Set opvarmning ordentligt - Tips til hjem forbedring

Indstilling Varme korrekt

I varmereguleringen drift og indstillingen af ​​radiatortermostaten spiller en væsentlig rolle. Ved som ikke kun temperaturen kan uploades og skrue ned, men også spare energi bevidst. Det er derfor vigtigt at forstå, hvordan en termostat hoved fungerer. Men endnu vigtigere, hvordan det skal justeres og monteres for at regulere den ønskede behagelig varme?

Nogle gange kan det ske, at en termostatisk hoved skal nægtes hans tjeneste og erstattes. Dette er irriterende, men ingen grund til panik: Da hovedet ikke er integreret i rørsystemet, kan det let udskiftes, uden at dræne vandet fra varmeapparatet. Til dette formål er der behov for ingen specielle værktøjer eller en blikkenslager. Det er dog vigtigt, at være opmærksom på den korrekte overgang tråd.

Nedenfor forklarer vi, hvordan du indstiller en opvarmning termostat egen ret.

Indhold: sæt opvarmning ordentligt

  • Den optimale indstilling for at spare energi
  • mekaniske termostater
  • Skru termostat og sætte på
  • elektroniske termostater
  • Udveksling termostatisk hoved

Den optimale indstilling for at spare energi

Generelt anbefaler vi en stuetemperatur på omkring 20 ° C i opholdsrummet. Dette niveau antal er nået med regulatoren trin 3 på varmelegeme termostat. Dette niveau bør forblive indstillet som muligt, dag og nat, fordi den konstante justering resulterer i spild af energi.

Kun i tilfælde af længerevarende fravær, fx under ferier, bør opvarmningen drejes til regulatoren trin 1 ned for at sikre en rumtemperatur på 12 ° C og undgå skimmelvækst.

mekaniske termostater

Mekanisk radiatortermostatMekanisk radiatortermostat

Mange varmelegemer drives med såkaldte mekaniske termostater skal fastsættes af hånden. De består af tre grundlæggende komponenter: Disse omfatter elastiske ventilstiften, huset og temperatursensoren. den pin regulerer, hvor meget vand kan strømme gennem radiatoren. Hvis termostaten drejes til højre, er ventilstiften mere trykkes kraftigt, hvorved ventilen åbning reduceres. Som et resultat heraf kan mindre vand strømme igennem og varmeafgivelsen reduceres. Med indbygget termostat temperaturføler varmelegeme køre deres præstationer automatisk op eller ned, så længe temperaturforskelle opstår.

Løsne fastspænding tapenderne

Hvis du har problemer med at kontrollere Thermostkopfes, kan hjem forbedring skrue på termostaten problemer, fordi ofte årsag i en fastspænding pin jordet, hvilket sikrer, at varmeren er indstillet permanent til nul. Dette kan forsigtigt trækkes ud med en tang. Dog Empfehlenswerter en let at trykke med en gummihammer til huset for at løsne stiften.

Mange andre interessante emner med relation til temaet varmestyring kan findes på www.kesselheld.de.

Skru termostat og sætte på

Når der skrues termostaten hovedet på højeste niveau regulator bør - foretages, fordi det er lettere at demontere ved forhøjet temperaturstyring og trykket reduceres - i dette tilfælde til fem. Efter ringen eller klemmen opnås med en tang eller en skruetrækker. Det er placeret direkte bag termostaten. Især i ældre opvarmning ringmøtrikken muligvis løst, således at det kan hånd fjernes og selvom ved let drejning sammen med den termostatiske hoved med. Termostaten er nu vendt til anslaget og anbragt på tappen på køleren eller roteres i tråden. De efterfølgende justering mærker skal pege opad.

Radiatortermostater giver en behagelig temperaturRadiatortermostater giver en behagelig temperatur

elektroniske termostater

I dag kan også finde elektroniske termostater på markedet. Disse viser sig at være vorteihaft, fordi de øger komforten af ​​levende en endnu mere præcis justering af den ønskede temperatur end det allerede er tilfældet med mekanisk termostat. De kan forprogrammeres med visse ønskede temperaturværdier og automatisk justere varmeydelse. Selv under en rejse fra den varme fra apps eller tabletter kan justeres meget brug-baserede. Yourselfers og boligejere, der ønsker at opvarme særligt energieeffiezent og omkostninger bør overveje at købe en elektronisk termostat og lave en udskiftning eller eftermontering. Dette kan gøres automatisk med et par enkle trin.

Udveksling termostatisk hoved

Efter den gamle termostat blev skruet, er en adapter skubbes på ventilen, som opnås ved køb af et elektronisk termostat. Efter Verstellrädchen er helt vende op mod Uhrzeigensinn ventildækslet. Nu, hvis ventildækslet monteret på adapteren, installationen er færdig. Efterfølgende tilsvarende ventil og kontrolcentret ved hjælp af radiosignaler. Men før temperaturdata skal være input til styreenheden og batterierne anbringes i termostaten.

købe radiatortermostater på Amazon