suihkut

Erilaisia ​​malleja moderni kylpyhuone suihkulla

suihkut

Suihkukaappeihin höyrynsuihkuttimien ottaa yhä näyttelytila ​​on rautakaupoissa ja vaihtelut tarjotaan myös lukuisia. Kuitenkin asiakkaat eivät vain aina tunnista eroja heti ominaisuuksia.

Höyry suihkut on terve ja todellinen hyvinvointi panos kotona. Näytämme miten asentaa suhteellisen pieni tarkoittaa höyrysuihku tai pieni höyrysauna omassa talossa. Etu: ohjaamo voidaan käyttää suihkussa samaan aikaan.

Opi kaikki eri mahdollisuuksista suihku asennuksen omassa kylpyhuoneessa.

Sisältö: suihkukaapit

 • Suihku, höyrysuihku tai höyrysuihku ja poreallas?
 • Suihkut: kuutioitu tai muovia suihkussa?
 • Tiheys tekijöitä suihku tiivisteet (DF 1-3)
 • Suihku-kotelo ja suihku ovi
 • Liukuovet ja taitto-ovet
 • Taitto-ovet ja heiluriovet
 • Pintavuorauksesta varten suihku ovet
 • suihkunurkan
 • kehyksetön suihku
 • höyrysuihku
 • rakentaa turkkilainen / höyrysuihku itse - suunnitelma
 • Tekninen sanasto suihkut

Suihkussa on saamassa ystävät - myös ympäristön kannalta. Lisäksi osto ylellisyyttä suihkukaappi viime vuosina on muuttunut myönteisemmäksi. Mitä käytetään kohtuuhintaisia ​​vain kylpylöihin ja luksushotelleja, on tullut edullinen 1000 euroa jokaista palkintoja. Mutta mitä asiakas on kiinnitettävä huomiota, että alkaa paikka sopii hänelle tai epäsopivaa ja mitä seikkoja olisi otettava huomioon ennen kuin ostat sen? Tämä artikkeli opastaa turvallisen ostavat suihku.

Suihkukaapit on saatavana erilaisia ​​lähtötason versiot tänään. Yksinkertaisia ​​malleja on saatavilla 200 euroa. Design-toiminnallisia suihkukopit, joiden hyvinvointi elementtejä kuten vesihierontapisteitä, höyrystimien, integroidut istuimet ja muita yksityiskohtia, jotka vaativat paljon suurempia investointeja.

Valittaessa sopiva malli asiakkaalle, olosuhteet kylvyssä ovat ratkaisevia: Vuonna pieni kylpyhuone pyöreä tai viisikulmion suihkut ja Eckeinstiege ovat ihanteellisia. Allas Lähistöllä asennettu terveys elementit eivät häiritse pääsy nurkkaan sääntö. Ovi ja sivupintamateriaalista yhdistelmät ovat täydellinen keskisuuria kylpyhuone. Koska Tilanpuutteen ympärillä suihku, mutta merkintä tyyppejä, kuten liuku-, taitto tai Heiluriovikäyttö tulisi valita. Vuonna tilava kylpyhuone ratkaisuja voimaan pyörivällä ovet, pyörivä lävistäjä sisäänkäyntien tai pyöreä suihkua, jossa suuri ovi siivet.

suihkutSuihku paneeli vesihierontapisteitä

Suihku, höyrysuihku tai höyrysuihku ja poreallas?

Ennen ostamista suihkun, kysy seuraavat kysymykset:

Kuinka paljon tilaa sinulla on kylpyhuone suihkulla käytettävissä?

Normaali suihku on mitat 90x90 cm. Pienemmille kylpyhuoneissa on myös suihkut ovat 80x80 kooltaan. Kuka on kuitenkin kiinnostunut tilavampi ja ylellinen höyrysuihku, varteenotettavan mitat 100x100 cm. Myöskään on kohtisuoraan höyrynsuihkuttimesta integroitu poreallas. Täällä olisi otettava huomioon väliseen 150x150 cm 160x160 cm.

Mitä lähtötason tulisi olla suihkussa maksimi?

Sekä tavallista suihku ja suihku, jossa on integroitu höyrysuutin ovat saatavana sekä "lattian tasolla suihkualtaan"Sekä vanteen noin 60 cm. Senior sopiva on tietenkin suihku mahdollisimman entinen. Suihku kotelot, joissa on integroitu pyörre, kaikille on kuitenkin vaiheen korkeus on noin 60 cm.

Kuinka paljon luksusta / span haluamasi uusi suihku?

