Stille pc: Case modding til ørerne

Stille pc: Case modding til ørerne

Moderne pc'er er små kraftværker - også med hensyn til støjniveauet. De stadigt mere kraftfulde komponenter til at sætte i high-end pc'er op til 30 procent af den elektriske strøm, der leveres til varme.

Det er ikke kun ineffektivt, men også meget højt: Med elektrisk ventilator i huset, den varme luft skal transporteres udenfor. Men harddiske, cd- og dvd-drev og strømforsyning hjælp fra computeren til larmen.

Vi viser dig derfor hvordan du gør din pc mere stille i denne artikel: Special kølesystemer, isolering og installationstilstande vil sænke støjniveauet. Nogle tips præsenteres her.

Stille pc: Den Oversigt

  • Stille pc: Case modding til ørerne
  • Stille pc: Den Oversigt
  • PC Isolering: Tips og tricks
  • stille ventilator
  • Processor Køling: Det behøver ikke luft være
  • Stille strømforsyninger

Stille pc: Case modding til ørerneKlik på billedet for detaljer om Amazon

PC Isolering: Tips og tricks

En PC sædvanligvis har et metalhus, der fungerer i tid med vibrationen af ​​harddiske og fans som en resonans kammer. Meget af det operationelle støj så kun kommer fra lyd-forstærkende virkning af huset.

Hvor du kan med såkaldt "lyddæmpende måtter" modvirke bitumen papirer til rådighed i enhver isenkræmmer, er de faktisk betød for den automotive behov, men kan tilpasses uden problemer med varme pistol og kniv kniv til kompliceret installation positioner. 


// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

Stille pc: Case modding til ørerne

Stille pc: Case modding til ørerneHDD anti-vibe

Ved anvendelse af en Festplattenentkopplers kan afbødes mere støj: harddiske operere ved hastigheder ud over 10.000 o / min og vibrere under scanningen. Disse bliver transmitteret med stive installationsmetoder til chassiset. Med en HDD anti-vibe direkte forbindelse mellem sagen og harddisk bliver afbrudt af gummi - nu intet boomer med. 

stille ventilator

Selv gode komponenter til computerkraft anvendes i mange færdiglavede pc'er fra elektronik rabatordning, til Fans og boliger, men gemmes. En hel del støj der allerede kan opnås ved at erstatte chassisblæseren og strømforsyning alene. 

kvalitet lyd-optimeret chassisblæseren kan automatisk justere sin hastighed på indendørs temperatur og lastning af pc'en. Den enklere variant, justere hastigheden via en kontakt for blæseren, bringer lindring: den optimale indstilling opnås, når temperaturen inden i huset ikke øges ved den trinvise hastighedsforøgelse.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/278909 '16464 '');

Stille pc: Case modding til ørerne

Processor Køling: Det behøver ikke luft være

Stille pc: Case modding til ørernesimpel CPU køler

Sammenligningen med bil- shows: luftkøling med blæsere, selvom enkle og ganske effektive, men også meget højt. Som en moderne mellemklassebil er meget roligere end en VW Beetle fra økonomiske mirakel dage.

den afkøling processor, ydeevne pc'er også Køling af grafikprocessoren (GPU), er en af ​​de vigtigste støj faktorer i computerens kabinet: små, billige fan nerver her på høje hastigheder og en lyd, der minder mere om en vred bi som en PC.

Stille pc: Case modding til ørernepassiv køler

tilbyde en vej ud af dette problem passiv radiatorDenne adfærd varme på det størst mulige udstrålende fra, er stærkt ribbet og har ofte kaldt "heatpipes"Som desuden afgive varme i kabinettet luften. Ulempen ved disse kølere er primært prisen og den nødvendige plads, jo bedre kølekapaciteten, den større og dyrere enheden. For små indhegninger en reel argument. 


Stille pc: Case modding til ørerneheatpipe køler

En rimelig kombination giver den almindeligt anvendte "hybrid løsning": En relativ stor køleplade er udstyret med en langsomt roterende, stor ventilator. Således er en tilstrækkelig køling opnås selv ved lave ventilatorhastigheder, systemet er billigere og meget mindre plads udenfor. 

Stille strømforsyninger

Som nævnt i begyndelsen af ​​pc'er i dag er små kraftværker: strømforsyninger med 800 watt giver ikke ualmindeligt mere. Spændingen konverter får således nok luft, store eller flere små fans er installeret i de fleste strømforsyninger. 

Under alle omstændigheder er billige fabrikanter forsøger at spare på dette: Er for få fans til stede, er hastigheden simpelthen steget. Resultatet er en irriterende brummen.

Med udskiftning af strømforsyningen mod en kvalitet model med en godt monteret, lav hastighed og stor fan er normalt allerede fået en masse i form af støjreduktion.