Suojaukset yksityisyyttä

Puutarha suojaukset vain luku yksityisellä alueella

puutarha hedge

Suojaukset vuorovaikutuksessa niiden lämpimällä vihreät paljon ystävällisempiä kuin kiviseinään tai ruma aita. Siksi niillä on ratkaiseva rooli luonnollisen puutarhan suunnitteluun rajoittamaan yksityissektorin ja erillisiin puutarhaan tiloihin. Kun istutus suojaus, voit valita eri kasvilajia: Jotkut kopiot ovat ikivihreitä, toiset lehtipuut suojaukset heittää hänet taas talvisin jotta niin nautittavaa kesällä View suojaus ei ole enää kylminä kuukausina. Lisäksi jotkut kasvit kasvavat paljon nopeammin ja korkeammalle ja on toistuvasti leikattava vuosittain muodossa.

Joten on tärkeää saada tietoa ennen istutusta ostoksen kasvuolosuhteiden ja elinympäristövaatimukset yksittäisten pensasaidat, jotta löytää oikea puutarhan hedge. Voimme siis tarjota hyödyllisiä vinkkejä alla ja antaa sinulle yleisimmät pensasaidat puutarhasi muotoilu ennen.

Sisältö on garden suojauksista

 • Kysymykset optimaalinen takana valinta
 • Yleistä tietoa pensasaidat
 • leikata suojaukset ympäri vuoden
 • Yew (Taxus baccata)
 • Likusteri (Ligustrum vulgare)
 • (Lawsoninsypressi)
 • Kirsikka laakeri (laakerikirsikka)
 • Holly (Ilex aquifolia)
 • Euroopan pyökki (Euroopanpyökki)
 • (Carpinus betulus)
 • Vaahtera (niverävaahtera)
 • Puksipuu (Buxus sempervirens)

Kysymykset optimaalinen takana valinta

Kukin puutarha edustaa erillistä elinympäristö edustaa eri tilanteissa. Siksi sinun pitää vastata joitakin tärkeitä kysymyksiä ennen istutusta ostoa, jotta löydettäisiin optimaalinen pensasaidan myös helposti viihtyy valittuun paikkaan ja kasvaa voimakkaasti.

 1. Haluatko istuttaa nopeasti kasvava suojauksen, jolla on korkea kuin mies muutaman vuoden valtion, vaan on leikattava useita kertoja vuodessa, vai oletko tyytyväinen hitaasti kasvava tyyppi, joka yleensä hieman kalliimpia, mutta epäonnistuu?
 2. Entä maaperän laadusta puutarhaasi? On maaperän tiiviisti tiivistetty, hiekka tai erittäin huono ravinteita? Menestyvät hyvää vain vaatimaton pensaat?
 3. Haluatko ikivihreä suojaukset, jotka tarjoavat riittävän yksityisyyden suojan talvella tai voivat levittää lehtensä syksyllä puutarhassa hedge, joka sitten esimerkiksi arvokkaita humus kompostiin tai käytetään luonnollisena eristekerros talvella herkkiä kasveja?
 4. Voitko levittämään kasvaa suojaukset valitulla istutus sivusto säilyttää riittävä etäisyys rajalle naapurin puutarhassa tai jos luottaa lyhennettä pensaat istutetaan sarjaan?
 5. usein pitää omassa puutarhassa lapsilla, joten pensaat ja pensasaidat tulee luopumaan myrkyllisten kasvien osia?

Yleistä tietoa pensasaidat

Puutarha hedge värikäsHedge voi myös koostua eri pensaat ja on erityisen luonnollinen.hedgeSuojaukset viherryttäminen tumma Aidat ja optimoida siten, että luontomatkailu muotoilukonseptin.

Suojaukset ovat erinomainen vaihtoehto tummia aitoja tai seiniä staattinen: Sinä vihreämmäksi rajaseuduilla luonnollisella tavalla, luoda rakenne puutarhassa ja tarjoavat monia lintuja ja muita pieniä olentoja suojellun elinympäristön. Kun olet ostanut pensasaidat puutarhassa keskustassa, asianmukainen valmistelu on välttämätöntä onnistuneen istutusta.

tarvittavat materiaalit:

 • kottikärryt
 • lapio
 • kaivamaan haarukka
 • Oksasakset tai terävällä veitsellä
 • kompostointisi
 • Johto 2 panokset
 • kukkamullalla
 • Kuori (lisävaruste)

Yleensä kontti tuotteita voidaan istuttaa koko vuoden. Kuitenkin asiantuntijat suosittelevat laittaa suojaukset syksyllä tai aikaisin keväällä, jotta juuret voivat kasvaa hyvin ennen uutta kasvua.

