Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to School

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to School

Schultüten zijn bekend sinds de 19e eeuw in Duitsland en zal verzoeten het eerst naar school, maar ook nuttig en mooi voor het begin start van de scholieren. Natuurlijk kunt u een cornet, die ook op grote schaal wordt aangeduid als een suikerklontje te krijgen, koop gewoon in de winkel of bestel online - maar dit is echt persoonlijk?

Tinker liever ons een mooie cornet start school, misschien met uw kind samen? hier onze geïllustreerde instructies voor een kegel suiker zorgen voor een grote tips. Wat dacht je van een schooltas met zeemeermin motief, een cornet in de jungle kijken of een suiker kegel voor kleine feeën?

Andere ideeën en suggesties is het ook in onze naai-instructies voor stof Schultüten en blauwdruk archief op onze pagina over dat onderwerp Schultüten tinker naar school gaan.

Inhoud: tinker Schultüte

 • Kleurrijke Schultüte tinker: Basismodel
 • tinker Pirate Schultüte
 • Amazon boek aanbeveling over: tinker Schultüte
 • Cornet met zeemeermin motief
 • sleutelen cornet met fee
 • Suikerklontje in de jungle blik
 • Craft ideeën voor Schultüten
 • Nog meer ambachtelijke instructies voor het Schultüten

Kleurrijke Schultüte tinker: Basismodel

Als je jezelf wilt individuele Schultüte sleutelen, je altijd beginnen met een basismodel, dat vervolgens is ingericht als nodig is en ingericht. De weinige materialen die nodig zijn gemakkelijk bezorgd en tegelijkertijd betaalbaar. Voor de basis van de cornet u nodig heeft:

 • Stabiel karton, oprolbaar, 80 x 80 cm
 • Crêpepapier of tule in de kleur
 • inpakpapier
 • band
 • Craft mes of schaar stabiel
 • Vloeibare lijm paper

Stap 1: Gekrulde Schultüte leeg

Voor het bewerken van een cornet Nnehmen u de 80 x 80 cm grote kartonnen hand en keren van haar een mooie zak van ongeveer 25 cm in diameter aan de bovenkant en een taps toelopende statements. Lijm de zak dan met papier lijm en plakband voor bevestiging. Tip: Als je wilt dan niet wikkel de cornet met inpakpapier, maar lijm uitsluitend Dekomotiven, worden de plakstrips met het oog op een vlekkeloze oppervlak te verkrijgen aan de binnenkant. De bovenkant van de cornet blanco je moet knippen, dan is dit dient te gebeuren zo recht mogelijk en niet scherp zijn. Bevestig de bovenkant van de zak met tape - deze zijn verborgen in de volgende stap door kleurrijke crêpepapier. 

Stap 2: crêpepapier of tule stok

Nu wordt het crêpepapier of tule op de bovenste binnenrand van de zak rondom gehecht met papier lijm. Welke kleur of welk materiaal je ervoor kiest, is aan u, of liever overgelaten aan de smaak van uw kind - het hoeft niet altijd roze voor meisjes en blauw voor jongens te zijn: Selecteer de favoriete kleur van uw kind. de "kraag" moet ongeveer 30 cm boven in de zak en zijn vast verbonden met het, zodat het voldoende materiaal voor het afsluiten beschikbaar. Tip: Verzamel het materiaal voordat er iets aan elkaar te lijmen aan een mooiere look te bereiken.

Stap 3: wrap met inpakpapier

De cornet blanco nog steeds niet bijzonder leuk: Hier de eindafwerking wordt nu toegepast op inpakpapier. Breng een paar onderdelen van papier lijm op de cornet spatie op en wikkel het voorzichtig in het geschenk of glanzend papier. U moet dan ervoor zorgen dat de overgang naar de tule kraag loopt precies en eventueel wat herwerken met de schaar.

De suikerklontje is klaar! Nu zullen ze worden gevuld en samen gebundenn up met een mooie band: De eerste dag van school kunnen nu komen!

Als vulling voor de cornet natuurlijk een etui, een vulmiddel, een schoolbestuur en vers fruit bieden zich naast snoep. Maar u de traktaties voor uw kind te maken: In ieder geval, het is heel bijzonder.

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolSchultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolSchultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolSchultüte tinker - Zuckertüte voor Back to School

tinker Pirate Schultüte

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolEen koele Pirate cornet voor echte mannen.

Als u wilt een cornet voor uw zoon sleutelen, een piraat inrichting is bijzonder geschikt voor de toekenning van de kleine brugklassers moed voor de reis vooruit. We leggen stap voor stap uit hoe je de piraten Schultüte zelf ambacht.

