strikke tørklæde: Instruktioner

strikke tørklæde: Instruktioner© Robert Kneschke - www.fotolia.com

Tørklæder kommer i alle mulige former med forskellige mønstre. Når du har lært det grundlæggende i strikning, kan du nemt overføre til angiveligt kompliceret strikkeopskrift og få gode resultater. Glide ind i rollen som designer og designe dine varme tilbehør til denne vinter efter dine ønsker!

Indhold strik tørklæde på

  • Valget af de egnede nåle
  • Hvilket materiale?
  • Simple strikketeknikker hjælpe dig i gang
  • Ideer og forslag
  • strik anbefalinger om tørklæde

Valget af de egnede nåle

Hvis du har en idé i tankerne? Flyder dig en hyggelig tørklæde med en tyk kabel strik foran, eller snarere en luftig klud med hulmønster til lun sommeraften? Overvej nøje, hvad materiale, du vil bruge, og om og i givet fald, hvad mønster, du ønsker for din strikning projekt. Brug tykke, stumpe nåle for tykt garn, for eksempel disse strikkepinde fra Symfonie Wood. For fin uld anvendelse skarpe, fine nåle, f.eks bambus strikkepinde. For cirkulære strik tørklæder Også, cirkulære strikkepinde er, som navnet antyder, meget god. Det er to nåle, der er indbyrdes forbundet med et kabel.

// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Format: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278909 '17.861, '');

strikke tørklæde: Instruktioner

Hvilket materiale?

strikke tørklæde: Instruktioner© Ulla Trampert / www.pixelio.de

For et tørklæde forskellige typer af uld angår, afhængigt af om du foretrækker det fluffy og kælen eller rettere glat og let at rengøre.

alpaca uld er tyk og meget blød, men i en let vægt. Af denne grund er det velegnet til begyndere.

angora er værdifuld tilsvarende dyre men fantastisk blød. Du kan også nemt behandle og bør altid være meget løst strikket.

mohair, som kommer fra Angora ged, er ved sin struktur meget let og luftigt og bør behandles med grovere nåle.

bomuld er meget let og behageligt at have på. De bomuldsfibre absorbere farvepigmenter godt, så de er tilgængelige i mange forskellige farver. Mønstre kommer i glat, fine fibre meget god effekt. Strikning stykker af bomuld skal behandles med fine nåle.

merino varmer på grund af sin særlige struktur, kan meget fugt absorbere og føles behageligt blødt på uden at ridse. Også det kan behandles godt med stærkere nåle.

købe uld på Amazon

strikke tørklæde: Instruktioner© U. Hardberck / www.fotolia.de

Simple strikketeknikker hjælpe dig i gang

 

Hvis du vælger at strikke et simpelt tørklæde strikning teknik til begyndelsen, kan du nemt opnå en smuk effekt af multi-farvede uld. Vælg din første tørklæde tykkere uld og tykke nåle - tørklædet er derved fuldstændig hurtigere og mindre brølere og uregelmæssigheder er lamineret. For at opnå succes hurtigt vil også motivere garanteret at blive på bolden eller bolden af ​​garn og begynde den næste store strikke projekt. 

Så Start med en serie af luft maske - du behøver ikke en bestemt antal gange, du kan forvente, bør du ikke følge et bestemt mønster. Denne række af sting bestemmer bredden af ​​dit tørklæde. En bredde på ca. 20 - 30 cm er nok til en hyggelig tørklæde og du bliver bedt om ikke begyndt. For at bestemme længden af ​​din tørklæde selv senere: Det afhænger af antallet af rækker du strikker.

Strikning nu "retstrik"i begge retninger, hvilket betyder rigtige sting. For hvis man strikker på den ene side af venstre og højre på den anden side sting, kan tørklædet rulle op grimme i kanten. Hvis tørklædet har nået den ønskede længde, unchain ham fra. I vores introduktion til strikning, fortæller vi dig, hvordan det gøres. 

Ideer og forslag

Internettet giver dig mulighed for at få adgang til mange gratis strikkeopskrifter og hvordan. Vi har samlet et udvalg af interessante links:

Uld tørklæde med mønster mønster
Instruktioner for strikning
ved mehr-geschenk-ideen.de

Tørklæde med gittermønster
Detaljeret beskrivelse med billede
ved strickanleitungen-kostenlos.de

Klud med hulmønster
Vejledning som pdf-fil
ved maschenfantasie.ch

 

 

Tørklæde med hulmønster
Instruktioner med billeder til Nachstricken
ved maschenfantasie.ch

Mobius Cowl
Instruktioner for en Snood
på rakitasmaschen.blogspot.com

Kabel Snood
Instruktioner mesh nummer mv
på calida.com

strik anbefalinger om tørklæde

købe bøger på Amazon