Korostaa halutun satorivin avulla merkkijonon ja kaksi tapit ensin ja nosta vastaavat istutus reikiä. Täällä sinun täytyy seurata istutus etäisyydellä 60 cm kummallekin puolelle noin 100 cm korkea pensaat. Suuremmilla pensaat kauempaa jopa 90 cm on suositeltavaa.

Istutus reikä pitäisi olla noin kämmenen leveyden olevan syvempi kuin istutus säiliö on korkea, joten sinun on riittävästi tilaa ylimääräisiä kompostin alareunassa istutus reiän yläreunan juuripaakun edelleen asettuvat pinnan. Jos käytät monia pensasaidat, se on parasta kaivaa kaivannon sijaan istutus reikiä. Kanssa kaivu haarukka myös pohjalle istutus reikä voidaan löysätä helpottamaan tehtaan nopea kasvu.

Anna ensimmäinen kerros kompostointisi tai kierrättää torvi lastut istutus maaperän istutus reikä. Savimailla maaperä Antaa olla läpinäkyviä lisäämällä hiekkaa. Seuraavaksi poistetaan pensas sen muoviastiassa poista sairaita tai kuihtunut kasvi- ja juurien terävällä puutarhasakset ja laittaa hedge laitoksen keskustasta istutus reikään. Täytä reunat laadukkaita valamisen maaperän ja tehdä pinnalla kasvin ympärille pohja, kevyt kaatoreunalla. Lopuksi, kaikki on hyvin tallattu ja kastellaan, jotta viimeinen aukot alustaan ​​lähellä.

vihje: Ylimääräinen kerros multaa estää nopean vesi jauheet ja estää rikkaruohojen.

Kuka ei halua odottaa niin kauan läpinäkymätön, vihreä seinä, voi takamoduuleista kasvi. Tämä loppuun suojaukset ovat saatavilla eri kokoja ja kasvaa hyvin nopeasti ja tiukasti maahan, koska ne on koottu potti maahan. Yksittäisten taka elementtejä hallussa lehtipuu paalujen tai rataan muodoltaan ja yhdistetty toisiinsa tukeva kannatin.

Seuraavassa videon tärkeimmistä vaiheista istutus hedge osoitetaan selvästi:

leikata suojaukset ympäri vuoden

karsiminenKäytettävä erityisiä suojavaatetusta pensasaitojen leikkaus ja kiinnittää huomiota turvalliseen seistä tikkaat.

Niinpä suojaukset saavuttaa läpinäkymätön tapa, ne on säilytettävä koko vuoden kohdennettuja. Ensimmäinen tärkeä toimenpide on riittävä ravinteet. Putoava puutarha suojaukset tekevät paljon suurempi ravitsemukselliset tarpeet kuin ikivihreät pensaat, kun he joutuvat uusimaan lehtensä vuosittain. Tukea täällä kasvien kasvua maaliskuun lopussa antamalla lannoitteena tai luonnon torvi lastut. Evergreen suojaukset, riittää löysää maaperän huolellisesti kasvin ympärille pohja ja valmistella kypsä komposti.

kun pensaiden leikkaaminen Kiinnitä huomiota sää: karsiminen pitäisi koskaan tapahtua sateessa tai paahtava auringonpaiste, koska juuri leikattu pinnat ovat alttiimpia palovammoja tai tunkeutumista taudinaiheuttajia. Lisäksi ne kuivuvat huonosti tai liian nopeasti. Valitse siksi pilvinen päivä helmikuun puolivälissä ensimmäisen topiary vuosi.

Huomio: From 1.3. jopa 30,9. on grandfathered. Tämä tarkoittaa sitä, että suojauksia ei saa leikata tällä hetkellä, jotta ei vaarannettaisi perustettu jalostukseen, pesimä- ja elinympäristöjä lintuja.

Vaikka lehtipuita leikataan kahdesti vuodessa, noin helmikuun puolivälissä ja lokakuussa, ikivihreät kasvit leikataan vasta syksyllä ja muotoinen. Asiantuntijat myös suositella leikkaus puolisuunnikkaan muotoinen - niin suojauksen tulee vähemmän tilaa vieviä ja tarjoaa pohjan samalla riittävän näkymän suojan.

vihjeJos etukäteen vetää merkkijono halutussa kärjessä, suora topiary laskee huomattavasti kevyempi.

