Stor build Væg selv: byggevejledninger

bygge store Wall selv

At købe en mur, udgør ikke en stor udfordring, og også priserne for dette er ikke en alvorlig hindring. Hvis den købte Væg dog hang, for det meste hjørnerne er slukket, fordi de simpelthen for tynd og labilist. De, der værdsætter en mere stabil model skal nå meget dybere ned i deres lommer allerede. Det er også svært at finde den ønskede størrelse.

Bedre og billigere i den sidste ende kan være bygge selv en stor og stabil væg. Med vores byggevejledning til at bygge en mur, der ligger helt fladt på væggen og kan rumme en masse vigtige noter.

Instruktionen beskriver en samling med størrelsen 50 x 100 cm, men kan også tilpasses til dine krav. Alt hvad du behøver for dette er til rådighed i enhver isenkræmmer, og kan også bestilles online.

Stor build Væg selv: Indhold

 • Værktøj og materialer nødvendige
 • Trin 1 - lim kork
 • Trin 2 - groft skåret træramme
 • formaling reces med routeren - Trin 3a
 • savsnittet på bordet sav - Trin 3b
 • Trin 4 - afrunding kanter
 • savning træramme bispehue - Trin 5
 • forbindelsesstellets med wolfcraft undercover Jig - Trin 6
 • Trin 7 - indsæt kork mat og fix med vinkel

Værktøj og materialer nødvendige

Indsamling kan være temmelig nemt at bygge og identificerede værktøjer ikke nødvendigvis skal anvendes. Med lidt fantasi og egne ideer, kan væggen også implementeres andre steder.

 • Geringssav (vigtigt)
 • Router / fræsesål
 • bordrundsav
 • WOLFCRAFT Undercover Jig
 • Akku Skruetrækker
 • tandspartel

Det arbejde, der kræves materiale bør resultere i enhver isenkræmmer, og kan købes i større partier til at reducere omkostningerne i andre projekter.

Arbejde materialer til samlingArbejde materialer til samling

 • 9,95 € kork måtten 1000 mm x 500 mm x 6 mm
 • 2,18 € fiberplader 1000 mm x 500 mm x 3 mm (kan afkortes ved isenkræmmer)
 • 8,50 € træramme høvlet 2,5 m x 74 mm x 24 mm
 • 4,15 € Korkkleber (1 kg for andre projekter)
 • 6,08 € 4. lav vinkel / flade forbindelsesstykker 140 x 140 x 2 mm
 • 2.15 € Pins
 • 1,95 € folde øjne (billede kroge)

Priserne pr 3/2017 i Bauhaus isenkræmmer. Artikler kan også bestilles gennem Amazon.

Trin 1 - lim kork

6 mm proppen er ganske stabil gunstige opslagstavler, kork, men har tendens til at bryde nemt. Derfor er det vigtigt at skabe stabilitet.

15 minutter tilbage til forarbejdning

Dette gøres ved proppen måtten er limet til fiberplader. Når til stede, kan en gamle møbler bagvæg anvendes. Dette skal dog skal skæres til størrelse. En ny fiberplader størrelse koster 2 € og kan skæres til på hardware butik.

Til limning pladerne vi bruger Korkkleber, som er tilgængelig i forskellige pakningsstørrelser. nødvendige maksimale 500g. Disse er fordelt ligeligt med en tandspartel (maler afdeling i isenkræmmere), og placeres proppen måtten. Det bør ligeledes arbejde meget tæt sammen, fordi kork måtten er svært at flytte. 

Behandlingstiden er cirka 15 minutter. I dette tidsrum kork måtten skal placeres, og værktøjet kan rengøres med vand.

Jævnt fordelt med en tandspartelJævnt fordelt med en tandsparteltilpasse præcis Træfiberpladetilpasse præcis Træfiberplade

Trin 2 - groft skåret træramme

Det første snit kan foretages groveDet første snit kan foretages grove

Den træramme er senere at blive gering, skal dette være før eller fræset dog. For at lette opskæringen arbejde og for at undgå afskalning, er det Holzrahm i det første skridt groft tilskåret.

