stjerner fold

Folding instruktioner til smuk, enkel Dekosterne

improviserede stjerne

Når Stjerne Fold kan rode med et par enkle trin fra et simpelt stykke papir en stor dekoration til jul advent. Med farverige vindue billeder, du fremtrylle farverige accenter og kan endda genoplive de mørke rum i den kolde og triste årstid.

Vores fine sammenklappelige instruktioner til Julestjernen lavet af gennemsigtige papir, hexagrammer, silhuetter og gav stjerner er selv for uerfarne Bastelfreunde og børn let at håndtere. Så de små kan bruge deres foldede stjerne også god som julegaver til bedstemor eller tante.

Bliv inspireret og fold din egen julestjerne!

fold af indhold på stjerne

  • gør Julestjernen lavet af gennemsigtigt papir
  • Stjerne-formet hexagram
  • Stern fold med papir cut
  • offset stjerne
  • bestille produkter online

Julestjerner kommer i mange forskellige former og farver. Af denne grund, kan man pille stjerne på utallige måder. Self-made stjerne skal personlig og forberede en masse sjov på at give eller som pynt i deres eget hjem i juletiden.

Stjerner skabe en vinterlige harmonisk atmosfære, så vi giver følgende forskellige variationer af julestjerner til værk.

gør Julestjernen lavet af gennemsigtigt papir

Det færdige julestjerneDet færdige julestjerne

At folde en stjerne, der er mange forskellige måder. Der er stjerneformede hexagrammer svarede stjerner, stjerne figurer i 3D og stjerner, der lyser, når du holder dem op mod lyset. Når stjerne rynker kan rode med et par enkle trin fra et simpelt stykke papir en stor dekoration til jul og andre lejligheder.

De følgende trin-for-trin folde instruktioner er til utrænet Bastelfreunde og børn let at håndtere og både nem og hurtig at tilpasse.

materialeliste

  • Kalkerpapir i farver af dit valg
  • Limstift eller flydende lim
  • saks
  • lineal
  • blyant

Instruktioner for at gøre en julestjerne lavet af gennemsigtigt papir

trin 1

Fold julestjernehalvere rektangel i midtenDen halverede rektangelDen halverede rektangel

Først skæres otte individuelle rektangler klare den dimensionerne 12x6 cm fra den transparente papir. Placer et enkelt rektangel Nu forestille sig på et bord og fold det på langs, ved at placere den venstre langside på den modsatte langside.

trin 2

fold i hjørnetfolde hvert hjørne til midterlinjenDen dobbelte trapezAlle hjørner foldes på midterlinjen

Derefter åbne klappen igen, således at centerlinjen er synlig. Fold alle fire hjørner til midterlinien. 

trin 3

fold yderkanterfolde de ydre kanter til midterlinienDen resulterende spidsResultatet er en spids af julestjernensfærdige kernerAfslut de enkelte stikben

Den resulterende sekskant nu forsynet med en spids ved igen at folde to skrå ydre kanter mod midterlinien. Disse skridt vil replikere i de resterende syv rektangler.

trin 4

De tips holde sammenDe tips holde sammenDet færdige julestjerneReady er din julestjerneForskelligt farvede julestjernerkan varieres Farverne på julestjerne.

Lim hver endelig stjernen point sammen. De lange spidser vise det til ydersiden. Ready er din julestjerne!

Stjerne-formet hexagram

Nødvendig papir i blåSådan lægges papir foran hamhalve papirhalvere papiret på midten

For crafting af en stjerne hexagram et firkantet stykke papir eller der er behov for karton. Størrelsen af ​​fartøjet materiale bestemmer størrelsen af ​​den foldede stjerne. I det første trin, er det papir foldet en gang i midten fra venstre mod højre kant.

stjerner foldstjerner fold

Når folde alle foldelinjer bør altid være fast spores med sin finger. Så du kan forhindre byggeri papir glider ud af form. Dernæst overliggende øverste højre hjørne foldet til venstre side, at der dannes en foldelinie til nederste højre hjørne.

stjerner foldstjerner fold

Den resulterende trekant kan åbne den - fra stjernen er nu foldet. Det nederste venstre hjørne foldes derefter på toppen.

stjerner foldstjerner fold

Efter fornyet udfoldning nederste højre hjørne foldes derefter på toppen. Hvis du folder den trekant på, du ser en lodret og to diagonale foldelinjer.

stjerner foldstjerner fold

Nu kommer vi til den vanskelige del. I et hjørne starter denne er foldet på midten af ​​den modsatte kant. Den resulterende lille trekant er nu foldet tilbage i centrum. Således er den første gren af ​​vores foldede stjerne dannet.

stjerner foldstjerner fold

Det sidste trin gentages med de to andre hjørner. Resultatet er en smuk stjerne-formet hexagram, der kan bruges som en stimulerende faktor for den indenlandske jul.

Stern fold med papir cut

stjerner foldstjerner fold

For crafting af en stjerne med papir skære et firkantet stykke papir eller der er behov for karton. Størrelsen af ​​fartøjet materiale bestemmer størrelsen af ​​den foldede stjerne. I det første trin, er det papir foldet en gang i midten fra venstre mod højre kant.

stjerner foldstjerner fold

Det næste skridt halveres ligge igen foldes på midten. Alle foldelinier bør kraftigt spores med sin finger konstant, så papiret forbliver i den ønskede form. Den lille torv er nu foldes til en trekant - så før den åbne side op og du derefter diagonalt fold papiret fra højre mod venstre.

stjerner foldstjerner fold

Nu en sidste gang er foldet. Spidsen af ​​trekanten til at folde fra højre til midten af ​​den venstre kant. Derefter åben top skåret skråt med en saks. Målet er at afskære et stykke af den øvre og nedre del af Faltstücks.

stjerner foldstjerner fold

Afhængigt af hvordan man skærer trekanten, og hvor meget du skære opstår der en anden stjerne mønster. Så du kan pille mange stjerner.

offset stjerne

stjerner foldstjerner fold

For foldning af denne stjerne, er behov for en firkantet stykke papir eller karton. Størrelsen af ​​fartøjet materiale bestemmer størrelsen af ​​den foldede stjerne. I det første trin, foldes papiret en gang i midten diagonal.

stjerner foldstjerner fold

Den resulterende trekant er nu igen foldes til en mindre trekant. Når du åbner det stykke papir, kan man se de to diagonale foldelinjer.

stjerner foldstjerner fold

De fire hjørner foldes i rækkefølge med spidsen til centret. Resultatet er en mindre firkantet. En af trekanterne foldes nu tilbage i centrum. Således er den første gren af ​​vores foldede stjerne dannet.

stjerner foldstjerner fold

Det sidste trin af stjernen folde gentages med de resterende tre hjørner. Drejning af byggeri papir til nu ser vi den flotte stjerne i sin fulde herlighed.

bestille produkter online