Täällä kustannukset vastaamaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Jos haluat hypätä hetkeksi suihkuun aamulla eikä paljon arvoa ovat kiinnostuneita lisämahdollisuuksia kuten höyrysuihku tai poreallas, riittää normaali suihku, joka voidaan tilata pyynnöstä eri vesihierontapisteitä.

Kuitenkin höyrysuihku on jo askeleen edellä. Integroitujen radio, höyrysauna aromi höyrysauna, että valohoito on huolehdittu.

Jos tämä ei riitä, höyrysuihku integroidulla poreallas tuo ehdoton rentoutumisen vaikutusta. Nämä suihkut on suunniteltu jopa kaksi ihmistä ja on vastaavasti suuri tila. Jotkut näistä ylellisyyttä suihkut ovat jopa varustettu kolmannella puhelin, soittaa puheluita suihkussa. 

Kuinka paljon rahaa olet valmis maksamaan uuden suihkussa?

Kustannustekijä yleensä tekee päätöksen. Joten tässä taas karkea kustannukset yhdellä silmäyksellä:

 • Saat normaali suihku 200-600 euroa
 • höyrysuihku kustannusten välillä 500 - 3500 euroa
 • höyrysuihku yhdistettynä poreallas ovat käytettävissä 2000-5000 euroa

asiantuntija kärki

Laatukriteerit suihkukaapit:
Suihku on karkaistua turvalasia 3, 4, 6 tai 8 mm: n paksuinen, muovilinssit tulisi olla paksuudeltaan 1,7-4 mm. Lisäksi olisi profiilit on valmistettu jauhe-alumiinia, ovi on magneettinen lukitustangon ja toimii kuulalaakeri rullat. Lisäksi muoviset osat ABS pitäisi olla.

Custom-ovia lyhyillä sivupaneeli, mahdollisesti leikkaus, tarvitaan yhdistelmiä suihku ja kylpyamme. Sama koskee suihkussa ullakolla - lävistäjä leikkauksia oviin tai sivuseinät tarvita. Suihku Torit, valmistaja, jotka ovat erikoistuneet mukautetun, täyttävät nämä vaatimukset.

Suihkut kylpyammeessa ei ole välttämättä huono kompromissi. Kylpyamme, jossa on viistetty tai pyöristetty etuosa, joka kapenevat kohti jalka, riittävästi lattiatilaa suihkussa. Suihku liitteitä, kuten kylpyamme taitto seinät, yksiosainen heiluriovien tai kokonaan suljetuissa järjestelmissä, kuten suihku ovet tai -Falttüren tekevät suihkun hauskaa ammeessa täydellinen.

Suihkut: kuutioitu tai muovia suihkussa?

Suihkukaappi: Kiinnitä huomiota turvalasia

suihkut

Suihkukaapit turvalasin nauttivat suurta suosiota tänään. Sillä puhuu korkea iskunkestävyys ja kestävyys lämpöä ja kylmää. Erilaisia ​​linssin värejä, rakenteita ja yleensä silkkipainettu decors tarjotaan.

Kaikki karkaistua -suojalasit on lämpökäsitelty siten, että levyn suurin tulostus kestää. Jos se kuitenkin tapahtua murtumista, levy on jaettu pieniin, tylppä-apajille kappaletta, joissa loukkaantumisriski on hyvin alhainen. Iso plussa on lasinen suihku kotelot on suhteellisen helppo huoltaa.

Sillä karkaistu turvalasi on erityinen pinnoite tarjoavat jotkin valmistajat. Loiske tapahtuu niin nopeasti, kalkki ja vesi talletukset - niitä harvoja, jotka vielä pitävät itseään - voidaan poistaa vähän huoltoa.

Tiheys tekijöitä suihku tiivisteet (DF 1-3)

suihkutDF 1 = 100% tiiviisiin oviprofiileihin integroidulla magneettinauhojasuihkutDF 2 = 95% lähellä normaalia jokapäiväiseen käyttöön täysin riittäväsuihkutDF 3 = 85% tiheä puhtaan lasin, kehyksetön, passiivinen roiske, veden ulostulon mahdollista

Muovinen lasi suihkukaapit

Halvempaa vielä Kunststoffglas- suihkukoppeja. Ne ovat kestäviä ja myös saada eri koristeluita. Erityisen suosittuja ovat koriste rakenteita ja pudota kuvioita, kuten vesipisarat ja roiskeilta ei liian kuulu suihkun jälkeen visuaalisesti merkitsevä. Koska kuitenkin, kalkki ja vesi talletukset asettaa helpompi nähdä kiillottamaton lasi-muovi-suihku hyttejä usein suihkut usein maitomainen ja ruma. Lisäksi muovi linssit ovat äärimmäisen naarmuuntumista herkkiä eikä sitä pitäisi käsitellä kovia pesuaineita. Puhdistus on siis vaikeaa.