Benodigde materialen:

 • Groot vel karton papier in licht blauw of grijs, 50 x 70 cm
 • Bouw papier in wit, zwart, rood, bruin, dunkelbau
 • Kleurrijk crêpepapier
 • Rode koord of doekstrook
 • calqueerpapier
 • Potlood en markers
 • schaar
 • zelfklevend

Bastelanleitung

In een eerste stap wordt het licht blauw of grijs karton papier geschilderd met zeegolven en samengesteld nadat zoals hierboven beschreven om een ​​lege Cornet en versierd met crêpepapier rond de rand.

Nadat het gaat om het creatieve ontwerp van de cornet: De piraat-motief en een piratenschip van een sjabloon op te sporen en overgebracht naar de bouw papier. De kleine piraat kunt u fit te lijmen met een hoofddoek, sabel of een ooglapje. Ook geschikt zijn versieringen, zoals een schedel, anker van een schip, een vlag of een open schatkist met dukaten, parelkettingen en diamanten. uw creativiteit hier - aan de bovenrand kan cornet plastic meeuwen bestelt de Mast vliegen (bijvoorbeeld kleine Pappvogel voor een 3D-effect op een stuk kurk lijm.) Of grote, pluizige wolken van watten maken van de hemel.

De afzonderlijke contouren worden op de juiste kleur Tonpapierbögen individueel gesneden en aan elkaar gelijmd. Daarna worden de afbeelding componenten gemonteerd en vastgelijmd aan de blanco. Zorg ervoor dat de motieven plakken stevig genoeg en zijn goed gespreid, zodat een harmonieus kunstwerk is gemaakt en de cornet van alle kanten ziet er goed uit. Daarna kunnen de afgewerkte piraat cornet verzadigd worden geschikt bijvoorbeeld gouden munten van chocolade en suiker korrels.

Pirate Schultüten

Amazon boek aanbeveling over: tinker Schultüte

Cornet met zeemeermin motief

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolEen mooie zeemeermin cornet met grappige zeedieren maakt harten meisjes sneller kloppen.

Kleine meisjes houden van de avontuurlijke verhalen van kleine zeemeerminnen en zijn blij als hun eigen zeemeermin cornet met veel glitter, kleine zeedieren als decoratie en kunststof elementen voor een speciale wow-factor. We leggen stap voor stap hoe u uw dochter om te dromen van een dergelijke zee-cornet kunnen ontmoeten.

Benodigde materialen:

 • 1 groot vel karton vaartuig in blauw
 • 1 grote boog cut-out plaat in White
 • Blauw en oranje organza
 • Stickers met maritieme motieven zodanig. B. schildpad, krab
 • Clams, blauw glas nuggets of andere decoratieve stenen
 • Waterplanten uit kunststof
 • String of raffia
 • kleurrijke Fasermaler
 • Hot lijmpistool

Bastelanleitung:

Little zeemeerminnen zullen genieten van deze cornet. De suikerklontje boven het basismodel getoond, gemaakt van een grote blauwe boog. De kraag bestaat hier uit dezelfde kleur crêpepapier of organza. Als elementair Dekoelement een zeemeermin geregistreerd op wit uitgesneden plaat, geschilderd met viltstiften, en vervolgens gehecht met hechtmiddel op het vaartuig Schultüte. Versier de kleine zeemeermin met glitter sterren in het haar of een leuke bikini in het echte schelpen of gesneden papier schelpen. De vin is versierd met glitter, geschilderde motieven of glimmende steentjes.

Diverse zeedieren begeleiden gesleuteld Mermaid en aangebracht als stickers gericht. U kunt ook kleine schildpadden, vissen en krabben snel sleutelen van papier zelf: Bijpassende ambachtelijke templates voor zeedieren kunt u vinden in onze verzameling links over dieren kleurplaten. Als u wilt, knutselen uit lichter karton een zanderige zeebodem waarop de meermin zit. De tip van de cornet is ingericht in verband met waterplanten, schelpen en glas nuggets. Gebruik het beste voor deze stap, een warme lijmpistool voor een bijzonder goede grip van de stenen.

Nadat u de cornet met snoep en kleine cadeautjes hebben ingevuld, het is doorspekt met touw of raffia en ook versierd met schelpen, waterplanten of ander drijvend vuil. Je hoeft niet te zeer nauwkeurig werken, integendeel - het moet in het bijzonder wild naar de vloeiende bewegingen van de open zee te bootsen.

Ideeën voor suikerzakjes met zeemeerminnen en dolfijnen

sleutelen cornet met fee

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to SchoolDe fee behandelt - de droom van een roze meisje met veel glitter.

Feeën en mythische wezens genieten een grote populariteit omdat ze uit een wereld die in de magie en het alledaagse naar de magische avontuur bestaat. Dus heeft de harten van kleine meisjes hoger en een zelfgemaakte fee cornet.

