selling mol

Molshoop op weide

De mol in de tuin

De trots en de trots van elke tuin eigenaar is een dichte en weelderige groene gazon. Hoe vervelend het als ongedierte zich prettig voelen en een verzwakking van de groei van planten die er is. Handige producten tegen ongedierte, zijn er een aantal, maar niet alle zijn veilig.

De natuurlijke vijand van de vele plagen (ook wel Mull) de mol. Hij eet wireworms, naaktslakken en larven, het vrijmaken van uw tuin uit andere ongedierte. Bovendien, hij is een teken van een zeer goede bovengrond.

Toch zijn veel tuinders zijn tegen mollen, omdat het klein hoopje aarde ontsieren de tuin en schade vele planten. Echter, om een ​​mol te verdrijven is niet gemakkelijk en men de vraag "Wat helpt tegen mollen?" op het net, lijkt het niet gemakkelijk om de perfecte remedie tegen de mol te vinden te zijn.

Inhoud verdelen over Mole

 • Uniek identificeren: mol of woelmuis?
 • De mol is een conservation / biodiversiteit!
 • Vangen de mol - molleval
 • verdelen Mole met carbide
 • distribueren Mole met boterzuur
 • Mole distribueren gas
 • distribueren Mole met echografie
 • distribueren Mole met huismiddeltjes

Uniek identificeren: mol of woelmuis?

De mol (Talpa europaea) wordt ten onrechte bestempeld als een bedreiging. Sinds haar dieet bestaat onder andere uit larven en wireworms, is het zeer nuttig voor een evenwichtige tuin gezondheid nog. Dus Mollen zijn een goed teken, omdat de dieren alleen voelen in een gezonde, vruchtbare grond goed.

Voor een effectieve en doelgerichte bestrijding is het belangrijk om het graf einde dier te identificeren. Molshoop zijn vrij hoog en de ingang gat is gecentreerd. Zijn de stapels vuil, echter, veldmuizen, zijn zijdelings ten opzichte van de gaten. De onrustige bodemmateriaal is ook veel lager en bevat vaak resten van wortels en andere plantendelen die de vegetarische overlevende muizen meenemen in hun tunnelsysteem.

De eenvoudigste methode om de molaire besmetting unieke identificatie is het graven van het kanaal. Als dit weer binnen een uur afgesloten, de woelmuis van de bewoners - het is erop gebrand om hun cursussen gesloten te houden en haast zich naar de problematische plaats. De mol is echter een stuk comfortabeler met betrekking tot de nodige reparatiewerkzaamheden.

De mol is een conservation / biodiversiteit!

Mollen zijn beschermde soorten!Mollen zijn beschermde soorten!

De mol behoort tot de Federal Natuurbeschermingswet de speciaal beschermde soorten. Zo is het verboden om een ​​mol of jagen gericht doden.

Attentie: Zelfs de start met de geadverteerde live-traps is verboden omdat de dieren sterven vaak in de boxen.

Wil je de mol distribueren ondanks zijn goede eigenschappen en zich te ontdoen van de mol heuvel, je moet pesten, zolang de bewoners van de aarde, totdat hij vrijwillig vraagt ​​om een ​​andere tuin. Nuttig huis remedie voor mollen zijn:

 1. een steeds short-cut gazon
 2. bepaalde geuren die niet van de dieren
 3. veel lawaai dat uiteindelijk verkoopt mol

We willen de verschillende manieren waarop mollen zijn te verdelen in te voeren. Niet elke is eigenlijk net zo effectief, zinvol of toegestaan, zoals vaak wordt gedacht. Ook zullen wij detail.

Vangen de mol - molleval

selling moldan "humaan" beschreven, maar verboden!

Op het web zijn veel Mole valkuilen gevonden en het wordt geadverteerd dat de dieren "zonder lijden" kan worden gevangen en daarna omgezet. Ook wordt vaak beweerd dat het toegestaan ​​is in Duitsland om live te vallen te gebruiken tegen mollen.

Echter, de mol is geen bedreiging, maar een biologisch bestrijdingsmiddel. Daarom moedervlekken mogen niet worden gevangen, noch gejaagd of gedood. Live-traps niet schadelijk zijn voor de dieren, maar ze kunnen, maar omkomen in. Tegenstrijdig is ook op te merken dat de zaak meerdere malen moet worden gecontroleerd per dag voor te bereiden mogelijk het dier zo weinig stress. De mol is gevoelig voor ruis en elk graven de levende val zou hem tegen deze hulpbron. een "stress-vrij inspanning" niet mogelijk.

