Stretch lofter for loftet

Mount stretch loft selv

En forholdsvis ny trend i loftet design er Nedhængt loft. se den spændte loftsdugen af ​​ædel, er relativt let at installere og er langt mere modstandsdygtige over for rivning og mere robust, end du tror. I forskellige tests allerede voksne mænd, har sat på halvbugserede strakte lofter, uden nødvendigvis at blive revet ned. Af sikkerhedsmæssige årsager, men vi anbefaler ikke selv prøve denne test. Strækningen Loftet er også kendt under navnet film loft eller lys tæppe. Særligt populære er reflekterende stretch lofter, der visuelt forstørre gennem deres refleksioner i lokalet. En strækning loft er praktisk monteret på hver loftshøjde og selv med usædvanlige room layout. De skjuler grimme loftflader eller gammeldags trælofter, uden at det er nødvendigt at fjerne tidligere kedelige dette. Strækningen loftsmontering alle kan gøre dig selv.

Man lever i mange år i samme hus, eller flytter ind i en gammel bygning, et loft renovering er undertiden uundgåelig. For ikke alene materialet svækkes med tiden, selv til din egen smag ændret sig. gamle Styrofoam og træ lofter, der var eller var mere end tyve år i mode brutto loft gips, der ikke kan slettes, kan være forstyrrende i det lange løb. at forsvinde en relativt billig og næsten snavs-fri måde gamle lofter tilbyde stretch lofter.

Spanndecken bestå af et tekstilstof, der er fri for skadelige stoffer. Nogle producenter giver en garanti på ti år på materialet. Montering af loftet er afsluttet meget hurtigt og nemt, selv om man giver afkald montører. den sidebjælke, hvor kluden er indarbejdet, er monteret på væggene hele vejen rundt uden større besvær. Irriterende møbler tilbage og malertape udeladt. Afhængig af den indsats kan således gives inden for en dag op til et gulv med nye lofter.

Mount stretch loft

Uanset hvilket mærke du vælger, Installation af en strækning loft sædvanligvis afviger kun marginalt. Først et par centimeter under den gamle loft omkredsende strimler til væggene (undertiden under loftet) skruet. Før kluden er spændt ind i baren, er loftet lamper og andre genstande fjernes fra loftet og i givet fald, ny belysning Kabler, transformere og lys lagt, som senere kan nemt integreres i stræk loftet. Det skal tages for at sikre, at lamperne er egnet til montering i stretch lofter, og alle sikkerhedsforskrifter, såsom en tilstrækkelig ventilation, overholdes.

Derefter, i overensstemmelse monteringsvejledning spændeindretningen periferisk inkorporeret i klemmelisterne. Mest udspændte lofter kan presses med en afrundet metalspatel eller lignende i spændeindretningen. Det skal arbejdet så jævnt som muligt. Mindst en hjælper anbefales alene installationen kan være meget vanskelig, fordi der er ingen, der kan holde kluden på evt spændinger.

Nogle stretch lofter er direkte stram, andre skal montere efter lidt løs med en varmepistol krympes. Ved svind af de væsentlige aftaler og er absolut glat og stram. Det skal arbejdet meget omhyggeligt og grænser temperatur kan overskrides for ikke at ødelægge materialet på nogen måde.

Endelig er den tidligere samlet Steder installeret. Til dette kluden let skubbet op lysene at få øje på. Materialet er enkelt eller i stedet på tværs eller langs konturerne af de respektive pletter udskåret. Lampen trækkes gennem det fleksible materiale til ydersiden, hætten skrues og skrues på igen efter montering kluden på lampen gevindskårne nedefra. Afhængigt af hvilken type af lampen samling kan variere en smule, men er normalt ikke et problem.

Paint loft som spejlede lofter: Fra elegant til spændende

Stretch lofter for loftetStretch lofter for loftet

Maling Spændbeton omdanne et soveværelse inden for et par timer i en ø af ro og afslapning. af elegant Matt White op til spejlende Schwarz de tilbyder uendelige muligheder for kreativ loft design. Det kan nemt være pletter eller eksklusive  belyste lofter integreret i loftet. er særlig effektiv én stjerneklar Swarovski krystaller. Integrationen af ​​de eksisterende armaturer er mulig. På denne måde kan intime stemninger skabes og skabe soveværelser med feel-good karakter.

Lad der blive lys!

Mørke, gammeldags trælofter er foret med perfekt stretch lofter. De høje træpaneler trælofter ville rauszureißen været en vanskelig og frem for alt meget beskidte arbejde! Denne matte hvide loft blev installeret i løbet af få timer, og bortset fra en håndfuld af borestøv skabt under installationen snavs. Møblerne havde ikke engang at blive behandlet. Den er nem pleje "Loft under loftsystem" er egnet til ny og for hver gamle bygninger. Gamle trælofter, uskøn ledninger eller buler kan skjule perfekt med lak stretch loft.

kombinere stretch lofter med lys loft

Stretch lofter for loftet

Lys er den regulator af vores velvære. En lys idé at sætte rum effektivt som muligt, er det Sammensætning af skinnende fastspænding og belyst loft, forvandler stuen til en lounge. Refleksionen synes større alle rum - et indtryk, at der ikke kan opnås med andre materialer. den belyste lofter repræsenterer den perfekte kombination af maksimal funktionalitet og minimal Dominans: Light ikke armaturer. Der er et valg af helt modsvares systemer og løsninger; variable profiler og forbindelseselementer tillade opførelsen af ​​lysende lofter uanset form. Hemmeligheden ligger i den gennemskinnelig diffuser film dykning ethvert rum til et ensartet lys og løfte stemningen mærkes af deres stil faktor.

