Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedør

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedør

Døre er ofte det første kontaktpunkt for indbrudstyve at komme ind i et hus. For med de rigtige værktøjer, de har gerningsmændene imod næppe noget. slottet er hurtigt trukket ud af stærkt beskadiget simpel dør hardware eller holdes åbne hele døren.

Især bagtil, gårdhave og kælder døre er normalt svært at se udefra og skjold tyvene før vagtsomme øjne.

Beskyttelse giver forskellige sikkerhedsniveauer teknikker, der omfatter nye bygninger til standard og kan eftermonteres på ældre døre. Derfor giver vi oplysninger om den aktuelle sikkerhedsteknologi, der gør det muligt husejere øge beskyttelsen indbrud, og give et overblik over modstanden klasser for indbrudstyv-bevis døre og tilbehør.

Indhold til indbrudssikring til døre

 • Einbruchschutz- og brand afsløring teknologi fra EiMSIG
 • Intrusion: Den EiMSIG Alarmer
 • Virkemåde af dørlåse
 • Låsecylinder: Høj kvalitet låse beskytter mod indbrudstyve
 • Ekstra lås med sikkerhed link
 • Pansrede boltlås
 • Resistance klasser for indbrudstyv-bevis døre
 • Tyverialarmer-hæmmende sikkerhed montering: Struktur og modstand klasser
 • Türaushebesicherung: beskyttelse mod levering åbne dørene
 • kighul

Einbruchschutz- og brand afsløring teknologi fra EiMSIG

Om EiMSIG

Virksomheden EiMSIG er en mellemstor, familieejet virksomhed med hovedsæde i det nordlige Hessen Gudensberg nær Kassel. EiMSIG tilbyder en bred vifte af moderne Einbruchschutz- og brandalarmanlæg med mange komfortable elementer. Nogle af de produkter har en enkelt anerkendelse af den selvejende institution VdS (tillid gennem sikkerhed). Ud over hovedkvarteret EiMSIG har et landsdækkende distributionsnet af salgsrepræsentanter. Som en pålidelig og stærk partner, firmaet EiMSIG understøtter sine kunder med rådgivning og bistand - personligt eller via fjernadgang. Om hjemmesiden EiMSIG også til rådighed for eksisterende kunder kundesupport til rådighed. Hver kunde vil rådgive i detaljer og individuelt - med særlig fokus på de personlige behov og sårbarheder i ejendommen.

Window Security

Sikkerhed selv når vippes vinduerSikkerhed selv når vippes vinduer

De fleste indbrudstyve ind gennem vinduet ind i bygningen. lirke en kommerciel vindue på få minutter og er straks i bygningen. Derfor Sikkerhedsrådet Company EiMSIG er også lige her. Patenteret vindue sensorer er placeret i rammer af vinduer og døre, hvor de lærer vinduet stater åbne, lukkede og vippes. Ved radio de er hjertet i systemet, det centrale kontor, sammenholdt. Hvis der er en Aufhebelversuch, sensorerne gnister dette til hovedkvarteret - indbrudstyv alarm udløses. Den store fordel: Systemet kan også være i fokus, når vinduerne er vippet, og ikke kun, når vinduerne er lukkede. Ved ikke at bruge bevægelsesdetektorer, kan brugerne bevæge sig, selv når systemet aktiveres frit i huset uden frygt for at udløse alarmen.

Glasbrudsdetektorer

Mange brugere frygter, at tyven kommer ind gennem et registreret foreslåede vinduer i bygningen. Normalt dog foretrækker tyven, lirke vinduet stille og roligt for at undgå støj og for at forhindre opdagelse. men er i deres egen ejendom lang glasfacader eller en vinterhave, anbefales installation af et glas pause detektor. Det er monteret i forhold til den beskyttede glasfront og løser systemet aktiveres derefter fra når glasflies.

Intrusion: Den EiMSIG Alarmer

Virksomheden EiMSIG tilbyder sine kunder to forskellige alarmsystemer modeller: Den EiMSIG hus display og dens videre udvikling, det intelligente hjem EiMSIG. Begge alarmsystemer sikre i rammerne af vinduer og døre fra den ydre hud af ejendommen ved hjælp af indbyggede trådløse sensorer. rapportere et indbrud forsøg, straks sensorerne til hovedkvarteret, er det tyverialarm udløst. Den startskærmen EiMSIG er den lidt billigere løsning, posten model. Det intelligente hjem har andre praktiske funktioner, lette brugerens liv.

