lyhyt valkoinen ja kerros pidempi, violetti kreppipaperi ja leikkaa reunan kaksi kerrosta siten, että pieni terälehdet (katso kuva).

tilinpäätöksen kärki on nyt muotoiltu valkoinen veneet ruutuun. Maksu alun perin kirjanpitoon ilman siipiä ja leikkaa. Siivet ovat hologrammin veneen pakkauksessa jälkeen ja saavuttaa näin häikäisevän tontut näyttää. Pieni keiju on maalattu värikkäitä kuitua maalarit - erityistä metalli- tai glitteriä kynät, voit asettaa eri tunnelmia turkkia päärmeitä hiukset ja kengät, jopa glitter vaikutus erityistä charmia ja muistuttaa lapsia ominaisuus feen kiilto ympäröivä myyttisiä olentoja lennon , Hiukset tarvikkeet ja kukka kimpun keiju liimattu hajallaan kukkia puusta. Sen jälkeen, kun valkoinen pitsi oli liitetty, voit myös koristella tätä Sironnasta kukkia tai muut luonnon koriste-elementit.

Jos et täytä karkkia ja lahjoja joka sokeripala vihdoin terästetty värikkäitä organza ja kiiltävä satiini nauhoja.

Schultüten tytöille

Sokeripala viidakossa ilmeen

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluun

Käynti eläintarhassa nauttii lasten uudestaan ​​ja uudestaan: Täällä he ihailevat luonnonvaraisia ​​eläimiä ja epätavallinen kasveja, sukeltaa tuntematon vedenalaiseen maailmaan tai unelma safari norsuja, tiikereitä ja Hippos. Joten miksi ei korjailla kornetti viidakossa ulkoasua ja valita lempieläimemme lapsen? Annamme sinulle vinkkejä askartelu viidakko kornetti.

tarvitaan materiaali:

 • 4 keula käsityö pahvi eri sävyjä vihreä
 • 4 arkkia pehmopaperin eri sävyjä vihreä
 • 1 suuri arkki veneen aluksella White
 • Vihreä kreppipaperi
 • Luonnonvärinen raffia
 • värikäs Fasermaler

Bastelanleitung:

Jokainen, joka haluaa tarjota pieniä seikkailijoita todellinen viidakko hauskaa pitäisi korjailla tämän vaikuttavan sokeripala. Ensimmäinen vaihe on valmistusta suuri arkki käsityön kartonki aihio kornetti. Sitten voit leikata eri Bastelbögen suuret lehdet ja koriste ruoho ulos - kuten voit piirtää täällä väärennös kasveja saavuttaa erityisiä 3D-vaikutus. Sitten puristettaessa pehmopaperin, maalata uudelleen sileä ja repiä sen epäsäännöllinen kappaletta. Nyt hyödyntää valkoista pahvia veneet pää iso kissa, z. Koska pantteri tai tiikeri, ja maalata sen kuidun taiteilijoita teiltä.

Nyt se menee liimaamisen aihion: Ensinnäkin kiinni mukava kaulus viripaperi avaamista sokeri kuution piilottaa ne. Sitten sinun etenemällä ylhäältä alas kärkeen. Peräkkäin Nyt kiinni kerros ruohoa, lehtiä kerros ja toinen kerros ruohoa. Tämän jälkeen seuraa Leopard pään ja eri osista, pehmopaperin, niin villi, luonnollinen viidakko ympäristössä on luotu.

Varmista, että eri kerrokset ovat vyöruusu offset ja peitä tyhjä hyvin. kiinni tehdä suurempi pala pehmopaperin päälle kornetti ja sulkea aukon luonnon niini.

Veneet ideoita Schultüten

Schultüte Tinker - Zuckertüte Takaisin kouluun

Vieläkin veneet ohjeita Schultüten

Muut veneet ohjeet Schultüten löytyvät meidän Bastelanleitung arkistosta. Täältä löytyy erilaisia ​​malleja tytöille ja pojille, kuten jalkapallo tai hevosen kornetti kornetti. Myös mini sokeri pusseissa mustasukkainen sisarukset toisiinsa. Vapaa veneet ohjeet Schultüten

Osta kohtelee askarteluun Amazon