Suihku-kotelo ja suihku ovi

suihkutsuihkut

Yksinkertaisista neliö suihku suunnitteluun suihkut höyrynsuihkuttimia asiakas voi valita useita erilaisia ​​ja eri hinta tänään. Vähimmäisvaatimus loiskuen suihkussa on tietenkin suihkuverho. Näistä haluaisimme erossa, mutta tässä asiassa ja sen sijaan puututtava "luxoriöseren" Mahdollisuuksia suihkukaapit. Kuitenkin tärkein ero on valittua suihku kotelossa. Kun valitaan oikea erottuminen tapahtuu osittain hyväksi (esimerkiksi suihku kotelon kylpyamme) ja halutun materiaalin (Lasi suihku väliseinät, suihku kotelo tehty pleksilasista).

Liukuovet ja taitto-ovet

Lisäksi laolosuhteisiin kylpyhuoneessa, muut kriteerit ostopäätöksiä ovat tärkeitä:

Liukuovet ja taitto-ovet, jotka on valmistettu kuulalaakeri rullat, varmistetaan sujuva avaaminen ja sulkeminen. Eräs ongelma on kuitenkin, puhdistus alemman käynnissä rautatieliikenne voi olla. Täällä, kalkki ja vesi kerääntyy ja voi vain työläästi poistetaan.

On huomattava, että päätös liukuovi, joka profiili pinnat ovat mahdollisimman sileä vain muutamia naarmuja. Sisäinen magneettinauhoja myös helpottaa puhdistusta. Valittaessa liukuovet ja taitto-itse voi odottaa korkeintaan kireys, d tänään. h. vedenpoistokierron suihkussa tai avaamalla ovi on käytännössä mahdotonta.

Taitto-ovet ja heiluriovet

Erittäin helppo puhdistaa kippaavat ja svengaava ovet. Kuitenkin jälleen, olisi huolehdittava hyvin tasaisen profiilin pinnat. Toinen hyöty näistä suihkukaapit on kätevä merkintä, varmistaen vaivaton pääsy suihkussa. Jotkut asiakkaat kokevat eivät ole ehdottoman tiukka taitto ja heiluriovet riittämättöminä ja valittavat on ulospäin aukeavat ovet vedenlaskupaikalle suihkun jälkeen, vaikka useimmat valmistajat tarjoavat täällä tehokkaan tiivistyksen ja kuivatuksen vierustat optimaalisen ehkäisyyn.

Pintavuorauksesta varten suihku ovet

suihkutsuihkut

Jotkut suihkut lasi on saatavissa erikoispinnoitetta - veden toimii nopeammin ja kalkki voi vielä korjata tuskin.

Kuvassa vasemmalta oikealle päällysteen ja ilman pinnoitetta.

Enemmän tiivistämiseen lasin ja pleksi kylpyhuoneessa.

suihkunurkan

Asentaa suihkunurkan, sinun täytyy ruuvaa ne seinään. Mutta epäsuotuisa käynnissä putkia, tämä ei ole aina mahdollista. Sivussa www.henkelhaus.de löydät oppaan Nykyaikaisen tekniikan, liima mount mutta on mahdollista. Täällä se menee suoraan suihkunurkan.

 

 

vihje

Käsittely kriteerit suihkukaapit:
Suihku olisi swing-out liukuva osat on helppo puhdistaa, lisävarusteena vasemmalle tai oikealle lukittava ovi elementtejä tai ulkoisen tai sisäisen oven avaamista.

kehyksetön suihku

Suihkut ilman kehystä

suihkut

Designtietoiset ostajat pääsyn lähes kehyksetön suihkukaapit, joita tarjotaan 6 tai 8 mm paksu lasi. Malleja, jotka koostuvat ainoastaan ​​varusteet ja lasia, erottuvat hienostuneen ilmeen. Haittana kuitenkin on se, että pienetkin vinot seinät tekevät asennuksen kokonaan kehyksetön hyttejä mahdotonta. Vaihtoehtoja ovat malleja, joissa on kiinteä osa, joka on koottu seinäprofiili yhdistettynä ovi, joka pidetään avulla varusteet. Vaikka valitset Tämäntyyppisissä väite oikein "ei 100% sinetöity",

täyttävät kunto ja hyvinvointi Patenttivaatimuksen suihku hytit, jotka on varustettu hyödyllisiä toiminnallisia elementtejä, kuten suihku pään, vesiputoussuihku, mikseri, vesihierontapisteitä, höyrystimen, suihku radio, suihku valaistus ja muiden älykkäiden yksityiskohtia. Täällä asiakas voi valintansa mukaan kokonaisina yksikköinä, jotka ovat saatavilla akryyli takaseinät ja taivas ja toiminnallisia suihkukaappien mukana asennettavien erikoisammeille normaalisti suihkut ennen läsnä kylpyhuoneessa laatat.