Het gebruik van mole vallen derhalve onder de Wet bedreigde verboden.

Onder bepaalde omstandigheden, die eerder onvoldoende gedocumenteerd, maar een speciale vergunning worden aangevraagd. In hoeverre een dergelijk verzoek succesvol is, is enigszins twijfelachtig omdat mol veilig. Integendeel, kan het zelfs worden gevraagd om de nuttige dieren te beschermen.

verdelen Mole met carbide

Calcium carbide heeft er lang vond zijn toepassingen waar mobiele vlam is nodig voor verwarming en verlichting. Het voordeel is de gemakkelijke en redelijk veilig transport optie als calciumcarbide is verkrijgbaar in vaste vorm. Alleen in combinatie met water, brandbaar gas acetyleen is. Door verontreinigingen zijn hier eveneens ammoniak, waterstofsulfide (biogas) en monophosphane vrij die een vieze geur waarborgen. Deze geur is om mollen te verdelen.

selling molCarbide - kan effectief zijn, maar is niet gevaarlijk.

mag niet worden vergeten in de toepassing die het betreft met calciumcarbide is een chemische verbinding die huidirritatie veroorzaken en vereist daarom zorgvuldige behandeling. De verbinding met water, waarbij het brandbare gas acetyleen (informeel acetyleen) vrijgeeft kan leiden tot explosies. mollen verdrijven met carbide of calciumcarbide derhalve controversieel. Andere huisdieren, zoals honden en katten houden niet van de geur en verwondingen kan uitvoeren door carbide op het gazon.

om de kans op succes mollen te bestrijden met carbid is heel anders. Terwijl velen zweren erbij, wordt het succes in andere beperkt. De reden hiervoor is veilig te gebruiken. In feite, dat mollen niet de geur en dus verdampen. Effectief, maar de applicatie is alleen als hij vindt op het hele gazon gebruik. Echter, een dergelijke implementatie blijkt het vaak erg moeilijk.

distribueren Mole met boterzuur

selling mol

Boterzuur - rechts boterzuur - heeft zijn naam vanwege de sterke geur van boterzuur. Omdat ze zich voordoet in het menselijk lichaam, het grotendeels onschadelijk moeten echter in hogere dosis dan zuur beschouwd en zodanig behandeld.

Nadeel of voordeel in dit geval is het zeer sterke geur die reeds in de kleinste dosis waargenomen. Een beträufelter met boterzuur doek in een mol run onoverkomelijke barrière voor de mol ruiken.

Moles goed kan worden gedoseerd goed gevecht of te verspreiden met boterzuur. De geur duurt een lange tijd en is daardoor zeer effectief. Voorzichtigheid moet echter worden betracht bij de gebruikte hoeveelheid, evenals de menselijke neus is gevoelig voor boterzuur.

Mole distribueren gas

de aanwijzing "strijd mol gas" klinkt niet alleen eng, het is ook misleidend. Natuurlijk is er geen giftig gas toegevoerd aan de molshoop of zelfs een brandbaar gebruikte en in brand hier aangestoken. 

Hoewel het "Mole gas" om te kopen, calcium carbide vormt de basis hier. Een blik op de ingrediënten of de werkzame stof is vaak handig. Het enige voordeel is vaak een zinvolle portioneren en zeldzaam in het bijmengen van andere geurstoffen die de mol zal schrikken.

distribueren Mole met echografie

De mol heeft naast een goede neus en een goed oor en is zeer gevoelig wanneer zijn rust wordt verstoord. Hiervoor kan ultrasone apparaten worden gebruikt.

Wanneer ultrasone geluidsgolven worden genoemd, die boven de menselijke gehoorgrens van 16 kHz. Echter, veel dieren horen en geleidelijk aan het maken van een onaangename deze geluiden. Dit feit echter moeilijk te beoordelen van dergelijke ongedierte en mole angst maken. Aan de ene kant hoor je niet of het apparaat een geluid, aan de andere kant kan onbedoeld als het dragen naar andere dieren, honden of katten, een impact hebben.

selling molGeen echografie - hum kan de aarde te trillen!

Ook interessant is het feit dat hoge geluidsgolven voortplanten in een rechte lijn, worden gereflecteerd door obstakels, maar ze niet doordringen. Bijvoorbeeld, een vleermuis lokaliseert hun omgeving. Een mol is echter onder de aarde en effectief indruk met ultrageluid, de mol zou Schreck nauwkeurig geplaatst in een gang en de ultrasone krijgt de gelegenheid om daaruit verspreid zijn. Dat is heel moeilijk.

