Sovitus korjauslaitteita

asianmukaiset korjauslaitteita

Työpaja on pyhä sali yleismies tai Heimwerkerin. työkalut - - tässä suojelualueita ja materiaalit varastoidaan ja rautakauppa voi mennä tästä vetäytyä jatkamaan harrastus tai tehdä tarvittavat korjaukset. Ratkaisevia koko, laitteiden tai muoto työpenkin työpajassa, lisäksi toimintaa suoritetaan, tietenkin, spatiaalinen mahdollisuuksia eikä vähiten budjetin. Kuitenkin tila löytyy myös pienin työpaja ja taitoa edullisia täydellinen korjauslaitteita voi loihtia itselleen.

Tärkeää millään työpaja on oikea ja turvallinen varastointi työkaluja, materiaaleja ja pieniä osia. Tämä voidaan tehdä ennalta suunniteltuja järjestelmiä, mutta myös yksilöllisiä ratkaisuja. Kallis täällä ei ole aina parempi, koska usein vain salli yksittäisten Eigensolutions optimaalisen tilankäytön - ja tilaa on työpaja tunnetaan koskaan tarpeeksi.

Sisältö: Sopiva korjauslaitteita

 • Kuinka suuri työpajan pitäisi olla?
 • Jotta luo tilaa ja säilytystilaa
 • Oikea Workbench helpottaa työtä
 • Käsityökaluja - pölyä kaapissa tai käsin työkaluun seinälle?
 • Lajittelujärjestelmät pienosille
 • Varastointi työkaluja
 • rakentaa työkalu kaapit järjestelmään tai erikseen itse

Kuinka suuri työpajan pitäisi olla?

Yksimielisen lienee "mahdollisimman suuri", Tämä ei kuitenkaan ole aina välttämätön, ja on tarkoitettu erityisesti ajamisen jälkeen siellä liiketoimintaa. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen erottaa työ voidaan suorittaa tulevaisuudessa. Harrastajat ja harrastus elektroniikka tarvitsevat antelias työtaso, jossa he voivat työskennellä istuma- ja on tarpeeksi tilaa välineitä, pienet käsityökaluja sekä runsaasti säilytystilaa pikkutavaroille ensiksi. Tämän, pieni huone voi olla riittävä.

"korjaus Yleismies" tarvitsevat hieman enemmän tilaa, vakaa työpisteeseen ja kaapit työkaluja tai varaosia toimintaansa. Kellarihuoneessa voi olla tätä enimmäkseen käyttää niitä tehokkaasti. Mikäli lisäksi suurempia hankkeita toteutetaan jo koneen valinta on suurempi ja paikallaan työkalut vaativat lisätilaa. Optimaalinen on kaappiin työtason, mutta joka vaatii enemmän tilaa.

Joka käsittelee autoja tai huonekaluja, jo tuntee yksinkertaisella autotallissa ahdas ja mielellään vain pieni työpaja. Ei aina mahdollisuudet annetaan sille, mutta kohtuullisen asennus ja jonkinlaista järjestystä, jopa pieniin tiloihin voidaan hyödyntää optimaalisesti.

Jotta luo tilaa ja säilytystilaa

Sanonnat kuten "Jokainen, joka rakastaa järjestys, on aivan liian laiska etsimään." tai "Vain nero ohjaa kaaos.", Varmasti tietää kaikki ja se on todennäköisesti käytetty tekosyynä. mutta kaikkien pitäisi myöntää, että se toimii paremmin siisti työpajassa, kuten aina runsaasti säilytystilaa on käytettävissä ja työkalut ovat nopeasti käsillä. Lisäksi riski onnettomuuksien on merkittävästi vähentynyt hallitusti työpajassa.

Ilman järjestystä työ puuttuuIlman järjestystä työ puuttuu.

Siisti ja käyttökelpoinen työpaja on kolme tärkeää asiaa.

 1. Työpajassa koneita, työkaluja, varaosia ja materiaaleja tarvitaan. Mitä ei voida luokitella hyödyllinen, on hävitettävä tai muuten käyttää. Hyvin usein, ylimääräinen materiaali on noin peruutettu, ja sitten koskaan löydä käyttöä. on sellainen hävitettävä roskat ja roskat poistetaan, Tämä luo tilaa mielekäs väline sijoittelu tai liikkeen työskentelytilaa.
 2. Työpaja tarvitsee työpaikka. On sovitettu vaatimuksiin tämä voi jo saavuttaneet paljon tilaa ja työ voidaan tehostaa. Kaaos kuva oikealla esimerkki osoittaa kaksi työpöydät, kuitenkaan, ei voida käyttää, koska häiriö. Jos kaikki roskat poistetaan tässä on takana valtava plus etualalla, mobiili työpöytään saatavilla.
 3. Monet työkalut ja resurssit ovat varmasti hyödyllisiä, mutta vain, jos ne ovat helposti saatavilla ja hyvin järjestetty. Hyvä hylsyavainsarja ainoastaan ​​palvele tarkoitustaan, jos oikeutta voidaan nähdä nopeasti ja helposti. Tässä ovat lähes valmiita tallennusjärjestelmät, usein jo on perus joukko työkaluja ja mahdollistaa järkevä jako työkaluja. Mutta yksittäiset ratkaisut on etunsa: ne voidaan helposti mukauttaa työpaja ja niin hyödyntää pienetkin kulmien jossa ostettu työkalukaappi löytäisi sijaa.