Kehyksetön suihkukaapit erityisasiantuntemusta kaupasta

suihkutsuihkut

Kaunis, visuaalisesti ilmava WC lasista, esimerkiksi kanssa suihkussa tyyppi 260 parantajien, päivä alkaa ennen aamiaista kanssa nautintoa. Kaikki on valoisa, säkenöivä, koska pinta huuhtelu saranat HeiLine FB 45-sarja on erittäin helppo ylläpitää kehyksetön lasi suihku: Jotkut pyyhin noudattavat ulosvetimellä ja seuraava perheenjäsen on aamulla oivallus. Kuitenkin uusi suihkunurkan voidaan tehdä vain, jos Badumbau on lähes täydellinen. Uuden suihku kotelo on täydellinen, suihku pohja ja seinät on mitattava tarkasti nimittäin. Etu: Koska kukin lasilevy parantaja kasvi on rakennettu pituuden mukaan, ja suorat seinät tai suorassa kulmassa eri puolilta valmistaja Waghäusel eivät ole ongelma.

Asennus itsessään on itsessään tiedettä, on välttämättä käsissä koulutettu terveys asentaja. Maksimissaan 35 kg painoa, 8mm paksu lasien karkaistua turvalasia tulee asettaa alan ammattilaiselle järjestelmällisesti järjestyksessä ja paljon tunnetta, huolellisuutta ja tarkkuutta. Muodokas taotut hän ymmärtää turvallista koota, säätää ja säädä millimetrin. Vain kaksi tai kolme tuntia hän on valmis kanssa täydellinen asennus. Kun silikoniliitos kovetetaan seinälle ja suihkualtaan 24 tunnin kuluttua, suihkussa hauskaa voi alkaa uudessa kylpyhuoneessa.

Riippuen makuun, on moderni suihkukaapit yksinkertainen, selkeä kide lasi lasituksen eri värejä sävytetty tai painettu burn-lasista. Paljon Vakiovalikoiman parantajien ovat yksinkertaisia ​​kotelot kapealla suihkut, kahdesta viisi- tai pyöristetty suihkukaappeihin eri versioita kylpyamme. Mutta myös erityisiä mallit eivät ole ongelma, että valmistajat Waghäusel.

Jokainen, joka on kiinnostunut, suoraan käsitellään Alois Heiler GmbH Kirrlacher Str 21, 68753 Waghäusel, fax 07254 / 9322-60, email [email protected] tai lisätietoja osoitteesta www.heiler-lasi suihku. de. Henkilökohtainen kuuleminen on myös putkimies päällä.

höyrysuihku

Höyrysauna kotiin

suihkut

Suihkut höyryllä: Kuka tykkää mennä turkkilaisessa saunassa ja kostea ilmasto voi kestää paljon paremmin kuin kuiva suomalainen sauna, ehkä voisi ajatella asentamalla höyrysuihku kotiinsa.

Toisin sauna höyrynsuihkuttimien on energiatehokkaampaa ja saastuttaa vähemmän liikkeeseen, myös asennus on toteutettavissa nykyisten suihkut suhteellisen mutkatonta ja joitakin muutoksia.

Näytämme, miten voit rakentaa kokonaan uusi höyrysuihku kotona tai olemassa suihkussa, esimerkiksi ullakolle tai kellariin, voidaan jälkiasentaa melko edullisia.

rakentaa turkkilainen / höyrysuihku itse - suunnitelma

suihkutSuomalainen sauna rakentaa itse - Bauskizze

Itse tehty höyrysuihku ja pieni höyrysauna ei oikeastaan ​​ole erityisen vaikeaa ja juurikaan eroa rakentamisesta suihkukaappi.

Kuitenkin niin, että höyry pysyy suihku ja ei nouse ylös ja ulos, suihkukaappi on oltava itsenäinen. Poistoputki on kuitenkin välttämätöntä, jotta antaa happea ohjaamoon. Lisäksi valaistus tai lasitus tulee asentaa - pimeyden ja höyry voi johtaa vaimentuneet paniikkia.

