Turvallisen tiivistyksen ympäri taloa


Sadetakki, sateenvarjo tai kumisaappaat - meidän pitää aina oikeat vaatteet kaapissa suojellakseen itseään uhkaa kosteutta syksyllä ja talvella. Että talon ja huoneiston ovat uhattuina, mutta paljon enemmän sadetta ja pakkasta, enimmäkseen unohdettu. Tässä tapauksessa voi milloin tunkeutuva kosteus vaarallista vahinkoa rakennusmateriaali - esimerkiksi. Koska kesämökki - syntyy. Siksi: tee Kodin ja puutarhan säänkestävä ja tiivistä kunnolla - kanssa sista Universal tiivistys korjaus.

Tutkimukset osoittavat, että puolet kaikista asunnon ja rautakauppa nähty kosteus, suurin ongelma ja huoneistoja. Ei ihme, ovat rasitteita pinnoitteilla perustuvat bitumin, kuten katolla puutarha talon lukuisat: helteen kesällä, kylmä ja märkä talvella. Koska tämä tiivistysmateriaali ikääntyy nopeammin kuin on rakas koti parannus: se tulee hauras ja menettää kimmoisuutensa, jolloin halkeamien muodostumista. Kiitos Sista Universal tiivistys korjaus päät tänne. Valmiita huipputekniikan silikonitiiviste tarjoaa merkittäviä etuja asfalttia tai muuta tiivistejärjestelmät: Se muodostaa täysin vedenpitävä, erittäin joustava ja pitkäaikainen tiivis 100% kerroksen ja se sopii erinomaisesti Vuotojen korjaus koko talon.
Sista Universal tiivistys korjaus- ja ulkoa suositellaan kattoja ja seiniä, vesi poistuu, parveke tai terassi, sekä kellareihin tai alueille.
Silikonikoostumus on vesipohjainen liuotinta, hajuton ja tarttuu lähes kaikki yhteistä rakennusaineet - jopa märillä pinnoilla tai vanha bitumi. Sista Universal tiivisteet korjaus on ultravioletti, sää ja lämpötila -50 ° C: sta + 150 ° C: ssa ja muotoja kovettumisen jälkeen ja 12- 24 tuntia, täysin ei-tahmea ja täysin tiheä pinta.
Ero 100% silikoni levitetään harjalla tai telalla. Mikä edellyttää vain yksi työ, ja kaikki on ehdottoman tiukka. Toinen etu: Toisin kuin sellaisten tuotteiden käyttöä, jotka perustuvat bitumi sivellin, tela, likaisia ​​käsiä tai vaatteita voidaan helposti pestä pois heti puhtaalla vedellä työn jälkeen.
Tuote on saatavana harmaa ja musta, käytettäväksi terminaaleja 300 ml patruuna, että mittakaava sovellus, tuote on saatavilla kätevä ämpäri.
Joten, älä epäröi, vaan tehdä sista Universal tiivistys korjaus kaikki vuodot talossa vesitiivis - itse asiassa jo ennen sataa tai puutarhakatoksestani tippuu sade kourujen.