EiMSIG Smart Home og alarmEiMSIG Smart Home og alarm

 • den EiMSIG hus skærm er VdS-certificeret igen og fås i forskellige farver. LED hovedkvarter EiMSIG hus displayet viser brugeren et overblik tilstanden for alle vinduer og døre i trafikken lyse farver: Lukket (grøn), vippes (gul) og åben (rød). Ved hjælp af et hjul, kan brugeren nemt bevæge sig gennem menuen og tilføje vinduer og navn. Hvis et vindue skjules åbne med systemet på, gå straks til de højlydte eksterne sirene. Samtidig centret meddeler den lagrede sekventielt fra brugeren telefonnumre. Skodderne gå ned i tilfælde af et indbrud, lyset i huset går til.
 • den EiMSIG intelligente hjem er udviklingen af ​​hjemmet skærme og adskiller sig primært i form af brugervenlighed og en mere komfort fra sin lillebror. Brug kan være EiMSIG intelligente hjem et moderne touch skærm, som fås i sort eller hvid. I det intelligente hjem brugere se et overblik hvilke vinduer åbnes, vippes eller lukket. Et indbrud forsøg, det påvirkede straks sensoren rapporterer til hovedkvarteret. Alarmen udløses, skodderne gå ned og blokere ubuden gæst fra. Centret meddeler den lagrede af brugeren numre. Det intelligente hjem kan nemt og sikkert styret af app.

Brandvisnings teknologi

De skal i næsten hver eneste stat og Lives røg detektorer. Derfor, naturligvis, de må ikke mangle i et hjem sikkerhed. Du bør hænge i alle rum og er nemme at EiMSIG alarmsystemer integreret. Røgen kan se bruger- eller indgående redningsmandskab med udsigt over displayet. Rapporter røgalarmen brandalarmen udløses automatisk. Komplekset derefter reagerer på samme måde som i tilfælde af et indbrud og endvidere kræver de gemte numre. Skodderne automatisk gå i dette tilfælde op og give de mennesker flugtvejen.

vandsensorer

Foruden ryge detektorer og til installation af vand følere er mulig, som kan fastgøres, for eksempel under vasken eller i kælderen, hvis problemer med stigende vandspejl fremsat i beboede område, hvis vandet, vandet registrerer dette, og sender denne information til center. Dette kan informere brugeren eller via telefon, for eksempel udløse en tavs, intern alarm.

Roller lukker og lysstyring

De EiMSIG alarmsystemer giver brugeren en komfortabel og praktisk hjem kontrol. Lys og persienner kan nemt planlagt hjemmefra eller på farten og kontrolleret. Med et blik på hovedkvarteret for brugeren ser indstillingerne og stater i lys og skodder i hele huset. Hvis du går på ferie, kan alle komponenter timen således at huset ligner det er altid travlt. Hvilket allerede har en afskrækkende virkning på indbrudstyve.

Kombination af sensorer og sikkerhedsteknikKombination af sensorer og sikkerhedsteknik

spare energi

Hjemmet kontrol giver brugeren mulighed for ikke kun skodder og lys efter dine egne ønsker at regulere, men også hjælper ham til at spare på energien. På grund af den individuelle lysstyring beslutte hvilke lys skal være tændt, når. Skodderne gå ned, når de udsættes for sollys, når rummet når en vis temperatur. Alle komponenter kan styres via app og regulere på vejen. De varme termostater er ved radio med hovedkvarter i berøring. Gennem intelligent strømstyring, brugeren sparer penge. Termostaten for eksempel reduceres automatisk under ventilation. Kørsel brugeren på ferie og har glemt at slukke lyset eller varmeapparater, som ikke er et problem. Per app han vælger til de relevante enheder og giver dem væk. Radioen forretninger er slukket, så snart beboeren forlader huset, og det vil fokusere. Så det kan spare omkostninger komfortabelt i absentia.