Seuraavassa videon hyödyllisiä hoidon vinkkejä muodokas, terve suojauksessa, tiivistää lyhyesti teille:

Yew (Taxus baccata)

marjakuusiMarjat marjakuusesta ovat syötäviä, mutta ydin ja kaikki muut kasvin osat ovat erittäin myrkyllisiä.

Marjakuusi on yksi suosituimmista suojaus kasveja, koska se voi menestyä vuosikymmeniä optimaalinen sijainti sovitettu huolellisesti. Alustan tulee olla ravitsevaa, ei liian kuiva, aurinkoinen aikana päällä ja saattaa osoittautua varjoisia. Jopa vahva juuristo massa aloilla, kuten puu lähellä, ei ole kielteisiä vaikutuksia hännän kasvuun. Täällä marjakuusi pääsee korkeus jopa neljä metriä ja se sopii erinomaisesti läpinäkymätön yksityisyyttä.

Havupuun on ikivihreä, mutta erittäin cut siedetty - jopa karsiminen kunnes varren alaosan, aikeissa erleideten hallavaurio, mikä johtaa uusi vahva kasvu. Koska marjakuusi kasvaa hitaasti, eli Topiary vuodessa riittää. Tämä etu tuo haitta: Kunnes marjakuusi hedge täysin läpinäkymätön, tarvitset paljon kärsivällisyyttä - mutta sitten on vuosien mielihyvää luonnon seinästä omassa puutarhassa.

Hedelmiä marjakuusesta ovat syötäviä, ydin ja kaikki kasvin osat, kuitenkin, ovat erittäin myrkyllisiä. Vuodesta kulutus myrkytön marjoja, joten punaisen siemenkuoren vuoksi vieläkään ole suositeltavaa, koska korkean riskin.

vihje: Asiantuntijat suosittelevat pystysuoraan marjakuusi paikkoja Hicksii turvautumista.

Likusteri (Ligustrum vulgare)

privet hedgePrivet hedge kasvaa hyvin nopeasti ja leikataan kahdesti vuodessa muodossa.

Privet on usein kutsutaan likusteri, kuin natiivi, putoava pensas on samanlainen kykenee palautuminen kuten vankka laitumella. Hän tuskin vaatii sijainnin tai olemassa alustan ja kasvaa nopeasti jopa kolme metriä.

Siksi kannattaa leikata likusteri myös kahdesti vuodessa muodossa saavuttamiseksi hallittua kasvua. Kiinnitä huomiota lausutaan vuodenaikojen maaliskuusta lokakuuhun, koska linnut käyttävät likusteri edullinen pesiä, ruokinta myrkyllisiä ihmisille, musta marjoja. Jos kasvi privet hedge, voit siis odottaa vuosittain lintujen vierailun ja -nachwuchs omassa puutarhassa.

vihje: Kasveja, jotka kasvavat hyvin pitkä nopeasti, ovat usein halvempia kuin hitaasti kasvavia kasveja.

Vaikka privet pidetään yleensä kesällä ja talvella vihreä, mutta se voi menettää lehtensä kovien pakkasten. Erityiset lajikkeita, kuten atrovirens ja ns Ovalblättrige likusteri (Ligustrum ovalifolium), voivat pitää lehtien paremmin. Ongelmalliset vahva kannustaa muodostumista ja laaja juuristo voi olla, koska heillä on muihin kasveihin lähialueella kasvoi kilpailupaineita. Privet hedge ei sen vuoksi pitäisi asettaa takana kukka hennon koristekasvit.

(Lawsoninsypressi)

sypressiLehtien Cypress voi kellertävään, sinertävä vihreä tai ei lajikkeesta riippuen.

Cypress on samanlainen niiden lehtien asteikot olevan paljon herkempi lähemmin tarkasteltuna ja oksat kasvavat Oikeamielisten arborvitae. Lisäksi Cypress on paljon tuuli ja Hallanarkoja suvaitsee varjossa huomattavasti parempi kuin elämän puun. Aurinkoisena osittain tummennetut paikalla kohtalaisen kosteassa maaperässä huijausta Cypress hedge kasvaa kahdesta neljään metriä.

Harrastus puutarhurit, jotka ovat kiinnostuneita istutus Cypress, valita eri värisävyjä: Lehtien voi esitellä itsensä keltainen, vihreä ja jopa sinertävä väri.