Benodigde materialen:

 • 1 vel golfkarton met de gegolfde structuur in Roze
 • 1 vel karton vaartuig in groen
 • 1 vel boord van een schip in White
 • 1 vel hologram craft karton
 • Crêpepapier in wit en violet
 • Diverse cadeau linten van organza en satijn
 • Bunte Fasermaler en metalen pennen
 • Verstrooiing bloemen uit hout

Bastelanleitung:

Dit suikerklontje is de droom van een meisje in het roze. Wie wil deze traktaties sleutelen, moet aan de hand van de bovenstaande instructies voor het basismodel vormen de plano van golfkarton. Na de inrichting is ontworpen: Snijd anders gevormd uit de groene vaartuig kartonplaten en tekenen met een Fasermaler het blad ribben. U kunt ook nep bloemen, klimop bladeren en grassen te gebruiken om een ​​plastic effect te bereiken en om een ​​relatie met de natuur te symboliseren. Voor de kraag van de Zuckertüte stok een laag van de korte witte en een laag van de langere, violet crêpepapier en snijd de rand van de twee lagen zodat kleine blaadjes (zie afbeelding).

de jaarrekening voor de tip is nu gemaakt van wit ambachtelijke vak. De vergoeding wordt initieel opgenomen zonder vleugels en uitknippen. De vleugels zijn gemaakt van het hologram ambachtelijke doos na en bereiken op deze manier een schitterende elfen kijken. De kleine fee is beschilderd met kleurrijke fiber schilders - met een speciale metallic of glitter pennen, kunt u verschillende stemmingen die op de vacht zomen, haren en schoenen, zelfs glitter effect bijzondere charme en herinnert kinderen naar de karakteristieke feen glans rondom de mythische wezens tijdens de vlucht , Het haar accessoires en bloemenboeket van de sprookjes uit gelijmde verspreide bloemen gemaakt van hout. Nadat de witte kant was verbonden, dan kunt u ook deze versieren met de verstrooiing bloemen of andere natuurlijke decoratieve elementen.

Als u niet de snoep en geschenken die suikerklontje uiteindelijk is doorspekt met kleurrijke organza en glanzende satijnen linten invulde.

Schultüten voor meisjes

Suikerklontje in de jungle blik

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to School

Een bezoek aan de dierentuin geniet kinderen over en weer: Hier bewonder ze wilde dieren en bijzondere planten, duiken onbekende in een onderwater wereld of droom van een safari met olifanten, tijgers en nijlpaarden. Dus waarom niet sleutelen een cornet in de jungle look en kies de favoriete dieren van het kind? Wij geven u tips voor het bewerken van een jungle cornet.

nodig materiaal:

 • 4 boog ambachtelijke karton in verschillende tinten groen
 • 4 vellen vloeipapier in verschillende tinten groen
 • 1 groot vel boord van een schip in White
 • Green crêpepapier
 • Natural-gekleurde raffia
 • kleurrijke Fasermaler

Bastelanleitung:

Iedereen die wil kleine avonturiers bieden echte jungle leuk moet dit indrukwekkende suikerklontje sleutelen. De eerste stap is de fabricage van een groot vel karton vaartuig de plano voor hoorns. Dan knip je de verschillende Bastelbögen grote bladeren en siergras out - zoals je hier kunt tekenen op nep planten om een ​​speciale 3D-effect te bereiken. verkreukelen dan het tissuepapier, schilderen weer glad en scheuren in onregelmatige stukken. Maken nu de wit karton ambachtelijke het hoofd van een grote kat, z. Zoals de luipaard of een tijger, en verf het met fiber kunstenaars van je.

Nu gaat het naar de verlijming van de blanco: Ten eerste, plak een mooie kraag van crêpepapier om de opening van het suikerklontje om ze te verbergen. Dan werk je je weg van de top tot de top. Opeenvolgend Plak nu een laag gras, laat een laag en een andere laag van gras. Daarna volgt de luipaardhoofd en diverse stukken vloeipapier, zodat een wilde, wordt natuurlijke jungle setting gecreëerd.

Zorg ervoor dat de verschillende lagen zijn als gordelroos offset en hebben betrekking op de blanco ook. vasthouden aan een groter stuk vloeipapier over de bovenkant van hoorns sluiten en sluit de opening met natuurlijke bast.

Craft ideeën voor Schultüten

Schultüte tinker - Zuckertüte voor Back to School

Nog meer ambachtelijke instructies voor het Schultüten

Andere vaartuigen instructies voor het Schultüten worden gevonden in onze Bastelanleitung archief. Hier kunt u verschillende ontwerpen voor jongens en meisjes, zoals voetbal of paard-cornet cornet vinden. Ook mini suikerzakjes voor jaloerse broers en zussen met elkaar verbonden. Gratis ambachtelijke instructies voor het Schultüten

Koop traktaties voor knutselen bij Amazon