Enkel eftermontering uden at bore

Mange brugere vige tilbage fra at købe et alarmsystem, fordi de frygter en besværlig eftermontering med en masse snavs. Dette er unødvendigt i EiMSIG alarmsystemer - fordi de arbejder trådløst og via radio. Vinduet sensorer kan monteres med en standard akku skruetrækker i vinduet og dørkarme og er tilgængelige fra denne dato med hovedkontoret i radiokontakt. Trække kabler og rive væggene således elimineres fuldstændigt. Systemet er nemt eftermonteres på ethvert tidspunkt og kan udvides og skræddersys til brugernes behov og ejendommen. I den nye bygning, en rettidig elektrisk planlægning anbefaler, for så energieffektive løsninger til kan betragtes fremtiden og en masse penge kan spares.

viderestilling

De alarmsystemer EiMSIG hus display og EiMSIG Smart Home har en viderestilling i tilfælde af en alarm. Prøvede en indbrudstyv, lirke vinduet, sensorerne rapportere dette straks til hovedkvarteret. Dette vil til gengæld meddeler den lagrede af brugeren nummer. Dette kan være ens egen eller for eksempel af slægtninge. Det er også muligt at lade trænge systemet til en professionel sikkerhed og overvågningsaktiviteter, der kan træffe yderligere foranstaltninger i tilfælde af en alarm. Firmaet EiMSIG og dets partnere samarbejder landsdækkende med førende sikkerhed og overvågning tjenester.

Høj kvalitet og moderne design Made in Germany

Begge alarmsystemer overbevise med deres hundrede procent pålidelig drift og tilpasse ud over smukke i deres omgivelser. De er intuitivt at bruge for hele familien. Alle komponenter er fremstillet i Tyskland og samles. Veluddannede service-personale bygge planterne ordentligt i fast ejendom og er derefter altid for kunderne. Falske alarmer og fejlfunktioner kan således udelukkes.

App-Control til iOS og Android

Per app altid alt på et øjeblikPer app altid alt på et øjeblik

Den EiMSIG intelligente hjem kan styres både via kontrolpanelet, samt via app via smartphone eller tablet. I menuen Start, iOS app, kan brugeren se, om systemet er aktiveret i hjemmet eller på kontoret. Med app'en kan du endda flere bygninger, hvor du har installeret den intelligente hjem, skal du huske. Brugeren kan se de enkelte stater af vinduer eller døre - lukket i trafikken lyse farver grønt i tippet gul til og rød for åben. Han kan gøre systemet til- og frakobling via App. Brugere kan styre alt og kontrol og drej ind i huset via et kamera fra ferie. Den app er anvendelige i forskellige tilstande: Brugeren kan anvende dem i læse mode og så holde huset kun view. App også styres på fuld kontrol. Du har brug kræves en internetforbindelse. Transmission af data er krypteret imidlertid SSL / TLS, og har således en høj sikkerhedsstandard.

datasikkerhed

De EiMSIG alarmsystemer fungerer autonomt med en privat, krypteret trådløst netværk. Der er indskudt en server, der gemmer følsomme brugerdata. Systemet leveres i en klassisk gjort endnu uden Internet eller Wi-Fi-brug. brugeren ønsker at bruge faciliteten (i tilfælde af brug af intelligente hjem) pr app via smartphone eller tablet, det bruger en sikker SSL / TLS-forbindelse.

finansieringsmuligheder

Huset EiMSIG displayet er blevet anerkendt for hundrede og syttende gang af den selvejende institution VdS (tillid gennem sikkerhed). Det betaler sig at tjekke med de huslige forsikringsselskaberne: Mange giver en rabat på forsikringen, hvis VdS certificeret beskyttelse indbrud teknologi er installeret i ejendommen. Også fremme EiMSIG alarmer af KfW er mulig: Under finansiering område seks (sikkerhed, orientering og kommunikation) kan du søge om støtte.

købe produkter fra Amazon Eimsig

Virkemåde af dørlåse

Hvem ønsker at redde sin dør, skal først vide, hvordan en lås virker: En konventionel nøglelås normalt arbejder med en låsecylinder, hvor flere låsestifter er arrangeret i en bestemt kodning (Image # 1).
Nu, hvis der er indsat den rigtige nøgle, tænderne er indeholdt i tastetryk, den enkelte låsetappe ned i den rigtige rækkefølge og på den rigtige afstand. - Låsen er låst op (Billede No. 2 og 3.). Hvis der er indsat den forkerte nøgle, men alle eller nogle stifter forbliver i låst position. Låsen kan ikke åbnes (billede nr. 4).

Angreb på slottet altid rettet mod overliste eller ødelæggelse af tønden: Med sluserne af ringere kvalitet kan være så let bore ud med en speciel hærdet boremaskine. Men picks trykke ned de enkelte afsluttende stifter og lad sammenbruddet ske ikke-destruktivt. Med høj kvalitet og moderne låser en masse færdigheder og tid er her dog nødvendigt - og tiden er præcis, hvad de fleste indbrudstyve ikke har.

