Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolen

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolen

Schultüte er kendt siden det 19. århundrede i Tyskland og vil forsøde skolestart, men også omfatte nyttig og smuk for begyndelsen starten af ​​skoleelever. Selvfølgelig kan du få et kræmmerhus, der er også almindeligt omtalt som en sukkerknald, bare købe i butikken eller bestille online - men det er virkelig personlige?

Tinker foretrækker os en smuk cornet starten skole, måske med dit barn sammen? her vores illustrerede instruktioner for en sukker kegle giver gode tips. Hvad med en skoletaske med havfrue motiv, en cornet i junglen ser eller en sukker kegle til små feer?

Andre ideer og forslag er det også i vores sy instruktioner for stof schultüte og blueprint arkiv på vores emne side schultüte tinker starte i skole.

Indhold: tinker schultüte

 • Farverige schultüte tinker: Grundlæggende type
 • tinker pirat schultüte
 • Amazon bog henstilling om: tinker schultüte
 • Cornet med havfrue motiv
 • tinker kræmmerhus med fe
 • Sukkerknald i junglen udseende
 • Craft ideer til schultüte
 • Endnu flere håndværk instruktioner til schultüte

Farverige schultüte tinker: Grundlæggende type

Hvis du ønsker at pille dig selv individuelle schultüte, du altid starte med en grundlæggende model, som derefter arrangeret efter behov og dekoreret. De få nødvendige materialer er let bekymrede og samtidig overkommelige. Til grundlag af kornet, du har brug for:

 • Stabil karton, rulbare, 80 x 80 cm
 • Crepe papir eller tyl i farven
 • indpakningspapir
 • bånd
 • Hobbykniv eller saks stabile
 • Flydende lim papir

Trin 1: Kruset schultüte tom

Til skabelsen af ​​en isvaffel du Nnehmen den 80 x 80 cm store pap hånd og drej fra hende en smuk taske på omkring 25 cm i diameter i den øvre ende og en tilspidsende udsagn. Lim posen derefter med papir lim og tape til fastgørelse. Tip: Hvis du vil have så skal du ikke vikle kræmmerhus med indpakningspapir, men lim udelukkende Dekomotiven bliver de klæbestrimler fastgjort til indersiden for at opnå en fejlfri overflade. Toppen af ​​kornet blank du nødt til at skære, så dette bør ske så lige som muligt og ikke være skarpe. Fastgør toppen af ​​posen med tape - disse er skjult i det næste trin farverige crepe papir. 

Trin 2: crepepapir eller tyl stick

Nu er crepepapir eller tyl på den øverste indre kant af posen klæbet rundt med papir lim. Hvilken farve eller hvilket materiale du vælger det, er op til dig, eller rettere overladt til smagen af ​​dit barn - det behøver ikke altid lyserødt til piger og blå til drenge til at være: Vælg den foretrukne farve af dit barn. den "krave" skal være omkring 30 cm ved toppen af ​​posen og være fast forbundet med det, så det har nok materiale til lukning rådighed. Tip: Saml materialet før limning noget sammen for at opnå et smukkere udseende.

Trin 3: wrap med indpakningspapir

Den cornet blank stadig ser ikke særlig rart: Her den sidste finish er nu anvendt på indpakningspapir. Påfør et par strenge af papir lim på cornet tom på og pak det forsigtigt i gave eller blankt papir. Du skal derefter sørge for, at overgangen til den tyl krave kører præcis og muligvis nogle omarbejde det med saksen.

Den sukkerknald er færdig! Nu vil de blive fyldt og sammen gebundenn op med en dejlig band: Den første dag i skolen, kan nu komme!

Som en fyldning for kornet selvfølgelig et penalhus, et fyldstof, et skolebestyrelse og frisk frugt tilbyde sig selv udover slik. Men du gøre behandler for dit barn: I hvert fald er det meget specielt.

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenSchultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenSchultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenSchultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolen

tinker pirat schultüte

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenEn cool pirat cornet for rigtige mænd.

Hvis du ønsker at pille en isvaffel for din søn, en pirat udsmykning er særlig velegnet til at tildele den lille første gradere modet til rejsen forude. Vi forklarer trin for trin, hvordan man håndværk piraterne schultüte selv.