Osta workbench netissä Westfalia

Oikea Workbench helpottaa työtä

Kun huonekalut on suuri tallennuskapasiteetti tarvitaanKun huonekalut on suuri säilytystila tarvitaan.

Hyvä workbench vaikuttaa paljon nopeasti hankkeen toteuttamiseen. Ratkaiseva tekijä tässä on ensisijaisesti tarkoitettu käyttö, poseeraa useita kysymyksiä:

 1. Haluan penkillä istuen tai seisten työtä yksinomaan?
 2. Tarvitsen sileä ja puhdas pinta?
 3. Fall raskas työ, johon minä tarvitsevat vakaan työpenkkiin?
 4. työpisteeseen on oltava vedenpitäviä ja pyyhkii?
 5. Jos työpöytään voidaan käyttää tallennustilaa?
 6. Tarvitsen sähköä tai Paineilmaliitäntöjen?
 7. Remains työpöytään osoitetulla paikassa on käytetty tai tullaan käyttämään liikkeellä?
 8. Ovat kiristys vaihtoehtoja tai ruuvipenkkiä tarvitaan?
 9. Kuinka suuri jatkuva varastoalueella olisi?

Tutkittuaan mitä perusteita on täytettävä työpöytään ollenkaan, voidaan päättää, onko se on ostettu tai suunniteltu ja rakennettu itse. Jos ostaa osoitteesta, täytyy olla jotain kaivaa syvemmälle niiden taskuihin muutenkin. Halvat mallit ovat harvoin riittävän vahva täyttämään kaikki vaatimukset. Usein nähdessään ostohinnan kohtuullisen työn penkki, päätös on vielä tehty itse, jotka toimivat enimmäkseen yhdistää enemmän etuja: Kotitekoinen työpöytään voidaan sovittaa yksilöllisten tarpeiden ja paremmin tilojen käytön.

Käsityökaluja - pölyä kaapissa tai käsin työkaluun seinälle?

Runsaat varustetuista työkalu seinäKiitos valikoituja ja runsas varustettu työkalu seinä tärkeitä välineitä ovat aina käden ulottuvilla.

Varsinkin puutyöpajassa käsityökaluja vaativat paljon tilaa ja on usein majoitetaan ulottuvilla. Lisäksi niillä on joitakin teräviä teriä, joten ne on säilytettävä erillään torjumiseksi materiaalin kulumista. Tämä näkökohta tekee asunto ei ole helppoa ja se usein vain mahdollisuus muotti. Onko valmis ostanut tai jopa puusta, se tarjoaa mahdollisuuden tallentaa monia erilaisia ​​työkaluja lähellä työpöytään kädellä. Varastointi joissa on teräviä seinän puun pitäisi olla, koska tässä tapauksessa terä ei voi vahingoittua.

Jopa ne, joilla ei ole erityistä puuta työpaja, nopeasti löytää hyödyt muotin seinämästä puolestaan: usein käytetyt työkalut, kuten ruuvimeisseliä tai avaimet, tässä on aina käsillä sijoitettu ja helposti tavoitettavissa. Haittana on kuitenkin, pöly ja lika on vaikutusta. Joka tuottaa paljon pölyä ateljeessaan, olisi pikemminkin tallennettu kaapissa, vaan ainoastaan ​​onkaloon muuri kaikkein tarvittavat työvälineet korkealaatuisista työkaluja.

työkalupakki ovat hyvä säilytyspaikka työkaluja mobiilikäyttöön. Mutta vaikka korjaustöiden talon tai oman kodin he aivan järkeviä. Esimerkiksi työkalupakki eri toiminnoista, kuten sähkö- tai LVI, valmistettu on työkalu tarvitset, ei vain yhdessä paikassa, se voi myös tehdä suljettu ja eliminoi koota tarvittavat työkalut.

Lajittelujärjestelmät pienosille

Lajittelu laatikot laajennettavissa kaapissaLaajennettavissa lajittelu laatikot kapealla kaapissa on runsaasti säilytystilaa pienessä tilassa.Hylly eri annoksilla pienosilleHyllyt voidaan varustaa nimettyjä kenttiä paremman kuvan.

Lähes jokaisessa työskentelee pieniä osia, ruuveja tai muita lisävarusteita tarvita. Nämä ovat hyvin lajitellaan työpajassa sijoitettu sopivilla ruuveilla, vaarnoja tai pesurit löytyy nopeasti. Mukautumaan tällaiset pienet osat ovat sopivia lajittelu laatikot hyvin, jotka ovat saatavilla eri kokoja ja hinta vaihtelee. On järkevää sijoittaa ne merkitty ja helposti työpajassa.

