Et hjem workshop hørt i denne dag og alder, næsten til standardudstyr af et hus. Hvem har sin egen jord, herunder have, kræver værktøjer og tid igen at oprette et hjem værksted er umagen værd. Hvis rummet er holdt generøs eller ret små, alle beslutter for sig selv. Hvis der kun mindre ændring kræver er en værktøj fryser i garagen. Hobbyfolk og dem, der kan lide at gøre snedkeri, gå videre til et andet niveau. Faktisk nogle ting ingen bør være foruden.


Hvilket sted er velegnet til hjemmet workshop?

Generelt alle lokaler, der har alle de nødvendige installationer er egnede. Dette indebærer blandt andre forretninger, og god ventilation. Vigtigt, bedes realisere et hjem workshop kun i et hus. I lejebolig sådanne værksteder er ikke i efterspørgslen, fordi støjniveauet er for højt. Undtagelser bør der være, hvis egnet til en kælder og udlejer tillader det.
Ideelle placeringer er:

  • haven hjem
  • blanks
  • garager
  • kælder
  • Egne workshops af træ, som er sat op i haven

se for, at der i garager officielt ingen værksted bør gennemføres. Men ingen vil klage, hvis det stille og roligt arbejder eller korte forhold er afgjort. Hvis arbejdet er for højt, kan en nabo indgive en retssag på grund af det. Hobby tømrer bør derfor være på udkig efter et alternativ, som er godkendt.

Disse krav skal være opfyldt

I rummet en strømforsyning skal være til rådighed for at arbejde med elektroniske indretninger uden begrænsninger. Desuden skal rummet have god ventilation. Enten et ventilationssystem eller store vinduer, der kan åbnes. I en workshop er der ofte en høj fint støv og dampe produceres under malerarbejde skade helbredet. Derfor bør der altid være en måde at ventilere rummet. Endelig bør det rum være isoleret således, at støj for naboerne forbliver acceptable.

Dette udstyr bør ikke blive savnet

Hvert hjem forbedring har deres egen idé om, hvad det kræver i sidste ende. Nogle mennesker har en kombination skruenøgle og er tilfreds med det. Andre kræver en bred vifte af borehamre i forskellige Joule højder. Den grundlæggende udstyr i alle tilfælde: hamre, skruetrækkere, save, boremaskiner, søm, skruer, dyvler og Co Det er de små ting, der ikke bør gå glip i en lejlighed. En ordentlig hjem workshop er det så, hvis det nødvendige udstyr er til rådighed.

Dette omfatter for eksempel et arbejdsbord. Den arbejdsbord er et solidt grundlag for forskellige håndværk. Så det kan arbejde endnu bedre. Boards er fastspændt og kan saves der uden at glide. Til dette formål er der praktiske Laster, der kan fastgøres direkte til arbejdsbordet. Det andet krav er baseret på behovene i de enkelte handyman. Man kan have brug for en rundsav, den næste en slibemaskine, fordi det emner opdateres løbende. Her bør enhver handyman vælge efter hans smag, og få de nødvendige værktøjer.

Hvem udfører for eksempel mange træværk, bør ikke undvære et arbejdsbord. Så at møbler kan være kreativ og professionelt produceret. De, der ikke gør noget overhovedet har hatten og malet foretrækker tingene er til gengæld giver et sæt af maling på værkstedet. Her alle går sine egne veje og instrueret sit værksted en til din smag.

Sikkerhedsmæssige og juridiske ting

Når du arbejder i hjemmet værksted, skal man være særlig opmærksom på sikkerheden for at undgå skader. Enhver med børn skal udfylde værkstedet eller slukke mindst kabinetter, som ingen kommer illegalt til værktøjet. Endvidere i hjemmet værksted, en førstehjælpskasse bør ikke gå glip hurtigt udføre førstehjælp i tilfælde af en nødsituation. se for at visse værktøjer må kun fra 18 år og er også nødvendigt at finde ud af på forhånd, hvilke hvileperioder gælder i hvert boligområde. Søndag er en hviledag i almindelighed og bør ikke hamres eller savet højt på det tidspunkt. For mere information om luftforurening, støj og lignende kan findes til den juridiske tekst. For længere arbejde som tegner sig for et højt støjniveau, er det også tilrådeligt at informere naboerne om det med henblik på yderligere problemer til overs. Derefter hjem forbedring, intet står i vejen.