Afskårne strimler af træ: 2x på 1150 mm og 2 x 650 mm

Længderne nødvendig som følge af størrelsen af ​​kork måtten og strimlerne af træ: kork mat + 2x bredde af strimlerne af træ. Med en bredde af kork måtten på 1000 mm og træ strimler med en bredde på 74 mm er således et emne af ca. 1150 mm er opnået. Da trælister købt, er 2500 mm lange, kan man også let deles, hvilket resulterer i to stykker, hver med 1250 mm. Supernatanten saves senere. For de lodrette stænger to stykker, hver med omkring 650 mm nødvendig.

På routeren bordet kan fræses præcist og sikkertPå routeren bordet kan fræses præcist og sikkert

formaling reces med routeren - Trin 3a

senere træramme har at absorbere kork måtten er limet og planlægge hvile mod væggen endnu. Til dette formål er det nødvendigt at møllen en fordybning. Dette burde være nok for omkring to til tre centimeter ind i træet og være så dyb, at den limede på kork måtten og den lave vinkel kan imødekommes. , Skæredybden er således 6 mm kork mat + fiberplader 3 mm + 2 mm = vinkel stivelse 11 mm. 

Til skæring især en router tabel er, da en god stemning bestyrelser og kan udføres sikkert. Så alle de udskæringer ved de fire trælister er meget endda. En anden mulighed ville være en router med parallelanslag, men den nøjagtige vejledning er tungere og mere kompliceret justering.

savsnittet på bordet sav - Trin 3b

Hvem ingen router tabel er tilgængelig, kan fordybningen på færdig på bordet sav. Med afmonteret vagt men arbejdet er ikke uden farer. Det bør være yderst forsigtig.

I det første trin, hælen bredde oversaves 3 cm. Klingen bør derfor tilpasses til en gennemsnitlig dybde på ca. 3 cm. "cirka"Fordi dette niveau kan varieres. Men det er vigtigt, at det er den samme for alle fire strimler. Parallelanslaget af bordet saven flugter med minus savblad tykkelse skulderen dybde. I et afsnit dybde på 11 mm og en plade tykkelse på 3 mm, afstanden parallelanslaget er følgelig 8 mm. Lidt mere, men ikke skader - mindre, men det bør ikke være.

Uden klingeafskærmning særlig plejeUden klingeafskærmning særlig plejeFordybning til at modtage proppenFordybning til at modtage proppen

Det andet snit er forskudt 90 ° med omvendte dimensioner. Skæredybden er nu 11 mm og parallelanslaget er justeret til minus savblad tykkelse 3 cm.

Trin 4 - afrunding kanter

Den nøjagtige dybde af snittet er vigtigDen nøjagtige dybde af snittet er vigtig

For et bedre udseende, kan kanterne på rammen tømmer være afrundet eller forsynet med en profil i henhold til dine ønsker. Men det kræver en router, eller bedre endnu en router tabel er påkrævet.

Som kantform skal se ud senere, betyder ikke noget for den videre konstruktion og kan derfor vælges efter behov. Men det er vigtigt præcist at indstille skæredybden af ​​fræsemaskine. Med en afrunding af routeren skal være helt danner radius, men måske noget marked tilbage på overfladen. en minimalt synligt stykke forsvinder imidlertid under den efterfølgende slibning af overfladen. Den side af trykringen af ​​routeren tjener som en grænse, der giver den nøjagtige form af fileten.

afrundes kun de senere synlige kanter af rammen træ. Kanterne af ryggen er simpelthen afgrates.

savning træramme bispehue - Trin 5

For det næste skridt, der er behov for en forbindelse geringssav. Ligeledes en tabel oplevede med vinkel stoppe enhver anden sav, der opererer på skriftklog ville være til rådighed muligt, men bør ikke anvendes. Arbejdsproduktet er for vagt, som senere vil blive tydeligt, når der forbinder de enkelte dele.

1. Skær side bispehue1. Skær side bispehue2. Juster kork på formalingen kant2. Juster kork på formalingen kantMark 3. 5 mm ved siden af ​​korkMark 3. 5 mm ved siden af ​​kork4. Oplevede Begge bestyrelser sammen4. Oplevede Begge bestyrelser sammen5. savning Ved mærkning5. savning Ved mærkning6. Gap 2,5 mm6. Gap 2,5 mm

Indstillingen af ​​den krævede længde er for mange et problem, men der er en meget enkel metode, der hjælper, og den rå og længere snit.