Kun karsimisesta Cypress on kuin elämän puu: In radikaali karsimisesta se reagoi huono tai ei uutta kasvua. Yhteisen lajikkeet olisi rajoitettava topiary syksyllä. Yhtenä suosituin ja hännän lajikkeet sovelletaan columnaris, kehitti sinivihreä lehtineen.

Kirsikka laakeri (laakerikirsikka)

kirsikka laurelIkivihreä kirsikka laakerinlehti muodostaa pitkiä, kiiltävät lehdet.

Kirsikka laurel on vaatimaton, ikivihreä pensas, joka kasvaa voimakkaasti hyvällä paikalla leveä eikä korkeus. Jätä riittävästi yksityisyyden On erityisen korkean kasvava lajikkeita, kuten Herbergii tai rotundifolia, turvautua. Täällä, kirsikka laakerinlehti ole erityisiä vaatimuksia sen päällä: Se voi olla myös osittain varjossa auringon kuin, sillä jopa tiheä juurista korkeita puita pensaan voi menestyä. Täällä, kirsikka laakerinlehti on myös kuivuutta kestäviä ja siksi erittäin helppo puhdistaa.

Selkeästi suuret lehdet kirsikka laurel shine valoa ja tarjoavat täydelliset puitteet Välimeren puutarhan suunnitteluun. Hallitun leveys ja korkeus kasvua pensaita olisi puhdistettava vuosittain yhdellä kädellä Pensasleikkurin kohdistettuja kerran vahingoittamatta pitkät lehdet. Koska kirsikka laurel on yksi nopeasti kasvava hedge kasvit kasvavat pakkasvaurioita, joita voi esiintyä kokonaan sun paikkakunnalla ankara talvi hyvin, liian nopeasti ulos.

Traderjob: Tiesitkö, että kirsikka laurel kuuluu samaan kasvitieteellisen suvun kuin kirsikka ja luumu? Kaikki kolme tehdasta kuuluvat nousi perhe (Rosaceae).

Holly (Ilex aquifolia)

orjanlaakeriHolly on terävä lehtiä piikit, jotka vaikeuttavat kohdennetun hoidon.

Holly on luonnonmetsästä kasvi, joka on sopiva istutus osittain varjossa, suojelualueiden löysä maaperä. In humus-rikas substraatti, Holly jopa neljä metriä korkea suojaus voidaan käyttää. Oman koriste lehdet ja punainen tai keltainen marjoja naisten pensaat tekevät hedge on herättää huomiota. Valitettavasti monet buntlaubige lajikkeet ovat hyvin herkkiä kylmälle, joten on suotavaa käyttää vastustuskykyisempiä Holly lajikkeet: asiantuntijat suosittelevat, esimerkiksi Siperia tai Heck Star.

Koska Holly lehtiä kehittää teräviä piikkejä, kohdennettuja hoidon tarkoitus olla ongelmallista. Asetetaan etukäteen lähes piikitön uusien lajikkeiden tai kulumisen karsiminen käsin pensasaitatrimmerit viiltosuojatut käsineitä välttää ihon vammoja. Koska Holly kasvaa hyvin hitaasti, tarpeeksi topiary syksyllä - jotka Hollies ovat myös erittäin kalliita.

Suurin haitta Holly on sen nopea ja usein saapuvan hyökkäys Holly miinaajat. Se vahingoittaa suuresti koko hedge ja voidaan torjuttava huonosti kotona puutarhassa. Hyönteinen reiät toukkien näy loppukesästä lehdillä. Tartunnan kasvin osat tulee nopeasti poistettava ja hävitettävä. Tukeva lajikkeet ovat vähemmän alttiita ja pitäisi parempana istutuksen.

Euroopan pyökki (Euroopanpyökki)

Euroopan pyökkiLehtien pyökki olettaa kaunis ruska ja edelleen erityisen pitkä mielijohteesta.

Kanssa Copper Beech voit istuttaa korkea suojaukset välillä puoli ja neljä metriä, jotka tarjoavat ympäri vuoden riittävä yksityisyys. Kupari pyökki pidetään erittäin varjoa sietävä, joten se aurinkoinen tummennetut alueet helposti istutettu. Varmista, että alusta ei ravitsevaa, ei liian kuiva, jotta se pystyisi toteuttamaan optimaalinen kasvien kasvua.

Koska pyökki kasvaa hyvin nopeasti, erityisesti kapea ja korkea suojaukset ovat mahdollisia sen kanssa. Kuitenkin tämä johtaa siihen, että suojauksen on tuotava muodossa kahdesti vuodessa - radikaali karsimisesta juureen ei vahingoita Euroopan pyökki.