Koko pinta laatoitus syvä pohjavesien ja muuraus vedeneristys suojaa seinät levittää kosteutta. Käyttää höyrysuihku normaalina suihku, asennus lukittava tuuletusritilän ympäröivään tilaan järkevää. Höyry toiminnassa, se voidaan avata, sulkea suihkussa toiminnassa. 

Höyrygeneraattorin: Paksulle ilmaa höyrysuihku

Valinta höyrystimien pitäisi mitat teidän höyrysuihku tarkoituksenmukaista. Liian suuri generaattori kuluttaa liian paljon tehoa, liian pieni generaattori toimii mahdollisesti kuuma ja / tai ei tuota riittävästi höyryä. Neuvotella jälleenmyyjä ostaessaan höyrynkehitin.

Joka tapauksessa, höyrygeneraattorin edellyttää seuraavaa yhteys komponentit:

 • Virtalähde (edullisesti erikseen fuusioitunut)
 • Makean veden liitännän
 • Jäteveden yhteys
 • Höyryputki yhteydessä täytäntöönpano höyrysuihku

rakentaa höyrysauna itse

rakentaa höyrysauna itse on tietenkin, jos tilaa omassa kotona, ei ole ongelma: Osat saa suorittaa vain hieman suurempi. 

Riippuen siitä, miten haluat suunnitella höyrysaunassa tai höyrysuihku voit myös asentaa lisävarusteita: Voit luoda (vesitiivis) kaiuttimet yhdessä ambient musiikin varmasti puhdasta rentoutumista, penkki tai pöytä tarvittavat mukavuudet.

Se voi perustua tietenkin mallien, kuten turkkilainen sauna, venäläinen Banya tai Japani Sento Turkin mies - sovelletaan ja ulkoa suunnittelu erillään höyryä ja lämpöä toleranssi materiaalien ei luovan rajoja.

Tekninen sanasto suihkut

ABS (akryylinitriili-butadieeni-styreeni)
Se on termoplastinen materiaali. tämä "saniteetti- akryyli" on korkea laatu materiaalista, jolla on sileä ei-huokoisen pinnan likaa ja resistenttien bakteerien. Terveys akryyli käytetään saniteetti- alalla Suihkualtaissa pääasiassa yksiväriset levymateriaalista. Suihkualtaat tehdään ABS ovat pääasiassa "Syvävetoprosessia" tuotettu.

höyrygeneraattorin
Sähkölaitteiden yksikkö, joka tuottaa tarvittavat höyryn toiminnan höyryhauteella. Syntyvän höyryn höyrynkehittimestä syötetään rehun suutinta matkustamoon. Paineeltaan alennettu työskentely höyrynkehitin on kytketty, tai riippuen tuoreveden putki toimii avulla vesisäiliön.

suihku valaistus
Valaistusjärjestelmä käytetään valaisemaan sisätilan hytin tai höyrysauna / sauna. Valaistus on täytettävä erityiset käyttöolosuhteet (vedenkestävyys, lämmönkestävyys, jne.). Kansallisen sähköturvallisuusmääräyksiä kylpyhuonekäyttöön on otettava huomioon.

Magneettinen lukitustanko

Magneettinen tiivistelista on muovinen profiili, jossa on mukana magneettinen ydin. Magneettinen suljinnauhoihin käytetään sulkemisesta ja tiivistämisestä ovet suihkukaappi ja on aina pareja (pohjoinen ja etelä) käytetään.

vesihierontapisteitä
Special suihkupäissä (z. B. pää, käsi ja puoli suihkut), yksi helposti läpi sen erityinen ruiskutuskuvioon "hierovat" vaikutus ja tukea verenkiertoa ihon.

hana
Sekoittimen johtaa yhdessä erillisissä putkissa seinään syötetään kuumaa ja kylmää vettä, ja välittää sekoitetun veden vastaavaan kuormien (showerheads, sisääntulo, jne.). Päätoiminnot sekoittimen, virtauksen ohjaus ja lämpötilan säätö kehittyvien sekoitetun veden.

Jauhe alumiini
Alumiini pinta on suojattu muovikerros. Muovi levitetään jauheena pinnalle ja sitten sulatetaan uunissa noin 170-200 ° C

dousing
Erikoissuihkuja (enimmäkseen yläsuihkut), voi vuotaa pursua vedestä. Toistuvasta käytöstä saunaosasto kylmälle vedelle.

erityistä pannut
Suihkualtaissa suorittaa erityisiä toimintoja yhdessä suihku kotelo ja / tai tehty mukaisesti erityinen prosessi tai erikoismateriaaleja.

Wellness
Spa suuntaus kehon kuva, kunto, hyvinvointi on rajattu.

Osta suihkunurkan klo Westfalia