 1. Med en 45 ° vinkel indstilling af en snit udføres lige på kanten af ​​alle fire strimler. Men denne er meget opmærksomme på vinklen i den rigtige retning. Den ydre kant af træ behov disse var den længste side. Så alle fire strimler skåret på den ene side.
 2. Så hver skabe en lang og en kort bar med afsnittet op på filebænken og justere kork måtte ifølge billedet 2 derpå.
 3. På den anden side bør baren være længere og 5 mm mærket ved siden af ​​kork måtten ved hælen. Hvem tænker at arbejde meget godt, endnu mindre end 5 mm kan bruge afstand. Den her anvendte måle resultater (divideret med to) den efterfølgende spil, som har kork måtten i rammen. Arret må kun udføres på en lang og en kort bord.
 4. For senere præcist at montere, er de lange og korte brædder savet hver som et par og for hinanden spændt.
 5. På geringssav DASA tømmer er justeret således, at savklingen præcist opfylder den skriftlærde ved kanten. Ved hælen, derfor brættet er kortere end skriveren og længere ved den ydre kant. Så de to lange og to korte planker saves.

I det følgende test bør være alle fire brædder zusammelegen og kork måtten med en midlertidig foranstaltning pasform på omkring 2,5 mm i fræsede afsnit. (Billeder kan forstørres med et klik.)

forbindelsesstellets med wolfcraft undercover Jig - Trin 6

Den WOLFCRAFT Undercover Jig kan ikke kun bruges til rektangulær tilslutning, men også til at forbinde barer lang.

Men den tilgængelige plads er relativt lav, og det skal tages her, at den skrå boring ikke kan ses på den ydre kant. Om nødvendigt bør udføres hullerne ved hver af de længere plader I tilfælde af udløbet af hullerne er placeret i den øvre og nedre side af muren, og jeg ikke synlig i ophængt tilstand.

etablere forbindelser til Undercover Jigetablere forbindelser til Undercover JigForsigtig: Boring kan opfylde randenForsigtig: Boring kan opfylde randen

Efter hver lange eller korte plader blev boret venstre og højre, kan de skrues og limes. Med henblik herpå bør de ligge fladt på bænken og så sikkert fastgjort til undgå at glide.

Advarsel: Også høvlet strimler sjældent har en nøjagtig ensartet niveau. Det kan ske, at de afskårne overflader er ujævn. I dette tilfælde er det tilrådeligt at tilpasse den indre kant og til at sætte offset helt til ydersiden. Meningen er i den senere behandling. Rammen kan være nemt male ydersiden end på indersiden, fordi de indvendige vinkler ikke kan slibes præcist. Efter at reducere offset er ikke længere synlig.

Altid justere den indre kantAltid justere den indre kantForskelle kan derefter slibes nedForskelle kan derefter slibes ned

Trin 7 - indsæt kork mat og fix med vinkel

Vinkel holder proppen og stabilisere rammenVinkel holder proppen og stabilisere rammen

En poleret afsnit indeholder en glat overflade og kan forsvinde sidste afsnit. Høvlet træ rammer er meget glat og en partikelstørrelse på 180 eller 240 er derfor absolut tilstrækkelig. Hvis du kan lide, men ikke kan groft præformaling og skabe med korn 400 en perfekt glat overflade. For at være efterfølgende olieret overflade - ikke slibe finere end 180 korn.

Derefter vinkel som vist på billedet anvendes og fastgjort med skruer 3,5 x 20 Vinklerne holder proppen måtten og samtidig sikre bedre stabilitet af rammen. Hertil kommer, at kork måtten, som ses på billedet, er sikret med yderligere skruer og skiver.

Så billedet krog eller andre muligheder er knyttet til suspensionen. Når suspensionen på det ønskede sted er en tværlinien laser gavnlig. Den større genstanden, der skal suspenderes, vil tydeligere en skrå positionering være synlige.

Tværlinien laser sikrer perfekt positioneringTværlinien laser sikrer perfekt positioneringStor nok til en masse noterStor nok til en masse noter

købe klar opslagstavlen på Amazon.de