Seimi rakentaminen käsikirjat

Seimi rakentaminen käsikirjat

yleismies kirjallisuus
Kirjoja rakennusohjeet Lastenvuoteisiin

Muutama vuosikymmen sitten joulun tarina otti monissa perheissä konkreettinen muoto: muodossa seimi, joka sai säännöllisesti paikan vieressä joulukuusi - vauvan Jeesus, Maria ja Joosef, härkä ja aasi, paimenet lukuja niiden lampaita, jotka sitten myöhemmin THE oli antaa sekä niiden pakkaus eläimiä ja lahjoja Balthasar Melchior tammikuuta Kasper. Elävä esitys joulukertomus kiehtoo lasta joka vuosi uudelleen. Ja se ei ole yhtään erilainen kanssa jälkeläisiä. Riittävä syy elvyttää muinaisesta uudelleen.

Kuten taitava yleismies huomaatkaan tietenkin itse: Hyvä suunnittelu säästää virheitä ja ongelmia rakentamisessa työkappaleen. Selvää, että tämä koskee myös sängyn. Mikään ei voisi olla ärsyttävää kuin havaittiin päättymisen jälkeen, että Maria ja Joosef tulevat johtajat lato kattoa. Päinvastainen on yhtä huono. Jos osuudet eivät ole realistisia, koko esitys kärsii.

Saatat myös muutama vanha plagiaatti luvut laatikkoon ullakolle. Jos ei - varsinkin Advent tarjoavat paitsi kauppoja, mutta myös tavaratalot ja pysähtyy klo joulumarkkinoilla syntymä hahmoja yllin kyllin.

Todettuaan sopiva lukuja, on aika aloittaa sänkyyn. Tarjoamme ilmaisen suunnitelman jouluseimiasetelmasta itämaiseen tyyliin. Muut rakennusohjeet plagiaatti, katso joulun sivulta suunnitelma.Lisää ehdotuksia ja ohjeita kämppäsi löytyy näistä kirjoista:

Seimi rakentaminen käsikirjat

Manuaalinen seimi: 50 malleja yksityiskohtaisia ​​suunnitelmia

Kovakantinen: 208 sivua
Julkaisija: kämppiä työpaja Tirol; Painos :. 1, toim (syyskuu 2005)
ISBN-10: 3200003952


Seimi rakentaminen käsikirjat

Cribs voi rakentaa itse: Alpeilta itämainen

Kovakantinen: 128 sivua
Julkaisija: Frech; Painos: First Edition (09 syyskuu 2009)
ISBN-10: 3772455190


Seimi rakentaminen käsikirjat

Uusi Alpine Cribs voi rakentaa itse

Pokkari - 64 sivua - Frech

Kirjoittaja: Karl-Heinz Reicheneder
Vuosi: 2000
ISBN: 3772426670

sisältö: 
Yksinkertaisesti uudestaan: itse rakennettu Cribs ovat taideteos jokaisessa huoneistossa ja antaa jokaiselle joulun viimeisen silauksen. yksinkertaisella toimenpiteellä Kirjassa selvitetään viittä sängyt ja variantit alppityyliin. BOMs auttaa materiaalihankinnasta ja kokoonpano.


Seimi rakentaminen käsikirjat

rakentaa seimet

150 sivua - Tyrolia Verlagsanstalt

Tekijät: Nenna of Merhart Walter Spörr, Engelbert Pösch
Hinta: 14,90 euroa
Vuosi: 1996
ISBN: 3702215808

sisältö: 
Walter Spörr, johtaja Krippenbauschule Innsbruckissa, annetaan yksityiskohtaiset ohjeet rakentamiseen seimet vauvansänkyihin maisemia.


Seimi rakentaminen käsikirjat

Suuri syntymä kirja. Maisema, yksityiskohdat, tarvikkeet

Kovakantinen - 128 sivua - Callwey

Tekijät: Jakob Gerner, Hans-Günter Röhrig
Hinta: 38,00 EUR
Julkaisuajankohta: 1996
ISBN: 3766712845

Sisältö: With helppo ymmärtää piirustuksia, erittäin yksityiskohtaiset piirustukset (tarkat mitat) ja askel-askeleelta valokuvia. Kuitenkin sopii paremmin kehittynyt harrastajien Tyyli syntymän on frankkilaiselta vakaa kaukalo yli Alppien Eckkrippe läpi itämaisen perikatoon pinnasänkyyn.