Toinen muutos on joskus ole niin visuaalisesti, mutta hyödyllinen ja vapaus toteuttaa. Olla kotitalouden usein yhtenäinen pakkaus tarvita, ne voidaan kerätä ja käyttää varastointiin - tämä voi olla noin voihin, tupakan tai maitoa tölkit. anna heille siististi merkitty vähän tilaa kaapin tai hyllyn sijoittaa ja pitää pieniä osia presorted kädellä. Tällaiset hyllyt ovat erityisen hyödyllisiä, koska ne voivat olla laajalla alueella, mutta myös erittäin tasainen kiinnittää seinälle ja näin vähän tilaa vieviä. Koska monet annokset ovat vierekkäin eikä peräkkäin, myös nopeasti löytää etsimänsä, koska se ei kuulu muita materiaaleja.

Varastointi työkaluja

Kun säilytät työstökoneiden lausunto on hyvin jakautunut. Vaikka jotkut haluavat pitää työkaluja alkuperäisessä tapauksessa toiset kuin heidän työkaluja käsillä kaapissa tai lajitella ne alkuperäiseen tai nachgekauften Systainers.

alkuperäisen tapauksen on se etu, että ne on valmistettu erityisesti sopiva työkalu ja tämä löytää paikkansa täysin turvallinen. Joskus eri oppiaineita ovat integroituja, jotka saavat muita lisävarusteita turvallisesti. Kuka haluaa tallentaa hänen työkaluja, pitäisi jo olla varovainen ostaessaan, että asianmukainen tapaus mukana johtuu täyttää uudelleen, tapaukset ovat yleensä paljon kalliimpia. Haittana alkuperäisessä tapauksessa, tietenkin räätälöityjä ja usein eri muotoisia ja kokoisia. Siksi niitä tuskin voidaan pinota ja pitää kuljettaa erikseen.

Secure tallennustilaa WerkzeugkofferSijaitsee aidossa työkalulaatikkoon koneet ovat turvassa.

Systainer tarjoavat usein toteuttamiskelpoinen ratkaisu. Niillä on tasainen muoto, voidaan pinota ja jopa liittää toisiinsa, joka voidaan helposti kuljettaa useita rinnakkaisia. Lisäksi yhtenäinen pakkaus järjestelmä voi joissa erilaisilla inserttejä myös tallentaa työkaluja eri valmistajilta yhtenäinen. Tietenkin nämä erityisistä eduista on hintansa, koska jotkut valmistajat jo varustamaan työkaluja myydessään Systainer. Korvaaminen voi olla kallis asia.

Rajoitettu käyttö on Varastointi työkaluja kaappiin. Ilman suoraa suojelua he voivat saada pölyinen ja virtajohto makaa löysä vieressä tai kääritty huolimattomasti ympärille työkalu, joka voi johtaa kaapelin murtumia ja muita vaurioita. Varastointi laatikot voi johtaa läpi esityksiä avattaessa tai suljettaessa vaurioita. Ne, jotka eivät vieläkään halua jäädä alkuperäisessä pakkauksessaan työkalunsa ja yksittäisten varastointi mieluiten työkalukaappi, pitäisi hyödyntää räätälöityjä haltijan puusta tai yksilöllisesti räätälöityjä vaahtosisukset.

Ei suositella on Open Storage työstökone työpöydällä tai seinälle. Täällä altistuvat työkaluja ylimääräisen taakan lentämisen pöly ja muuttuvassa kosteutta. Lisää että kaatumisriskiä työkalun vahinkoa muiden laitteiden tai aiheuttaa vammoja. Siksi älä säilytä sähkötyökaluja auki, vaikka heillä on siten nopeamman käden ja helpompaa.

rakentaa työkalu kaapit järjestelmään tai erikseen itse

Epäsatnadardityökalut kaapitRäätälöityä työkalukaapit seinään ennusteiden voi sisältyä.

Erittäin tärkeä kohta korjauslaitteita, tallennustilaa tallentaa työkalut, tarvikkeet ja varaosat. Täydellinen korjauslaitteita ja valmiit työkalukaapit tarjoavat monia etuja, koska se voidaan yhdistää ja tuhlaa vähän tilaa ohut pelti rakentamiseen. Lisätään tämä on muuttuva-järjestelmä ja runsas valikoima palveluita, kuten eri laatikot ja rei'itetyt seinät. Joskus tuoda työkalukaapit jopa täysin koottuna tai vaihtaa yksitellen osastoissa työkaluilla. Kaikki tämä tuskin tuntee rajoja ja siten varustettu työpaja jättää monia rautakauppa unet. Useimmissa tapauksissa se on unelma, koska tällainen korjauslaitteita tietysti on hinta, joka liikkuu joskus harrastus talousarvioon.

Vielä yksilön ja näin on joskus tilaa säästävä rakentaminen yksityisten kaapit. Nämä voidaan sovittaa ei ainoastaan ​​tarvetta, ne voivat myös vaihdella huoneen koon, ovat seinäulkonemat ja tasapainottaa vino seinät. Lisäksi tekniset parannukset voidaan integroida, mikä täten vievät vähemmän tilaa.

Netistä työkalukaappi