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørBillede nr 1:. Lås cylinder uden nøgleSikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørBillede nr 2:. Lås cylinder med den rigtige nøgleSikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørBillede nr 3:. Unlocked låsSikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørBillede nr. 4: lås cylinder med den forkerte nøgle

Låsecylinder: Høj kvalitet låse beskytter mod indbrudstyve

En moderne låsecylinder er fremstillet af multipel hærdet stål og er i stand til at bruge betydeligt længere modstå en indbrudstyv som en cylinder af ringere kvalitet. Sikkerhed cylinder beskyttet mod boring og udvinding og mod andre mekaniske angreb. At øge beskyttelsen indbrud der er modeller med en yderligere anti-boring og udvinding beskyttelse eller en kerne udvinding beskyttelse. Selv om disse låse tilbyder ingen garanteret sikkerhed, men de gør det vanskeligt for tyvene at komme ind i huset.

Ekstra lås med sikkerhed link

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørEn ekstra lås med sikkerhed link øger sikkerheden for simple dørlåse.

En ekstra lås med sikkerhed link er især nyttig i hjem med gamle hus døre. For ældre dørpaneler er lavet af et relativt blødt træ, der er i tilfælde af et indbrud brudt op hurtigt. I en beholder udstyret med en låsende strop tilbehør lås gør det vanskeligt at trænge tyvene, således at det kan se bort fra,.
Desuden er sådanne hjælpestoffer låse er ikke synlige udefra, hvilket er en anden fordel. Hvis tyvene allerede revnet låsecylinderen af ​​dørlåsen og forsøgte at komme ind i lejligheden, stopper kort bifangst ham, som forbinder døren til rammen.
Men der er forskelle mellem de forskellige modeller. For eksempel kan nogle ekstra låse kun lukkes indefra, hvilket er grunden til de kun tilbyder en højere beskyttelse indbrud, hvis nogen er i lejligheden. For at beskytte døren, selv i fravær af låseclipsen, skal en særlig model skal monteres, der kan låses indefra og udefra. Til dette dog et hul skal bores gennem døren blad.

Pansrede boltlås

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørEn tank lås fastgør dør over hele sin bredde.

Forstærkede bolt låse, også kendt som cross-bolt låse, er en af ​​de dørlåse med den højeste beskyttelse. Den massive bar er monteret hen over indersiden af ​​hele portbladet. At fastgøre tjene enten tunge dyvler eller lukning bokse, der er forankret i væggen ved døren. Vil det være afsluttet, to massive søjler skubbe op på dørkarmen. På denne måde beskytter pansrede bolt låse døren på begge sider. Desuden kan de tilpasses trinløst døren størrelse. Desuden er låsecylinderen beskyttet på sin yderside af en såkaldt. Pansrede krave fremstillet af stål.
I kombination med en indbrudstyv-bevis dør med metalkerne tværstang tilbyde en meget høj beskyttelse mod indbrud.
Ulempen ved de pansrede bolt låse er deres begrænsede tilgængelighed: lad på døre kun installeres på indersiden. Desuden skal den sikrede døren åben indad. Ideelt set er de derfor specielt til kælder eller bagdøre, der ikke ofte åbne, og som er på et højere risiko for indbrud, for. Som i fritstående bygninger.

Resistance klasser for indbrudstyv-bevis døre

En god tyverisikring er ikke blot en fast borg, men også en stabil dør. Vis alle modeller af simpel produktion ikke tilbyder beskyttelse mod værktøjer og er nemme at lirke eller stærkt beskadiget. I modsætning hertil indbrudstyv-bevis døre og rammer, slot, dørbladet og tåge på eventuelle svagheder. Afhængig af modstandsklasse de holder forskellige indtrængen metoder og værktøjer stående:

modstandsklasse
Intrusion metode og gerningsmændene
RC 2 Opportunity indbrudstyve forsøgte ved hjælp af enkle værktøjer, såsom skruetrækkere; tænger kile og nedbryde døren. Angrebet-resistente glasering af døren (hvis nogen) skal kunne modstå 356 P4A en faldende fra 9 m sfære i henhold til EN.
RC 3 Habit gerningsmænd brugte andre værktøjer som f.eks. B. Brecheisen, stiftudslager, to skruetrækkere eller batteridrevet boremaskine.
RC 4 Erfarne gerningsmand med viden om den mulige byttedyr forsøger at åbne døren med tunge redskaber sådanne. B. Axt, bore, mejsel, hammer og mejsel, og er klar til at lave støj.
RC 5 En erfaren og velorganiseret synderen med viden om den mulige byttedyr brugte elektrisk værktøj og reservedele ingen støj. For indbrud bruger han perforeret eller stiksav, boremaskine og vinkelsliber.
RC 6 Meget velorganiseret gerningsmanden med kendskab til en høj bytte bruger boremaskiner og Spalhammer derudover til de elektriske værktøjer af RC. 5

