sinetöidä suihkussa

Kun suihkussa, vesi roiskuu kaikkiin suuntiin

Suihkussa vesi on kaikkialla läsnä. Suihkun ja puhdistus ei ainoastaan ​​siirtymistä suihkuallas on ladattu viereiseen seinät roiskeita seinät välittömässä ruiskuttamalla ympärillä suihkualtaan saavat mojova osuus siitä.

Joka on varsin vaarallista, koska jota huonosti tiivistetty tai ikääntymisen vuotaa tulla yhteinen vesi voi tihkua alle suihkuallas, ei-suljettu seinämä läpäisee roiske. Molemmissa tapauksissa, rakenteellisia vaurioita ovat seurausta ennemmin tai myöhemmin.

Tämä tarkoittaa sitä, että tiivistys suihkualtaat ja niiden ympäristö on pakollista. Oppaamme voit lukea, miten ongelman ratkaisemiseksi.

Sisältö: Seal suihku

  • Materiaalit ja työkalut
  • Suihku sinetti askel askeleelta
  • laattojen
  • Tiiviste kulmaraudat ja reunan suihkualtaan

Materiaalit ja työkalut

  • Levitettäviä kosteutta tiiviste
  • Sulkemista nauha ja -manschetten
  • Lambskin telalla, siveltimellä tai lastalla
  • Erittäin joustava laattaliiman tai luonnonkivi liima
  • Grouts Laattojen tai luonnonkivet
  • Saniteetti- silikonia tai luonnonkivi silikoni

Suihku sinetti askel askeleelta

Ensinnäkin, sinun täytyy hankkia kosteutta tiiviste seinään. Valita merkin tuotteen ja ostaa maali, tiivistenauhaa ja mahdollisesti tiivisteet samassa järjestelmässä. Älä anna pois joskus erittäin korkeita hintoja, koska rakennuksen vahingot olisivat paljon kalliimpaa. Lue myös valmistajan ohjeet huolellisesti.

Maali on täysin rullattu ennen laatat seinät ja lattia noin suihkualtaan, maalattu tai pohjustettu. ei mitattu tällä alalla liian lyhyt, koska jopa suihkussa, vesi ruiskutetaan kertaa odotettua enemmän.

Kaikilla siirtymäalueet laittaa siihen liittyvän suojateippi osaksi vielä märkä maali ja painaa sitä hieman. Veden syöttö- ja olemassa olevat lähdöt sivusuuttimia tai pistorasioita noin vie juotosholkkeja. Jos niitä ei tarjota vastaamaan järjestelmään, ne voidaan leikata tiivisteteippiä itsestään.

Jälkeen yleensä melko lyhyt odotusaika, toinen kerros levitetään siten, että se sitoo hyvin ensimmäiseen. Aikaikkuna tämä toinen työ voi löytyä myös valmistajan käsikirjan oman tuotteen. Toisessa maalaus myös tiivistys nauhat ja hihansuissa lakaistaan. Kaiken tiiviste on nyt 0,5-1 mm paksu.

korostaa tiiviste kulmatNurkat ja risteyksissä on paras työskennellä harjalla.Upottaa tiivistysholkin liittimeen yhteydetSaniteetti- Yhteydet ylimääräisiä sulkemista pois mansetit.Levitä tiivistys rooliLadattu tiivistysnauha on jälleen hukkua maali.

laattojen

Yleensä voit aloittaa muutaman tunnin kanssa laatta - myös valmistajan vedenpitäväksi kutsuttiinkaan odottaa. Maalauksen käyttämällä erittäin joustava, polymeroitu liimalaastilla että voidaan saada aikaan tarvittava adheesio. Ne, jotka työskentelevät luonnonkiveä laatat täytyy valita luonnonkivi liima - nämä liimat valmistetaan pohjalta valkosementistä ja välttää rumia värimuutoksia luonnonkivestä. Sama pätee laatta laasti. On myös syytä korvata laatua luonnonkiviä jälleen käyttää vastaavaa erikoistuote.

Tiiviste kulmaraudat ja reunan suihkualtaan

Tiivistys laattojen ja saniteettiposliininLaattojen ja terveys keramiikka on tiivistetty silikonilla

Väliset liitokset lattian ja seinälaatat ei ole täytetty laastilla, mutta pysyvästi elastinen tiiviste. Joten se ei vuoda edes rakenteellista liikettä. Sillä kaakelipäallysteet käytettyjen puhdistus silikoni luonnolliseen kivipäällysteet kemiallisesti yhteensopivia, jotta luonnonkivi silikonia.

Liitoksen ei ole täytetty kulloinkin pohjaan, koska silloin silikoni olisi kiinni kolme kyljet ja suurempi vetokuormituksia olisi alttiina. Siksi aksentti täällä ensin yhden Hinterfüllschnur. Tämä on pyöreän köyden valmistettu vaahdotettu polyeteeni, joka on olemassa hankkia eri halkaisijat. Lisäksi, voi nyt pistää silikoni tasaisesti ja jatkuvasti saumaan ja poistaa puhtaaksi Fugenglätter.

Sama kohtelu kokee kuilu suihkualtaan ja seinäpinnat. Suihkualtaista todellakin yleensä asennettu jo sinetillä varten säiliön seinämän, mutta kulkevat kuorman tullessaan amme vähäisiä muodonmuutoksia, jotka näkyvät myös välisessä liitoksessa lattialaatat ja suihkualtaan - niin täällä on myös sinetöidä kestojoustava. Oletko töissä täällä jälleen PE Hinterfüllschnur ja sileä maahan varovasti yhteisen työkalun.

Viimeistely on täydellinen sinetöidyssä suihkussa!

ostaa sulkemista materiaalin Westfalia