Særlige lamper bag loftet giver en ensartet, belysning område. Det oplyste overflade er synlig - men ikke den eneste lyskilde bag det. Den dagslys-lignende kvalitet af baggrundsbelysning giver til stede i rummet bevidstløs en naturlig velvære. Oplyste lofter udgør en varig forståelse af hver enkelt ejendom, som de er stadig underlagt belysning tilstande i sin reducerede form sprog er hverken design tendenser. Den dimensionsstabilitet af materialet bidrager til værdien af ​​loftet er stadig den samme, selv efter år. Denne nemme pleje maßkonfektionierten lofter er kvalitetsprodukter, der er fremstillet i schweizisk præcision. Hvad enten i badeværelset, i køkkenet, i stuen eller på loftet.

Køb lamper til lys loft

Stretch lofter for loftet

Ovale loftslampe

Kombinationen af ​​sort højglans strækning loft og ovale lys tæppe af Ciling giver dette badeværelse, som visse noget. Hele værelse ser stilfuld og klassiske. Den dagslys-lignende kvalitet af baggrundsbelysning giver til stede i rummet bevidstløs en naturlig velvære.

(Foto: epr / Ciling)


Stretch lofter for loftet

Belysning løsning til køkkenet loftet

En dedikeret løsning til loftet: Dette køkken fungerer gennem en kombination af en højglans stretch loft med en let dækning af Ciling meget lyse og indbydende. Særlige lamper bag lysende loft folie sikre en ensartet og belysning.

(Foto: epr / Ciling)


Stretch lofter for loftet

Fresco maleri på strakte lofter

kalkmalerier betragtes den smukkeste form for vægdekoration har altid været. Ikke for ingenting blev derfor ofte kaldet "Art of the Kings". med den Frescografie Teknologi Dreamworlds har genopfundet denne kunst. Svarende til en litografi anvendes i Frescografie et trykkeri teknik, der anvendes. Men i modsætning til litografi er på hver Frescografie en unik, designet efter ønske fra kunden og den perfekte tilpasning til værelset arkitektur som en direkte malet på væggen mural virker.

Trompe l'oeil til stuen

De mesterlige Frescografie motiver kommer fra studiet af Rainer Maria Latzke, de vigtigste kunstnere i området Trompe l'oeil og mural nutiden. Forbes Magazine kaldte ham den mest indflydelsesrige kunstner af dette årti, europæiske og amerikanske medier kalder ham "Michelangelo moderne tider", Absolut niveau, rent og præcist, uden snavs udvikling, eksperten installeret tekstil dækker af en anden på dagen. Og Unik: Hver strækning loft er underskrevet af Rainer Maria Latzke.

Stretch lofter for loftetForbes valgte Rainer Maria Latzke den mest indflydelsesrige kunstner af dette årti. (Foto: mso / Foto: Dreamworlds / Baumann stretch lofter)

virker ved Latzke er i offentlige og private bygninger rundt om i verden, herunder rådhuset, Royal paladser i De Forenede Arabiske Emirater og luksushoteller ligesom Ciraghan paladset i Istanbul. Den Dreamworlds arkiv har mere end 45.000 fresco motiver og individuelle designs på verdens største samling af udødelige mesterværker af vægdekoration. I denne unikke arkiv kan kunderne nu Baumann-Nedhængt loft tegne og en væg eller loftophæng sat sammen med motiver af kunstneren og bringe til en brøkdel af prisen i deres hjem. Samlingen af ​​en sådan trykt Tekstil loft strækning kan være op til en bredde på 5,10 meter og ingen begrænsning i længden, være smidigt og uden underkonstruktion.

magi med en strækning loft plads til børn loft

Stretch lofter for loftetStjernehimmel på loftet i børnenes - med lyseffekter mso / Foto: Baumann stretch lofter

"Space - den endelige verdener. Det er året 2200. Det er de rejser i Starship Enterprise ... "Hvilke børn ikke drømme om spændende oplevelser i rummet, fjerne planeter og udenjordiske væsener. Hvad kan være bedre end ens eget univers i børnehaven. Dette er muligt, for eksempel med den strækning Loftssystem ifølge clipso, en tekstil, allergi og lugtfri strækning loft fremstillet af polyester, som er belagt med polyurethan. Atmosfærisk ligesom stjernehimlen firmament strækningen loftet vises med den sofistikerede fiberoptiske teknologi. 0,5 mm tynd fiber guide mens lyset fra en lyskilde placeret under loftet, på og så trække meget fine lyspunkter. En flok af glasfibre i stand til imponerende give indtryk af en stjernehimmel. Selvfølgelig, "Kaptajn Kirk" kan beslutte, hvor galakser, han trænger, hvor ingen mand har været før ... Captain Kirk og Mr. Spock i børnehaven loft og vægge præsentere sig selv helt problemfri og fælles-fri. Absolut niveau, rent og præcist uden snavs udvikling af faglige mounts tekstil stretch loft med en anden på dagen. Loftet tekstil og væg løsning kan skræddersyes individuelt for hvert rum her, kurver og andre geometriske former er fagfolk ikke noget problem. Samlingen af ​​tekstil udspændte lofter kan udføres op til en bredde på 5,10 meter og ingen begrænsning i længden og problemfrit uden underkonstruktion. Slibning, udjævning og male et saga blot. Mange forskellige farver, såsom champagne, blå, grøn eller sort og hvid, selvfølgelig, er tilgængelige som standard. Ved hjælp af digital print og alle tænkelige emne kan udskrives på strækningen loftet.