Stjernekastere for nytårsfyrværkeri

Sparkler: Fascinerende gnister

Stjernekastere for nytårsfyrværkeri

Uanset om nytårsaften, til en fest eller en fødselsdag: stjernekastere spray gnister glæde hos børn og voksne store Beliebthiet fordi de kan holdes under den brændende i hånden.

Tidligere de ser spektakulært: An omkring 17 centimeter lang, forkobret ståltråd blev neddyppet i barium metalpulver. Bindemidler, såsom stivelse, dextrin eller gummi forbinder materialer sammen. Hvis stjernekastere tændte, revner i metalspåner. Af det indeholdte metal eller jernpulver kendte gnister dannede den måde.

I det 19. århundrede, forløberen for gnister wire stearinlys eksisterede. De stjernekastere, som de er kendt i dag, men der er kun siden 1907. På det tidspunkt, Franz Jacob Walter forlod den såkaldte. "gnister glød stokke" patent, som han havde produceret i sine stjernekastere fabrikker.

Stjernekastere brænde kun langsomt og er blandt de få fyrværkeri forbundet med lav risiko. Derfor er de ofte gives til børn at lege med. I dette tilfælde skal dog bemærkes, at bariumnitrat er giftigt og kan resultere i kontakt med munden symptomer på forgiftning. Af denne grund bør vaske hænder grundigt med sæbe børn og voksne efter brænde stearinlys. Desuden bør de stjernekastere opbevares utilgængeligt for små børn.

På grund af den resulterende røg, er det tilrådeligt kun at lys stjernekastere udenfor og ottende indendørs på en god ventilation.

Stjernekastere for nytårsfyrværkeriBrændende stjernekaster i en flaske

Hvem ønsker at spille det sikkert, satte stjernekastere i proppen af ​​en tom flaske eller i en container fyldt med pottemuld plante pot. Under ingen omstændigheder, de skal placeres i fødevarer, for eksempel i en fødselsdagskage eller en kage til nytår. Der er en risiko for, at giftige stoffer afgivet til fødevaren.

Desuden kan være placeret i nærheden af ​​brændbart dekorationer såsom streamers eller konfetti, som kunne antændes af de flyvende chips. Det er bedre, når de køber udsmykningen på noten "brandhæmmende" at respektere og tænde stjernekastere afstand fra nytår dekoration.

købe stjernekastere på Amazon