Soikea, kiiltävä lehdet syksyllä ottaa kirkkaan oranssi väri, joten hedge kylminä kuukausina värikäs katseenvangitsija, kun jäljellä luonnollista haalistunut. Lehdet jäävät myös hyvin pitkään kiinni, joten voit odottaa tyydyttävä yksityisyyttä talvellakin.

Heikkoudesta Euroopan pyökki ovat hauraan juuret Bodenaufschüttungen ja epäterveellistä vettyminen on voimassa koko vuoden välttää sitä. Rakentaa mieluiten jo istuttaa ylimääräisen dreneerauskerroksen istutus reikään edistää luonnollista vedenpoisto.

(Carpinus betulus)

valkopyökkimetsätLehtien valkopyökki pudonnut nopeammin kuin loppusyksystä alkaen pyökki.

Valkopyökki kuuluu istuttaa koivu perheen ja se siten ole todellista kirjaa, vaikka se on usein kutsutaan valkopyökkipuusta, sen kehittyessä vaaleaa puuta. Valkopyökki on erityisen helppoa, vaatimaton ja kestävä ja on usein istutetaan läpinäkymätön hedge epätyydyttävään paikkakunnalla: kuivuus ja waterlogging ja auringossa tai varjossa, ne kestävät hyvin. Kohdennettuja hoito nämä suojaus on nopeasti jopa neljä metriä korkea.

Muotopuutarhaan valkopyökkimetsät tapahtuu helmikuussa ja lokakuussa, jolloin hyvin leikata siedetty. Lehtien muuttuu keltaiseksi okran loppusyksystä, mutta laskee huomattavasti aikaisemmin kuin lehtien pyökki, joten suojauksen talvella ei tarjoa hyvää suojaa enemmän. Kuitenkin, pudonneet lehdet palvella hyvä tarkoitusta: On komposti niistä valmistettujen arvokkaita humus tai ne muodostavat luonnollisen eristekerros pakkasenarka kasveja.

Haavoittuvuus valkopyökki on niiden alttius härmän. Tartuntoja, tiedostat valopilkuista lehtiä pinnoille. Sairaita kasvinosia on poistettava heti ja hävitettävä tai talousjätteen mukana. Erittäin kestäviä uusia lajikkeita valkopyökki eivät vielä ole markkinoilla.

Vaahtera (niverävaahtera)

FeldahornKentän vaahtera kadottaa värjäytynyt lehtien syksyllä ja näyttää läpikuultava.

Vaahtera on edullinen kasvi, joka sopii hyvin kestäväksi hedge luontomatkailu puutarhat ja hyvin nopeasti jopa neljä metriä korkea kasvaa. Vaikka vaahtera leikataan kahdesti vuodessa muodossa, koko hedge näyttää aina villi ja erityisesti tietenkin mitä on otettava huomioon viherrakentamiseen: Perfect, suoria linjoja ja rakenteita et koskaan saavuttaa tämän hedge. Linnut ja pieneläimet rakastavat tätä luonnollisuutta kentän vaahtera hedge, jossa he löytävät täältä paljon piilossa ja pesintäpaikkoja että ne kielsi viljellään puutarhassa.

Terveen kasvun kentän vaahtera vaatii aurinkoinen osittain varjostettu paikalla melko kuivaa maata: Märkä ja happamassa maaperässä vaikuttaa sen kasvu negatiivinen, jatkuva kuivuus tai kovan tuulen ei voi vahingoittaa alalla vaahtera, kuitenkin, koska sen juuret syvälle maahan. Hedge on syksyllä kaunis lehtien kullankeltainen, mutta nopeasti menettää kaikki lehdet ja etsiä läpikuultava.

Lisäksi alalla vaahtera on erittäin altis härmän. Sieni tauti on ilmenee lehtiä värin ja leviää nopeasti koko kasvin. Jos tartuntoja löytyi kaikki sairaat kasvinosia on hävitettävä tai tuhottu.

Boxwood lehtiä

Puksipuu (Buxus sempervirens)

Puksipuu on erityisen ihastunut leikataan pyöreä muoto ja niin istutettuja sisääntuloalueiden tai rajojen puutarhan julkisissa tiloissa hedge alkaen. Oppimaan lisää nimenomaan huolta kirjan puu, löydät hyödyllistä tietoa meidän konsultointiin sivulla noin puksipuu suojaukset.

Ostaa pensasaidat Amazon