sovelletaan Vala

Ohjeet: Seal mineraali tiivistys lietteiden seinät ja lattiat

sovelletaan Vala

Jossa sulkupinnoitetta, jota kutsutaan myös Abdichtschlämmen olla rakennusten pintoja, kuten kellareissa, seinät ja lattiat, tiivistetty veden tunkeutumista, tämä voidaan tehdä aktiivisesti tai takautuvasti.

Tämä liete levitetään kerroksittain hoidettavalle alueelle. Tarvittava määrä riippuu kosteuden jokaisessa huoneessa.

Kosteisiin tiloihin, etenkin kellarissa ovat yleensä johtuu veden tunkeutumista. Näkyviä seurauksia ovat homeen, sienten, märkä seinät ja seisovan veden kellarissa. Kestävä kosteus johtaa pysyvään rakenteellisia vaurioita ja haitallisia ilmasto.

Syynä on tavallisesti riittämätön tiivistys muuraus maakosteutta, tihkumista, rinne kerrokset ja padot, pohjaveden ja tulva. Kuitenkin, vahinko voi johtua myös korkea kosteus, kuten uima-altaissa ja kosteissa olosuhteissa. Pysyvän vaurioitumisen välttämiseksi, muuraus on tiivistettävä riittävästi kertyminen ja ei-kertyy vettä.

Sisältö: Levitä Vala

  • Mineraali tiivistys liete hengittävänä vesisulun
  • Pohjustaa
  • Levitä vedenpitävä pinnoite seinien ja lattioiden
  • Baupfusch kanssa tiivistyspinnoitteiden

Mineraali tiivistys liete hengittävänä vesisulun

Mineral tiivistyspinnoitteiden ovat sekä sisä- että ulkokäyttöön ja soveltuvat Betoni, sementti kipsi ja huuhtele jatkettu muuraus.

Ne ovat hydraulisesti, eli kosketuksiin veden kanssa ne ovat sen jälkeen, kun sovellus on vettä hylkivä (mutta läpäisee vesihöyryä) ja hengittävän kerroksen. Ne koostuvat eri sementit, mineraaleja ja muita lisäaineita. Koska niillä on hyvä tarttuvuus ja lujuus, mutta on helppo käsitellä.

Erityinen muovinen pinnoite materiaalin viritetyssä tilassa jää pysyvästi joustava ja pakkasta lisääntynyt mitat ja säänkestäviä. Lopuksi Dichtschlämme olla sekä ennaltaehkäiseviä suojattava kosteudelta ja sen jälkeen käytetään kuntoutuksen muuraus.

Pohjustaa

Sinetöidä lattiaan tai seinään turvallinen, substraatti on valmistettava ensin. Näin ollen, maalit ja vanha kipsi on poistettava ja halkeamia ja muita vaurioita voidaan korjata muuraus.
Perusteellinen mekaaninen puhdistus voidaan suorittaa avulla teräsharja, harjalla tai korkeassa paineessa tai hiekkapuhalluksella laite.

Reiät tai halkeamat täytetään korjauslaastia ja tiiviste. Sama koskee hauras muuraus nivelet. Kuiva ja erittäin imukykyinen substraatteja on kostutetaan ennen sulkemista.

sovelletaan ValaVaihe 1: Levitä Dichtschlämme kattoon harjalla seinää vastensovelletaan ValaVaihe 2: sileä kerros lastallasovelletaan Valaleviäminen lietteen maaperään: Vaihe 3sovelletaan ValaVaihe 4: sileä lastalla

Levitä vedenpitävä pinnoite seinien ja lattioiden

Esikäsittelyn jälkeen substraatin, tiiviste voi alkaa. Tälle työlle tarvitaan seuraavat materiaalit ja työkalut:

  • Abdichtungsschlämme jauheena
  • Pora sekoittimella
  • Kauha vettä
  • katto harja
  • istutuslapio

Ensimmäinen, sekoita jauhe - mukainen pakkaus tiedot - veteen ja sekoitetaan niin pitkään, joiden sekoittimella pora, kunnes kiinteä-vapaa, sileä massa saadaan: todellinen tiiviste muta. Tämä on vähintään kaksi tai kolme ohut ja yhtenäinen kerroksia haettu. B. kanssa katto harja, seinä harjalla tai lastalla.

on suljettu, koko huoneen, alkaa seinät ja kuljettaa lietteen lopussa lattialle (kuva ei. 3). Sitten litistä se lastalla (kuva ei. 4).

Siirtymiset seinän ja lattian, sinun pitäisi olla filee korostavat d. h. ne kuljettavat lietteen reuna ja litistää niitä ympäri. Näin voit estää kosteuden pääsyn tähän vaikeaan paikkaan.

Jälkeen sovellus, tiivistemassa on suojattava noin kolmen päivän ajan suorassa auringonvalossa, luonnoksia, sade ja pakkasta. Jos materiaali on täysin kovettunut ulomman alueen täydellinen eristäminen bitumisen tiivistysainetta voidaan soveltaa.

tärkeää: Laatu Dichtschlämme ovat suhteellisen kalliita, pitäisi siis viisaasti ennen ostamista. Erityisesti mineraali sulkupinnoitetta, yksittäiset kerrokset täytyy hyvin ohut sovelletaan, ne ovat liian paksuja, tiiviste muta liukenee muutaman kuukauden tai vuoden päästä uudelleen.

Baupfusch kanssa tiivistyspinnoitteiden

sovelletaan ValaUngründlich soveltaa ja näin tehoton: Dichtschlämme kuten roiskesuojan ulkona

Sellaisena kuin se on, jos Dichtschlämme levitettiin ungründlich tai repiä, nämä kuvat esittävät. Vuotaa Dichtschlämme ovat tehottomia ja kosteus voi tunkeutua esteettä osaksi julkisivu. Kapillaarivoimat rakennuksen käytetyt materiaalit ja hygroskooppiset vaikutus suolojen läsnä muuraus rooli.

Aaltoiluvyöhykkeessä julkisivun pohjan ainakin korkeus 15-30 cm, on aina kehän suojattu tiivistyspinnoitteiden. Alueilla suuri sademäärä taakka merkittävästi suurempi suojaava kerros voi olla hyödyllinen. Jos sen jälkeen, kun raskas lumi käyttämällä sulaa, myös alueilla yläpuolella korkeudella, 15-30 cm usein alttiina kosteudelle.

sovelletaan Valasovelletaan Vala

Osta Dichtschlämme Amazon