Kijkend naar de precies aangeboden apparatuur, is het duidelijk dat er twee verschillende versies en niet altijd over ultrasone apparaten. De echo kan worden gedistribueerd in de aarde die steun moet derhalve boven de aarde geplaatst. Een mol kan dus nauwelijks te verkopen. hij weer onder de aarde, zal hij niet worden gestoord.

Andere inrichtingen voor Mole verdediging worden inderdaad vaak genoemd echografie-apparatuur, maar dat gebeurde niet. Ze produceren een laag brom, die met 400-500 Hz ruim onder de echo. Lage tonen worden gedistribueerd naar hoge tonen goed in nauwe bochten en in de bodem als het geeft andere vaste stoffen trillen. Een goed voorbeeld hiervan is de buurman muziek, die meestal gewoon de bass (lage tonen) kan worden gehoord. Hoge toon geluiden worden gefilterd met elk klein obstakel en hebben dus geen lange afstand.

Met behulp van echografie om Moles kan nauwelijks te verkopen! Interessant is het gebruik wanneer het ultrageluid bovengronds in combinatie met een ondergrondse drukte / trillen bij ongeveer 400 Hz. 

Het bijzondere voordeel van deze werkwijze is daartoe aan de zonne-energie in de weg. Een zonne mol angst voortdurend gewerkt en kunnen preventief worden gebruikt zonder extra kosten.

distribueren Mole met huismiddeltjes

Moles kan goed horen en ruiken goed. Dit maakt ze gevoelig voor een aantal geuren en lawaai. Aldus kan de molaire nature bestrijden:

Mole ziet er vanaf de AardeMol hebben een getrainde reukzin en kan worden careworn met geurstoffen.

 • Wei en karnemelk Met zuivelproducten, heeft de kleine molaire duidelijk niet het geval. Zeker niet als ze zuur, die al bewijst boterzuur. Een goede oplossing voor home mol, meng wei en karnemelk in een verhouding van 3: 1, voert de heuvel zachtjes en giet elke kop van het mengsel in het gangpad.
 • De fles trucWie kan niet goed zien, moet in staat zijn om goed te horen. Geluid kan zo snel ongemakkelijk. Zo kan de mol goed verkopen met een fles. Los van enkele glazen flessen van de vloer - tips zijn te vinden op het internet. Dit kunnen ze vast te zitten met de open bodem in de loop van de heuvel en de rest wordt gedaan door de wind. Zoals bij een fluit genereert op de flessenhals, die uitsteekt uit de grond, een fluitend geluid, dat door de fles in de doorgang wordt gevoerd.
 • distribueren Mole met water: Wie houdt in een overstromingsgebied te leven en wil zijn huis weer op te bouwen? De mol meer dan jij. continu Plaats een waterslang op de heuvel en spoel het gangpad met water en aarde weer. Het proces moet meerdere malen en eventueel worden herhaald voor meerdere dagen. Maar de mol heeft uiteindelijk genoeg van en gedistribueerd.
 • Planten mollen: Sommige geurige bloemen, anderen je voelt nogal ongemakkelijk. Met inbegrip van de mol houdt niet van sommige planten. Deze omvatten de lelie, de keizerskroon, knoflook of mierikswortel. Zelfs een infusie van pepermunt of vlierbloesem kan wonderen verrichten.
 • Alcohol verkoopt Moles: Nee, het dier mag niet worden gedronken, zodat het niet de weg naar huis kan vinden. De geur alleen voldoende. Verbinding maken met een tuinfeest, de lege champagne of wijn flessen met de opening naar beneden in de molshoop en met een beetje geluk je zal slagen na een feestje.
 • Natuurlijke vijanden van de mol: Natuurlijk is het moeilijk om de mol met echte natuurlijke vijanden te bestrijden, omdat ze nauwelijks om zich te vestigen in hun eigen tuin. Maar om te worden gegeten in aanvulling op de angst voor andere dieren, de mol noch man kan nog steeds hond. De aanwezigheid alleen kan al rijk dat je gespaard van de terpen. Voor hardnekkige dieren plukjes haar kan helpen in de gangpaden.
 • verdelen mol met lawaai: Geluid is onaangenaam bij elke vorm van een mol. Dit kan worden gegenereerd door regelmatig grasmaaien, een staaf gemaakt van staal, waartegen wordt geraakt of door een ratelend windturbine. Het bezit van de dagelijkse rijtijd Mährobotern hebben een voordeel hier.

Koop Mole terreur online