Schuren deuren en verf

De mogelijkheid voor een snelle verandering volgt ook door een gekleurde ontwerp van het interieur deuren - vooral voor eenvoudige ingerichte kamers maakt een kleurrijke deur van de kamer fris en levendig.

Bij het schilderen moet een beetje geduld te brengen met hem en laat de deuren, ramen en kasten goed drogen na het schilderen - dus dat betekent niet vasthouden, niet bij elkaar horen.

Ervaren home improvement kan worden vertrouwd met het volgende probleem: Als u een vers geschilderde deur te sluiten voordat het goed droog is, kan het gebeuren dat ze niet meer stijgt. dan draait men onvermijdelijk tot geweld, het wordt vaak gedaan om de prachtige nieuwe jas.

Schuren deuren en verfSchuren deuren en verfSchuren deuren en verf

"blok" vermijden

"blok" De experts noemen het wanneer twee vlakke ondergrond plakken aan elkaar nadat ze tegen elkaar worden gedrukt - een probleem dat zich voordoet in ramen, deuren en meubels en kunnen gemakkelijk vermeden worden met de juiste know-how.

Zo niet aan elkaar kleven, niet bij elkaar horen, home improvement, gebruik dan alleen de kwaliteit verven. Voor lage kwaliteit watergedragen coatings onvoldoende blokkerende weerstand en zijn daarom niet geschikt voor het schilderen van deuren of kasten. Ook kunsthars verf zijn niet geschikt recht. Ze hebben zeer lange droogtijden die vaak worden onderschat, ondanks de aanwijzingen op de verpakking. Dan zou er snel beschadigd als gevolg van deuren en ramen te snel waren gesloten.

De Paint Quality Institute adviseert in plaats daarvan gebruik maken van acryl verf op basis van pure acrylaat. Ze hebben ook het grote voordeel dat ze niet geel. Bovendien moet de informatie worden gevolgd om de droogtijden van de houder etiket in elk geval. Meer informatie en touwtje instructies zijn beschikbaar op het internet: www.farbqualitaet.de.

Video: beits en op de juiste verf