Tyverialarmer-hæmmende sikkerhed montering: Struktur og modstand klasser

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørSikkerhed hardware indbrudstyve vanskelig at bryde døren

Sikkerhed fittings er i dag installeret i mange nye bygninger som standard til lejlighed og hus døre. De dørskilte fremstillet af specielt hærdet stål er særligt tykvægget og modsætte fleste afbrydere og løftestang forsøg.

Imidlertid er sådanne beslag mangler, især i gamle bygninger, hvor ofte kun en simpel metalplade eller Alubeschlag er monteret. Disse beskytte slottet hovedsageligt fra snavs og vejr, men ikke yde beskyttelse mod indbrud. Det samme gælder for plastik beslag, der let skrues eller lad orlov. Særlige sikkerhedsforanstaltninger fittings består af et ydre skjold, bag hvilken en beskyttende belægning er sammensat af en flerhed af stållag.

Beslagene er normalt udstyret med et cylinderdæksel eller andre systemer til beskyttelse cylinder. På denne måde, de forhindrer boring eller trække ud af slottet. Disse fittings findes i forskellige designs, og kan derfor passende valg af døren.

Indbrudstyv-bevis sikkerheds beslag er i overensstemmelse med DIN 18.257 i fire resistens klasser delt:

Resistens klasseegenskaber

ES 0

Lav indbrud: Uden boring

ES 1

Middelmådige Tyverisikring modstand: Modstår Anbohrversuchen profilen cylinder og håndtag eksperimenter med simple værktøjer

ES 2

Stærk indbrud: Holder slag med en mejsel og bryde forsøg stod med forskellige værktøjer, såsom kiler og skruetrækker.

ES 3

Høj indbrud modstand: beskytter profil cylinder mod boring og trække ud. Dør plade modstår tee eksperimenter og høj vold.

Türaushebesicherung: beskyttelse mod levering åbne dørene

En almindelig måde at bryde ind i et hus, den tvungne åbning af døren. Med magt og en tilsvarende lang løftearm fordøren løftes ud af rammen. Når hun er gledet ud af position, de låseknasterne ikke længere er effektiv og indgangen er gratis. Türaushebesicherungen, også kaldet Scharnierseiten- og dørhængsel side beskyttelse, forhindre det. Afhængig af modellen, er de som stål pins, sikkerhed hængsler fås med stive kløer og som sikringer med særlig Bolzenverkrallung. De holder et tryk på op til et ton stod og dørpanelet og monteret på rammen. Gennem deres særlige teknik til at rotere med, når den åbnes. Desuden er de ikke synlige udefra, og er tilgængelig både i rustfrit stål og i hvid eller sort design.
I forbindelse med en sikkerhed beslag og profil cylinderlås op hjem og kælder døre kan efterfølgende sikret på denne måde.

kighul

Sikkerhed systemer til døre: tyverialarm til hjemmet, kælder og terrassedørEn klassisk kighul

Ikke alle indbrud ske hemmeligt skaffe I nogle tilfælde svindlere adgang til lejligheden for at stjæle værdigenstande eller kigge omkring lokaler, hvorvidt en efterfølgende lavkonjunktur er umagen værd. Har intetanende beboere åbnede døren for dem, de fortsat de mest vedholdende og kan ikke være så nemt at sende væk. Det er bedre at lade sådanne mennesker står over for den lukkede dør. Med et kighul genkende beboere, der er på den anden side, og derefter beslutte, om at åbne den besøgende.
I dag, spioner består af et vidvinkelobjektiv, der forstørrer området på den anden side af døren og forhindrer de besøgende ser ind i det indre af lejligheden. De er lavet af hård plast eller metal og installeret i øjenhøjde i dørpanelet. Ud over de klassiske dør seere, der er modeller, hvor linsen er integreret i en dør bøjle eller anden dør dekoration og dermed ikke så let set.