Nødvendige materialer:

 • Stort ark karton papir i lyseblå eller grå, 50 x 70 cm
 • Byggeri papir i hvid, sort, rød, brun, dunkelbau
 • Farverige crepepapir
 • Rød ledning eller stofstrimlen
 • kalkerpapir
 • Blyant og markører
 • saks
 • klæbemiddel

Bastelanleitung

I et første skridt, er det lyseblå eller grå pap papir malet med havet bølger og sat sammen først efter som beskrevet ovenfor til en cornet blank og dekoreret med crepe papir rundt i kanten.

Efter det går til den kreative udformning af kornet: Piraten motiv og et piratskib fra en skabelon til at spore og overføres til byggeri papir. Den lille pirat kan du lime i form med et tørklæde, sabel eller en klap for øjet. Også egnet er dekorationer såsom et kranium, et skibs anker, et flag eller en åben skattekiste med dukater, perle halskæder og diamanter. På den øverste kant cornet plastik måger kan bestille Mast flyve (f.eks lille Pappvogel til en 3D-effekt på et stykke kork lim.) Eller store, fluffy skyer af vat gøre himlen - her din kreativitet.

De enkelte konturer registreres på den tilsvarende farve Tonpapierbögen, klippe individuelt og limes sammen. Efter dette, er billedet komponenter samlet og limet til den tomme. Sørg for, at motiverne holde fast nok og er godt fordelt således, at en harmonisk kunstværk er skabt og det isvaffel fra alle sider ser godt ud. Derefter kan den færdige Pirate cornet udfyldes: Egnet for eksempel guldmønter lavet af chokolade og sukker perler.

Pirate schultüte

Amazon bog henstilling om: tinker schultüte

Cornet med havfrue motiv

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenEn smuk havfrue kræmmerhus med sjove havdyr gør pigers hjerter slå hurtigere.

Små piger elsker eventyrlige historier om små havfruer og er glade, når deres egen havfrue kræmmerhus med masser af glitter, små havdyr som dekoration og plast elementer til en særlig wow-faktor. Vi forklarer trin for trin, hvordan du kan opfylde din datter til at drømme om sådan en hav-kræmmerhus.

Nødvendige materialer:

 • 1 stort ark karton håndværk i blå
 • 1 stor bue udskæring ark i hvid
 • Blå og orange organza stof
 • Klistermærker med maritime motiver sådanne. B. skildpadde, krabber
 • Muslinger, blåt glas klumper eller andre dekorative sten
 • Vandplanter fra plast
 • Snor eller bast
 • Farverige Fasermaler
 • Varmlimpistol

Bastelanleitung:

Små havfruer vil elske denne isvaffel. Den sukkerknald vises over den grundlæggende model, lavet af en stor blå sløjfe. Kraven består her af matchende farve crepe papir eller organza. Som elementært Dekoelement registreres en havfrue på hvid cut-out ark, malet med fiber-spids penne, og derefter bundet med klæbemiddel til fartøjet schultüte. Indret den lille havfrue med glitter stjerner i hendes hår eller en dejlig bikini i faste skaller eller skåret papir skaller. Finnen er dekoreret med glitter, malet design eller skinnende sten.

Forskellige havdyr ledsage puslede Havfrue og påføres som mærkater målrettet. Alternativt kan du pille små skildpadder, fisk og krabber hurtigt fra papir selv: Matchende håndværk skabeloner til havdyr kan findes i vores samling af links om dyr farve sider. Hvis du kan lide, fifle fra lysere pap en sandbund, hvor havfruen sidder. Spidsen af ​​kornet er indrettet i forbindelse med vandplanter, skaller og glas nuggets. Brug bedst til dette trin, en varm lim pistol til et særligt godt greb af stenene.

Når du har udfyldt den cornet med slik og små gaver, det er snøret med snor eller bast og også dekoreret med skaller, vandplanter eller andet flydende affald. Du behøver ikke at arbejde meget præcist, tværtimod - det skal gå særligt vilde at genskabe de strømmende bevægelser det åbne hav.

Ideer til sukker poser med havfruer og delfiner

tinker kræmmerhus med fe

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolenDe fe behandler - en lyserød piges drøm med masser af glitter.

Feer og mytiske væsener nyder stor popularitet, fordi de kommer fra en verden, der eksisterer i den magiske og den daglige til den magiske eventyr. Så har hjerter af små piger højere og en hjemmelavet fe kræmmerhus.

