Sparklers uudenvuoden ilotulitus

Timantti: Kiehtovaa kipinöitä

Sparklers uudenvuoden ilotulitus

Olipa uudenvuodenaattona, juhlissa tai syntymäpäivä: sparklers suihkuttaa kipinöitä iloksi lasten ja aikuisten suuri Beliebthiet koska niitä voidaan pitää poltossa kädessään.

Aikaisemmin ne näyttävät unspectacular: noin 17 senttimetriä pitkä, kupari-pinnoitettu teräs lanka upotettiin barium metallijauhetta. Sideaineet, kuten tärkkelys, dekstriini tai kumi yhdistää materiaalit toisiinsa. Jos sparklers palaa, halkeamia metallilastut. Suljettuun metalli- tai rauta- jauheen tunnettujen kipinöitä muodostettu tällä tavalla.

In the 19th century, edeltäjä kipinöitä lanka kynttilöitä olemassa. Sparklers, kun ne ovat tiedossa tänään, on kuitenkin vasta vuodesta 1907. Tuolloin Franz Jacob Walter lähti ns. "kipinöintiä valotikkujaan" patentin, jonka hän oli tehnyt hänen kipinäkengissäkin tehtaissa.

Sparklers polttaa vain hitaasti ja yhtenä harvoista jotka aiheuttavat vähäisen vaaran. Siksi ne annetaan usein lasten leikkiä. Tässä tapauksessa on kuitenkin huomattava, että bariumnitraatti on myrkyllistä ja voi aiheuttaa kosketuksessa suun myrkytysoireita. Tästä syystä tulee pestä kätensä huolellisesti saippualla lapsille ja aikuisille jälkeen polttaa kynttilöitä. Lisäksi sparklers on säilytettävä poissa pienten lasten ulottuvilta.

Koska tuloksena savua, on suositeltavaa vain valoa sparklers ulkopuolella ja kahdeksas sisätiloissa on hyvä ilmanvaihto.

Sparklers uudenvuoden ilotulitusPolttaminen sparkler pullossa

Kuka haluaa pelata varman, laita tähtisadetikkuja korkki tyhjän pullon tai säiliöön, jossa kukkamullalla kukkaruukku. Missään tapauksessa ne tulisi sijoittaa ruokaa, esimerkiksi syntymäpäiväkakun tai kakku uudenvuoden. On olemassa vaara, että myrkyllisiä aineita vapautua elintarvikkeeseen.

Lisäksi voidaan sijoittaa lähelle syttyviä koristeita kuten serpentiinit tai juhlavat, jotka voivat sytyttää purjehtii pelimerkkejä. On parempi ostaessaan koriste huomautuksen "palonsuoja" kunnioittamaan ja sytyttää sparklers etäisyys uudenvuoden koristelu.

ostaa tähtisadetikut Amazon