Skift til bilos

Skift til bilos

Udstødningen er en komponent, som er termisk højt belastede under hver tur på bilen. den udsving høj temperatur, samt virkningerne af vejr sat på udstødningen og føre til en meget beskeden liv. Udvekslingen af ​​udstødningssystemet med workshoppen er meget dyrt, så det ofte betale sig selv at give en hånd og reparation i en hobby værksted udføre.

ændring Udstødning på bilen: Indhold

  • Generel information om udstødningen forandring
  • Hvilke dele er egnet?
  • Konstruktion af et udstødningssystem
  • Ændring af lyddæmper
  • endelige arbejde
  • bestille produkter på nettet

seriel lydpotte

Generel information om udstødningen forandring

Udstødningen ændring i sig selv er for alle yourselfer faktisk ikke en vanskelig opgave, men du bør have de nødvendige midler til at udføre arbejdet. Køretøjet skal være i bedste fald med en hydraulisk rampe være hævet, eller stå på en grav for nemt at arbejde på udstødningssystemet.

Men før du tager værktøjet i hånden, bør du grundigt inspicere hele udstødningssystemet, og dens mistænkte skade. Normalt er de fleste af de lydpotte Defekt eller rustne og skal udskiftes. Producenter og reservedele fabrikanter dele har særlige reparationssæt på tilbud, kan med hvilken afhjælpes hurtigt skaden.

I ældre køretøjer, eller efter lang tid naturligvis hele udstødningssystemet kan rustent. Denne også ofte støtter konsoller er blevet ramt og skal svejses. I dette tilfælde en uafhængig reparation er vanskeligt, fordi alle delene skal ændres.


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

Skift til bilos

DTM bageste lyddæmper

Hvilke dele er egnet?

Selvfølgelig er det op til dig, som han bruger reservedele til sin bil, men gælder her man siger "Hvem køber billigt, køber to gange."

Markedet er fuld af billige leverandører, men er ikke grådighed altid liderlig. Kvaliteten billigere reservedele er ofte meget beskeden og især for udstødningssystemer gøre ringere materiale og dårlige svejsninger hurtigt mærkbar. Så du bør spille det sikkert og reservedele OEM adgang.

Som et alternativ til originale dele, er der også mulighed for en udstødning at samle, der som komplet udstyr i rustfrit stål er til rådighed. Omkostninger og støj er i dette tilfælde er det imidlertid et spørgsmål om smag.

Konstruktion af et udstødningssystem

Før reparationen af ​​udstødningssystemet skal vide, hvordan man kan forstå den består af, og betydningen af ​​de enkelte komponenter.

Komponenter i udstødningssystemet på et motorkøretøj med en benzinmotor i retning af udstødningsstrømmen:

  1. udstødningsmanifoldDenne tilknytning er forbundet direkte til cylinderhovedet og er sædvanligvis fremstillet af støbejern eller rustfrit stål. Formen kan være enkel eller kompliceret buede, afhængigt af hvordan motoren er bygget, og hvor mange cylindre har det. For de fleste mangfoldigheder afgangsgaskanalerne flettes ved enden til en manifold.
  2. Y-rør: Hvis manifolden ikke har en opsamlingsrør, er samlingen af ​​de individuelle udløbskanalerne gjort med en Y-rør.
  3. katalysatorden "Kat" er filteret af udstødningssystemet og konverterer bl.a. farlig carbonmonoxid til carbondioxid. En fleksibel forbindelse mellem ned rør og katalysator, forhindrer overførsel af motorens vibrationer.
  4. lyddæmperEfter at katalysatoren kan efterfølges af op til 3 lydpotte, hvor lyddæmperen med udstødningsrøret er den eneste del, som er set fra udenfor køretøjet synlig. De reducerer støjniveauet i udstødningssystemet.

Udstødningssystemet er fastgjort til undervognen af ​​køretøjet til holderne med støttemure gummier, der undgår transmission af vibrationer til kroppen. placeret mellem kroppen og udstødningssystemet varmeskjold at afskærme varme slipper.

Med de fleste nye biler, er hele udstødningssystemet fremstillet i et stykke af hensyn til omkostninger og samles. I systemer, der består af dele, er de enten forbundet med stikforbindelser med klemmer eller af flanger og forseglet i overensstemmelse hermed.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

Skift til bilos

Ændring af lyddæmper

Denne vejledning er begrænset til udveksling af lydpotte, da dette opnås normalt som et første slid grænse og ændre lettest.

Ændringen kan bedst udføre med to personer nødvendigvis beskyttelsesbriller bør bære, da flere snavs eller rust partikler kan løsnes fra undervognen af ​​bilen. Nødvendige reservedele for ændringen er en ny lydpotte, en klemme klip og nye gummi holdere. Den tilsvarende værktøj skal fremstilles, og køretøjet skal løftes af løfteplatformen eller stå over en grube.

 

Tag den gamle lyddæmper

Udskiftningen er forsynet med en påsvejset rørstykke, som kan i længden, afhængigt af producenten, varierer. Dette rør har ved enden, så det kan placeres over den gamle rør af udstødningssystemet har en større diameter og dermed god tætning modtager. Derfor er det vigtigt at adskille den gamle lyddæmper på det rette sted. Er bedst bevarede reservedelen kortvarigt, markerer stedet på røret og røret adskilles derefter med en vinkel eller en nedstryger. Så du hænge den gummiophæng den bageste lyddæmper og kan nedsætte det.

 

Installation af den nye lydpotte

Montering kræver indledningsvist falder de gamle gummibøsninger og erstatte dem med nye. Beslagene bør kontrolleres for rust og at svejse igen, hvis det er nødvendigt. Efterfølgende lyddæmper monteres og rørsamlingen er placeret sammen. Hvis den sættes sammen med rustne dele være svært, kan det være det område med slibepapir Grind og om nødvendigt Sprühöl behandle. Beslagelementerne clips kan allerede anbringes og spændes med hånden. Så det går til tilpasningen af ​​den bageste lyddæmper. Der bør udvises omhu for at sikre, at alle gummiophæng jævnt er indlæst. Når du har fundet den rigtige position, kan du nu stramme klemme klip. Endelig er en visuel inspektion af anlægget sidder fast.

endelige arbejde

Efter monteringen skal køre motoren og giver staten en kort bølge at kontrollere, om udstødningssystemet er tæt. Så kan du udføre en testkørsel.

Med vedhæftede filer, som ikke opfylder standard dele, så som en sport lyddæmper, en ABE must (Enenerelt Brofessionalerlaubnis) eller en TÜV certifikat eksisterer for at gewähleisten en juridisk drift.

bestille produkter på nettet