Nødvendige materialer:

 • 1 ark af bølgepap med korrugerede struktur i Pink
 • 1 ark karton håndværk i grøn
 • 1 ark håndværk bord i hvid
 • 1 ark hologram håndværk pap
 • Crepepapir i hvidt og violet
 • Forskellige gave bånd af organza og satin
 • Bunte Fasermaler og metalliske stifter
 • Spredning blomster fra træ

Bastelanleitung:

Denne sukkerknald er en piges drøm i pink. Hvem ønsker at pille disse godbidder, bør på grundlag af ovenstående instruktioner for basismodellen danne den tomme af bølgepap. Efter udsmykningen er beregnet til: Skær forskelligt formet fra de grønne håndværk pap ark og tegne med en Fasermaler bladnerverne. Du kan også bruge falske blomster, vedbend blade og græsser for at opnå en plastik effekt og for at symbolisere et forhold til naturen. For kraven på Zuckertüte klæbe et lag af den korte, hvide og et lag af den længere, violet crepepapir og skære kanten af ​​de to lag, så små kronblade (se billedet).

regnskabet for spidsen er nu udformet fra hvid håndværk kassen. Gebyret første gang registreres uden vinger og skåret ud. Vingerne er lavet af hologrammet håndværk æsken efter og opnå på denne måde en blændende alfer ser. Den lille fe er malet med farverige fiber malere - med særlige metalliske eller glitter penne, kan du indstille forskellige stemninger på pels kanter, hår og sko, selv glitter effekt særlige charme og minder børnene til den karakteristiske feen glans omgiver de mytiske skabninger i flyvning , De hår tilbehør og blomster buket af fe lavet af limet spredte blomster lavet af træ. Efter den hvide blonder var knyttet, kan du også dekorere det med spredningen blomster eller andre naturlige dekorative elementer.

Hvis du ikke fylde slik og gaver, som sukkerknald endelig er snøret med farverige organza og skinnende satin bånd.

Schultüte til piger

Sukkerknald i junglen udseende

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolen

Et besøg i zoo nyder børn igen og igen: Her beundre de vilde dyr og usædvanlige planter, dykke ukendte i en undersøisk verden eller drømmer om en safari med elefanter, tigre og flodheste. Så hvorfor ikke pille en isvaffel i junglen udseende og vælge de foretrukne dyr af barnet? Vi giver dig tips til skabelsen af ​​en jungle kræmmerhus.

behov materiale:

 • 4 sløjfe kunsthåndværk pap i forskellige nuancer af grønt
 • 4 ark silkepapir i forskellige nuancer af grønt
 • 1 stort ark håndværk bord i hvid
 • Grøn crepepapir
 • Naturfarvet bast
 • Farverige Fasermaler

Bastelanleitung:

Enhver, der ønsker at tilbyde små eventyrere reel jungle sjovt bør pille denne imponerende sukkerknald. Det første trin er fremstilling fra et stort ark craft karton emnet for kornet. Så har du skære de forskellige Bastelbögen store blade og dekorative græs ud - ligesom du kan tegne her på falske planter for at opnå en særlig 3D-effekt. Så krølle silkepapir, male det igen glat og rive det i uregelmæssige stykker. Nu trækker på den hvide pap håndværk hovedet af en stor kat, z. Som leopard eller en tiger, og male det med fiber kunstnere fra dig.

Nu går det til limning af den tomme: Først holde en pæn krave af crepepapir til åbningen af ​​sukkerknald at skjule dem. Så du arbejde din vej fra toppen ned til spidsen. Sekventielt nu holde et lag græs, efterlader et lag og endnu et lag af græs. Dette efterfølges af leopard hovedet og de forskellige stykker af silkepapir, så en vild, er naturlig jungle indstilling oprettet.

Sørg for, at de forskellige lag er som helvedesild offset og dækker den tomme godt. klæbe til at indgå et større stykke silkepapir over toppen af ​​kornet og lukke åbningen med naturlig bast.

Craft ideer til schultüte

Schultüte tinker - Zuckertüte til Tilbage til skolen

Endnu flere håndværk instruktioner til schultüte

Andre håndværk instruktioner til schultüte findes i vores Bastelanleitung arkiv. Her kan du finde forskellige designs til drenge og piger, som fodbold eller hest-isvaffel cornet. Også mini sukker poser til jaloux søskende forbundet. Gratis håndværk instruktioner til schultüte

Køb godbidder til crafting på Amazon